hockey!

Runt kl 2 idag samlades de tappra krigarna på lövnäsplan för att göra upp i en stenhård hockeymatch! planen var nyspolad, jämn och fin! stämningen var benbitande och det sas inte många ord, alla åkte runt och värmde upp med lite rappa handledskott och nåra precis passningar som rann igenom försvaret som en varm kniv i smör!

vi slängde klubborna i mitten och spänningen var olidlig vilket lag man skulle haman i!

Team knäckers  bestod av:
Jakob "snipern" knape
jonas "blixten" Jern
Patrick "såsen" Hallerstedt
Linus "räven" Oregran
Henrik "veteranen" Wiklund

Team otippat bestod av:
Adam "jägarn" Gumaelius
Max "generalen" Olsson
Viktor "berget" Hellmér
Jonas "beffen" schröder

Matchen började lite avaktande och när sås ville ta paus var ställningen 2-2! i pausen bjöds de på kaffe och varm choklad, men ingen hade med de tyvärr!

knape hade öppnat stark med riktigt farliga "löpningar" vad de nu heter med skridskor på! han hade ju på sig bandyrören och kunde därför köra med riktigt långa fina skär! han var den största anledningen till att knäckers mäktat med 2 mål i den första perioden!

I det otippade laget öppnade Hellmér bäst och kunde med 2 pinnar ge sitt lag ett lika resultat inför vilan!

Andra perioden var helt och hållet såsens period! 3 mål! varav det ena gör han bort sin göbbe och avslutar med en backhand (han hade felvinkladklubba) i krysset! mer behövs inte sägas om den perioden! eller jo jonas jern gjorde ett riktigt fint arbete där bak i knäckers då han täckte många skott och hängde som en igel på adam som visade prov på fin skridskoåkning i den här perioden!

Period 3 "avgörandet"! Max trampar på bra och kan med ett mål och en målgivande passning se till att lag otippat går iväg till en 7-5 ledning! kanpe har efter 17 min i den tredje perioden endast stoge bak ve målet och försökt få luft! en jobbig andra period ligger bakom det! istället tog Henrik hand om kommandot och kunde leda laget till kvittering! 7-7!

nu är det endast 3 minuter kvar, 3 rafflande minuter! Linus och jonas gör ett mål var, efter det reducerar adam till 9-8 och efter ett smörpass av jonas kan han även kvittera! sen var det dags, knape lämnar målet drar nåra snabba skä med sina bandyrör innan han på ett direktpass från henrik krrruuuutttar upp den i höger X! vilket mål utav knape! klockan står på 19.59 och det bildas en äkta tv-puckhög på mitten av planen! underst, givetvis en gråtande knape! glädjetårarna sprutade och Linus visade ett leende större än vanligt!

jah det var en riktigt härlig match! retur har ej planerats, kan bli i helgen! imorn åker iaf team knäckers på träningsläger i edsvalla! med sej har man också en scout som ska med och leta upp eventuella nyförvärv!


Efter matchen bjöd såsen på deg som tack för sina passningar så han kunde hänga 3!


Fridens hockey /Limp


Kommentarer
Postat av: Anonym

ser förjävla nice ut! en annan svettades på sats och såg en underbart trimmad röv på okänd babe träna HÅRT bredvid min sida. en kände inget annat än motivation trots att man gärna ville va med er och leka på planen. Har förövrigt dykt upp en ny dator i mitt harem nu, så inom några timmar är även jag tillbaka som skribent på bloggen. Funderar på att installera voddler först, vad sägs;) ? fridens / perz

2010-01-12 @ 18:19:19
Postat av: Anonym

har skickat en på mailen! roligt o höra att du med rört på dej:D hur får vi kontakt med den här damen då?:O det kan bli så att vi värvar in dej till nästa match! bloggen saknar dej! fridens /Linus

2010-01-12 @ 21:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0