Och vinnarna äääär!

Vi gjorde ju en tävling om lite voddler invites! man skulle skriva in en kommentar om bloggen samt en motovation om varför just du skulle få en invite! nåra kämpar ställde upp och härmed har vi 3 vinnare!

Max Olsson:
-Denna blogg är som porr fast i skrift för mig. De skribenter som styr och ställer on the Dudez sköter sig mycket bra och jag tror att heltidsanställning vankas runt hörnen för de "tre musketörerna".
(KEEP UP THE GOOD WORK)

Max tänkte till och la ner sin själ i tävlingen och belönas därmed med en invite! Grattis


Emil Ronström:
-superduperjävlafuckingwonderful!
Bara för att jag och limp är bäst i världen på mjöl och makaronimetning!! Jag har även oficellt diggat er blogg och läser den med jämna mellanrum ca varannan dag!

Man fick ju bara skriva ett ord om vad man tyckte om bloggen och Emil la ihop flera ord till ett ord för att förklara, riktigt klurigt och smart gjort av honom! inte nog med det här, Emil fyller 19 vårar idag. Emil läser också vår blogg regelbundet och sprider bloggen i sin hemstad stockholm! han har också gjort en dotterblogg som tycker till om våra inlägg från stockholms synvinkel (http://dudettezen.blogg.se/). Så grattis på födelsedagen och till voddler inviten! hoppas du har det bra på din dag


Mattias Wåhlin:
Uppfriskande
- Jag tycker ja skulle få voddler för ja är en go och mysig kille som läser eran blogg alla dagar i veckan ;) Denna blogg är The one and only!

För att du är så go som tror detta är en dejtingblogg istället för en tävling "för ja är en go och mysig kille"! Härligt att du känner dig uppfriskande också, det är mycket viktigt i dagens samhälle! inviten är iaf din Grattis


så kika in era mailinboxxar så ligger nog där en invite!

Peace och trevlig helg på er /dudez.blogg.seKommentarer
Postat av: Mox

Jag kunde inte vara lyckligare. Aldrig vunnit något på egen hand förut pga. lagidrott is my thing. Vill tacka alla som gjort detta möjligt för mig och ett speciellt tack till min mamma och pappa. Hade de inte haft sex den där natten hade inte jag skrivit här idag. // Tack världen, jag är på uppgång!

2010-01-15 @ 00:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0