POSE!

Pose är en förkortning på posera och används av hela landets människor för att ragga, tjäna pengar och marknadsföra sitt märke! Varje person har en egen pose som de använder sig utav! Du kan bara kolla in alla bilder under en fest och så säger vi att 10 kort är tagna vid olika tillfällen på en person, kikar du noga innehåller alla bilder ungefär samma pose! Alltså varje person har en unik pose! Kika in på en bruds blogg och ni kan se att alla bilder hon tagit på sig själv är samma pose eller posering!

Pose har i sin tur gett ordspråket "alla kan vara snygga på kort", om en kille/tjej har en bra pose kan den komma riktigt långt! flera modeller är inte ens fina men de kan posera bra på kort och det är ett klart bevis på vad viktigt det är att kunna posa om man satsar på en karriär inom det området! Andra går aldrig så långt utan använder den mest för att ragga på nätet!

Det kan vara en speciell put med läpparna eller ett speciellt leende, en unik ställning med huvet eller en speciell glimt i ögat, det finns många olika sätt att göra sig unik!

Lite exempel på typiska pose'r!

Min gode vän och x-flickvän: Mina damer och herrar Lisa's pose!


Kära Stina kan sin pose både åt höger och vänster!

Killar gör oftast inte samma pose på alla bilder. Vi posar inte lika mycket alls, förutom vissa undantag för visst finns de killar som posar grooovt! Men de är mer för att bevisa att man har rutor på magen eller en stekfrill! Ni har ju alla sett krilleboii o co! annars kan ni söka på sveriges snyggaste frillor på tuben! Nej vi killar försöker mest se glada o tjusiga ut på kort då vi är beredda på att kort tas!

TEX.


Men visst har vi bilderna som vi tar i spegeln på oss själva tillsammans med blixt, mobil o hela köret!


Även vi killar använder oss utav samma poser hela tiden! Här är jag när jag är 5-6 respektive 19 år och jag använder än idag samma pose, fast numer lite finslipad!


Ja ni ser, vi killar kan allt vi också!

Härliga pose'r, vad vore facebook, efterferren, dagenefterfestbilderna utan dessa underbara poser! En snygg pose kan ju som sagt bli din väg in i en ny karriär!

Fridens poser

MVH:

Limp!                                           Perz!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0