Hellas, jihde = LIBK

Grattis till seriesegern i div 1 Mellersta Linköping! Enligt rykten, ganska säkra rykten (dom själva), så ska niklas jihde och Anders hellgård återigen spela tillsammans, nu i div.1 klubben Linköping. Jihde har sagt att de förmodligen är klara till "karlstad borta" vilket är nästa helg. slaktkalas väntas, eller flopp? jag tror på det förstnämnda. Dessa två mästare på innebandy gör vafan de vill på planen och det ska bli en ära att bli tunnlad både en och två gånger innan de sprätter i X, givetvis på volley...

Om man nu får vara med och representera di blåe mot Linköping borta 14 februari återstår att se. Men ett scenario som då kommer utspela sig är något i stil med detta:- Jihde får boll på kant, jag försöker göra något, vad spelar egentligen ingen roll för tunnelpassen är redan ett faktum, Niklas tipsar om den grillade med rostad lök i cafeterian, givetvis testar jag den.

- Anders tar emot passen och står och väntar, söker, steker tills jag käkar upp min wurre och befinner mig på planen igen. Lite mer avvaktande denna gången försöker jag bryta passen han slår diagonalt mot Niklas som sökt sig längre upp i banan. Det är dock en volleypass som jag inte har en suck att nå så jag fortsätter upp till cafeterian och beställer en till korv.

- Niklas med sin minst sagt yviga teknik och sitt äckligt raka blad smeker upp den i bortre svetsen med en backhandvolley som han har patent på. Han avslutar med en förnedrande "Vischt" som målgest och frågar om körven var god då jag står och slafsar.


Ledsen Karlstad med de blir inget kval för er, för om detta nu inte är ett dåligt första April-skämt några månader för tidigt så är jag säker på att jag inte ensam att gå detta scenario till mötes. Inte ens magiske henriksson kan något göra mot dessa två stekare. På lördag möter vi hellström... va bliré.

/ perz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0