det är glint ute!

som ni vet började vi filma inför vårt projektarbete idag, och en del av det handlar om en trafikolycka! och olyckor i trfaiken var vad resten av dagen än så länge skulle handla om också!

När vi precis filmat klart 3dje scenen ringer kling och vill ha hjälp för han har sladdat ner i diket vid dingelsundet! och givetvis skulle han få hjälp med de! så vi stack iväg med 2 bilar och hjälpte till att dra upp honom!

Allt gick bra och med hjälp av båda bilarna fick vi tillslut upp honom! Kling hade tur som inte missa tågstolpen som ni ser i bilden till höger!

Vi hade också tur att tåget inte kom när vi höll på, då kunde olyckan blivit desto värre!


När vi begav oss hemmåt igen var allt frid och fröjd ända tills jag skulle svänga av hammaröleden mot gårdsvägen! som rubriken lyder så är de ju faktiskt glint ute och jag brakar rakt upp¨på snövallen och slår i den höga trottoarkanten! Även jag hade tur att stolpen inte stog 1 decimeter åt höger! resultatet blev punka, förhoppningsvis har dock hjulhus och axeln som hjulet sitter på klarat sig! är inte i skick till o lägga ut massa pengar på o laga biljäveln!

Det är ju fan att man inte kan köra som folk! Förbannnnat!

Fridens vinterlag!

/L

Kommentarer
Postat av: kling

ville lägga till att ja är tacksam över all hjälp;)(Y)

2010-01-27 @ 20:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0