Hur gick de sen?

Ni har sett inlägget 2 nedanför detta, om wiggazzz! Man kan ju undra vad som hände med gruppen sen. Splittrades de?, fortsatte de dansa ihop?, både sjunger de o dansar?. Jah frågorna är många kring dessa unga män. Men vi här på dudez vet vad som hände sen och kommer berätta det för er här i bloggen! Enjoy!

Christoffer "Koffan" Lindahl feat Simon "Ajet" Ajemark


koffan och ajet slet sig ganska snabbt från wiggaz som inte direkt lyckades. De hade hittat ett program på nätet vid namn FL, Ett program som självaste Basshunter använder sig utav när han gör sina baselines i låtarna! Något som Ajet och Koffan tyckte var helfräckt. De döpte snabbt om sig själva till Dj Ajet och Dj Koffan!

Det gick till en början ganska knackigt och det var svårt att få till de där riktigt hårda baslåtarna. Men övning ger färdighet och allt eftersom gick det bättre och bättre! De gav ut några låtar som de inte sjöng utan enbart visade deras skill med att göra häftiga ljud!

Men så en dag kom den som en blixt från klarblå himmel! "Hata fotboll när de är kallt", en låt som skulle etsas fast på folks hjärnor, man kunde tillochmed höra den som ringsignal på alla möjliga håll när man hängde i mitticity. Efter den låten blev de tyst ett tag, de låg o sög på den karamellen ett tag kan man säga!

Men när den dog ut blev pressen stor och de var tillslut tvugna att göra en ny låt. Det dröjde ett tag men tillslut kom den "Hej och Hå", tyvärr vet jag inte hur man får in musik här så man kan visa. men ring till de båda kompositörerna så finns säkert ett exemplar att hämta!

Ajet pallade inte livet som technostar och gick sin egen väg efter den här låten! Han satsade på flickvän samt innebandy! något han faktiskt lyckats bra med! Bra brud o Bra lir. Han kan inte begära så mycket mer faktiskt, mer än att det faktiskt är dags för att ta körkort! Annars leker livet numer för den gamle Dj:en. Vi hoppas ändå på en comeback någon gång! We miss you!

Koffan då? Jo han fortsatte och de med råga! Hans Technoremixar är bättre än någonsin och han gör beat som aldrig för! Senaste stora är väll i låten Skaka Ditt ASS med trofast och wizdom!
Jon "Landslagsjon" Hedlund

Jon sket i allt vad musik o dans heter och satsade helhjärtat på innebandyn. Något han gjorde helt rätt i! Idag är han ordinarie målvakt i Skoghall division 1 lag, ifjol var han förste målvakt när han tog VM-Guld med 90ernas u19lag, trots att han är 91a! Han är även med i 91ernas u19 landslag, han har vart med i distriktslag upp till de som är 2 år äldre. Superligaklubbarna slåss nu för att få denne guldklipp upp till innebandyns finrum! Jon har som ni ser alltså gjot rätt val i sitt liv!


Lycka till i framtiden!


Fridens WIGGAZZ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0