Likadant nu som då!

När man var liten fjäskade alltid föräldrarna med efterrätt om man åt upp all mat på tallriken! Men det var inte bara när man var liten! Det fungerar precis likadant när man är 19 år!Fridens skumtomtar

Dagens Bild

Fredrik tycker om brösten på "karin" och hans agerande är väll ganska normalt ur en killes synvinkel! Men frågan är vad gör Emma eller rättare sagt, vad är de hon gräver efter, eller vill hon? se hur de ser ut innuti eller? Jah frågorna är många om vad det är hon gör/söker efter? Men ni tjejer kanske kan svara på de ur en tjejs synvinkel?!Fridens gåtor!

31/1 2brax10

Hela helgen har varit en lång jävla uppladdning inför kvällens drabbning mot Örebro. Vi har tjatats på gällande käk och sömn, konstant. Så nu kan vi inte vara mer förberedda på uppgiften att så gott som "säkra" det allsvenska kontraktet nästa år för Skoghalls Innebandy om vinst blir slutresultatet.

Killarna som har ätit rätt hela helgen, hängt hela helgen och som dessutom spelar i samma formation och ska fixa biffen är:PFP och LTP

Matchen kan även ses på webtv start 18.30, sändningarna börjar 18.20 för intervjuer oh försnack.
Hittar matchen gör du på http://www.Skoghallsinnebandy.se


/ piggedy

Robinson

Robinson avgjordes igår och Hans med ett efternamn jag varken kan stava till eller kommer ihåg va de var! En mycket speciell person! Han satt o log under hela örådet i slutet som någon, jaah finner inga ord! Varför är det alltid de mest speciella personerna som vinner dokusåpor?
 

Men tur var väl att han vann eftersom han skulle spendera sin miljon på att resa och köpa lego för han är tydligen en av Sveriges största samlare av starwarslego!

Vad ska du göra med pengarna?

– Resa och köpa Lego. Jag har Sveriges största samling av Star Wars-Lego.  Sa Hans efter slutet!

Det tycker jag är väl spenderande pengar, tur att du vann robinson!

Fridens robinsonvinnare!


I2

I2 är inte bara ett gammalt regemente utan också ett innebandylag! Ett innebandylag för dej som en gång i tiden vart bra på innebandy men nu fått familj och orkar inte träna utan bara vill lira matcher!

Det är ett gäng äldre förmågar som kanske inte är så snabba längre men nog så bra med klubban och de är ritkgit härliga! de vet hur man ska snacka, de vet hur de går till på en innebandyplan och de vet hur snacket går i ett omklädningsrum! Riktigt rappa i käften, så att börja diskutera med någon av dessa är inte o tänka på ens!


På uppvärmning kan man göra som Edwertz o greja med iphonen istället! och snacka lite skit med sekket!


Under pausen sitter nåra o vilar kvar på bänken, några går in i omklädningsrummet o softar och några sätter sig på läktarn och pratar lite skit med någon av de som är där o tittar!

Under matcherna har de jävligt roligt även om du vinner eller förlorar!

Ett härligt gäng gubbar om man får kalla de så, som har harvat runt i div 3 i en herrans massa år och klarar sej kvar på håret jämt, trots att de inte tränar under veckorna utan förlitar sig enbart på varandra och sig själv som spelare!

Fridens härliga innebandygäng

Hur gick de sen?

Ni har sett inlägget 2 nedanför detta, om wiggazzz! Man kan ju undra vad som hände med gruppen sen. Splittrades de?, fortsatte de dansa ihop?, både sjunger de o dansar?. Jah frågorna är många kring dessa unga män. Men vi här på dudez vet vad som hände sen och kommer berätta det för er här i bloggen! Enjoy!

Christoffer "Koffan" Lindahl feat Simon "Ajet" Ajemark


koffan och ajet slet sig ganska snabbt från wiggaz som inte direkt lyckades. De hade hittat ett program på nätet vid namn FL, Ett program som självaste Basshunter använder sig utav när han gör sina baselines i låtarna! Något som Ajet och Koffan tyckte var helfräckt. De döpte snabbt om sig själva till Dj Ajet och Dj Koffan!

Det gick till en början ganska knackigt och det var svårt att få till de där riktigt hårda baslåtarna. Men övning ger färdighet och allt eftersom gick det bättre och bättre! De gav ut några låtar som de inte sjöng utan enbart visade deras skill med att göra häftiga ljud!

Men så en dag kom den som en blixt från klarblå himmel! "Hata fotboll när de är kallt", en låt som skulle etsas fast på folks hjärnor, man kunde tillochmed höra den som ringsignal på alla möjliga håll när man hängde i mitticity. Efter den låten blev de tyst ett tag, de låg o sög på den karamellen ett tag kan man säga!

Men när den dog ut blev pressen stor och de var tillslut tvugna att göra en ny låt. Det dröjde ett tag men tillslut kom den "Hej och Hå", tyvärr vet jag inte hur man får in musik här så man kan visa. men ring till de båda kompositörerna så finns säkert ett exemplar att hämta!

Ajet pallade inte livet som technostar och gick sin egen väg efter den här låten! Han satsade på flickvän samt innebandy! något han faktiskt lyckats bra med! Bra brud o Bra lir. Han kan inte begära så mycket mer faktiskt, mer än att det faktiskt är dags för att ta körkort! Annars leker livet numer för den gamle Dj:en. Vi hoppas ändå på en comeback någon gång! We miss you!

Koffan då? Jo han fortsatte och de med råga! Hans Technoremixar är bättre än någonsin och han gör beat som aldrig för! Senaste stora är väll i låten Skaka Ditt ASS med trofast och wizdom!
Jon "Landslagsjon" Hedlund

Jon sket i allt vad musik o dans heter och satsade helhjärtat på innebandyn. Något han gjorde helt rätt i! Idag är han ordinarie målvakt i Skoghall division 1 lag, ifjol var han förste målvakt när han tog VM-Guld med 90ernas u19lag, trots att han är 91a! Han är även med i 91ernas u19 landslag, han har vart med i distriktslag upp till de som är 2 år äldre. Superligaklubbarna slåss nu för att få denne guldklipp upp till innebandyns finrum! Jon har som ni ser alltså gjot rätt val i sitt liv!


Lycka till i framtiden!


Fridens WIGGAZZ


Dagens Bild!

För att en pojk ska bli en Man krävs det att man klarar vissa tester! Här är ett utav dem!Grattis Oscar Thorell! REEESPECCT


psssst, vi minns!

När jag drog på itunes denna morgon råkar jag få på en gammal låt med bubbles, ni vet flickgänget från när vi var små! Låter heter rock the world eller något liknande! Men anledningen till att jag känner igen låten är inte för att jag lyssnat överdrivet på den som liten eller att jag var kär i nån i brudbandet eller liknande!

Nej denna låt har etsat sig fast i hjärnen för att ett gäng killar som kallar sig WiGgAzzz With ATtituDe försökt sig på och sjunga samt köra en dans till denna låt! Dudez rotade lite i arkiven på internet och kunde hitta några filmklipp på dessa gossar! så vi kastar lite bensin på elden och blossar upp några gamla flammor! Mina damer och herrar, här är Simon "Ajet" Ajemark, Christoffer "koffan" Lindahl och Jon "landslagsjon" Hedlund!Godmorgon

De flesta själar vaknar bakfulla idag som vanligt! Men inte vi. Verkar som att det blir fler fester ikväll än vad som försigick igår. Vi håller oss som vanligt lugna med tanke på game imorn!

Coffehouse by george har tagit efter score och är nya innestället om man vill sitta och ta en öl o prata lite skit! Där tas ingen avgift på 60 spänn plus 20 för att man inte får ha jacka. Tror faktiskt de har öppet lika länge också`? eller har score börjat ha öppet till 2 nu kanske! aah jag vet inte.

Jag somna så sött i perz 2 meteråtallahållsäng igår att jag inte nått värre gärna kliver upp! Dagen kommer börja med frulle hos mej för att sedan dra mot gjutaren för o se Ulvsby lira match! Längre har vi inte planerat!

Perz frill denna morgon liknar ett skatbo! ni som inte vet va de är så är en sånn kvisthög som sitter fast uppe i björkarnas toppar! Mitt är ju inte så långt och därför mest platt!

Lika go o söt för de! med ett snabbt drag genom håret har han sin vanliga stekback

Fridens sista januarilördag!


Gästkrönika nr 2 ala Julia Andersson

hey alla goodbites!
här sitter jag mitt i livet, heheeeee. brevid mig sitter perzan, limpen, tjoffsan och oxhjärpen och dricker medan jag själv tagit en liten alvedon. vågar därför inte haka på deras spår, tyck synd om mig!!!!

ikväll har jag ätit lite semla också, mätt som en loppa är jager!
nu sitter dom här brevid mig och säger att deras besökarantal kommer sjunka drastiskt bara för att jag skriver, men faktum är att det kommer bli tvärtom. kenza får passa siggggg!

observera! perzan målar fint, jetefina tavlor säljer han! bra priser också. men nu känns d mest som att jag sitter och tölar. dom säger att dom saknar min socialitet(?) också.
ha det superbra, fortsätt läsa denna trevliga och förmodligen sveriges mest lästa blogg.

HÄJrå peace out


POSE!

Pose är en förkortning på posera och används av hela landets människor för att ragga, tjäna pengar och marknadsföra sitt märke! Varje person har en egen pose som de använder sig utav! Du kan bara kolla in alla bilder under en fest och så säger vi att 10 kort är tagna vid olika tillfällen på en person, kikar du noga innehåller alla bilder ungefär samma pose! Alltså varje person har en unik pose! Kika in på en bruds blogg och ni kan se att alla bilder hon tagit på sig själv är samma pose eller posering!

Pose har i sin tur gett ordspråket "alla kan vara snygga på kort", om en kille/tjej har en bra pose kan den komma riktigt långt! flera modeller är inte ens fina men de kan posera bra på kort och det är ett klart bevis på vad viktigt det är att kunna posa om man satsar på en karriär inom det området! Andra går aldrig så långt utan använder den mest för att ragga på nätet!

Det kan vara en speciell put med läpparna eller ett speciellt leende, en unik ställning med huvet eller en speciell glimt i ögat, det finns många olika sätt att göra sig unik!

Lite exempel på typiska pose'r!

Min gode vän och x-flickvän: Mina damer och herrar Lisa's pose!


Kära Stina kan sin pose både åt höger och vänster!

Killar gör oftast inte samma pose på alla bilder. Vi posar inte lika mycket alls, förutom vissa undantag för visst finns de killar som posar grooovt! Men de är mer för att bevisa att man har rutor på magen eller en stekfrill! Ni har ju alla sett krilleboii o co! annars kan ni söka på sveriges snyggaste frillor på tuben! Nej vi killar försöker mest se glada o tjusiga ut på kort då vi är beredda på att kort tas!

TEX.


Men visst har vi bilderna som vi tar i spegeln på oss själva tillsammans med blixt, mobil o hela köret!


Även vi killar använder oss utav samma poser hela tiden! Här är jag när jag är 5-6 respektive 19 år och jag använder än idag samma pose, fast numer lite finslipad!


Ja ni ser, vi killar kan allt vi också!

Härliga pose'r, vad vore facebook, efterferren, dagenefterfestbilderna utan dessa underbara poser! En snygg pose kan ju som sagt bli din väg in i en ny karriär!

Fridens poser

MVH:

Limp!                                           Perz!

Silly season is hot!

dudezbloggen ligger i hetluften gällande värvningar av medlemmar och förnyade kontrakt såhär på sluttappen av transferfönstret som stänger 24.00 söndag. innan dess hoppas vi på att kunna presentera lite nya ansikten här på dudez. Givetvis pågår förhandlingarna bakom stängda dörrar men vi hoppas kunna förmedla ett avslut på någon av våra affärer senast söndagkväll. pressmeddelandet just nu låter:

"Dudez går in i fas 2 gällande bloggande, teknik och bredd. Vi tror oss kunna utvecklas då vi känner oss fullt redo att ta steget mot en större publik och vi är redo att spela på ett bredare spekta med mer målinriktad research inom de områden vi hanterar och skriver om. Detta medför alltså att vi behöver förstärkning och expertis inom flera områden och de förhandlingar som försegår med intressenterna har hittills inte stött på några missöden. Vi har fullt förtroende för de personerna i fråga och de känns helrätt för uppgiften. Vi hoppas på en smidig lösning då båda sidor tjänar på sammarbetet och vi tros gå en ljus framtid till mötes, tillsammans."

/redaktionen

Fredagsmys!

Ledig från skolan idag, men drog ändå dit o käkade! köttfärslimpa med potatis slank lätt ner i kistan!

Efter skola och mas kom Perz med sitt rymdskepp och plockade upp mig, vi drog in till stan och käkade samt tog en fika på espresso house! Kebabtallrik är standard och den smakar bra på kebabhouse! Kaffekoppen är bra mycket större på espresso house och därför fikades de där! Idag tänkte vi mer på mängden än på rävjakten! Rävarna härjade för övrigt lyriskt på stan idag, det är bra för ögat!jävel hö hongri #1Ännu mer hongrijävel hö nöjd # 1Fika var gött, bordet breve va ännu goare.

Nu sitter vi på gårdsvägen och smider planer ifall Jake dissar kvällen! Vilket vi tyvärr räknar med efter hans frånvarande de senaste veckorna! Antingen är han sur för att ha fått kicken här eller så är Rebecca med atraktiv än oss, eller så har han skaffat nya vänner! Vi vet inte, men hoppas han är karl nog och berättar för oss inom en snar framtid!Fridens Fredag /P & L

fan va di bygger om här på sia!

jävla ombygnation här på blogg.se! ena stunden funkar inget, o andra stunden sere lysande ut med lite ordning o reda för att sedan stängas ner igen och krångla till de! men nu sere ju faktiskt ganska rekorderligt ut! Huvudsaken är väl att de är fint näre är klart!

Så vi skiter i idag o inväntar en värd fredag!
Fridens ovärda torsdag

Dagens Bild!

Martin kunde redan som 14åring movsen!

värt att minnas!

Sommaren 2009 började med att jag, bror min och morsan drog på en trip till USA! Vi börja från Arlanda och flög över till new york för 4 dagars shopping och sevärdheter!
Efter att slösat ca 10 k på kläder i new york och sett de man ska där tog vi buss 2 timmar ner till huvudstaden Washington D.C, en stad som mest bjöd på sevärdheter och museér, låter inte så kul, men de var faktikskt ganska mäktigt!Efter 2 städer med en del intryck, så många att jag inte ens kommer ihåg hur hotellen såg ut! Så tog vi flyget ner till Florida, värmen och nöjesstaden Orlando! En stad uppbygd av shoppingcenter och bergochdalbanor!Efter att vilat upp sig drog vi vidare längre ner i Florida mot Miami och Fort Lauderdale! Till stränderna med stranpromenaden som brudarna åker inlines på vet ni som sett på tv! Men på vägen ner gjorde vi ett stop vid NASA:s hög kvarter!


Nästa anhalt stränderna i söder alltså och kändisarna lyxkåkar längs med miamis kanaler! Husen var så där äckligt stora och där bodde stjärnor som eddie murphy, will smith, fotbollsstjärnor, ralf lorén och så vidare!
Jah man kände att de är dags o bli miljardär nu! efter florida tog vi en kryssning till bahams! en båt där allt var gratis, man betalade för att åka kryssning i 4 dagar och för de fick man äta o dricka hur mycket man ville på båten! inga fel.Efter kryssning vare dag för att resa hem! 3 veckor har gått och de skulle bli skönt o dra mot skandinavien igen!


Fridens Amerika!

/L


Torsdag

Viktig info som gör att ni vet allt om torsdan!

Torsdag är den veckodag som i Norden är uppkallad efter den fornnordiska åskguden Tor. På latin kallad dies Jovi, vilket betyder Jupiters dag. I norden jämställde man Tor med de romerska gudarnas konung, Jupiter. Torsdagskvällen och den därpå följande natten var enligt folktro en vanlig tid för handlingar som hade med magi och trolldom att göra. Ville man lära sig att spela av näcken eller tillverka en bjära, så skulle det ske tre torsdagar i följd. Åtgärder mot sjukdomar skulle vidtas under torsdagsnatten.

Nej så speciell är inte torsdan! Tycker den är ganska värdelös. En enda lång väntans dag på att de ska bli fredag som betyder helga. Snön föll ju som de flesta såg igår och eftersom jag är förste skottare i familjen så ska jag strax ge mig ut och göra vår uppfart fin!

Ikväll äre sista träningen inför helgens match, som kan ge oss en biljett till allsvenskan nästa år! de skulle sitta fint. matchens spelas söndag kväll i örebro!

Pannkaksdags snart, annars kommer dagen spenderas till träningen och ta de lugnt!

Förövrigt måste jag göra framvagnsinställning på bilen, när jag har ratten som om jag ska svänga vänster går den spikrakt, den har blivit sådär som styret på cykeln blir när man ramlar!

Hörs sen! Peace

/limp


dagens bild

Jo det var en gång på nöjes...då jag kom hem med sår i ansiktet, självförvållat...

Men som tur är
har jag andra looks än "blåslagen"/"fucked by the ground looken" också:


* vältränade spänn looken.    * 14-åringslooken.     *fucked up eye looken.

* bada i blod looken.         *Anders Löfberg looken.  * poster looken.

* dreads looken.                   *semischtek looken        *Innebandy looken.

*KF/M.J looken.                 * Erik Hassle Looken.         * sumo looken.

*2cool4school looken.         *pip looken.                  *graff looken.


Visst har jag mer looks
än dessa då folk säger att jag ser ut som John Travolta, Brolle och Alexander Ryback.
Nästa maskerad är jag biggedy Brolle junior så alla vet! så den som vill ha brolle på fest fixar en maskerad snarast. 

Men vem är egentligen perz? ett personligt brev från mig kommer snart dyka upp här på bloggen för er läsare, mitt liv kommer spolas i fastforward, så ni vet vilket stölle ni egentligen har med att göra.


Fridens looks!

/perzOnE

linus hela dagen

idag har linus stått för bloggandet, stort också.. Då undrar säkert ni vad piggedyperz gör. går han i skolan månne? - nee. ligger han bara hemma arbetslös och pillar på sin slaka? - nee. Han jobbar. OCH VUXENLIVET IS KILLING ME! fuck det är drygt att gå upp på mornarna, men ack så skönt när cashen dimper in.

Jobbar resterande dagar av veckan, och försöker hålla min Ferrari på vägen, det lilla den rullar på dagarna då jag slaktar ner bröd i påsar. träning står på schemat, sen ska vi hem och pilla balle!! -oh yeah.

MVH Erik

Update!

Som ni såg i mitt förra inlägg så var ferrarin lite ringrostig efter att nån idiot(jag) kört sönder den! Som tur var bor min gamle Årjängspolare också här på ön, han är en av de 90% i årjäng som kan de där med bilar så han har hjälpt mig nu i 2 timmar, så ferrariin är nu som ny! Som tack för de ska jag bjuda han på middag imorn! Bättre de än o betala 2000 kr o skicka ferrarin till en verkstad som man får vänta i 1 vecka innan de har tid o fixa den! Så tusen tack för hjälpen. Känner mig förövrigt som en karl när jag har oljiga händer!Nu ska jag bli en defensin och lugn bilförare!

Tydligen har väderbestämmaren där uppe bestämt sig för att de ska bli en meter till vitt grus där ute!

Fridens bilkunniga simon!

/L

det är glint ute!

som ni vet började vi filma inför vårt projektarbete idag, och en del av det handlar om en trafikolycka! och olyckor i trfaiken var vad resten av dagen än så länge skulle handla om också!

När vi precis filmat klart 3dje scenen ringer kling och vill ha hjälp för han har sladdat ner i diket vid dingelsundet! och givetvis skulle han få hjälp med de! så vi stack iväg med 2 bilar och hjälpte till att dra upp honom!

Allt gick bra och med hjälp av båda bilarna fick vi tillslut upp honom! Kling hade tur som inte missa tågstolpen som ni ser i bilden till höger!

Vi hade också tur att tåget inte kom när vi höll på, då kunde olyckan blivit desto värre!


När vi begav oss hemmåt igen var allt frid och fröjd ända tills jag skulle svänga av hammaröleden mot gårdsvägen! som rubriken lyder så är de ju faktiskt glint ute och jag brakar rakt upp¨på snövallen och slår i den höga trottoarkanten! Även jag hade tur att stolpen inte stog 1 decimeter åt höger! resultatet blev punka, förhoppningsvis har dock hjulhus och axeln som hjulet sitter på klarat sig! är inte i skick till o lägga ut massa pengar på o laga biljäveln!

Det är ju fan att man inte kan köra som folk! Förbannnnat!

Fridens vinterlag!

/L

11.00

God morgon Sverige! Vilken onderbaur daog som Sture skulle sagt! Ledig from school idag, men ska ändå dit och käka av deras mat! Orkar inte ställa mig och göra någon frukost!

Ensam hemma betecknas med ordet underbart, man kan figurerar fritt i huset, köra lite danser som ni sett i tidigare inlägg, och ha musiken i bött utan att en käft gnäller! Stereon lirar Band of horses - No One's gone love you, en låt i lagom takt för att göra din onsdagsmorgon till nått litet extra! Frid och fröjd på gårdsvägen lyder morgonens motto.

Idag ska vi starta filmatiseringen utav vårt projektarbete. ska bli intressant att se om vi lyckas med något seriöst för en gång skull! Ingen av oss är ju någon känd regissör eller proffsfilmare, men det kan nog bli bra ändå, improvision kan göra det mesta bra! En bilkrock är det som ska filmas idag, o det har jag tamefan inte en aning om hur man gör! det ska ju vara kameravinklar o allt va de nu är! men de löser sej som vanligt!

Tänker avsluta inlägget med en pose som väcker lite minnen från när 90erna och 91erna var ca 15 år och gjorde bilder till MSN, Lunarstorm och till Efterfesten för de som lyckats få ett oäkta personnummer. Jag vet att ni brudar känner igen posen och om ni letar lite i era arkiv kommer ni också hitta ett par bilder som ser ut ungefär såhär! Oftast med ett par solbrillor i semischtekklass på!


Visste väl att ni skulle känna igen er!

Fridens posebilder!

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

/L


Dagens Bild(er)

Sälen 09 känner väll de flesta till, man behövde inte va där för att få veta vad som försigick, NWT skrev om oss värmlänningar som var där uppe och ställde till det, på den tiden fanns också CtotheJ kvar och berättade lite mer i detalj om den sjuka veckan! Vår stuga bestod av just va de kallade det, en udda konstelation! Dagarna i vår stuga spenderades ofta utan kläder och ingen brydde sej om något egentligen, man levde i total frihet! Dagens bilder är från ett dopp i badet med mig och Albin!


Ber om ursäkt för mitt sätt att kliva ner i ett badkar! Albin var inte så förtjust i min kropps öppningar, men vänjde sej till slut och försökte skoja till de lite!

Fridens sälenvecka

/L

Ungkarlslya

Om du söker på ordet ungkarlslya i ordlistan får du troligtvis upp två olika förklaringar! den ena är en perfketionist ungkarlslya! sen har du den som inte orkar med o bry sig hur det ser ut invändigt!

Jag kommer inte säga vems lya detta är, men den hör inte till perfektionisterna kan jag väll säga! När man kliver in ser man de första man gör en söt hög med pizzakartonger, går du igenom hallen till köket finns där han personliga soptipp och blickar du in i vardagsrummet ligger där den gångna veckans använda tallrikar ihop med lite matrester och lite andra prylar som sladdar, nycklar dosor, tändare lite tomma kartonger! på toan ligger givetvis ett antal använda kallingar, tänker inte ge mig på o räkna! Ni förstår säkert vid det här laget vad jag menar!
Det är svårt att visa något av den här rangen på en bild! de små detaljerna är svåra att få med!Jag vet iaf att om man tar ut ett plagg av x tvätt så får man med hela bunten! det är så ingrott i varann att om du drar ut allt på golvet är högen lika fyrkantig och kompakt!

Fridens ungkarlslyor!

done n' done

bröder, landspolare, motståndare: el clasico.
Klar är den iallafall, varsågod Albinsson.

/ din Erik

numb3r5

för första gången i Dudez historia har en gästskribent fått ordet. Förste man ut i den nya kategorin "gästkrönikor" är Kim "hawkeye" Bengtsson som valt att öppna sitt hjärta och sin hjärna totalt!

Speaking words of wisdom:

Nummer är roliga, de kan mäta dig, ta tid på dig, och analysera dig precis hur mycket de vill. Men de vet att inget av det spelar någon roll, det handlar om hur man spelar ut sina kort. Inte om några egenskaper. Inget kan begränsa. Har du någonsin hört uttrycket, ”man kan inte mäta hjärtat?” Sanningen är ju den att man inte kan mäta något av det. Hjärta, vilja, behov. Det kommer alltid finnas någon som avråder dig från något eller rent ut av förklarar för dig att något inte går. Låt ingen bestämma över dig, eller styra dig. För vet du, man kan inte mäta drömmar.
Frågor om sex och samlevnad!

Vill inte lägga ut nåra namn här men läste idag ur en brudtiding om en orolig tjej som ville ha lite svar på sin fråga! jag citerar....

Hej! jag har ett stort problem. Jag har haft telefonsex och camsex med killar över internet och jag tror jag är gravid. Min mamma säger att jag gått upp i vikt. Kan jag bli med barn av detta? Jag är illamående och mår allmänt dåligt, min kompis säger att man mår så när man är gravid. Hur ska jag veta vem som är pappan?

// En förtvivlad tjej

xxx svar:
Hej! Du behöver inte vara orolig alls. Om du bara haft telefonsex och camsex kan du inte bli gravid. För att du ska bli gravid krävs det att en kille ska få en utlösning innuti din slida, alltså att man har samlag. Har du inte haft sex på de viset så måste det vara något annat som gör att du är illamående. Hoppas du mår bättre snart


Jah det finns folk till allt heter de ju! Är beredd att hålla med här! Men tur är väll att det finns experter när du behöver hjälp iaf!

Fridens experter!

ärendens dag!

Sluta 11 idag med, as usual den här veckan! Käka på skolan för att slippa laga mat när man kommer hem! hade en del som skulle göras idag och tog därför tag i detta!

Börja med att skicka in bilder på ett ärr på min stackars magen, tänkte nämligen grina lite och inkassera lite pengar för ärret som jag "skämms" för att visa.

Ärende nummer 2 var att ta en tur till tingvallahallarna och byta skor som gått sönder! samt hämta någon kasse med grejjer som mors kille hade glömt på matchen i lördags! Efter de gick lasset mot teliabutiken och lämna in ett nummer jag fått av polisen så de kunde göra min snodda mobil obrukbar! man kan tydligen spärra vilken mobil som helst med den nya ipred-lagen, smart! så nu lär mobiltattarn känna sig otroligt nöjd!

ärendena avslutades med lite deeeptalk och rävkastning tsm med bajen, kim o albin!


Övrigt:
-Gillar att coop säljer två 50 cl flaskor julmust för 20 kr när två 1.5liters flaskor kostar 22!
-Kim lyckades spendera 8500 av sin lön!
-Lönen kom igår
-Lägger undan hela lönen inför aya napa!
-Semischtek
-Har inte ett enda måste kvar hjärnan!
-Innebandybutiken har öppetiderna 16-21 istället för vanliga 9-18
-Pyttipanna är så jävla gött

Fridens ärenden!

/Limp


Morgonstånd!

Alla ni killar där ute vet jag har vaknat med soldaten i givakt! Många har inte en aning om vad de beror på men nu ska vi gå till botten med det här!

Det behöver inte vara för att du drömt en "våt dröm" som vi kallar det! Oftast beror det inte alls på att du har din livs brud på rygg i drömmen! och inte beror det på att du inte pinkat på 8 timmar som också många tror! Nej det finns många teorier om varför du vaknar hård som sten! Så här kommer sanningen!

I vår penis, snopp, snorre, dick eller vad ni nu kallar det har vi svällkroppar som de flesta vet! När vi är vakna och pigga är dessa just va de hetter SVÄLLkroppar, de är svällda så det inte går ner en gnutta blod i pecken! En snorre fylld med blod är ju som ni vet en erigerad och benhård snorre! Så till saken, när vi sover så är hela kroppen avslappnad, så också våra kära svällkroppar, det gör att blodet kan ta vägen inom och fylla hela vår smala/tjocka/långa/korta/snea/raka soldat! Anledningen till att många tror att de beror på pinkeriet beror på att när vi pinkar värms dicken upp och den vaknar till, så också våra svällisar! och snoppen är slak o fin igen!

Så nu vet ni det! nu behöver ni inte undra imorn bittit varför er penis inte sover lika sött som ni!

Ska vi slita oss från ämnet morronstånd så äre svällkropparna som inte lyder när ni slaknar under samlag! ni kanske är lite nervösa över den fina tjejen ni har under/över er och är spända för att de måste gå bra! då spänner sig också era svällissar och blodet töms och er tappre krigare har istället blivit en rädd och blyg krigare! Så tro på er själva och samla mod så känner sig svällkropparna lugna och släpper på den röda floden!

Då vet ni de med!

Fridens morronbånge!

/L


....

Jag kom till  runt kl 3 idag........

CENSUR

Jag gick ut i köket och gjorde mig lite kaffe för att sedan gå ut till rebecca och jake för att se oth och prata lite skit med dem! På tal om jake o rebben eller som jake kallar henne överste hatti!, tsm eller ej? om man ligger under samma filt breve varann i samma soffa som har en bredd på ca 40 cm! och har det sådär mysigt ihop! HMMM goa ni är turturduvor!

En timme senare gick jag tillbaka till alex.......... CENSUR


Men det är kul o se........CENSUR

Efter ytterligare 2 timmar.......CENSUR


Fridens

promote

Får bara lov att presentera detta på bloggen. Brorsan och hans krigare i ETB har släppt sin första video och platta i Japan nu i början av detta ljuvliga år. Videon är inspelad på teatern i stan så ni kan känna lite local-pride när ni ser den och självklart är det den gamla dängan without you som står för ljudvågorna dock i en nyinspelad version.Jag gillert!


SKÖNA SAKER JUST NU:

* Lön
* Lönerapportens storlek
* KF's OB
* KF's semesterersättning
* KF som förser mig med flis
* Innebandy i medgång
* fysiskt spel tillåts
* duntäcke
* volymen på min frilla
* snart helga
* "perz färg och systemhantering samt fixar vad du vill" organisation har börjar rulla.
* Beatet är för jävvla gött och limp har insett att han kan rimma. damma av micken snart?
* Mad-mediamike och lörz är förmodligen i Asien samtidigt som jag om någon månad.
* Nyduschad
* HP-sås
* Jedi Mind Tricks - On the eve of war
* rapé lingon

/ stolt bror perz

albsman

albs tavla tar form. Var ett tag sen man använde penseln men vi kööööör!/P


men va fan:P

Om du åker utomlands och ska bo på ett dubbelrum? hur tolkar du det?


Eller som när de svenska turisterna frågar vilken strand ligger närmast havet? hmmm

Skäms för er svenskar ibland!

Fridens turister

Abtronic

När man slutar tidigt från skolan så rullar dehäringa tv-shopp på TV:n! Precis som för 3 år sedan försöker de fortfarande sälja den här magtränaren, någon mojäng som sitter på magen som skickar in tenser (elstötar) i magmusklerna, då spänns magen i omgångar! Tens har i själva verket uppfunnits för att vid skador leda bort blod och få ner svullnader, alltså blödningar! fungerar bra vid tex vrickade fötter, lårkakor osv!

De försöker locka med att visa en fet person och en råtränad person breve varann och lura i folket att det är samma personer, och om det är samma personer så äre väll någon som bantat och fått nån miljon för att posera för tv-shopp och säga att de använt deras prylar! sen visar de med värmekamera att hela magens muskler är varma av magtränaren och efter sit-ups är bara en liten del varm! tro fan att hela magen är varm med magtränaren näru har ett fett band rund hela magen som vibrerar och pumpar, såklart de blir varmt o svettigt under där! eller?

Funkar det här? jag har inte en blek, men de låter ganska otroligt om de skulle göra det! isåfall förstår jag inte varför folk går till gymmet överhuvudtaget! det är ju mycket mysigare att sitta o kolla en film samtidigt som magtränaren sitter och pumpar musklerna på magen! Det värsta är ju tyvärr att jag tror de tjänar fina summor på de här grejjerna! som jag inte tror funkar!Fridens TV-shop

/L


Ny vecka!

Måndag betyder som vanligt ny vecka! En kort session har gjorts i skolan, gjort klart de flesta uppgifterna så det ser ut att bli ca 1-2 lektioner om dan denna veckan! Det är mycket rimligt enligt mig. Då ligger skolan på en lagpom nivå. Resten av veckan kommer för det mesta spenderas till träning, suget is back! Det riktiga studentfestandet får vänta tills innebandysäsongen är över! något tillfälle kommer såklart spenderas till utelivet innan det, men inte så mycket!

Händer i veckan:
-En mycket efterlängtat lön kommer!
-Viktig match i Örebro på söndag!
-Mycket träning
-Säkert en fika med albin
-kommer nog va med perz någon dag
-kommer lyssna på save me minst 3 ggr om dan
-många % kommer spenderas framför burken

mer vet jag inte nu, men ni lär märke när nått dyker upp i hjärnkontoret!


gjorde ett försök iaf! tyvärr stavade jag ju fel och fick med ett stort D extra framför z, men de får duga!

Fridens veckor!

/LIMP

Turboglass

Vårt andra videoblogginlägg kommer handla om hur du kan göra din värda söndagskväll till något mer än värt! Med ett enkelt recept får du något jag kallar turboglass på mindre än 5 min! Gokkigoottttt!

Du behöver:
-En mixer (ingen stavmixer), en rejäl mixer med knivar!
-Vaniljyoghurt
-Djupfrusta hallon
-Strösocker!

Stick och köp de nu och gör precis som vi säger! ENJOYMan kan också göra som knape och stoppa ner lite plockgodis också! Ju mer godis, ju gladare blir man

Fridens turboglass

Trevlig söndag gott folk MVH Limp och Perz


morgondagens bild!

Kan redan idag söndag presentera morgondagens bild! det är nämligen såhär att min käre vän och bloggkamrat Oris lyckades (återigen) agera frontfigur i media för Skoghalls IBK efter helgens vinst mot Lidköping. han kommer att synas i NWT så håll utkik där.

Bilden finns redan nu i min ägo:Förut var det limp som gällde i media för oss i laget, denna sessen har mediamike tagit över. nu verkar det som limp blivit sur och sliter som ett djur när journalister är på plats i CAM, han vill såklart ta tillbaka platsen som ansiktet utåt.

/pfp

dagens bild(er)!

Dagens bild drabbar en hunk från mitt innebandylag, skoghalls innebandy! Killen lever ett ytterst härligt liv! Skön jacuzzi, dataskärm som är större än min TV, och drar på spontanresor till asien i nån månad istället för som vi drar till gbg! Jag har blivit uthängd på olika sätt på hans blogg vi x antal tillfällen! dags att ni får vet vem min gode vän/brudmagnet är! Mina damer och herrar nummer 9 på planen, nummer 1 i sängen Carl ola petersson aka COP


http://blogg.vf.se/cop/

Peace cop'

söndag den 24 januari 2010

-När du är bakfull och allmänt tung vet du fortfarande att du är ung,
-Vuxna kan ju få för sig o ta en promenix dan efter en fet technoremix
-Det finns inte ens i min hjärna när jag vaknar, då jag mest vatten saknar!
-Istället försöker man att inte spy på bruden breve som kanske hette my?
-Eller var det Emma, nej det kan inte stämma!
-Emma var förrra helgen, hon som klöste mig ända in i benmärgen.
-Man kliver upp hes och dassgrå, fan va dåligt man kan må!
-Öpnnar kylen för att hitta nått o dricka samtidigt som man håller igen en bakfyllehicka
-Du sätter dig vid datorn för att softa, på sig har man gårdagens kofta
-Man kollar vilka som fått sig ett skjut och om nåra skandalbilder kommit ut!
-Mamma kommer upp och frågar hur man mår, man bara ler, nickar och går!
-Hon frågar ska jag göra mat till dig och my? i samma ögonblick är man nära o spy
-Nej tack du, vi tar de runt sju
-Man tar med dator och vatten in på sitt rum och och känner sig dum!
-Du mår så dåligt att du överväger att ringa SOS men loggar istället in på Sveriges bästa adress
-Dudez.blogg.se, det är fina grejjer de bre
-Bloggen är så bra att du till perz orkar dra
-där blandar du en ny grogg under tiden du läser världens bästa blogg! 

Nejru rimma blire inge mer med sa Limp och avled

Nu ska jag o se perz lira lite boll, han kommer få motståndarnas målis att läcka som ett såll


Fridens rimmare!

filochsofie

Vaknade upp imorse, återigen utan att vara bakis. Vilken fantastisk känsla. Drog morgonpissen utomhus as usual med morgonrapén inkörd och försökte finna den lilla nickokicken man ibland kan få sådär på morgonen. Blickade ut över sjön, mot stan och sedan ner i pisset igen, knallgult men inte petter van keppel grönt som tur var. Kollade upp mot 20-taggarn "Günter" som sitter på min husvägg och vaktar mitt harem och tog ett djupt andetag, Another sunday...

Fick för mig att jag skulle göra ett videoblogginlägg då jag stod där ute i kylan... men kollade runt lite på datorn vad som fanns och hittade lite filmklipp från en session jag och jake gjorde i somras. Blev jämt dyngsögen på sommar och målning, longboard och öl, kepsen på sniskan och snortighta gröna ralph lauren kortisar, häpnandsväckande brillor á la "lorentz style" och seglardojor... ge mig redan nu tack!
 
skippar videobloggandet, är inte riktigt mogen för det än
- men droppar en snutt från i somras:"Hated by many, Loved by few, Respected by all"

PFP

Straffpokerns offer!

När man inte har något att göra om dagarna, typ i skolan så kan man lira nått som kallas straffpoker eller om man väljer alternativet kluns! Aneldningen till att man kör detta är ju att Skadeglädjen är trots allt den sanna glädjen!

Straffpoker:
-
Man bestämmer ett straff tillsammans, tex lägst kort sniffar peppar eller va som helst!
-Man lägger alla korten i en hög på bordet.
-Alla som är med i spelet drar ett kort från högen.
-Alla vänder upp sitt kort
-Lägst kort gör straffet man bestämmer.

Om man har ett straff som någon ska utföra på en så utför personen med högst kort straffet!Domare förlorade här ett parti straffpoker!

Kluns:
-Bestämmer ett straff som förloraren får utföra och som i straffpoker kan även vinnarn få utföra ett straff!
-kör sten, sax påse
-förloraren får utstå ett straff!
Wåhlin har här förlorat kluns!

Fridens skadeglädje!


blommor

Idag har bloggen funnits i en månad. Vi firar det med en seger mot Lidköping och en kall till maten. Imorgon väntar ny match för mig perz och jag sitter i nuläget med jake med mitt harem i stugan.

vaknade upp imorse och trodde jag gått in i fel hus. Det såg ut som helvete och vi håller från och med idag på att bygga om köket. Väggar rivs, och nytt golv fixas.. Folk färgade håret i köket samtidigt, smidigt! Jag skakade om skallen och drog som sagt iväg på match. Som förövrigt var en ruskigt skön vinst, och jag slaktade styggt idag. Smällde största killen, twice...Limp blev matchens lirare, fick blommor, gav bort dem till morsin... liten tabbe där för att man ger alltid bort blommorna till snyggaste bruttan i grytan även om man känner henne eller inte, helst med frasen "ska vi skeda babe". Men hans mor fick dem och den gesten är även rätt söt, baben som egentligen skulle fått blommorna kanske såg denna överlämning istället och blev evetuellt lite småintresserad av Linus pga det.

*just nu är en babe riktigt snygg, henne i min dubbelsäng atm vore.
*Nästa helg är mitt harem hos jake, förmodligen..Hon får gärna följa med dit också.
*Öppnar "perz färg och systemhantering samt fixar vad du vill" verksamhet i min stuga från och med idag.

peace pfp


bättre sent än aldrig!

Det har vart tunt på inlägg idag, det kan ju bara betyda att vi gjort nått vettigt? Japp de är precis vad vi har! Antar att ni har bättre för er än att läsa bloggar på lördagar iofs men för er som inte har bättre för sej, sörry!

7 imorse gick jag upp för att jobba i 7 timmar! jobbar på coop för de som inte vet de. kanske inte det bästa jobbet i världen, men lönen är fin och de är ju alltid ett jobb! cash is king

Efter jobbet drog skutan vidare mot stan och närmare bestämt Tingvallahallarna! vi spelade ju match idag mot Lidköping. den vanns med 6-4! Mycket skönt med vinst, en viktig sådan också! Fan va bra dag faktiskt!
http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=349090&epslanguage=SV

Efter matchen bjöds moder på alfie vilket man tackade och tog emot med värme! käkade någon oxfilé med penne och gorgonzola, Mummsfillibabba!

Kvällen blir lugnt, rasmus är på väg hit på en kopp kaffe, sen får vi se vad som händer!

Fler inlägg kommer senare!

PUSS Linus

En show utöver det vanliga!

Jag är ingen person som skulle sätta mig och glo på en modegala eller en vanlig fashionshow. Men så finns ju victoria's secrets fashion show! Den kan jag faktiskt titta på! fråga mig inte varför, men det är något speciellt med den! Jag kan tillochmed se de både 2 och 3 gånger också!

har du inte sett den så är de fan dags och har du sett den redan så är den värd att se igen!


Alla i Black eyed peace har smygbånge utom en och jag förstår inte varför de ska ha så mycket julpynt och vingar på sig! ni är lika fina utan prydnaderna!

Fridens lugna fredagar!

känsla!

de finns de som är kungar på fotboll när det gäller i lagsporten fotboll! Det är där man känner till stjärnorna, tex Damernas favorit ronaldo, Del piero som tillochmed blir hyllad av moståndarlagets supportrar när han blir inbytt/utbytt! Stjärnorna som är som ikoner för sina lag Barcelona-Puyol, Chelsea-Lampard, Liverpool-Gerrard, Milan-Maldini! Listan tar aldrig slut!

Men så har vi killarna som inte kan lira i ett fotbollslag men som vet precis hur fan man behandlar en fotboll med känsla, de som specialiserar sig på endast ett område!

Ingen känner till dem förns någon hittar de på youtube och så sprids de!

Han vet var bollen träffar när han sprkat iväg den!


Börja kolla efter minuten!

Fridens lirare!

/L

målvakt!

Såhär i handbollstider så är det klart man tittar och följer kära Sverige, trots att mitt intresse för handboll inte är så vasst! men en sak förundras jag utav! Målvakterna. bara att släppa in ca 25-30 mål per match, om inte ännu mer tillochmed! Att ta vart 6 skott skulle sänka mitt självförtroende i vart fall! En av de få sporter där risken är större att man gör mål än att målvakten räddar.

Men nu är det inte deras självförtroende jag tänker hylla utan jag gillar mer deras mod! Tänk att det kommer en kille/göbbe/man eller karl på 2 meter om inte längre plus 100-150 panner muskler på kroppen! och målvakten hoppar ut som ett X och säger skjut på mig allt du kan! de skjuter i ca 100-120 km/tim med en steeenhård boll stor som en halv fotboll från ca 2-3 meter avstånd! och träffar de målvakten syns inte en min till smärta utan de jublar mer än när Pippo inzaghi gör mål i Milan!

Cred till er målisar! Ni är modiga får jag lov o erkänna!

Tyvärr är ni dock inte så jäävla bra på handboll nu Sverige! Come on

Fridens handbollsmålisar!

/L

Sådär jah!

Då varen iphone införskaffad! får vi se hur läönge den håller eller inte blir snodd! skicka gärna era nummer och skriv under med namn!Fridens Iphone!


eargasm

Man brukar snacka om eyegasm när man ser något bra. Men det kan även vara en synvilla på långt håll eller rent utav bakifrån, En MILF, en tight brud, en guzz, vad som helst. - Men ibland blir man helt enkelt lurad.
"nice from far but far from nice" som det så fint kan skrivas på det multinationella språket vi idkar. Men ibland kan det även vara kanoners hela vägen såklart.. Och då blir man lycklig. Görlycklig!

Jag blev lycklig för några dagar sen, när jag upptäckte denna låten. Eyegasm fast för örona: Eargasm.

Maskinen - undan för pundarn (fan i helvete vad Filthy vet hur man lägger beats)

Fridens bayze!

MVH terrytitfuck a.k.a perz

pic of the day

jobbat natt.. inte sovit på bra länge, är död och trött på tekakor. tränade med mike efter buffe på Ankan också, jävel hö gött!

Nu ska vi förse männen med kulörer i massor, det forumet bidrar även till dagens bild:Loads of racks, vi rullar guld.

/pfp

fattiga tattare!

Satt i bibblan på huc idag och gjorde färdigt ett arbete, hade mobilen framme och skrev ner en kod! när jag gjort färdigt arbetet tog jag mig en tur på 10-20 sek till skrivaren! och under den tiden komdet tydligen förbi nån fattig jävel och tog mobilen! Inte en susning om var den finns och den är avstängd! kuuuk, så tööligt att alla nummer är borta!

Nån som sett en sådan som ovan blivit stulen i biblioteket på HUC kan gärna höra av er på bloggen!

Drar in te stan o skaffar mig en Iphone nu istället! får se hur länge de orkar hålla fingrarna från den!

Fridens tattare!

/Limp

För tillfället.

Min 4e nyktra helg irad väntar, den kommer spenderas till innebandy och några timmars jobb på coop! På lördag väntar lidköping hemma! eller hemma och hemma, vi spelar ju våra hemmamacther i Karlstad tyvärr! Första tek är i alla fall 16.00 för den som vill bevittna det en lördageftermiddag!

Idag har min ferrari vart på språng till Södertälje! Robins bil var tydligen för liten för Claj, Ferming, Honken, Robin och alex! Tur att min ferrari råkar vara en kombi då! Känner dock en överhängande oro över hur stackarn kommer klara färden! En full tank får den ju iallafall och det var inte igår den var fylld!

För tillfället:
-Behöver sovmorgon
-Älskar att inte vakna bafull på söndagar
-Planerar ny outfit på dudezbloggen
-Lagom kallt ute
-Längtar till lönen
-Äntligen fredag
-Behöver 100cm skaft om nån har!
-Måste börja komma på en idé som gör mig oberonde av pengar!
-Sverige suger i handbolls-EM
-Jerringpriset gick till en skidskytt istället för zlatan, hmmmm
-Lackissar är fortfarande bra för ögera
-Perz nya friggebod är riktigt najs
-Jag bör duscha för innebandyn sluta för 3 timmar sen!


Thailand vore inga fel iofs om man ändå ska dra vad jag vill göra för tillfället!

Trevlig helg käre läsare! Ta de vackert


MVH LiNuS

nödig?

Är du på vandringsläger är det sällan man hittar ett skithus bara sådär! det är då sprickorna i berget kommer till användning! Sprickor man annars bara springer och fastnar och bryter tårna i eller bara slår i tån! Men nu vet vi vad de är till för! Allt har sin mening och sitt syfte! Bra är väll de! Finns där ingen porslinstron får man alltså komma på egna lösningar som max här!


Dagens bild samt tips!

Fridens Bergssprickor!

Fäktning!

Idag fanns inte tid till biljard i skoan utan det var istället fäktning på schemat! En sport jag tittar ungerfär lika ofta på som jag tittar på killar när man sitter på hyllan och fikar i mitticity, alltså aldrig! Jag kan ungefär lika mycket om fäktning som jag kan om hur columbus upptäckte amerika, alltså inget!

Först skulle läraren visa hur man ska hälsa på sin fiende, domare och publik, bara de var ju hur heligt som helst! tydligen en jävla histora bakom denna sport! man ska stå rätt, hålla svärdet på speciellt sätt o hittan o dittan!


Efter alla hälsningar och allt de där heliga! då äre dags för fight, man måste hålla sig inom en viss liten plan och du får inte hugga av dicken på den andre osv! annars äre bara att attackera och försvara precis som i peter pan eller pirates of the cribbean!Vann 2 förlora 1, men totalsegern var inte min!

Nu stan o fik med kim o albszor, sen hem och skruva på stickan o böja kroken! peace out

Limpan


räkmacka?

får jag fimpa min cigg i din öl?

Jake lovade att han skulle blogga i tisdags, senast! hände det? - nej. Han har gjort ETT inlägg, av ETTHUNDRANIO! fet utdelning där bro! mindre en en procent. Är man medlem i dudez.blogg.se då? - återigen nej.

Så tyvärr jake, hur skön kille du än är, hur häftig moppe du än må ha och hur go jacuzzi du än har så håller det inte att ta del av famet Dudezbloggen ger. Vi älskar dig fortfarande och kommer att skriva om dig, men nu "slipper" du skriva själv... Din bild kommer försvinna där uppe, vilket är synd för du är den snygga av oss.Perz och Limp som numera är den stående redaktionen söker en gästskribent, motivera varför just du ska bli den perfekta bänknötaren som hoppar in i krisiga situationer och skrivkrämpor!


/ P,L


värt att minnas!

Den 26e augusti ifjol drog jag och martin till aya napa för att vila upp oss innan skolan började! vi hade jobbat precis hela sommarn och att komma utomlands skulle bli hur skönt smo helst!

vi visste att napa var en festort men vi tänkte ändå att vi bor på ett ganska lugnt hotell en bit från stan. så vi borde kunna hålla oss ifrån drickan!

första kvällen drog vi ut och käkade och tog oss en stor kall! vi tänkte att vi kunde gå upp till klostertorget och ett av europas största festcentra och kika lite hur de såg ut! Vi hann vara där i ca 10 min sen förvandlades den lugna semestern till en galen och blöt semester!Vi tänkte att eftersom vi bara var 2 så är det bäst att vi håller reda på varandra iaf när vi är ute och festar! man har ju hört om både det ena och det andra som händer när man ska gå hem själv! Det tog väll ca timmen sen var vi borta från varandra, och vi kom inte hem samtidigt någon av de andra kvällarna heller!Dag 1 ramlade martin in runt 10tiden på morgonen utan tröja och utan plånbok! han hade tillbringat natten på annat hotell vid poolen och vaknat av att trädgårdsmästaren vattnade blommorn! när vi gick ut senare samma kväll hittade vi efter många om och men hotellet han nattat på och den vänlige trädgårdsmästaren hade lämnat in hans saker!


När vi kollade igenom bilderna nästa dag hittade jag denna som jag tagit in på den fina baren eller på baken till vänster, i vilket fall så fanns även martin med på bilden längst ut till vänster med flaskan i högsta hugg!

dag 2 var det ombytta roller och jag kom hem på morgonen nästa dag istället! vad som hände under natten är preskiberat! endast ett fåtal personer vet!


Vädret var bra alla dagar, runt 30-35 i skuggan! man ville ju få så bra bränna som möjligt så därför införkaffades speedos, något som ni sr på mig varje gång ni besöker dudez!


Utelivet håller väldigt hög klass tyckte vi. Många olika barer att välja på, väldigt många faktiskt. ville du bara se svenskar så har du alltid grabbarna grus, men vi testa lite annat också och det finns iaf 25 st man kan välja på minst!
priserna är ju faktiskt inte så billiga i aya napa! köper man mycket i affärerna och super på hotellet är det inte så dyrt! flirtvodkan är billig! Men ska du bara festa på krogen kan det dra iväg, det är inte lika dyrt som hemma men inte så jättelångt ifrån! men om man går på barunda innan kan du få bra erbjudande! är du brud kan du få väldigt härliga erbjudanden! men vi hitta nåra ställen som var billigare än andra!


en hela, 2 starköl, 6 redbullvodka 200 kr! eller bilden till höger fick man dricka hur mycket man ville i halvtimmen för 80 kronor!

sara och rebecca råkade vara nere samtidigt som oss och världen är ju inte större än att vi skulle råka träffa varandra varje kväll!


Martin lyckades försvinna några gånger till, som när han sprang till grannbyn för han råka springa förbi vårt hotell, den morgonen kom han hem endast iklädd kallingar! resten får stanna i napa!

sista kvällen blev faktiskt lugn och tillbringades tillsammans med 2 tvillingar från gbg! inga skandaler!

Jag och 15 killar återkommer den 28 maj för att göra oss ihågkomna!

Fridens napa!

/L

Dagens bild!

Vi tänkte skita i dagens bild idag faktiskt, men då som en blixt från en megaklarblå himmel dimper det ner ett i mailboxxen! 2 damer skulle hemskt gärna vilja vara med på bild på bloggen!

den är en flitig läsare och skulle därför vilja få lite uppmärksamhet för det! hade det inte vart onsdag och vi tänkt skita i dagens bild hade den tyvärr inte kommit upp men nu har ni tur Emilia och Alicia!

Deras motivering till varför den ska vara med är, jag citerar "vi är så coola"  och vi godtar den så Enjoy!Outfit Emilia:
-Bakåtvänd keps från OKQ8, gratis vid köp av mosvbricka!
-Långärmad t-shirt, Kils modé 49 riksdaler
-Väst med lite längre armar än en vanlig väst, 200 vero moda!

Outfit Alicia:
-Foxkeps snott av kille i samma klass som hittat den i upphittatlådan på HUC
-Hulliganadidaströjameddragkedja från team sportia 500 kronor
-
T-shirt carlingstyle tvåhundranittionio lätta kronor!

Fridens bilder

hackerz!<3

Porrfilm stoppade trafiken

En jätteskärm som visade porrfilm orsakade trafikstockning i Moskva på torsdagen.Häpna bilister ställde sig på bromsen för att stirra på de kopulerande kropparna.Skärmen står längst en av Rysslands mest trafikerade vägar, drygt 2 kilometer söder om Kreml.

Ägaren till storbildskärmen hävdar att systemet blivit hackat.

– Antingen handlar det om vanliga ligister eller så är vi attackerade av en konkurrent, säger Viktor Laptev, talesperson för reklamfirman Panno.ru.

Videofilmer på bilar som tvärstannar när förarna får syn på porrfilmen har nu dykt upp på Youtube och andra videosajter i Ryssland – som förbjöd porr på tv redan innan Sovjet föll 1991.

Porrfilmen hann rulla i drygt 20 minuter.

– Vi fick reda på det inom tre minuter och femton minuter senare hade vi stängt av skärmen, säger Alexander Menchuk, ställföreträdande chef för Moskvas reklamkommitté.Myndigheter utreder nu porrattacken, skriver RIA.

"aftonbladet.se"

Ryssarna visste inte längre vilka rattar de skulle hålla koll på! de är förjävla goa!


wednesdagen!

skola i vanlig ordning, kom hem från skolan som vanligt också! gjorde snabbt klart den första läxan jag fått under 3an!
tog en kaffe med lite pepparkakor som glömts bort sen jul! lite muka, men fortfarande goda!

Alex ville in till stan och jag hade inget bättre för mig! skulle ändå in och träffa Emil från tiden i forshaga som numer är bartender i åre! låter inte helt fel såhär i skidtider kanske! Alex införskaffade sig ett par fine böxer och förlorade en viktig kluns, men sket i klunsen och är istället skyldig mig och claj varsit lunchpaket! caféterian på nedre våningen i duvanhuset har förövrigt en godare kebabrulle är kebabhouse och den är dessutom 25 kronor billigare! Det får väll vara dagen höjdpunkt!

Efter mycket tjat fick sedan Claj skjuts till kroppskär som enligt han ligger påvägen till Hammarö, är inte beredd att hålla med där!

Sen åkte jag hem för att utöva lite innebandy som jag inte är speciellt skillad på förtillfället, fyfan!

Sen åkte jag hem och här sitter jag o morrisen med de gröna töfflera och kollar på nån sport där man springer ner och ställer sig på rad medan de andra ska försöka hoppa över raden och kasta bollen imål sen springer de andra över och man byter så det andra laget får kasta över raden! Ibland räddar målvakten och kastar ett långt kast till sin spelare som hoppar där raden brukar stå och kastar bollen imål igen! tror det kallas håndboll på norska! Hejja Sverige iaf!det var min onsdag, hoppas din vart lika givande!

Tack och bock, Linus!

Fridens onsdag
Hur lirar du bowling?Storm testa en ny stil! succe? njaa! ont? troligtvis!

Fridens bowlare

musikbranchen

grabbarna dudez har som förstått gett sig in i bloggbranchen, för snart en månad sen för att vara exakt. Den 23:e firar vi nämligen "en månad" och har redan nu pumpat ut över 100 inlägg vilket motsvarar drygt 3st om dagen. Vi har ett besökarsnitt runt 120 unika läsare per dag vilket känns underbart schnääsy och gör det mycket motiverande att fortsätta skriva!

För att inte upprepa samma tråkiga "vad vi gjort idag-inlägg" håller vi på med ständiga projekt för att variera oss bestående av impulsresor etc. Nu kom dock snilleblixten perz på att när vi ändå har gett oss in i bloggbranchen kan vi lika gärna testa lyckan inom musiken. Jag håller just nu på att konferera med olika beat och vi har förmodligen hittat det skönaste gunget just nu. Nu sitter vi i skrivarstugan och vässar våra pennor och tungor. Vi ska nämligen göra ett försök att rappa/låta/göra makry-ljud till detta underbara laidback beat. Det blir inget lorentz-sound för dudez utan det blir mer funkystyle med stråkar och en skön baseline som inte går att sitta still till.

Om några veckor hoppas vi detta blir verklighet och om allt går som det ska kommer även en liten skön musikvideo lite längre fram.

Årets sommarplåga? - återstår att se.


/PFP


Henrik...

... tänkte till, siktade och parkerade


tycker till om Avatar!

Den blå filmen skulle nog kunna vara hur häftig som helst i 3D men som vanlig film var den bara bra! Lite dryg i början innan den kom in i sin handling men blev bättre och bättre efter hand! Tycker ändå den var prisvärd att gå och se. Det ska ju också ha spenderats 1.67 miljarder kronor på att göra spektaklet och det får man väll lov o säga att det syns, effekterna är många och de datagjorda landet samt figurerna är välgjorda!

Men att se den 3D någon gång är nog ett måste för det syns att den är gjord för de i första hand! då kan den nog bli riktigt bra och häftig!


Sweet dreams Med vänliga hälsningar Linuspiggedys Playlist

Gött fölk! "piggedy perz partyrock record JAN 2brax10" är här!
För er som inte kan bränna skivor lägg en order under
kommentarer så printar jag ut en sosse för 30
riks.

Wale feat. lady Gaga - Chillin
Chemical Brothers - My elastic eye
Darren styles - Save me (hardcore version)
September - Satellites
Black eyed peas ft. LMFAO - boom boom Pow (party rock remix)
Blümchen - Heut'Ist Mein tag
LMFAO ft. Lil jon - shots
Sidney samson - Riverside (original mix)
Basshunter - strand tylösand
DJ Antoine - this time (klaas remix)
Digitalism - Idealistic
Digital Bitches feat. Headline - Heaven
Meta & Qpad - Adept
Lo Fi Fink - the End
Fattaru - Mina Hundar
Uncle Cracker - Follow me
The O'Jays - Love train
Dropkick Murphys - I'm shipping up to Boston
Philter - My french Connection
Nas feat Keri hilson - Hero

Alltså en redig blandning med gammal och nytt. Framförallt en bilskiva med mycket donk, avrundas med lite lugna favoriter då du kört cirka 14 mil. ENJOY.

/ Perz


Tatoo!

perz har som ni vet redan påbörjat sin tatoo, jag börja komma i ordning med vad jag vill ha och här nedan Gadden med en av sina. Lite mer orginell än de man ser nuförtiden!Does. It. Look. Like. I. Give. A. Fuck. står bokstäverna för!

/L

livet i punktform atm

Just nu rullar livet på, en balansgång mellan vinter och vår varar och serielunken är ett faktum. Man knegar alternativt går i skolan och försöker ta så många pinnar som möjligt för att klara den allsvenska platsen. Här kommer mitt liv i punktform just nu:

*tatueringen läker som den ska
*Helosan är mysigt
*flytten är genomförd. soffa sökes!
*Innebandy är kul igen
*evo3 klubban var den skönaste jag haft, gick av efter 10 min.
*gbg rapé lingon
*4 ägg till frukost
*after hours
*backen ligger som den ska, blir ultimat till juni. JW släng dig i väggen.
*fika @ waynes med mackan, dick och bastiansen
*8 veckors sommarjobb blir
*canvas inhandlat i massor
dagfens bildfen!Har tyvärr ingen bra förklaring här!

hur man dansar för att få brudar!?

Mr jayem är en kille vi gillar skarpt, han är helt säkert arbetslös och har inte för mycket att göra om dagarna! men han gör ändå vad han kan med sitt liv och ger vassa tips och humoristisk underhållning! Här ger han lite tips om hur man dansar för att säkra ett ligg på krogen! Enjoy as he Dance!

Nu vet jag ju iaf varför brudarna inte är runt mej när jag dansar! vi har ju inte riktigt samma stil! man får ju lov o testa!

Fridens jayem


Simon ajet Ajemark

Simon är en hammaröbördig kille som försökt hitta lyckan i stan! Just nu studerar han på sundsta och på fritiden tofflar han för de mesta med tilda! Vi umgås nu väldigt sällan för det, trots att han förklarat vilken multitoffel jag under förhållandet med becca! han lovade då att han aldrig skulle bli likadan men nu är det som det är.

Idag dissa han som vanligt, men en annan simon hakar bio iaf så avatar blir ikväll 21.00 eller om de va 21.15!


Vad ni kanske inte visste om Simon:
Simon bor i en ganska fet kåk på romstad, när ingen är hemma där är huset larmat. En dag när Simon vart ute och festat och ska hem till sitt igen upptäcker han till sin fasa att huset är låst och han tar sig inte in. Då kommer han på den multihärliga idén att göra inbrott i sitt eget hus. Som juste, är larmat!

Larmet går givetvis och "Ajet" får panik och försöker rymma innan polisen kommer. Några kvarter bort börjar han att gå istället, just då kör en polis förbi och Ajet istället för att låssas som inget tar fart och börjar springa igen. Ajet blir tillslut gripen misstänkt för inbrott i sitt eget hus. Men polisen är iaf snälla och skjutsar en fuller ajet hem tillbaka till huset och låter honom ringa pappa. Väl där får han äntligen komma in och sova! Men det räckte inte med det, han får en bot på 2500 kronor för sitt försök att göra inbrott och sätta igång larmet!

Jag tycker att det var ganska skickligt gjort att mäkta med detta kalasfull!


Festprissen utövar här vad han kallar slagskottsdansen! ett av momenten i innebandydansen!

Fridens Ajet!

/L

 


Värt att minnas!

Så här långt har bloggen mest handlat om vad man gör om dagarna! Men tänkte vi också skriva om lite saker som är värt att minnas från sina 19 år på jorden! Tänkte börja med en roadtrip eller traintrip skulle man väll kunna säga kanske!

För några somrar sen köade jag för att få mig en biljett till KISS! ni vet rockbandet, alltid vart lite idol av dem! Kommer ihåg när morsan målade mig och bror min när vi var små så man såg ut som nån av killarna i bandet! Men innan jag hann bli så stor att en konsert var att tänka på hann de lägga instrumenten på hyllan!

Men så för 2 år sedan bestämde de sig för att köra en turne där Sverige och huvudstaden var en anhalt. Jag fick tag på min biljett men hade inte direkt någon att gå med, att nån kompis också skulle få tag på en biljett var ju inte att tänka på eftersom de tog slut på 20 min!

Dagarna gick och jag bestämde mig tvärr för att sälja min biljett, jag fick en köpare ganska snabbt men efter många om och men så kunde han inte köpa den ändå! Tillslut kom dagen och jag hade kvar min biljett men tänkte att jag inte vill dra dit själv. Kom till skolan den dagen och snackade med nåra polare om det. de var ju råsugna, men de hade ingen biljett givetvis

Vi gick in på google ändå och tro fan att de är en jäkel som ångra sig i sista sekund och säljer 2 biljetter till priset av en! han körde de tillochmed till skolan. Så plötsligt fick vi brådis med tåg och grejjer, det råkada vara stockholm maraton och studenten istan samtidigt så att få tag på ett hotell och sova kvar fanns inte på kartan, men ta sig hem eller sova fick bli ett senare problem och vi fick tag på biljetter till ett tåg, x2000 de dyraste som fanns, men va fan! man kan inte få allt som man vill här i livet!


Vi kom till Stockholm som 3 äkta turister, det första vi gjorde var att gå in och göra behov nummer 2 på ett av stans 5 stjärniga hotell! sen fick vi använda oss av karta för att hitta till stockholms sation!


Tur som vi haft hela dan skulle vi få mer av då wåhlins kusin råka vara där och över 20 så han fixade lite bira till oss 3 som vi kunde dela på!


vädret råkade ju för första gången på hela sommarn vara på topp de med! efter en tids köande var vi iaf inne på stadion och jah, är man på kiss-konsert måste man ha en kisströja med!


Tillslut började så även konserten! hur ska man förklara den då måntro?! sådana här rutinerade gubbar vet ju hur man beter sig på en scen och man kan gilla konserten även om man hatar musiken för det är så mycket show! det är inte som att dra på lars winnerbäck i sundsta sporthall kan man säga!
När konserten var slut hade självklart sista buss och tåg hem till skogarna i Värmland gått för längesen! och som jag sa tidigare var hotell inte att tänka på! så vi tillbringade natten tillsammans med gangstahs, studenter och pedofiler inne i stockholmstad, vi sov nåra timmar på donken, nåra på backen utanför den stängda cityterminalen och slutligen några timmar inne på busstation! Men det är jiu faktiskt lite av en tjusning med spontanresor!


Efter lite strul kom vi äntligen på en buss som tog oss hem till Karlstad och det dröjde inte länge innan vi sov som grisar alla 3!


Fridens kisskonsert!

/L


alkoholens effekter

Vi snacka om varför man blir så jäävla trött av att dricka alkohol!? nästa fråga får bli varför de är okey eller inte okey eller okey på fyllan eller hur okey är de?, eller? varför gör man de? alltså kysser personer av samma kön när man druckit, visst man blir kärleksfull o så vidare men, aah ni lär känna igen er! det drabbar både oss killar och er tjejer!


iofs inga fel men!
Härligt att vi visar våra kompisar kärlek iaf! kärlek som i kompiskärlek ofc!

Ringt fel?

Emil Skog hade en dag svårt att få tag på alkohol inför helgens bravader! Som tur var hade Henrik numret till en av stans langare, ni vet de som säljer danish gold-platter! Emil fick numret och ringde på dirren för att få tag på livets goda som gör chansen till en lyckad helg större!

Vad Emil inte vet när han ringer är att Henrik gett numret till en av emils lärare, vår käre honken!

Honken svarar hallå och emil presenterar sig snabbt och går direkt in på ämnet, han bönar och ber om att få köpa lite öl utav vår lärare, som emil tror är en langare! Honken förklarar snällt för emil att han inte har nåra öl tyvärr och presenterar sig att han faktiskt är emils lärare! överasskningen blandas med chocken och bubblar upp i emils huvud, samtalet blev inte så mycket längre än så!

honken som är en av de få lärare över 55 strecket som har en skön förståelse av ungdomar och att istället för att bli sur tar tillfället i akt att retas lite, avslutar nästa lektion med lite skön style att konstatera för emil att han faktiskt inte säljer några öl!

Emil fick tag på Kung-öl istället för danish gold och ger tummen upp!

Fridens Honken!

/Limp

Skola?

Måndag betyder ny skolvecka i vissas liv, som mitt typ! Skola är ju som de flesta vet inte på samma villkor överallt. Min skola är ganska skön, sköna lärare och bra lektioner. Inte samma jävla tugg vecka ut och vecka in. Lärarna på min skola försöker variera sig och göra nått roligt av dagarna ofta. Självklart har vi tråkigt vi också, men inte så ofta!

På min skola kan lärarna reta eleverna för saker som eleverna brukar reta varandra för. Typ som när klassen var i Branäs och 2 tutterduvor blev lite brunstiga och hamna i samma säng, vi hänger inte ut någon med namn! men för killen i dramat gick akten lite för snabbt, Twice, aah ni förstår vad jag menar! Sen den dagen har denna stackars pojke blivit kallad usein bolt just för att han är så snabb i sängen! vet inte så många andra skolor med lärare som håller på på det här sättet! men stämning blir faktiskt roligare och mer rekorderlig än som sagt det vanliga tugget dag ut och dag in som vissa lärare är experter på!
.
Så idag då var de dags för vanlig tölig lektion trodde vi! men icke, varför inte dra ut och åka pulka näre är snö för en gång skull! det var alltså pulktävling eller tefat användes, men vi säger pulkatävling, de låter finare! i prispotten låg en kaffe med negerboll från caféterian! ett värt pris! så istället för att ha en vanlig lektion med bok o penna fick de bli en pulktävling, barnsligt tycker vissa, roligare än lektion tycker andra! 

Reglerna var inte att komma först ner den här gången utan när man kom ner handlade det om att ta sig upp först och med tävlingsinriktade killar i klassen blev brottningsmatchen i den branta isiga backen upp härlig! Vann gjorde jag inte, men blöt och trött de blev jag!


Henrik är redo med tefatet


Visst är Linkan i solklar ledning med risken att kakan kastar sig och tar tag i foten och gör att båda är tillbaka där de startade är överhängade!

Fridens Lektioner

/Limp

Vad figurerar i en killes hjärna i olika situationer egentligen?

Tänker du samma sak som mig mikael? Jag tror de Martin!
Fint, då kör vi...


dagens andra jävla bild!

Så go bild. Helsingborg som är Superligans skönaste lag dansar upp de flesta andra lagen nu för tiden.
Medans Klein och grabbarna firar efter förmodat "klapp-klapp mål" fuckar Gafvelin åt någon, dummern kanske?...inte lätt/perz

Snabba Cash!

Försökte få tickets till snabba cash i stan men det var ju lönslöst! men tydligen visa de snabba cash i skoghalls biosalong för endast 70 kronor! Så Jag, perz och tim drog dit och såg den med halvfulla läktare istället! Jag läste boken i somras och boken var grymt bra så förväntningarna på filmen var ganska höga! men kände redan innan att det är så mycket viktigt o bra i boken som kommer va svårt o få med på filmen!

Det stämde och filmen sög det mesta, det första som hände ri filmen är ungefär i mitten av boken! skulle jag rabbla upp allt bra i boken som inte är med i filmen eller allt de har ändrat i filmen från boken skulle det här inlägget likna en bibel så det ger jag fan i! Nej den här filmen har de misslyckats stygt med! härligt för er brudar att joel kinnaman är med iaf förstår jag! det är väll det enda bra jag kan hitta med filmen! annars en soft film jag skulle kunna tanka o kolla på innan jag la mig typ! bättre än så var den inte!Filmen: 2/5 solar ! Boken 5/5 feta solar

Nu, en kopp kaffe och Johan Falk med brorsan!

Fridens snabba cash-bok!

/L


att däcka!

Vad är det i alkoholen som gör det så otroligt skönt att sova? Och vad är det i alkholen som gör att man kan sova precis var som helst? Inte ens 1000 miljarder sirener, 200 desibell musik, ollningar i ansiktet, 20 minusgrader eller världens obekvämaste ställning samt sovplats kan förhindra dig att sova så djupt!? Är det någon som vet hur detta går till?

Ja ni vet vad jag menar!

Fridens däckande! /Lnära döden?

Vi har en ganska orginell busschaffis när vi är ute i landet på bortaresor i innebandyn! brukandet av biltutan ökar med ca 150% för varje gång vi ger oss iväg! när han kör rakt ut i korsningar eller rondeller utan att se sig för häänger folk på tutan, vi är förvånade att inget har hänt än! Man skulle kunna säga att han tagit ordspråket "störst först" på största allvar! Han har redan förstört ett 10tal skyltar för vägverket! 

Igår tog han dock bussen till en helt ny nivå! När vi var på väg till Nyköping och hamnar på fel motorväg! 4filit brett när han kommer på att han kör åt fel håll! då kommer han på den lysande idén att göra en u-sväng bara mitträcket försvunnit. Så han brakar igenom snövallen och över på andra sidan motorvägen! snövallen skulle lika gärna kunnat va ett djupt dike! men de strunta han i när han med en fet buss gör en u-sväng mitt på motorvägen! 

Fram kom vi och lever gör jag/vi! och det handlar nog mest om tur!

Fridens Busschaffis!

 

dagens printscreen

sorry chicks... men för go print. dagens bild, dagens print, dagens är det iaf hur som helst


GBG-Session

06.03 rullade rullet från karlstads station med full kareta mot Göteborg och Buzzstop28 för mig igår morse. det var dags att sätta färg på vardagen, på livet, för alltid, på mig själv. Kom fram i tid, sov inte en minut på tåget, kan inte göra sånt... Väl framme möttes jag av min bror och vi knetade runt på stan och blev nästan en iphone rikare då jag kände för att äga en ny telefon, hejdade mig i sista stund och kirrar en i nästa vecka istället.

Tillbaka till ämnet:
Besökte alltså GBG över dagen för att tatuera mig. Väl förberedd på smärta och en gnutta orolig för hur motivet skulle utformas satte jag mina snöslaskiga fötter i studion, (Vi lyckades innan det pinka revir genom att skita ner HELA applestore göteborg med våra äckliga dojor direkt efter de hade öppnat och städat, bigup!). Marika som fjällan heter som målar min kropp i fortsättningen tog emot mig och la mig på operationsbordet och gick lös efter en kopp kaffe och lite övervägande...Efter att ha legat i fosterställning i 3,20 gav vi oss för den här gången. Jag tyckte inte alls att det gjorde ont, visst kändes det och det var inte speciellt skönt. Men för fan, Ivan överdrivarn har varit framme och sagt att gaddning gör ont.

Slutresultatet för dagen är jävla nice, se själva:HAHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAA, skoja. Under svettig gladpack samlades styggt med färg och blod. liknar en brännskadad tågolycka skulle jag tro..This is the real deal at the moment:Ber
om ursäkt för en hårig och otränad mage, men är man karl så är man. Det är alltså tre egenkomponerade blommor som pryder min kropp med lite häftiga blad och grejer, det ni brudar! But there's more to come.
Oj Emson den är svartvit :O

Tänkte ta tåget hem igen runt 19 tiden men då hade tågfan gjort slarvsylta av 3 älgar och sabbat loket vilket gjorde att jag kom hem dryga timmen senare än planerat... Efter några timmars sömn gav jag mig iväg mot Nyköping och Innebandymatch som spelades idag alltså lördag. jävligt gött med en nytatuerad mage att gå in i närkamp med då undrar ni, HÖ, kan bekräfta att så var det... Men min megagaslinda runt halva kroppen skyddade mig tillräckligt. Avslutade dock med att få ett rungande slaggas mitt i smeten av Sam Jonsson vilket kändes riijääält, men vad gör man inte för laget? Extra skönt att se Björe smälla upp killen över sargen, över väggen, upp på läktaren, in i rullstolskillen, utan att ens få frislag. Sam grät faktiskt, jävla crybaby.

På vägen hem somnade min bloggkamrat, go grabb!Glömde även nämna att jag såg många vackra töser och att vi bor i världens bästa land, tack vare alla dessa fruntimmer, underbart är ordet. Glad som fan att jag inte är typ, tysk.

PEACE

/prz
Dagens bild

Tjena gott folk, perz här. Jag är just nu inne i en bloggfas och läser de flesta av mina vänners bloggar. Har fastnat för en speciell, vilket inte är så konstigt då han skriver totalt jävla råsjukt och kallar sig själv för "reseledaren". Jag pratar om min käre vän/före detta sambo/sadistduschfetish-kompis Harald Lindström. han har inte bara en skön blogg utan han är även dagens bidrag i Dagens bild.En redig stekare som får alla att dra på smilbanden på en gymnasiefest i trästugan i Mora, stålmannen närvarar och perz hånglar upp nån på toan... eller?


"önskar att jag hade ollonhud över hela kroppen för det läker så jävla fort"
 - H. Gustaf Hjalmar Lindström

grabbens blogg finner du här: www.ivegotbigcock.blogg.se


"fridens" Blöggare / Perz


Hockeytävling

Imorgon 13.30 samlas de tappra själar som vill lira hockey på Lövnäsplanen Hammarö.
Dudez kommer vara där och styra upp lite klubbkastning och evetuellt turneringsschema beroende på hur många som deltar.

Sommaro reppar med ett lag med kapten anksman, gött å se.
Dudez reppar med ett lag bakfulla bärstadboys+bandyspelare med äckligt fuskiga rör.

Annars är det öppet för allmänheten att komma och joina. Som sagt kastas det klubba så att alla har samma chans att spela i mitt lag.

Pratades även om VINSTSUMMA vilket kan höja intresset och prestigen lite, vi lägger evetuellt en slant per lag "and the winner takes it all". Om detta nu gillas av alla på plats. Ta iallafall med pengar.


Regler

*
inga höga skött när någon står i vägen.
*mjukislir overall, open isare tillåts i viss mån.
*ge fan i andras smalben. (men se till att ta med benskydd för det gör för jävla ont ändå).
*hjälm är ett måste, ju äldre desto bättre.
*lämna kompositklubban hemma för stickor kommer att ryka imorgon.
*matcherna går först till 3 vid turnerings-spel. evetuellt till 5.
*Vid endast två lag spelar vi till 10, då returmatch är något man inte bangar.


Ta med kaffe, glögg och ett smile eller vafan som helst.


may the best cheater win

Upgrade!

Alla som bor i karlstad vet jag har druckit denna ädla dryck! den har blivit en slags standard över hela Värmland! ni förstår givetvis att jag snackar om Danish Gold


Men liksom alla andra varor så måste man utveckla sitt varumärke för att öka försäljning och framförallt bibehålla sin försäljning! samtidigt ska man skaffa fler kunder också! Därför han danish gold förökats sig och man har kommet med en ny sort, Danish Classic

Kommer Classic göra samma succe som sin storebror Gold? Det är upp till er där ute att avgöra det när ni inhandlar era plattor nästa gång!

Fridens Danish!

när katten är borta dansar mössen på bordet!

Ja alla har vi någon gång vart ensamna hemma och dragit musik i bott och kört några danssteg för sig själv när ingen ser! Nu var iofs bror min hemma och såg eländet! men vet att ni förstår precis vad jag menar!Fridens dans

Det finns kommedier och det finns kommedier

Det finns många härliga och roliga kommedier! men inget är som full frys, det är kommedi de! Jag har inte sett nån annan kommedi där man skrattar regelbundet genom hela filmen. Det vore väll baksmällan då! men full frys är ändå en helt egen sorts humor, nått som passar mej!

Edwin Eriksson!

För er som inte sett de och är lite övertrötta en fredagskväll som denna rekommenderar jag stark att tanka nåra avsnitt!

Ha en fortsatt trevlig kväll. peace

appropå ingenting!

Imorn är det match i Nyköping mot Onyx! En lika viktig som tuff bortamatch. Detta gör att man får lov o ta de lugnt ikväll! Man snackar om att man ska ha vita månader hit och dit, men om man inte har hustru eller göbbe så finns det inte så jävla mycket annat att göra i den här stan mer än att festa!

För de som lyckats få biljetter till Snabba Cash får man lov att säga grattis! Aldrig har väll en Svensk film haft sådan press på sig. Aldrig har det väll heller snackats så om en svensk film innan biopremiären! Själv har jag läst boken, men inte gjort några tappra försök att få tag på biobiljetter, man får lov o se den när stormen lugnat sig lite! Jag är faktiskt lite orolig att filmen inte kommer nå upp till bokens nivå! Det är väll inte ofta filmer gör det men det känns som att det finns väldigt mycket bra i boken som är lätt att missa i filmen! Nog om det, filmen är troligtvis ruskigt bra den också. Och till brudarnas stora förtjusning är det ju Joel Kinnaman som spelar stekaren JW

Dagen har återigen gått åt till x antal timmar hockey, jaken var ju som sagt tvungen att lära sig stå på grillera ordentligt.

När man nu inte kan gå ut och festa så får man försöka hitta på något annat, som vanligt lär det väll bli något spontant och otippad, tyvärr får man lov o lägga sig i tid så man orkar hålla sig vaken på matchen imorn! man kan också göra som perz och dra till GBG och göra en tatoo, han berättar säkert mer om den trippen när han kommer hem!

Hittade lite gamla betyg ifrån tiden i Forshaga igår där det visade sig att jag redan hade betyg i estetisk verksamhet, det btyder att jag i ett halvår slutat 3 istället för 1 på fredagar! visst de är inte den tråkigaste lektionen som existerar men visst hade det vart skönt med helg 1 istället för 3 den förra terminen!

Max var med om en olycka vid biljardspelet också när han skulle stå mot hålet i hörnet och peka o visa, när Henrik sedan drar till bollen i full kareta träffar han lite under och får på en kalasträff rakt på snorrens bästa vänner! Max segnar sakta ner på golvet med ett ljud som är svårt att beskriva med ord! Som ni vet är skadeglädjen den sanna glädjen så tiden då max låg på golvet ägnades inte åt att trösta utan att skratta sådär mycket så man inte får luft och magvärken börjar inta!


MVH /Linusen


Helg

Jag och jake tog helgen runt 1-tiden och begav oss hem till lyan på gårdsvägen! Till tonerna av John Mayer lagade vi oss mat och myste till de för en liten stund!
 

Jake tog tag i pastan medan jag dukade och fixade köttfärssåsen! en sjuttidundrans god måltid gjorde våra magar mätta och belåtna! Nu blire soffläge och försöka smälta maten innan det är dags för att snöra på jaken skridskorna så han får lite skridskoträning innan det är dags för match på söndag!

Förtär föda!

Fridens middagar /L


Sorry DD

Förlåt tim men vi måste lägga upp detta för din egen skull. Vi är rädda om dej för att vi tycker om dig och vi vill ha slut på krockandet med din bil innan det händer något allvarligt! Så en liten påminnelse från oss som kommer göra dig mer försiktig och uppmärksam i trafiken!Incident 1:
Mamma katharina hade vart ute med tims bil och på grund av kylan la hon i en växel istället för att riskera och få handbromsen fastfrusen när hon ställde ner bilen! När Tim senare skulle köra iväg hade han inte i kopplingen när han startade med växel i och bilen började sakta men säkert rulla framåt och poff med ett ryck kör han rakt igenom grannens häck! som tur var va det bara en häck och ingen människa, annan bil eller ett hus!

Incident 2:
Klockan är 3 senare samma natt är Jag(Linus) ute och åker med jake i hans bil, vi stannar då till vid vårdcentralen på lövnäs för att vänta in Tim som skulle komma och prata! Tim kommer tillslut och ska svänga in bredvid jake så de kan veva ner rutorna och prata med varandra, vad Tim inte upptäcker är att han kör för nära och tillslut dundrar rakt in i sidan på Jakes bil. Tim vevar ner rutan och säger "Är jag inne i din bil eller?", Jake svarar "Vad fan håller du på med, är du helt dum i huvudet....." vi vill inte lära er mer svordommar än ni redan kan! Tim backar tillbaka samma väg och skrapar upp lite till i lacken!

Incident 3:
Tim är hos en nära vän och ställer bilen utanför som vanligt, vad han inte märker när han ska köra därifrån är att det står en nypolerad svindyr ny audi A6:a bakom honom. Till Tims stora förvåning säger de Poff igen och dragkroken sitter i audin. 1 vecka senare frågar ägaren till bilen sin dotter som precis tagit körkort att "Vad i helvete har du gjort med bilen?" Inget svarar den unga damen oskyldigt "det var inte jag"

Incident 4:
Vår käre Tim har bott på samma ställe i över 19 år och vet att hammarös halaste kurva är påväg mot hans gata! Detta har inte Tim med sig i tankarna när han plötsligt ska dra i kryckan och göra en flaatshiig James Bond-sladd! Ni kan ju räkna ut vad som händer innan jag skriver det..... Jo han tappar kontrollen och dundrar rakt in i en vägskylt vid sidan av vägen! resultatet av detta blir ett par härliga hjulspår och hammarös kanske mest demolerade vägskylt! men pansarforrden stog även emot detta och är lika snygg som när han fick den!

Incident 5:
På väg ut mot Rud på hammarö är det till en början fin väg, men ju längre ut man kommer ju fler och snävare blir kurvorna! Tim är ute och åker med några kompisar och allt går som det ska ända tills en jäklig kurva som får däcken att släppa dyker upp! Tim far ner i det ca 1.5-2 meter djupa diket och fastnar där! ca 10 cm från rutan är det ett fett staket som Tim missade med en hårsmon! en timma senare kommer bärgningshjälp, efter många om och men och en brusten bärgningslina, fick de tillslut upp den blå forrden. Tim trodde allt var frid och fröjd och durade iväg, men efter en bit visar det sej att pansarforrden inte stod emot naturens krafter denna gång! bilen börjar bete sig underligt märker till och med tim. de går ut för att kolla läget och de ser till råga på allt att det är punka på däcket också! Notera att däcket nästan krängt av fälgen. Detta betyder 1 timmas ytterligare arbete för att byta däck, som tim inte ens visste fanns gömt i bagagen.

Nu är det så att Mamma i familjen bergman har gett körförbud på Tims bil pga av konstiga läten när han svänger! Alla som vill känna sig säkra på vägen kan nu ge sej ut under tiden Tim har körförbud!Vi tycker om dej otroligt mycket Tim och vill inte att något ska hända dig så för guds skull ta det lugnt i trafiken och öva på att köra bil! Innan du eller någon annan skadas allvarligt!

Ett presenttips till tims 20:onde födelsedag: 1x1 meter pansarplåt, en körlektion, skjuts, presentkort på stans taxiföretag eller ett busskort! 


Love You!/ Jake, Limp och Perz
Dagens Bild!


Trots försök att smyga bort tillsammans och att gömma kyssarna misstänker vi ändå att Jake har ett förflutet med Gabbe! vad som sker bakom handflatan är det ingen som riktigt vet! men båda 2 blundar och ser ut att njuta så vi misstänker att jake kör sin omtalade tungtornado!

Och vinnarna äääär!

Vi gjorde ju en tävling om lite voddler invites! man skulle skriva in en kommentar om bloggen samt en motovation om varför just du skulle få en invite! nåra kämpar ställde upp och härmed har vi 3 vinnare!

Max Olsson:
-Denna blogg är som porr fast i skrift för mig. De skribenter som styr och ställer on the Dudez sköter sig mycket bra och jag tror att heltidsanställning vankas runt hörnen för de "tre musketörerna".
(KEEP UP THE GOOD WORK)

Max tänkte till och la ner sin själ i tävlingen och belönas därmed med en invite! Grattis


Emil Ronström:
-superduperjävlafuckingwonderful!
Bara för att jag och limp är bäst i världen på mjöl och makaronimetning!! Jag har även oficellt diggat er blogg och läser den med jämna mellanrum ca varannan dag!

Man fick ju bara skriva ett ord om vad man tyckte om bloggen och Emil la ihop flera ord till ett ord för att förklara, riktigt klurigt och smart gjort av honom! inte nog med det här, Emil fyller 19 vårar idag. Emil läser också vår blogg regelbundet och sprider bloggen i sin hemstad stockholm! han har också gjort en dotterblogg som tycker till om våra inlägg från stockholms synvinkel (http://dudettezen.blogg.se/). Så grattis på födelsedagen och till voddler inviten! hoppas du har det bra på din dag


Mattias Wåhlin:
Uppfriskande
- Jag tycker ja skulle få voddler för ja är en go och mysig kille som läser eran blogg alla dagar i veckan ;) Denna blogg är The one and only!

För att du är så go som tror detta är en dejtingblogg istället för en tävling "för ja är en go och mysig kille"! Härligt att du känner dig uppfriskande också, det är mycket viktigt i dagens samhälle! inviten är iaf din Grattis


så kika in era mailinboxxar så ligger nog där en invite!

Peace och trevlig helg på er /dudez.blogg.selika som bär!


                        Martin                                                          Alkolist


Frisör Limp

Jake kände att han behövde en förnyelse i sin ruffs och den första han ringer om hjälp är givetvis Limpen! jag tog fram fina rakapparaten och började mixxa lite!Efter att först tänkt en vanlig rakad frilla så det växer ut lagom till en nice beachfrill i magaluf ångra vi oss efter halva vägen och testade den typiska 09-frillen som blev riktigt modern under mitten av 2009! och jake är inte för inte och hakar på modét!


Halvvägs och jaken gillar det!


Semischtek! med lite gelé i och lite finslip kommer han se riktigt rekorderlig ut


Tänk vad roligt dammsugning kan vara:)

Fridens semischtek /L

rumpan bar!

När man har på sig mjukisbrallor i fel umgänge finns alltid en risk att nån ska skoja och dra ner dem! försök inte neka till de, alla har nån gång tänkt tanken de vet jag! alla har den där lite barnsliga busiga tanken ibland!

Detta råkade hända i skolans matkö. Sebastian stod i mitten av kön som gick otroligt segt, det var en soft dag och mjukisbraller bars givetvis! Då dök tanken upp som jag berättade om tidigare och jag tog ett fint tag runt byxera och ryckte till! alla skrattade i vanlig ordning, vad varken jag eller sebban märkte var att jag hade fått med mej kallingarna också! så när jag tittar ner mot byxorna ser man där ett hjärtliknande mönster, då går de upp i min skalle att fan jag har fått med mej kallingarna och sneglar upp mot mellangärdet! och visst kikar sebbans söta snorre fram där under t-shirten! då upptäcker han också detta och vänder sig snabbt från matkön!

Men istället för att böja sig ner normalt för att dra upp byxorna fläker han fram halva daimkrysset mot publiken för att dra upp byxorna!! vilket gjorde hela situationen änn mer rolig!Fridens Händelser


dagens bild!Dagens bild är från 2006! och vi lägger upp den för vi tycker det är så härligt att Rebecca och Erika var lika bra vänner då som nu! Äkta vänskap! Risken finns också att slitzredaktionen vill ha bilden av oss också!då tänker ni säkert för att de vill ha en bild på de båda blondinerna! men tänkte mer till "vem fan är du?" projektet! här har vi 2 tappra riddare som skulle kunna passa in där! Till vänster i bild har vi hammaröbördige Simon "Ajet" Ajemark och högst upp i bild, han med keepan på sniskan är det, tro de eller ej, men en ung tjusig Fredrik "Fidde" Johansson!

Fridens bilder!

tyck till!

Jag och Linus är vänner med jake. Men han bloggar fan inte, vi vill mer än gärna ha kvar honom på dudezbloggen då han är en skön dude, men det krävs ju iallafall en del passion och engagemang... Hittills ett enda fjuttigt blogginlägg från hans sida, som delvis var skrivet av mig perz, duger det i längden?

Vi vill ha era åsikter och tankar om fallet "jakob Anderssons fortsatta bloggande på dudez.blogg.se"

Pumpa kommentarer fulla med visdomsord gott folk!


en incident!

för några veckor glömde lisa en BH i min bil av okänd anledning! den har jag inte orkat eller kommit ihåg att lämna tillbaka ännu! så den har legat där i baksätet och ingen har tänkt på den stackarn!

Så idag när jag och min bror som ni vet är matrialare skulle sticka iväg till innebandyträningen så tar vi min bil som vanligt! När jag spelar innebandy har jag ett fotledskydd på mig för att jag vrickat foten så många gånger, och de skyddet har samma svarta färg som lisas BH! Så när vi kom fram till hallen och skulle gå in tog jag med mig mitt klubbfodral och som tack för skjutsen får Matte (min bror) ta med sig mina skor, fotledskyddet hade jag satt på mig hemma redan! det var något min bror inte kände till och tog därför fel på lisas BH och mitt skydd. Så utan vidare tog matte i vanlig ordning med sig vad han trodde var mitt skydd, men i själva verket var det aah ni vet! Något jag inte la märke till.'

så kommer vi in och jag sätter mig och byter lite ord med perz, inte sett han på 2 dar, matte lägger som vanligt mina skor framför läktaren där alla spelare sitter! på skorna ligger lisas BH fint ihopvikt! Efter 5 min ska jag ta på mig mina skor och ser till min förvåning att fan shit lisas BH har kommit med in och ligger på mina skor framför alla spelare! som tur är märker bara jag och persson detta så jag tar snabbt hand om bhn, knocklar ihop den och stoppar den i brallorna innan någon annan ser!

Nu tror jag det är dags att lämna tillbaka brösthållaren till lisa innan den rymmer fler gånger! kunde har blivit ett härlgit samtalsämne om alla hade sett detta! men tydligen är hennes brösthållare alldeles för likt mitt fotledskydd


             Brösthållare                                           Fotledskydd

Ja de va jäävvlar va dom va lika!


Fridens fotledskydd/BH

/Limpan

träningsläger i edsvalla!

Vi drog idag till Edsvalla o kollade in isen där och körde ett ispass som träning! isen var lite bättre än här på hammarö, inte så "knocklig" som wiklund skulle sagt, det kittlade inte i öronen när man åkte liksom!

I vanlig ordning börja vi med o snöra på oss grillera! de är ju en ganska viktig del av hockeyn!


härligt att lite nya lirare hade tittat in också! förstärkning är ju aldrig fel!

Nyförvärv:
  
Fredrik Lindgren 18 år: 
klok spelare som aldrig göra några misstag! spelar med huvudet.
moderklubb: Skåre Bk
Position: Forward


Patrik Häggbom 18 år:
Stabil brytningssäker back med stenhårda handleder
Moderklubb: Forshaga hockey
Position: Back

Med dessa nyförvärv blir det nog en del knapra knopp på bänken! men det viktigaste är ju att det går bra för laget!

Efter lite snack och pappersarbete med nyförvärven var det dag för lite spel tillsammans med övriga i laget plus nåra andra provtränare! och i vanlig ordning slänger man klubborna i mitten och låter ödet bestämma vilka lag det blir!Dagens tackling: Det priset får Max efter att nästan tacklat ut Fredrik "Mumrik" Lindström ur stadion! stenhårt!
Dagens fairplay: Priset går till Fredrik "Linkan" Lindgren som låter bli att ge Linus en open isare och istället låter det bli en hederlig 50/50 duell där inga skador existerar!

Nu blire hem och vila upp sig och få i sig lite nytt bänsle innan det är dags för innebandyträning!

MVH Linus

Nyårssammanfattning

Denna bilden sammafattar nyår ganska bra i mina ögon...* Halvtrött alex.
* ständigt leende Limp som numera fattar hur sjuka bärstad är.
* Råsup från skot och givetvis alla andras sida.
* Sven in action.
* Ali glad innan han somnade in.

af pz


retur!

Brygger kaffet, plockar fram stickan, fyller vattenflaskan, snörar på mig grispperna igen och beger mig mot Edsvalla för lite hockey!


/LTillbaka!

Perz ÄR tillbaka lika mycket som snooks platta heter! har varit utan dator i några dagar och utfryst från världen på grund av flytt, och därmed utan internet/dator. Tisdagens 23:a timma bjöd mig dock en ack så efterlängtad ny dator då min gamla inte höll längre i mina ögon. Håvade in en Compaq med tillhörande HDMI kabel, Känns bra än så länge. Efter att ha installerat och uppdaterat konstant fram till nu börjar jag bli trött. Men som den dude jag är drar jag mitt strå till stacken och släpper ett blogginlägg såhär på onsdagsmorgonen, Linus kan fan inte göra allt...Flyttlass...Upptäckte även till min glada förvåning att jag fyllde en flyttlåda med cans! 

Voddler installerades nyss som sista program för dagen på min nya baby, kämpa med era motiveringar på inlägget längre ner för att få tag på ett acc, vi bjuder på 3 stycken! förfan dom har ju Djungel George!!

Var för övrigt på stan idag
och såg en polare, dock inte irl utan på en sån där jävla "anonsera-vad-fan-du-vill-kloss/brinner-som-fan-om-man-tänder-på-kloss". Han såg ut att frysa och han är dagens bild enligt mig!Jag älskar att se dig sitta och tugga i båset på TV Adam, keep up the good work!

/ Perz


soft!?riktigt soft!

dagens bild!

Ett nytt projekt startar idag! Om du hittat en bild som du tycker är viktig eller rolig kan du maila in den till oss med en motivation vad som är speciellt för dej med den här bilden eller varför du vill att vi lägger upp den! är det en riktigt klockren bild kanske vi lägger upp den utan anledning och motivation! xerez_90@hotmail.com mailar ni om ni är intresserade av att "hänga" ut någon för o skoja eller va snäll! men hör med personen först så det är okey!

Dagens bild!


Motivation: Tycker att vi borde påminna Sam om vilken superhunk han var även när han var yngre! Kanske dags att odla tillbaka sin frisyr! Men vi gillar dig som du ser ut nu också Sam!

Fridens Sam /Dudez.blogg.se

bomben!Ett samarbete med mersmak får man lov o säga! Ser riktigt ljust ut!

http://www.vf.se/Sport/Varmland/Innebandybomben-100112.aspx

hockey!

Runt kl 2 idag samlades de tappra krigarna på lövnäsplan för att göra upp i en stenhård hockeymatch! planen var nyspolad, jämn och fin! stämningen var benbitande och det sas inte många ord, alla åkte runt och värmde upp med lite rappa handledskott och nåra precis passningar som rann igenom försvaret som en varm kniv i smör!

vi slängde klubborna i mitten och spänningen var olidlig vilket lag man skulle haman i!

Team knäckers  bestod av:
Jakob "snipern" knape
jonas "blixten" Jern
Patrick "såsen" Hallerstedt
Linus "räven" Oregran
Henrik "veteranen" Wiklund

Team otippat bestod av:
Adam "jägarn" Gumaelius
Max "generalen" Olsson
Viktor "berget" Hellmér
Jonas "beffen" schröder

Matchen började lite avaktande och när sås ville ta paus var ställningen 2-2! i pausen bjöds de på kaffe och varm choklad, men ingen hade med de tyvärr!

knape hade öppnat stark med riktigt farliga "löpningar" vad de nu heter med skridskor på! han hade ju på sig bandyrören och kunde därför köra med riktigt långa fina skär! han var den största anledningen till att knäckers mäktat med 2 mål i den första perioden!

I det otippade laget öppnade Hellmér bäst och kunde med 2 pinnar ge sitt lag ett lika resultat inför vilan!

Andra perioden var helt och hållet såsens period! 3 mål! varav det ena gör han bort sin göbbe och avslutar med en backhand (han hade felvinkladklubba) i krysset! mer behövs inte sägas om den perioden! eller jo jonas jern gjorde ett riktigt fint arbete där bak i knäckers då han täckte många skott och hängde som en igel på adam som visade prov på fin skridskoåkning i den här perioden!

Period 3 "avgörandet"! Max trampar på bra och kan med ett mål och en målgivande passning se till att lag otippat går iväg till en 7-5 ledning! kanpe har efter 17 min i den tredje perioden endast stoge bak ve målet och försökt få luft! en jobbig andra period ligger bakom det! istället tog Henrik hand om kommandot och kunde leda laget till kvittering! 7-7!

nu är det endast 3 minuter kvar, 3 rafflande minuter! Linus och jonas gör ett mål var, efter det reducerar adam till 9-8 och efter ett smörpass av jonas kan han även kvittera! sen var det dags, knape lämnar målet drar nåra snabba skä med sina bandyrör innan han på ett direktpass från henrik krrruuuutttar upp den i höger X! vilket mål utav knape! klockan står på 19.59 och det bildas en äkta tv-puckhög på mitten av planen! underst, givetvis en gråtande knape! glädjetårarna sprutade och Linus visade ett leende större än vanligt!

jah det var en riktigt härlig match! retur har ej planerats, kan bli i helgen! imorn åker iaf team knäckers på träningsläger i edsvalla! med sej har man också en scout som ska med och leta upp eventuella nyförvärv!


Efter matchen bjöd såsen på deg som tack för sina passningar så han kunde hänga 3!


Fridens hockey /Limp


du är allt redig du morsan!undrar om en annan nånsin kommer ligga på golvet hemma o sy gardnier? eller om man nånsin hittar sej en fru som gör det här! man kanske skulle lägga sig breve o lära sig? vilken överaskning för min framtida hustru om jag kan sy gardiner!

Fridens gardiner /Limp

voddler

Har visst bredbandsbolaget och då fick man lite invites, men jag behöver ju inte alla! så tänkte ge bort 3 st! äre nån som är sugen så skulle ni kunna få en i utbyte faktiskt!

jah ni hörde rätt, i utbyte! tillbaka vill jag ha en kommentar med ett ord om vad du tycker om vår blogg och en feetingbra sköön och utomordentligt härlig anledning varför just du ska ha en invite! fixar du de så är den din! Så om du inte klarar fixa de på nått annat sätt har du ju faktiskt här en alldeles ypperlig chans! vette fan om de är så bra eller om de kommer bli bra.. chansen är iaf att en blir din om du gör som jag säger! Avsluta med namn och mailadress, annars blire svårt o skicka! på fredag utser vi vinnarn!

LYCKA TILL GOTT FOLK!Fridens voddler /Limp
mitt första videoblogginlägg eVVer!

Hoppas inte på för mycket nu kära läsare, detta är ett engångstillfälle och jag kommer inte bli nån videobloggare! men man måste ju testa på saker här i livet och nu kan man ju checka av detta från listan.

som nåra utav er vet förlorade jag en kluns och fick därför färga håret till nån brun skit! något jag inte trivdes med direkt! men en kluns är en kluns och förlorar man kan man inte bryta vadet! Men nu vare äntligen dags att få raka av sig skiten! nu växer de ut lagom och blir en perfekt beachfrilla till aya napa-resan!

ENJOY!


finjusteringen!


avslutningen!


det var de det! då äre bara o spara hår igen då, blir ju lite kallt med shave så här i vinterkylan!

ha en fortsatt trevlig dag gott folkss

SHASHA Limp

skön!?


Linus Oregran

Nu när vi har lite läsare så tänkte jag göra en snabb liten beskrivning om vem jag är och hur fan jag hamnade på hammarö osv! jag har inte en aning om vilka ni är som läser bloggen men de är väldigt kul o se att ni blivit en del iaf! keep gooing med det!

Jag föddes som de flesta andra värmlänningar på BB i karlstad! låg väll antagligen där ett par dagar innan jag fick komma hem till den lilla vackra byn årjäng! jah de var där man växte upp och det var där man gjorde allt ungdomsbus! där växte jag upp med mor o far och jag hann bli 3 år innan min käre bror kom till världen!


att växa upp i årjäng är väll lite skillnad mot att växa upp i karlstadsregionen! det finns ingen bio som visar preimärer, ingen ishall, de fanns ingen bowling, inga affärer o ränna i osv! nej i årjäng var man mer sitt gäng på 10 personer som hyrde en film tsm, drog till fotbollsplanen, lekte i sporthallen, lirade inlinehockey! på vintern vare slalom och hockeyrinken som gällde, man slängde klubborna i mitten o gjorde lag o lirade i timvis! sommarn tog man cykeln ut och badade vid nån av alla stränder! på den tiden var ju sommar=sol och vinter=snö! man va med kompisarna på landet, sköt med diverse olika gevär, körde cross o fyrhjuling, fiskade, jagade!


vid 7 års ålder började man lira innebandy i nordmarken bears, sporten som var en stor anledning till att de senare blev hammarö! då vare innebandy på vintern och fotboll på sommarn som för de flesta andra kidsen! man började 1an på silbodalskolan och man var vid de här laget ganska cool! man lirkade sig igenom låg o mellanstadiet för att sedan börja på högstadiet! man lämnade härliga 90talet!


det var väll första gången man var tvungen o börja tänka lite i livet, föräldrarna börjar tjata om betyg! man kom i målbrottet, pubisen växte som aldrig förr dicken växte väll litte den med! man blev tonåring o början te en kärakäär!
man börja kolla brudar och man hade sexualkunskap, fan så spännande livet börja bli! man sprang o kolla brudarna när de duscha, lärarna ringde hem! mamma va mest glad att man kolla brudar o inte killar och förklarade för lärarn att de är normalt beteende! usch så dum man var! basshunter ägde fett och man började kolla efter a-traktor! man snusade också som aldrig förr, ettan bak vare som gällde!


outfiten var träskor, fristadjacka, ni vet en sådan med reflexer som luktar olja! man beställde hem tidningar för o kolla ljud som man skulle ha i sin bil! man börja samla på doftgranar (wonderbaums) så man hade en stoor klase lagom till man skaffa traktor! jag o fredrik drog ofta till hans farfar och körde lite bil o sladda på grusvägarna, eller så var vi hemma hos honom o skruva på nån gammal moped eller liknande! bilsporthögen hemma växte som gräs! inga slitz härinte, bara biltidningar! dagarna spenderades i sporthallen med innebandystickan eller så var man på gårn o lira biljard, köpte dricka i tjorren och ragga brudar! på helgerna stod man på dansgolvet på discot och gjorde rörelser i takt med basen, man äägde! man lirade klädpoker som aldrig förr man försökte strula med brudar!


men vid 15 års ålder kom vändningen, en kompis vid namn martin förändrade mitt liv lite här! han förklarade för mej att  jag kan fan inte gå runt i träskor o fristajacka eller sånn skit! de fick bli nån ordning på mej helt enkelt!
man köpte sina första björnborgkallingar och lee jeans! man började byta stil, plattade håret, bytte kepsen mot daxvax, stoppade in brallorna i strumpera för de hade alla killar i karlstad! man ville och försökte följa modét! man skaffa moppe och slapp cykla till stränderna på sommarn, man började sommarjobba och tjänade sin första slantar! man drog på festresa till spaninen med barndomspolarn kim! vi har väll hållt ihop sen vi kröp! där träffade man brudar från stockholm!   
 

mamma hade vid det här laget fått jobb på ambulansen i karlstad och bodde ihop med ny kille på hammarö! jag hade bestämt mig att här vill jag varken bo eller spela innebandy! vem fan ville lira i skoghall, världens sämsta förening och klubb enligt alla hemma i årjäng!

man skulle välja gymnasium och det blev konstigt nog forshagaakademin och sporthandel! jag undrar än idag varför i hela fridens rike jag valde de där! träffa iofs härliga männsikor men fan för o pendla till forshaga, gå upp halv 6 o komma hem 7! nej de var inte de livet jag ville leva!

en dag ringde Erngren och fråga om jag inte skulle komma o provträna för skoghall! tänkte väll då att man kunde testa men inte mer! kom dit träffade viktor adolfsson som snabbt tog hand om mig, och fast blev jag o spelar innebandy i klubben än idag! 500 meter från hallen bodde ju morsan sen tidigare med sin kille o då passade det ju givetvis alldelse ypperligt o bo där!


jag bytte linje o började på Huc ihop med en riktigt härlig klass, de är nog ett av mina bättre byten under mina 19 år!
 
¨
blev pinknödig på en buss efter en fest istan o träffade längst bak i bussen Tim samtidigt som jag stod på knä o pissade i en påse! hur de gick sen är en annan historia, men jag o tim blev iaf vänner o umgås änn idag! han ledde även in mig i RS-gänget och en ny härlig händelserikt tidsepok tog fart! man festade ganska friskt vid den här tiden, det började i årjäng och fortsatte här! hade en fest i mitt hem på hammarö de första jag hade när jag flyttade hit typ! och systemet här funkar ju inte som hemma i årjäng, bjöd man nåra i årjäng kom de man bjudde, bjöd man nåra på hammarö kom de plus alla deras kompisar, så de blev fullt hus och jag lärde mig en läxa jag sent skulle glömma!

farsan var med om en trafikolycka som slutade bra tillslut efter många om och men! det var då jag bestämde mig att jag skulle jobba inom räddningstjänst, något jag fortfarande står fast vid och kommer börja plugga till direkt jag slutat gymnasiet!


efter 3 år här flyttade piggedy perz hem från mora och man började umgås med den dåren!

så här är man och besöken till årjäng sker allt mer sällan! men visst saknar man de lite! det är ett ganska annorlunda ställe om man jämför med här! på mååånga sätt!

fridens liv MVH Linus!


slapparsöndag!

efter att perz dragit och jag förtärt lite pannkaksfrukost drog jag till mörmoborgen och checka när u-laget slog sunne med 7-6! väl där träffa jag också en god vän!


sås var där och käkade kooorf som aldrig förr!

kvällen består troligtvis av film eller en hockeymatch på lövnäsplan!

Skandal att ingen svensk kanal visar Juventus-Milan!

/L


jävel h´ö hongri


jag sa att det skulle bli en bra kväll

01.00 möttes våra vägar denna kvällen. Linus stod utanför mitt hus i sin Ferrari och tätt bakom min bil stod Levein, fast, och väntade på att köra förbi. men vem fan bryr sig? 1-0 till dudez.
Vi tänkte ta en sväng på krogen och stämma av läget runt stängningsdags, så efter att ha klättrat ut bakvägen på Linus bil klev vi in genom Skoghall centrums stolthets portar. Soft bar! en riktigt soft bar... Efter stängning stack vi för att käka hos Peshi, Max wåxnäs alltså. Med vakterna från Soft hack i häl svullade vi i oss käk för 93 spänn och inte fan blev man mätt för det. Ett samtal från Mike runt 3 snåret gav mig dock en cheeseburgare till i kistan då han barskt ville från donken city då larmludrena vid bordet bredvik käkade cheddar cheese i mängder. Detta störde han sig på nåt så fruktansvärt så vi bestämde oss för att ta med Micke på en sladd-runda utan dess like.Vi fortsatte på den inslagna vägen med sladdninga och hakade faktiskt på ett Epa-tåg genom stan med destination Shell Nobel, vad annars. Väl där gick skutan hem till Mike för att bädda ner killen. Innan detta fick han gråta lite, och det var glädjetårar. För att förstå varför kolla filmerna nedan:Visst vart bilen lite skadad, men vi tillhörde hela kvällen eftersom meterial inte är några problem. Klockan börjar nu närma sig frukost och vi tar natten på Hammarö. Ska bara ghosta klart med mikes mobil som han glömde i Bilen.

Till Er alla som är bakis imorgon, soft!

/ perz och limp, true dudez. frågan är, vart är jake?

en manlig shakira?

niclas gustafsson har rotat fram nått jag inte ens visste fanns, vet inte när de är och var de är, kortbyxorna säger väll sommar iaf!! mitt syfte tror jag är att försöka scchahkke litte på skinkera! gick väll sådär! men med lite träning kan jag nog bli shakiras manlige dansör!fridens shakande! L

Semischtek

Igår var det välsmakande tacos hos mr.Macrü och semischtek stod på schemat, ni vet när det är tillräckligt med skjorta och ett par avdankade jeans för att tillhöra. Dock är backen alltid ett måste då Pokémontränar-frillan bara är sååå 8C. Grabbarna har fattat att det är tung back som gäller, bäst just nu är såsen som sprayar sin back riiiijält innan utgång, kombinerat med sin Morris jacka är han veckans back. No doubt about it.

Makkry fick diverse presenter, jag hade lite tid över och var ambitiös och gav grabben en tavla gjort på några timmar.
Hellas/Hammarö, vad passar bättre? dono...OH AH ÖARE, VI ÄR HAMMARÖARE? Hammarö kommun är intresserade av att byta logga ryktades det om, en tillräckligt bra deal och ni får tillgång till denna. 0735-223245.

/Perz

match!

samåkte perz in till matchen idag, han hämtade mig vid 11tiden. precis då jag klec ur sängen! bror min råkar vara matrialare i laget och hade därför hand om vattenflaskorna denna gången, de låg i min bil, ni vet den som fryser! och tror ni de gick att få in nyckeln i nyckelhålet på den? (aoutolås uppfanns efter min bils produktionsår) nej de gick inte o få in nyckeln, så vi fick försöka elda på den och allt eftersom fick vi in den jäkeln! och tillslut fick vi även ut flaskorna! efter det maset gav vi oss äntligen iväg för match!


alla samåker inte till matcherna, landslagsjon tar hellre egen bil! landslaget sponsrar med en  TT eller?

en matchrapport får ni inte!
http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=349076&epslanguage=SV 

ta er en titt där så har ni de ni behöver veta!

eftermiddan går in på sitt slut och kvälinga börjer ta fart så smått! inga planer än, dealer med alternativen fortfarande!
Under tiden vi dealar drar vi på tv1000 nordic o glor på den bästa sommaren!

MVH limp


välkommna!

Skoghall-Visby 13.00 Tingvallahallarna!

kvällen/natten idag hölls i det lugna medan de andra grabbarna var istan och festade till det lite, alex fyllde ju nyligen 20, risken är ju överhängande att hans medverkan fyllde stans uteställen med! har vi lite tur kommer vi imorn få en gästbloggare som kommer skriva om hur natten var! detta beror helt på hur minnet av natten ligger till, ni vet ju själva vad alkholen kan göra med minnet! Eller om jaken tar hand om rapporten!

Sov gott och ses imorn på matchen, pz

Linus


carpe rectum

Kära horblogg

Idag sov jag till 14.30, jag är genomförkyld men utan feber så vi kör. Tränat och jobbat hela veckan så fredagen är välkommen. Ännu mer välkommet är sms:et som Alex skickade mig nyss, "middag @ Smörsoppsvägen 19 tonight innehållande sjöutsikt och goda vänner". Där spenderar jag mina sista timmar innan sängen, om inget annat inträffar. Skippar dock alkoholen ikväll eftersom det är match vs. Visby imorgon, är ju som sagt seriös idrottsman...

Imorgon väntar som sagt game och efteråt har jag lovat mike utgång, jag suktar efter en normal lördagskväll utan snesteg som vi nu för tiden jämt tar. Vi gillar det givetvis starkt och överlever jämt men dagen efter är alltid ett helvete då. 2010 har gett oss nya förutsättningar, vi behöver aldrig mer betala V.I.P'en för att komma in på Nöjes, vi behöver aldrig mer ringa massa jävla samtal för att hamna på en sketen lista till samma ställe, vi behöver aldrig mer spela i Skoghalls A-lag för att komma in på Ankan, vi behöver helt enkelt aldrig mer göra något jobbigt för vi kommer in som vilken sosse som helst nu. Detta leder till att en lördag kan bli toppen hur som haver, eller ett rent helvete. Men vi har iallafall inga begränsningar som typ en 93:a längre. Sjukt att jag nyss jämförde mig själv med en 93:a.

Alla
klagar och gnäller på kylan nu för tiden, visst fan är det jävligt kallt men seriöst. Vi bor trots allt inte så jävla nära ekvatorn som ni tror och alla har ändå en gås här, förr i tiden hade ni den för att "steka", nu har ni användning för den.
Själv har jag gått tre år i svinkalla Mora och jag cyklade till skolan 07.30 i minus 25, man såg ut som en polarbestigare när man kom fram men man vaknade till liv och kände sig som en helt ny människa när man väl klev innanför dörrarna till St.mikaels-skolan. Jag måste även säga att jag saknar grabbarna där uppe, Masen crew. Fast just nu vill jag faktiskt ha sommar, inte alls på grund av kylan utan för jag vill att min frilla ska växa de 6 centimeterna till som krävs för att backen ska bli megafet samt att mina tattoos ska få se världen. Min första färgklick på kroppen tar form nästa fredag 11.00. Då jävlar

Nu ska
jag återgå till målandet, håller på med en piece till en vän. Lite finslip kvar bara innan jag ger mig in i packandets värld, för imorgon drar jag mina prylar till pappa. Tänkte husera där ett tag, ni vet vart han bor så då vet ni vart jag bor i fortsättningen, Lellstuga på gården är min i ett halvår. 180 sängen står på plats och ni vet vart ni ska slagga om ni känner er ensamma. Om en timme käkar jag god mat hos Alex, såhär glad är jag för det:Beware and trust your instincts
sign: perZonE


kvinnan vet hur man rör på höfterna!rörelserna 1.40 in i filmen är vänliga mot ögat!

Linus Oregran?

Hittade på nätet en bild av dessa två godingar.
Frågan är bara om det inte är Linus Oregran!? Eller? - snälla hjälp mig.
rundar av

kvällen rundas av med en kopp te, ost/skinkmacka och into the blue 2!G O D N A T T P U S S  L I N U S

bröder

Imorse 07.00 slutade jag ock Mike jobbet på Paradise KF. Vi bestämde oss för att runda av med en frukost på Donken innan vi stack hem till varmare sängar. Påväg in ser vi att det sitter tre idioter där inne och käkar, Micke säger även "-kolla vilka idioter"...

Jag borde förstått det själv, vilka tre kan det röra sig om en torsdagsmorgon, vilka sitter på norrstrand då, JO killarna som väntar utanför coop 07.00 en sommardag för att köpa 3,5or.. Al, sween och diggedy fuckin' Dayp. Ett gott skratt gjorde frukosten till ett nöje med dessa lads.Anledningen till att de va där:

1. Sven vägrade gå ur bilen hemma
2. Han skulle jobba 08.00
3. De var ju på statoil vid 03.30 och kunde lika gärna stanna
4. DE ÄR SOFTA BROS! GHAKI.


MVH Perssssz

bjuder brudarna i kil på sina naturtillgångar som killarna?


tråkigt o börja skolan?

Nej de beror på vad man gör på skolan, vilken klass man har och vilket år man går! jag går sista terminen, har en härlig klass och går på det så underskattade huc! ja jag vet att alla tycker att de suger där, men faktum är att de är väldigt slappt o härligt, sköna lärare, bra tider och härligt folk!


på lektionerna sitter man hellre och snackar med varann än o glor på tavlan, det är upp till var och en och man skapar sina egna förutsättningar inför provet!


Är en lektion tråkigt, är risken att den ballar ur överhängande, särskillt om läraren går ut en min! man får göra situationen så rolig som möjligt, och detta var väll roligare än naturkunskap


Idrotten kan inte va tråkig med 27 killar i samma klass! inte ens när man har dans

annars en lugn dag på huc, diverse pladder om lovet då givetvis! man får ju veta både de ena och de andra!

-Degen grät på nyår, han som alltid är så glad
-wiklund har pissat med röven under lovet och påstår att werthers orginal är anledningen
-klas från vålberg blev hemkörd kl 8-9 på nyårsafton
-max härja på kils nya nattklub med hör och häpna öppetider till 4 på morronen, kil nästa?
-x klasskamrat får tillfredställa sig själv för sambon är inte villig
-stor brudfest med fina brudar på herrhagen hos bj under nyårsnatten
-nån som fick napp? självklart

annars inte ett nytt, minusgraderna håller i sig, dörrarna på bilen fortsatt frusna och Lisa C tillbringar dagen med sara O, allt i sin ordning alltså!

/Limp

Dagens citat

Domare berättar lite om sitt lov samtidigt som x sitter med smygbånge!:

"alltså jag vill verkligen se dig med stånd, jag har sett så många kukar nu"

vad han menar med detta lämnar vi osagt!

 / L


dagens citat

Dagens citat sades nyss av sprängkåt rock n' rollare:

""men blir nog fik o så ist för hångel"


trotsa kylan!

alla har vi ju hört fröknar som lärare säga "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". det ligger ju faktiskt lite i de, inte mycket men lite! om man nu behöver ge sej ut kylan så gäller det ju faktiskt att man vet hur man klär sej! detta må ju vara en av våra kallare vintrar på ett riktigt bra tag, därför tänkte jag droppa en grund som ger dej en bra bas till att hålla värmen!

det är ju faktiskt de kläder vi har närmast kroppen som är viktigast, det ska inte vädra ut värme men de ska vädra ut fukt o hittan o dittan! det ena tyget är bättre än det andra, ja ni vet ju hur det där är! men här har ni en bas som är riktgit bra att ha under jackan och överdragsbyxorna! dessa passar även under en tröja eller ett par vanliga jeans med! kan även användas under lackissar bara så ni vet tjejer!händerna är viktiga att man är varm om! alla vet ju hur jobbigt det är när fingertopparna känns som isbitar, där har jag satt på mig ett par hestra tummisar, tummisar är bättre, då hjälper fingrarna att värma varann bättre! kostar nån hundring och finns på landets alla sportaffärer

på fötterna har jag på mig raggisar från mormor, finns inte att köpa, men om ni känner nån som kan sticka bör ni fråga om den kan göra sockar åt dej! om ni inte känner nån, lär er sticka!

benen får värme av björn borg långkallingar, riktigt skönt tyg som är mycket vänligt mot huden! håller värmen bra! finns att köpa där björn borg säljs!

överkroppen får bära ett craft underställ, det är standard och har funkat i 100 år! dissar dock byxorna från craft, men de är också väldigt sköna, men inte lika härligt tyg!

huvudet är viktigast! är huvet varmt är 70% av kroppen varm! och fan va jobbigt de är o frysa om örona! därför har jag här valt en rejäl mössa från UPO, den värmer allt som har med huvet att göra, blire för varmt om öronen äre bara o vika upp öronlapparna!

en halsduk rekommenderas också i dessa kyliga tider! värmer din hals bra och håller snuvan borta!

över detta en mjukisdress och en vindtät jacka med med vindtäta byxor o ni kan va ute hur länge ni vill och njuta av vår vackra vintersol!

det sista men kanske det viktigaste, ät och drick rejält innan ni går ut, det ger energi och energi är det kroppen använder för att värma sig!

Enjoy your day ouside!

PZ /L

vuxen har han bleve!

jaah, från och med idag är Alexander Makrygiannis inte längre en tonåring! så enligt det svenska språket har han blvit vuxen! iaf om man kollar till åldern, vi hoppas inte att han ska gå o bli göbbig redan, han kan gärna få fortsätta vara sådär skön och ungdomlig i sitt sätt!

Själv har jag ju inte känt alex så länge med tanke på att jag flyttade hit för bara 4 år sedan! men det tog inte lång tid innan man fick höra om honom och hans personlighet! den vänlige alexander som man också ibland skulle kunna kalla no limit alex! hans skoningslöst hårda skämt och sätt att ibland tycka, blandas med ett leende utöver de vanliga! är man inte snäll mot alex så ser inte han nån anledning att ge dej några snälla ord tillbaka, han är snabb i sin skalle och väljer väl ut sina ramsor, detta är något man gillar hos denne lille gutt! nu låter alex som en väldigt hänsynslös människa, men de är han inte, han är störtskön på alla sätt och vis! alla har nån gång fått sej ett gott skratt av denne MAN! han vränger sina ord och kommer på nya fraser, och de blir bara sjukare och sjukare! men ack så roligt det är. Han råkar också ha ett av hammarö härligaste skratt!

vi tänkte härmed ge er lite bilder på denne unge mans liv och hälsa honom en ytterst trevlig födelsedag! Grattis önskar Linus, Erik och Jakob


sötare än nånsin

stilig så inni vassen

som han trivs;)

här tillsammans med affe i den kända hammaröstugan i sälenÅterigen grattis, vi är alla glada över att ha dej här ute på ön, du bör komme hem oftare från ditt jobb i norge!

PZ L

Hellas, jihde = LIBK

Grattis till seriesegern i div 1 Mellersta Linköping! Enligt rykten, ganska säkra rykten (dom själva), så ska niklas jihde och Anders hellgård återigen spela tillsammans, nu i div.1 klubben Linköping. Jihde har sagt att de förmodligen är klara till "karlstad borta" vilket är nästa helg. slaktkalas väntas, eller flopp? jag tror på det förstnämnda. Dessa två mästare på innebandy gör vafan de vill på planen och det ska bli en ära att bli tunnlad både en och två gånger innan de sprätter i X, givetvis på volley...

Om man nu får vara med och representera di blåe mot Linköping borta 14 februari återstår att se. Men ett scenario som då kommer utspela sig är något i stil med detta:- Jihde får boll på kant, jag försöker göra något, vad spelar egentligen ingen roll för tunnelpassen är redan ett faktum, Niklas tipsar om den grillade med rostad lök i cafeterian, givetvis testar jag den.

- Anders tar emot passen och står och väntar, söker, steker tills jag käkar upp min wurre och befinner mig på planen igen. Lite mer avvaktande denna gången försöker jag bryta passen han slår diagonalt mot Niklas som sökt sig längre upp i banan. Det är dock en volleypass som jag inte har en suck att nå så jag fortsätter upp till cafeterian och beställer en till korv.

- Niklas med sin minst sagt yviga teknik och sitt äckligt raka blad smeker upp den i bortre svetsen med en backhandvolley som han har patent på. Han avslutar med en förnedrande "Vischt" som målgest och frågar om körven var god då jag står och slafsar.


Ledsen Karlstad med de blir inget kval för er, för om detta nu inte är ett dåligt första April-skämt några månader för tidigt så är jag säker på att jag inte ensam att gå detta scenario till mötes. Inte ens magiske henriksson kan något göra mot dessa två stekare. På lördag möter vi hellström... va bliré.

/ perz

hissar och dissar!

en läsare har önskat att vi ska skriva om hissar och dissar, och visst kan vi väll de! bara ni blir nöjda är vi nöjda! så här kommer en topp 5 lista på vad vi idag tycker bör nämnas i listan! enjoy

Hissar:

- Lacktights, en ganska solklar 1a!
- spets
- 2010s första halvår har alla förutsättningar till att bli nått utöver det vanliga
- jakes utomhusjacuzzi
- varm & kall äppelvin kan drickas både varm och kall 34 kronor systemet

Dissar:

- krogarna stänger 2 även 2010
- brännvin special
- vintern gör att man måste ha så förbannat med kläder
- måste krypa in genom bagagen för att alla dörrar på min bil är frusna (ibland funkar höger bakdörr)
- plugg börjar och perz jobbar på natten och sover på dagen!


Välj en annan dryck! typ varm och kall!


Kan även användas i minus 30 grader, och det är ju bra med tanke på att de är minus 30 ute:)


/L
äre verkligen så?!

Veckorevyn försöker med sitt senaste nummer få tjejer o tro att ofriviligt stånd på offentlig plats är lika jobbigt för oss killar som det är att få mens för tjejer!

Jag vette fan om jag är beredd att hålla med! jag har ju iofs aldrig haft mens men jag har hört tjejer klaga över det och jag har sett tjejer med temprament utöver det vanliga pga av lite blod i trosorna! och de effekterna brukar inte stånd på offentlig plats ge! möjligen att det kan ge lite pinsamhetsskratt, men det anser jag är mest kul! iaf när de inte drabbar en annan,! men oftast är man väl mer stolt över sin tappre krigare där nere! och om en tjej ser de bör de ju ta de som en komplimang!

men stånd är säkert lika jobbigt som mens veckorevyn!

så nu vet ni mina tankar om de med!


????

pz Limp

It's up like a hard-on on V!

finally efter två dagars systemfel på servern är 10-talets bästa blogg äntligen uppe igen. Vi kan inte göra något åt det men vi hoppas att alla läsare inte sviker nu bara på grund av två dagars frånvaro. Jag nåddes av ett samtal från Linus två sekunder efter att vi hade lagt på det dåvarande samtalet:

- HEJ, ALLT ÄR TILLBAKS!
- Fan va nice limp.
- JA, JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD. NU SKA JAG ÅKA TILL ÅRJÄNG!

Gladare än ett barn, typ brummelina i en godisaffär från Bamse svävar han vidare i 17gradiga kylan. Hockey väntar för hans del på Årjängs utomhusrink. För En annan blir det middag med 20 ladies, någan har visst fyllt år samt att här ska förberedas flytt! Undrar även varför just jag får en bild där jag är påväg att bli petat i näsan medans de andra två härskapen visar sina förbannat fina kroppar, solbrända och lätt svettiga på våran topic...


/ Perz back on track
Allt i sin ordning!

Bra start på dagen, allt i sin ordning och är glad att se bloggen vanliga jag!

Tack till blogg.se's tekniker och Lisa C som är så hjälpsam!

http://lisasofiachristensen.blogg.se

PZ

back at home baby!

forrden klarade även av att ta oss tillbaka till hammarö, det är vi alla glada för! att köra i gbg är ett rent helvete, inte nog med att man ska hålla reda på filer i vägen, människor o bilar, man ska klara av att inte hamna i spårvagnens körfält med! men jake klarade det bra o det var bara nära krasch en enda gång!

hälsade på jakens syster idag. en riktigt trevlig syster som bjöd på mat, och fika i form o av glass och chokladpudding, tillsammans med public enemies! det var riktigt bra för hjärta o kropp med tanke på att vi inte förtärt föda på över 24 timmar! viktigt med vila också med tanke på att natten inte bjöd på för mycket av de!

sen drog vi på ny snabbfika hos perz bror, riktig familjedag för att avrunda med att träffa en kompis till mig i nordstan! efter de snurra vi nåra varv i stan för att tillslut hitta ut och ut på STORA fina vägen till värmland igen!


ryktas om ytterligare skandaler på elite hotell inatt med stockholmsbrudar inblandade!

tack o bock för en trevlig rutt
/L


roadie roadie!

Resan ner gick alldeles ypperligt tack vare jakes GPS, utan den hade vi inte hamnat på hisingen inatt! man kunde faktiskt tro att vi var påväg norrut till sälen typ, snötäcket här söderut är betydligt mer omfattande än vad det är hemma i värmland, jisses!

Jag förstår verkligen att ni är nyfikna på vad vi såg på vägen från hammarö ner till götet, men pssst, här ska jag berätta för er vad vi har sett!

-ett kattpensionat
-snöstorm
-pullmax
-världens största coop
-en snöskulptur (isbjörn)
-en sladdande fyhjuling
-krischel
-basses egna glass
-frendefors
-bäckebol
-toppsfabriken
-Mats
-en fet säffle-a-traktor


Natten spenderades på Hisingen någonstans på nåt berg, sällskapsspel och 70 säng kan sammanfatta kvällen/natten mer än väl. Limp och perz är fortfarande obesegrade i "med andra ord" vilket inte är konstigt med våra sjuka skills, dock var vi inte lika bra på TP, men vem fan vet hur många bert som föddes mellan 90-92?

Limp och perz spenderade ju som sagt även natten tillsammans, och vad är inte mysigare än en 70 säng där man vaknar varje halvtimma för att dra loss hud som klibbats fast i varandra, när vi vakna var imman på fönstret så tjock att man faktiskt kunde tro att vi haft en extremt galen natt hehe, man skulle kunna jämföra imman på fönstret med imman på bilfönstret i titanic, ni vet akten när rose och jack har älskat med varann i bilen! Men det var mysigt, vi båda sov så sött ändå!

Nu sitter vi hos jakobs syster och tankar pizza, har inte käkat på 24 timmar så vi låter maten tysta munn rätt styggt just nu. I eftermiddag blir det staden en sväng som rundas av med fika innan fårrden tar oss hemmåt!

fridens göteborg

/P,J,L

hisingen

fyfan för 70 sängar

another roadie

Dudez gör idag sin första roadie tillsammans! Vi styr dieselskutan mot feskstaden och hälsar på smått och gott, systrar och bröder och några ladies. Just nu har jag suttit och väntat på mina polare jake och Limp som inte får tummarna ur varandra, Vore gött att segla när det är ljust tycker jag men förhoppningsvis kommer vi fram ändå. Jag har nya shades som jag gärna hade testat, i mörker är det inte lika ballt att ha dem på vilket säger sig själv. Men hoppas vi är iväg innan 16.00. Det kommer att bloggas under resans gång om vi får tag på internet, någon dongel äger vi tyvärr icke!

År 2010 som förövrigt är jävligt jobbigt att skriva jämfört med 2009 har börjat helt okej. Vi börjar med impulsresor som är helrätt just nu samt att bloggen lästes av inte mindre än 141 olika personer igår. Håller vi den spiralen uppåt är vi snart på kenza-nivå och tjänar storkovan och har ett jobb på MTV, en egen show vore.

Nu verkar det dock som att grabbarna har fistfuckat klart varandra och vi lämnar Hammarö för 24 timmar, hörs online!

"never inline, always online"

Hälsn Perz

ett erbjudande!

Ni som har mitt nummer kan ikväll känna sig lyckligt lottade! jag har nämligen ett jobb till er som behöver de, tex alex eriksson kanske är sugen? eller tim? jag kan redan idag bli din arbetsgivare, det enda du behöver göra är att ringa mig och så bestämmer vi tid för arbetsintervju! jag kommer också ge er ett litet prov där ni ska bevisa för mig vad ni går för! man vill ju va säker på vad personalen går för!

så till arbetsuppgiften:
Här nedan ser ni min ferrai 360 modena, den fryser! den fryser riktigt mycket faktiskt! ni ser ju själva vad vintern gjort med den, jag ser inte ett skit när jag är ute o kör! er uppgift är alltså att komma hit och fräscha upp den, borsta av all snö, skrapa rutorna! se till så att alla dörrar inte är igenfrusna, är trött på att klättra in genom bagagen! en gång i månaden ska den också städas innuti! är det milt väder så kommer ni få ledigt och då heller ingen lön! se det som ett extrajobb, arbetstiderna kommer va mellan 06.00-08.00, är ni klara innan får ni gå hem! en kvarts rast 07.00-07.15!

Ring mig så får vi se om du är lämplig nog för att ha mig som arbetsgivare! lönen diskuteras under arbetsintervjun!


Förhoppningsvis kommer du slippa snön och isen på rutorna inom en snar framtid!

Tack på förhand /Linus

MMH!

Oscar, Perz och jake va ute o testa lite bomber, kommunikationen sker på tyska/danska,
Smäller bra!
I vanlig ordning badades det på natten! Även tim dök i efter en stund!dagens fråga är vad man ska hitta på här i kvällinga! ut? lite sugen faktiskt, jake är riktigt sugen! men vi slopar nog de och kör en movienight med nått gött att fylla magen med!

ryktas om att det skedde en del skandaler på elite hotell under nyårsnatten! vi arbetar på bildbevis där!

be weelll!

Kanon och kalkon

Då var det dags att släppa lös lite filmer och bilder från gårdagen! Vi börjar dock med en kanon/kalkon lista.

Kanon
Middagen med folket
Lagom kallt trots allt
Alla filmer och bilder vi fått tag på
Alex all night long
Möe dryck
Oscar Thorell
partyhattarna
poppers
sånghäftet
dikterna och talen
brödraskapet
bålen

Kalkon
utkörda brudar
cockblocks
poppers
keff fyrverkeripjäs
fruktkäk
inga skandaler!
Dålig propp i badkaret
kallvatten på smörsoppsvägen
väckarklockan som ej gick att stänga av 9 på morronen


Sven och Hans kör duett. "Wrong hole" . börja glo runt 0.40.
Såsen bjuder till som vanligt under sen minneslucka:Imorgon kommer det släppas ett filmklipp då Oscar Thorell tänder eld på lite bomber, krångel har idag uppstått vilket gör att vi måste vänta tills imorgon för att presentera det. Vi ber om ursäkt för detta. Som plåster på såren följer här ett lass bilder från kvällen.


Ali slockna halv 7


perz njötLinus mådde visst inte så bra som vi förutspådde


sliten krigare


skönare sånghäfte får man leta efter. bigup oscar


gött go


small det just?


kött.

Vi på dudez.blogg.se önskar er alla en riktigt god fortsättning och hoppas att 2010 blir galet. Vi gör vårt bästa, hoppas vi ses.

peace

/Redaktionen

Nyårsnatta

Det var det det. Efter att ha startat dagen runt 13.30 så höll vi igång konstant fram till cirka 06.00. Men en huvudvärk av de fetare lagen kämpade vi in på småtimmarna hemma hos Mr.makry. En go tillställning med uppdukat långbord bestående av mestadels frukt för 1600 blev vi tillslut mätta på något vis, förmodligen via ölen. 50 spänn i pant skulle dom ha för spånskivan kaninkäket låg på också...Alla grabbar var mycket ståtliga och höll fina tal och shower bestående av dans och sång. Såsen gillade Miley Cyrus som vanligt och hade sin sedvänliga minneslucka på 2 h mellan 8 och 10. Ali slocknade 18.36 och Tim tog väl en powernap runt 01.00 och badade friskt med limp några timmar senare som följdes upp av nakenshow som flickorna uppskattade, annars var alla grabbar på benen under hela kvällen. Huset höll ihop helt okej föutom en dörr och en säng som krascha, så cred till Alex som styr upp party men även avstår från 2700 norska bara för att festa med oss! 

För oss: jake, perz och limp kan man säga att det gick bra, vi skötte oss efter spelets alla regler och höll oss på rätt sida Hammarö hela kvällen, även på rätt sida fyllan förutom den frivilliga spyan innan läggdags vill säga. Perz blev träffad av två småraketer i kriget i början av kvällen, sånt som händer när man leker med Thorell och jake. I skrivandets stund med en treo och två panodil i kroppen sitter vi hemma hos perz och konfererar över vad kvällen bjöd på och vad denna kvällen ska bjuda på.

Skulle vi berätta om hela kvällen skulle blogg.se's server rasa och det vill vi ju inte. Så istället för att göra det kommer det komma upp en liten kanon/kalkon-lista under kvällen. Även filmklippet "Hans feat. sween - wrong hole", ett tal, en favorit i repris: "såsen - my love" och ett litet klipp från dagens OBLIGATORISKA städning som många uteblev ifrån... Givetvis en bildspecial!

Mycket att se fram emot ikväll alltså mina vänner.


So long

/P,L

RSS 2.0