Nyårsnatta

Det var det det. Efter att ha startat dagen runt 13.30 så höll vi igång konstant fram till cirka 06.00. Men en huvudvärk av de fetare lagen kämpade vi in på småtimmarna hemma hos Mr.makry. En go tillställning med uppdukat långbord bestående av mestadels frukt för 1600 blev vi tillslut mätta på något vis, förmodligen via ölen. 50 spänn i pant skulle dom ha för spånskivan kaninkäket låg på också...Alla grabbar var mycket ståtliga och höll fina tal och shower bestående av dans och sång. Såsen gillade Miley Cyrus som vanligt och hade sin sedvänliga minneslucka på 2 h mellan 8 och 10. Ali slocknade 18.36 och Tim tog väl en powernap runt 01.00 och badade friskt med limp några timmar senare som följdes upp av nakenshow som flickorna uppskattade, annars var alla grabbar på benen under hela kvällen. Huset höll ihop helt okej föutom en dörr och en säng som krascha, så cred till Alex som styr upp party men även avstår från 2700 norska bara för att festa med oss! 

För oss: jake, perz och limp kan man säga att det gick bra, vi skötte oss efter spelets alla regler och höll oss på rätt sida Hammarö hela kvällen, även på rätt sida fyllan förutom den frivilliga spyan innan läggdags vill säga. Perz blev träffad av två småraketer i kriget i början av kvällen, sånt som händer när man leker med Thorell och jake. I skrivandets stund med en treo och två panodil i kroppen sitter vi hemma hos perz och konfererar över vad kvällen bjöd på och vad denna kvällen ska bjuda på.

Skulle vi berätta om hela kvällen skulle blogg.se's server rasa och det vill vi ju inte. Så istället för att göra det kommer det komma upp en liten kanon/kalkon-lista under kvällen. Även filmklippet "Hans feat. sween - wrong hole", ett tal, en favorit i repris: "såsen - my love" och ett litet klipp från dagens OBLIGATORISKA städning som många uteblev ifrån... Givetvis en bildspecial!

Mycket att se fram emot ikväll alltså mina vänner.


So long

/P,L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0