musikbranchen

grabbarna dudez har som förstått gett sig in i bloggbranchen, för snart en månad sen för att vara exakt. Den 23:e firar vi nämligen "en månad" och har redan nu pumpat ut över 100 inlägg vilket motsvarar drygt 3st om dagen. Vi har ett besökarsnitt runt 120 unika läsare per dag vilket känns underbart schnääsy och gör det mycket motiverande att fortsätta skriva!

För att inte upprepa samma tråkiga "vad vi gjort idag-inlägg" håller vi på med ständiga projekt för att variera oss bestående av impulsresor etc. Nu kom dock snilleblixten perz på att när vi ändå har gett oss in i bloggbranchen kan vi lika gärna testa lyckan inom musiken. Jag håller just nu på att konferera med olika beat och vi har förmodligen hittat det skönaste gunget just nu. Nu sitter vi i skrivarstugan och vässar våra pennor och tungor. Vi ska nämligen göra ett försök att rappa/låta/göra makry-ljud till detta underbara laidback beat. Det blir inget lorentz-sound för dudez utan det blir mer funkystyle med stråkar och en skön baseline som inte går att sitta still till.

Om några veckor hoppas vi detta blir verklighet och om allt går som det ska kommer även en liten skön musikvideo lite längre fram.

Årets sommarplåga? - återstår att se.


/PFP


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0