Morgonstånd!

Alla ni killar där ute vet jag har vaknat med soldaten i givakt! Många har inte en aning om vad de beror på men nu ska vi gå till botten med det här!

Det behöver inte vara för att du drömt en "våt dröm" som vi kallar det! Oftast beror det inte alls på att du har din livs brud på rygg i drömmen! och inte beror det på att du inte pinkat på 8 timmar som också många tror! Nej det finns många teorier om varför du vaknar hård som sten! Så här kommer sanningen!

I vår penis, snopp, snorre, dick eller vad ni nu kallar det har vi svällkroppar som de flesta vet! När vi är vakna och pigga är dessa just va de hetter SVÄLLkroppar, de är svällda så det inte går ner en gnutta blod i pecken! En snorre fylld med blod är ju som ni vet en erigerad och benhård snorre! Så till saken, när vi sover så är hela kroppen avslappnad, så också våra kära svällkroppar, det gör att blodet kan ta vägen inom och fylla hela vår smala/tjocka/långa/korta/snea/raka soldat! Anledningen till att många tror att de beror på pinkeriet beror på att när vi pinkar värms dicken upp och den vaknar till, så också våra svällisar! och snoppen är slak o fin igen!

Så nu vet ni det! nu behöver ni inte undra imorn bittit varför er penis inte sover lika sött som ni!

Ska vi slita oss från ämnet morronstånd så äre svällkropparna som inte lyder när ni slaknar under samlag! ni kanske är lite nervösa över den fina tjejen ni har under/över er och är spända för att de måste gå bra! då spänner sig också era svällissar och blodet töms och er tappre krigare har istället blivit en rädd och blyg krigare! Så tro på er själva och samla mod så känner sig svällkropparna lugna och släpper på den röda floden!

Då vet ni de med!

Fridens morronbånge!

/L


Kommentarer
Postat av: Anonym

har du läst på hingsten?

2010-01-25 @ 23:08:10
Postat av: L

allmänbildad

2010-01-25 @ 23:29:25
URL: http://dudez.blogg.se/
Postat av: Anonym

gothenbourg's funniest comedy blog check it out it's crazyhttp://mrshow.blogg.se

2010-01-26 @ 03:56:10
Postat av: Capt. K

Jag ser dock inte problemet med morgonstånd! BARA FÖRDELARNA!

2010-01-26 @ 18:11:51
Postat av: L

nån kanske gör;)

2010-01-26 @ 18:20:23
URL: http://dudez.blogg.se/
Postat av: Anonym

kukar är fan rätt äckliga ändå

2010-01-27 @ 22:21:53
Postat av: L

antar att du är en tjej, eller så är du en kille som tycker din kuk är äcklig! så äckliga ärom väll ändå inte! lena o så ju! däremot pungen tycker jag att de kunde tänkt till lite mer när de uppfann människan!

2010-01-27 @ 23:07:50
URL: http://dudez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0