målvakt!

Såhär i handbollstider så är det klart man tittar och följer kära Sverige, trots att mitt intresse för handboll inte är så vasst! men en sak förundras jag utav! Målvakterna. bara att släppa in ca 25-30 mål per match, om inte ännu mer tillochmed! Att ta vart 6 skott skulle sänka mitt självförtroende i vart fall! En av de få sporter där risken är större att man gör mål än att målvakten räddar.

Men nu är det inte deras självförtroende jag tänker hylla utan jag gillar mer deras mod! Tänk att det kommer en kille/göbbe/man eller karl på 2 meter om inte längre plus 100-150 panner muskler på kroppen! och målvakten hoppar ut som ett X och säger skjut på mig allt du kan! de skjuter i ca 100-120 km/tim med en steeenhård boll stor som en halv fotboll från ca 2-3 meter avstånd! och träffar de målvakten syns inte en min till smärta utan de jublar mer än när Pippo inzaghi gör mål i Milan!

Cred till er målisar! Ni är modiga får jag lov o erkänna!

Tyvärr är ni dock inte så jäävla bra på handboll nu Sverige! Come on

Fridens handbollsmålisar!

/L

Kommentarer
Postat av: Alexandra L

Haha, kul att jag känner målvakten på bilden ;D

2010-01-23 @ 00:44:55
Postat av: emil

tack linus, ibland är det lite småsvårt att hitta den där inspirationen till att ställa sig i målet, men nu finns den verkligen där ;)

2010-01-24 @ 22:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0