:)


Det börjar verka kärlek banne mig!

Inside info..

Inatt sov jag som en stock och Hade min gode vän Bernard bredvid mig i sängen. I vanliga fall så är det brudar som hyllar min rumpa men igår fick jag en komplimang utöver det vanliga.

För er som inte varit här och klämt så känns tydligen min rumpa som en 12-årig flickas PIIIIIIIIP enligt Bernard.

Senare under kvällen kommer det även läggas ut en hänt-i-helgen-lista!

/Albs

Dagens grupp-pose

Är nått brudar kan så äre att posa tillsammans! Vem vågar sej på den hetaste posen tro? maila in och visa!


Damhandboll

När man inte har nått speciellt att göra på helgen så har vi ett alternativ som man inte tänker på så ofta! Damhandboll. En av de få sporter som är mer värt att titta på när damerna spelar än när killarna spelar. Det är en ren fröjd för ögat!

Matchen idag spelades mellan Helton och Guif. Kommer inte ihåg va de blev med Helton vann iallafall övertygande!

Lite reflektioner under matchen uppmärksammades:
-Helton stod för en fin vändning när de sprang ifrån en tidigt underläge till en härlig seger

-Bäst idag tycker vi var nummer 11 i Helton, Stark som en oxe malde hon ner Guifs försvar. Hon avslutade oftast med stenhårda skott i nät, Gärna i klyk till och med. Mycket bra spelat idag tycker vi. I eget försvarsspel var det inte många som kom förbi henne när hon spände låren och satte emot. Härligt med lite hårda tag från din sida. Det gillades skarpt och vi här på Dudez utser dig till matchens lirare! Grattis nr. 11

-Vi ägnar också en tanke åt (kommer inte ihåg numret) dig som vad de såg ut som, vred knät illa. Det rös i oss alla när du låg där. Krya på dig, vi hoppas på att få se dig på plan snart igen. Lika duktig och tjusig som innan skadan. Så dagens omtanke tillägnar vi dig! Återigen, Krya på dig!

-
Matchens oskönaste får nummer 2 i Guif. Vi tycker du grina lite mycket för ingenting och allt var bara fel. Skärpning, gå o sätt dig på bänken istället. Här springar alla runt med kortbyxor kortare än våra kallingar och gör allt de kan för att bjuda oss på en fin underhållning medan du bara springer runt o gnäller. Långt ifrån ett fridens på dig!

-Dagens andra oskönaste går till flickan i Guif som ställde sig en meter från oss och grävde sig mellan skinkorna. Det kan du vänta med tills du gått av planen och befinner dig i omklädningsrummet. Gör de var som helst förutom precis vid oss. Vi gillar inte se en svettig Guifare pilla sig i stjärten!

-Dagens skönaste går till dig i Guif som gjorde mål och firade med att dra upp t-shirten och visa magen för oss. Det gillar vi mer. Riktigt flirtigt och charmigt gjort. Du gjorde att våra 60 spänn till entren gick plus minus noll!

-Snyggast räddning får Sofia i Helton. När hon helt borträknad dyker upp och räddar det stenhårda skottet från Guifspelaren, Hon kör en karateräddning* som de så fint heter i handboll! Riktigt snygg gjort Sofia

*karateräddning är när man som på bilden slänger sig med benen före uppe i luften!

Övriga Priser:
-Dagens Snyggaste får delas på 2: Nr. 4 Guif, Nr.18 Guif (ett svårt pris att ge med tanke på att de flesta på plan bjöd på något gott ögonblick)

-Dagens röv går till de flesta av er. Det är såhär en trimmad röv ska se ut.

-Kampen om snyggaste bänknötare vanns utav Helton med jossan i spetsen!

Lite bilder från matchen!Grattis till segern Helton och tack för en trevlig match! Ni såg ruskigt bra ut idag!

Fridens Damhandboll


Helgens rebell!

Supa, slåss och ligga, det ska börjas i tid. Personligen tycker jag att Otto har all rätt i världen att vara lite sné på den norska regeringen, jag menar.. Vem är inte det?


Keep up the good work Otto Jr.!


/Albs

Utekväll

Igår skulle jag hänga på Bajen och Kim när dem skulle ta EN öl. Själv körde jag bil och tanken var att det skulle bli en lugn och tidig kväll.
Men efter att ha suttit i två timmar och dreglat över deras drinkar så brast det för mig. Bajen låste upp ett garage och jag ställde ner bilen för kvällen.
Drinkar och shots började avlösa varandra och vipps, så va jag full. Bra självdiciplin där Albansson...

Självklart är inte det här ett sketet "idag har jag fikat på stan"-inlägg utan jag vill passa på att hylla Score lite TROTS att dom tar betalt för att komma in numera.


Score har nämligen fixat en Dudez-toalett. Det tycker vi är riktigt nice men det finns ändå ett par funderingar..

- Det finns en Herr- och en Dudez-toa
- Vart ska damerna ta vägen?
- Vill Score åka snålskjuts på vårt kändisskap?
- Är tanken att damerna får låna Dudez-toan vid behov? Det är iaf helt okej..

Efter Score bar det iväg till Ankan där dom för övrigt har världens i särklass sämsta toalett-system.
När man står och är så pissnödig att det snart brister så finns det inte ens en pissuar, dåligt Glada Ankan, dåligt..
Men med den kreativa förmåga jag och några igårkväll ändå hade så hittade vi ju på lite aktiviteter för att glömma bort just pissnödigheten för ett par minuter.

ENJOY!Huvud, axlar, knä och tå fungerar hur bra som helst och helt plötsligt var det min tur att pissa. När det börjar gå fort är det dock svårt hålla koll på om det är ögon eller öron som man ska sjunga..

Som ett slut på inlägget vill jag även tillägga att det inte är någon idé att ringa på typ "Ordjakten" eller vad det nu heter. Hon i tv:n tjatade i 20 (!!!!) minuter om att ingen ringde men det är baara bullshit! Vi ringde konstant men hon sket i oss. Hur kasst som helst!


/Albs

Karlstads Uteliv Del 2

När vi ändå har eftersökt nya öppettider på krogarna i karlstad så kan vi lika gärna önska oss ett nytt fjortishak (arena). Det behövs ett ställe för 18åringar också. Ett ställe med yngre förmågar där de kan lära sig hur utelivet fungerar. Det räcker inte med att ha coffehouse by geeorge och score, som egentligen inte ens får kallas uteliv!. De suger. Så fixa en motsvarighet till gbg:s boulevard samt öppettider till runt 4-snåret iaf! Då är vi nöjda.

Nöjesfabriken:
-
stort så inni vassen
-schlagerbar
-rockbar
-3 dansgolv
-discobowling
-livescen
-Sveriges näst största nattklubb
-många barer
-åldergräns det året man fyller 20
-entré 80 plus 20 för garderob
-7500 kvm yta att röra dej på

Är det mycket folk på nöjes kan detta vara det roligaste haket i Karlstad. De brukar stå för bra livespelningar, du kan välja själv vilken sortsmusik du vill lyssna på när du kör dina moves. Bra budar tillbringar ofta sina kvällar här och de är inte i bet för nattlig aktivitet. Här kan du också käka med dina kompisar och se en bra fotbollsmatch runt middan och ösa på med drinkar under kvällen. Tyvärr blir det lite föra stora tomma ytor när det inte är mycklet folk. Då kan det bli riktigt tråkigt. Men jag gillar ändå stället och hit går jag nog helst en lördagskväll!Blue moon bar:
-Bra afterwork med gratis tacos
-gratis inträde
-bra liveunderhållning
-åldersgräns 23 (18 på afterworken)
-bra sommarställe
-blandad ålder

Blue moon bar eller månen som man säger här i värmland bjuder varje fredag på mycket trevlig efter work med god mat och skön stämning. Tyvärr har stället förlorat många kunder till tempel. Troligtvis på att det är närmare dit, tror inte det beror på stämningen. Bjuder ofta på bra liveunderhållning. Vi har som ni ser inte åldern inne på övrig tid men det ska vara riktigt bra drag under de fina dagarna. Iaf enligt Dave Eriksson. Hot chicks även här. Bjuder på fin stämning även efter after worken och detta är helt klart ett av de hetare uteställena i Karlstad. Ryktet säger att om man är i rätt sällskap kommer du in om du är fyllda 20.Är du över 30 så rekomenderas Harry's och pictures. Där är medelåldern lite högre. Ett ställe dit föräldrarna ofta drar och stämmer av med några drinkar och lite sköndans. Ryktet säger att det ofta hinkas mer alkhol bland de rutinerade rävarna än bland oss yngre förmågor. De har vart med förr så att säga. Men som sagt hit ska du gå om du är av den äldre generationen.Tilläggas skall också att under sommarhalvåret finns det mycket trevliga uteserveringen i stan där solen alltid skiner. Nästan alltid iaf. Alltså en mycket underhållande och trevlig sommarstad. Värt att tänka på för er som inte är härifrån. Hotellen håller hög klass. Likaså vissa killar som säkert har en plats över hemma hos sig. Välkomna!

/Dudez


Musik(reklam)kanalerna!

Jag brukar inte va speciellt hatisk av mig men nu ska jag va de i nåra meningar! Det är de "stora" musikkanalerna på radio! Rix fm och mix megapol!

När jag satte mig i bilen förut och slog på steroen så kom jag på att jag inte hade nån skiva. Tur att man bor nära stan tänker man då, för här kan man ju få höra lite musik på radion! Men icke. Musik existerar knappt. Jag körde sammanlagt 15 min den här gången kanske. Jag fick höra en låt. En enda jävla låt på 15 min.

Resten av tiden snackas det om massa jävla skitreklam, nån megaidiot som 3 ggr på 5 min sjunger en totalt värdelös sång om SMS:A Låna SMS:a Låna. Sen kommer rösten MIIIX MEGAPOOOL, då föds hoppet igen! Äntligen lite musik kanske. Eller nej det var dags för nästa reklaminslag, denna gången om att snart kommer man få höra 3 låtar irad! Hmm jaha, näär då? för efter de är det dags för en reklamsång igen SUPERBILLIG NUMMERUPPLYSNING VIA TELEFON O SMSSSSS.  Jag skiter blanka fan i om om jag kan få en nummerupplysning via telefon o sms. Jag lyssnar på en musikkanal för att höra en låt. Men de kan man ju glömma! Skulle jag åka 10 mil skulle jag få höra 4 låtar. Kanske 5 om jag har tur o lyckas byta till Rix Fm när inte de har reklam. Det är helt okey med 30 sek reklam mellan var 3dje låt. Men att ni ska köra reklam i 15 jävla minuter är helt jävla otroligt!

Inte hjälper de o byta kanal heller, för Sveriges andra stora kanala Rix Fm har precis lika jävla mycket reklam. Inte fan får man höra en ny reklamlåt heller, utan man ska få höra samma skitsånger igen. Det är superbilliga nummerupplysning, det är massa jävla mäklare, sms-lån, eller tävla om en ny mobil, varje sms kostar lika jävla mycket som mobilen själv typ och det är 100.000 lastbilschaffisar som inte har nått liv o messar för att kanske vinna! Så vilken chans har vi vanliga som lyssnar på radio en gång i halvåret, o vinna?

Sen när de väl fått för sej att spela en låt så ska den låten spelas var 5te min! Typ som Halo, den har gått på radion som var sjätte låt nu i över ett år. Fattar inte radionissarna att folk tröttnar på den jävla låten när de tar upp att spela sönder en låt på en heelt ny nivå. I varje reklam säger de att de spelar både gammal och ny musik. Ah men variera er då. Ni måste inte spela samma låt hela tiden bara för att den ligger 1a i USA:s topplista eller för att den vunnit idol! Det finns andra låtar som kan va bra också.

Nej de är fan helt otroligt hur sjukt dåliga radiokanalerna är. Åker hellre in på en mack och köper absolut kidz 23 eller nått liknande för 200 spänn! De slår radiokanalerna med hästlängder. P4 spelar ju för fan mer och bättre musik till och med!

Långt kvar till ett fridens för er

    

LiMp

93:an tar alla pris!

Ungefär 21.36 ringde jag och beställde en pizza hos den lokala pizzabagaren. 24 min innan stängning.
Jag har jobbat och slitit hela dagen och vill unna mig en deg. Är förövrigt jävligt hungrig!!!!

Slänger ett öga på mitt armbandur och inser att haket stänger om 12 min. Ordagrant springer allt jag orkar för hämta ut min ljuvliga kebab extra allt...
När jag kommer fram 21.51 så är det släckt. Helvete? Har dom stängt?! Börjar kolla mig omkring om de har lagt ut pizzan. Efter att ha skyfflat omkring på 100kg nysnö i jakt på min pizza kan jag skymta en lapp på dörren..Randomturken sket alltså i att baka en kebab till mig!!
Fyfan! Det är bara i Charlottenberg sånt här inträffar. Han tog beställningen och sa att jag kunde komma om 10 min. Men jag behövde visst inte ha någon mat.


Tack! Tack ska du ha!

/ Storm

Tränade bakdelar

Om du läst vår blogg tidigare så vet ni att tränade bakdelar ligger oss varmt om hjärtat! Om du inte lirar handboll, åker längdskidor eller håller på med gymnastik så finns det andra vägar till en snygg bakdel! Vi tänkte här ge er töser lite tips på enkla övningar som kan ge din bakdel en skjuts framåt!

Det krävs inte många minuter om dagen. Minutrarna som du ägnar till lite svett och stön är helt klart värda till nästa gång du ska prova jeans eller lackisssar.

DO LiKE THIS
När du börjar märka att allt fler blickar riktas mot din bakdel vet du att din träning går åt rätt håll!

Fridens vältränade stjärtar!


Fint

Så najs med liveunderhållning i Huc:s cafeteria!Creed till dej som lirar piano i cafeterian också, YOU ROCK!

Fridens livespelningar i HUC:s cafeteria!

Hur perz fixar sin Back

För er som alltid undrat hur perz fixar sin back kommer här en beskrivning! Beklagar dålig kvalle på min kamer samt vissa ljudstörningar!

 

Fridens semistek-back

Dagens bild

Kollade igenom min gamla kamera lite och hittade en söt bild på 3 ännu sötare små töser!

Trötta små töser som växt till sig och är harta te damer nuförtiden!

Fridens Julia, Hanna och Emilia

Räcker nu

Var det mer snö vi behövde eller? Älskar att de är en bra vinter med en vit jul och bra skidväder! Men nu räcker de allt. Med tanke på att jag är familjens skottare så klarar jag mej alldeles utmärkt med den snön som redan kommit!


Gerrej då

/Limp


Karlstads Uteliv Del 1

Karlstad är en av Sveriges krogtätaste städer sägs det och nivån på brudar är som ni redan vet väldigt hög! Standarden ligger på en ytterst angenäm nivå. Det finns flammor i alla åldrar till alla typer av personer!

Vill du ha en kk finns det alternativ, vill du gifta dej finns alternativ, vill du bara va ihop finns alternativ! Letar du lite så finns det nog lite av varje till varje enskild individ! Vill du ha en icke värmländsk pingla kan du alltid åka upp till universitet o hänga, eller gå på deras egna krog, Rumpan bar, Om brudarna håller vad namnet på krogen är vet jag inte! Men det kan ju alltid va värt o kolla upp!


Om vi lämnar universitet och åker in till stan finns det lite mer smaskens o välja på! Har du 23 år i nacken har du verkligen att välja på! Året du fyller 20 finns också lite grann. Tyvärr har du inte mycket att välja på längre om du är 18.

Tempel:
-Nattklubb
-1600 kvadratmeter att yra omkring på
-åldersgräns 23
-Restaurang
-6 barer
-3 dansgolv
-max antal personer i lokalen 1300

Vi på Dudez har inte åldern inne men storm har ändå vart där med jobbet. Enligt rykten så ska det inte vara något vidare drag om du inte är på milf-jakt! Eller om du vill slösa pengar o lira stekare i några timmar. Lokalerna är nyrenoverade och ska vara i gott skick. Men som sagt så ska det inte vara något vidare. Till och med 23-åringarna saknar gamla Arena!Glada Ankan:
-Det året man fyller 20 är du välkommen in
-På tok för litet på alla sätt
-Kalasvarmt under sommarhalvåret
-God mat
-2 barer
-Ett litet dansgolv

Trots dess lilla yta är detta ett trevligt ställe! Lite närkontakt skadar ju aldrig! Bra blandning på unga och äldre. Ofta nya ansikten och bra möjlighter för nattaktiviter som efterferre och så liknande. Ett mycket bra ställe att gå och käka på innan du drar igång festandet. Boka bord i tid eftersom det är fler än du som tänker den tanken! Spelas en del livemusik och bjuder på fin stämning ons-lör. Här finns de största möjligheterna om man ser till ytan!Score:
-Plocka bort biljard och bowling och få lite ordning på stället
-Ingen vill betala 60+20 för jackan och sedan sätta sig och prata
-Fixa gratis inträde igen
-Bygg dansgolv
-Bra ställe att dra o kolla fotboll och käka samtidigt

När arena stängde var score och är fortfarande det enda stället för dej som är 18 vårar. Det var ett helt okey ställe när det var gratis. Tyvärr bjuder det inte upp till några danser eller liknande. Här kan du endast spela biljard, bowling och sitta o prata högt för att överrösta andra och musiken. Det skulle behöva ske en stor förändring här för att dra upp tempot för våra 18-åringar! Synd om dem ju. Det går att ragga brudar för dej som är bra på att prata, men sällan något smygande med händer på nått dansgolv! Får endast plats 200 personer tyvärr.
Här finns även 2 toaletter, H och D! En för herrar och en för Dudez. Det ska ni ha ett stort tack för!Alla barer i Karlstad stänger 02.00! Något vi tycker är totalt värdelöst. Vem fan slutar festa kl 2 på natten. Tyvärr dräller det inte av efterfester heller. Det är många som inte vill styra det själv! På grund av dessa skittider så föredrar faktiskt många i karlstad en värd husfest mer än en kväll på krogen. Så en spark till kommunen! Gör Karlstad till den feststad den faktiskt har alla ambitioner att bli!

/L


Curling position!

Månadens uppgift för oss Dudez kommer vara att pröva på denna nya rafflande sexställningen.

Det går till som så att tjejen intar positionen som dom har i curling precis innan dem släpper iväg klotet.
Alltså: Vänster eller höger ben framåt (du väljer själv), sittande på huk och svankande som aldrig förr och med en knocentrerad blick. Tanken är nu att du ska stå så längst bak i sängen och att din  partner ska stå på
golvet bakom dig, med det benet ni kommit överens om framåt i sängen så att ni blir litesom en byggsats. '
Vi tror att det här ger en ny dimension av njutning samt ett ökat djup i pumpet. Ska även tilläggas att det är en hyllningsställning såhär i OS-tider.

Bildförklaring följer nedan.Tanken är dock att du ska svanka aningen mer än vad Anna gör på den här bilden. Det kan även fungera som avsugningspositon men i det här fallet garanteras inte någon högre njutning.

LYCKA TILL!

ikväll händer det

Idag har siggo namnsdag. My old man Sigward a.k.a "morfar" som stavar med dubbel w, (lite mer överklass)  har alltså hela dagen idag. Han har sjukaste skägget med tillhörande pollisar och musche, något jag försöker eftersträva men med mitt pubisskägg som jag odlat i 4 veckor kommer jag inte långt. Hans nivå på ansiktshår är kungligt och man drar en parallell till Monarkin.

Dock har jag ganska bra volym på frillan och ikväll kommer vi släppa en film som visar hur det går till när jag fixar backen. Detta är något som alla bloggare gör nu för tiden och vi är mainstream, så inni helvete.

Vi ska försöka släppa mer filmer för det är roligare att kolla på, även att göra. Hemsidan är under uppbyggnad och vi lär oss så sakteliga göra film. En ny header är på gång och dudez gör ett allmänt ansiktslyft inom kort. Därför måste ju backen ligga på sin plats, eller? - Allt för er skull.


jag har många frills såsom "hassle" och "pokémontränare" men ikväll bjuder vi på fet back.


STAY TUNED

fridens moffa

/perz

LAF

Dagar utan planering fördrivs med youtube. The man, the myth, Lilla Al-Fadji.


The Cockblocker

Säg att du är på krogen. Klockan närmar sig 2 och du har inga planer på att sova ensam inatt. Sedan en timme tillbaka har du en pingla runt fingret och du vet vad som komma skall.
Som en blixt från en klar himmel dyker hon upp, The Cockblocker! Du känner igen dig?

Kukblockarens (som det blir på svenska) enda uppgift är att se till att din puma kommer hem helskinnad och icke-påsatt. Kukblockaren kommer garanterat börja skylla på diverse saker, här följer några ursäkter
som kukblockaren ofta tar hjälp av:

- Hennes kille har gjort slut och hon behöver sin kompis mer än någonsin.
- Hon mår inge bra alls och vill ha hjälp hem, självklart av DIN fångst.
- Hon beskyller dig för att ha satt på deras kompis. (Det här kan dock mycket väl stämma men neka in i döden)
- Hon behöver sin kompis hjälp med nån annan skit.

Det är några av ursäkterna du kan vänta dig när hon dyker upp, vanligtvis är allt bara rent påhitt så försök intala din puma att det inte är så farligt och att hennes kompis klarar sig. Men pressa inte för hårt, det kan nämligen vända på en fem-öring med flickor. Men hur känner man då igen en kukblockare på krogen?
Som oftast är hon några snäpp fulare än sin 10-poängare till vän och det flockas inte direkt killar runt henne. Hon är även en tjej som ofta har någon form av problem i det egna sex-livet och kan inte glädjas åt andra.


Vi brukar "wingmana" åt varandra lite titt som tätt.
Resultat?


För att förhindra hennes ankomst så finns det flera olika tillvägagångssätt men jag tänkte framförallt dra upp två.

Det första är att ha med sig en "wingman" ut på krogen. En wingmans uppgift är inte i första hand att få eget napp utan att se till att kukblockaren håller sig på behagligt avstånd.
Din wingman bör inte heller vara alltför glad i alkoholen, hans uppgift är ju ändå att i första hand se till att du får ligga!
Får han i sin tur ligga med din värsta fiende så är det jackpot och ni kan dra historien om hur ni fick två flugor i en smäll dagen efter.

Det andra alternativet är att du helt enkelt försöker övertala henne. Här gäller det dock att
vara riktigt lyhörd och så fort du får ett ja från hennes läppar bör ni avlägsna er på en
gång.

Det finns även manliga kukblockare men dom är svårare att identifiera. Oftast rör dig sig om någon ifrån din kompiskrets som vill jävlas med dig. Dem är dock inte värda en närmare presentation utan bör mer hånas när tillfälle ges och vet ni något som blockat kuk så gör ni som jag och köper en t-shirt som ni kan se nedan. Utkräv även hämnd och ta det till en helt ny nivå!
Blockar han för dig så är det bara ett tecken
på svaghet och han bör på en t-shirt som
plåster på såren../Albs

Guld

Gulden i OS är härliga och det är roligt o se när de tas! Iaf om man är trogen svensk och en gnutta sportintresserad.

Men vad som är extra härligt är att slå norge i OS. Kaxiga äckliga northug är sjukt gött o se bli nerkissad!
Hellner skulle ju kunna ha drage ner brallorna och krypa in i mål, Northug är värd o se en svensk skidröv hela spurten!
Fridens Sverige!


Back on track!

God kväll! Sportringens inköpsmässa vår 2010 - Check..

Det vi gör när vi åker på mässor som denna är att lägga ordrar inför kommande höst/vinter.
Kort och gott kan man säga att det är vad jag gör där nere. Det är ingen ingen idé att börja förklara ..
Denna mässan var något i hästväg, vi snackar ungefär 80h jobb under Fre - Onsdag.

Relativt tidigt i fredags landade jag nere i Göteborg för att träffa Adidas och Sportmarket.
Förutom otroliga volymer så var höjdpunkten Messis VM-dojja. Tänk dej att trä en kondom upp på smalbenet, det är rättvis jämnförelse på passformen. Förövrigt så väger skon 165g, världens lättaste fotbollsko. Messi kommer att vara den enda i VM som spelar med den. Synd som fan att jag inte smygtog en bild för den är inte jätteful.Köpte en windbreaker till Perz . Vill också passa på att grattulera Markus Marbrant 31 som blivit befodrad på Adidas. Han har numera budget på 200miljoner, totalansvar för Adidas fotboll samt "mindre" uppgifter. Tråkig kille...

Sen var vi hos Quiksilver och handlade friskt. Det såg väldigt väldigt bra ut för kommande år. Det är alltid ett nöje att besöka Sportmarket. Gevert våran säljare är en riktig pajjas och deras showroom i göteborg är faktiskt riktigt häftigt. Sen så är Karin, säljare för Quiksilver Jr och Roxy fruktansvärt snygg, sådär så att man alltid kollar i smyg. Fick tyvärr ingen bild på henne heller : /


15 speglar och hörnsoffa, passade mig perfekt... ----------------> För ynka 10 000 kr kan man få dinnera in denna lilla sal.
Innanför detta galler har vi Grands exlusivare vinkälllare.


Grand hotell i Borås hör till de bättre i Sverige. Allting var som det skulle, snygg personal, värmeslingor alla handtag, V.I.P frukostrum och ett gediget överflöd i allra högsta grad. Uppskattas!
Var riktigt imponerad av Grand måste jag säga.

Lördagen bestod av tidig frukost, medlemmsmöte och workshops. Genomgång av mässhallen och mingel bland Sportringens butiksägare. Kvällen spenderades tillsammans med Sportringen Piteå på Babbel. God mat och mycket dryck. Kvällen avslutades på Grands nattklubb. Sjukt drag.

Söndag, måndag, tisdag beskrivs som följer...

Handslag, Handla, Höfttackling... Spendera, Oxkind, Koffein recip, rött vin, duscha, shot.

OS, P-köp, festsug, styra Dj, drinka, trasig höft?

Det är otroligt energikrävande att vara iväg på mässa såhär. Fantasin flöder inte dagar som denna. Det viktiga är att vi har gjort grymma inköp och att man kommer hem levande.. Det finns så mycket jag vill berätta.


Något man borde man införskaffa?

Nu är jag hemma och kan blogga på kvällarna. Det ser jag fram emot..
Håll utkik efter frågestunden med mig, den lär komma upp när som helst.

/ Storm

Det närmar sig!

Om 3 veckor är innebandyn slut och förfesten till studenten kan börja! Men redan nu dyker det upp lite saker som får munnen att börja smila!


Det börjar brännas lite iaf! Om inte annat så ökar suget

Fridens studenten 2010

/L

Tårta

Idag levererades en smarrig tårta till 15 personer i klassen, vi som var med och hjälpte till som funktionärer i Svenska rallyt skulle tackas!

Och tackar de gör vi. Härligt o se lite tacksamhet när man står ute o fryser på sin lediga tid! Det är då man kan tänka sig o göra det igen. Kanske inte men! En tårta var väldigt snällt och den gjorde att 1 timma av lektionen spenderades till att mosa i sig så mycket som möjligt.

Så tack så mycket Sweden Rally, det var väldigt vänligt att överaska oss mitt under lektionen!Fridens tårta

/Limp

Underbara milfar

Tidigare i bloggen har vi hyllat en av de svenska curlingdamernas medlemmar, dock inte för sina insatser hittills i turneringen...
Nu är det en dam i det kanadensiska curlinglaget som ger sig in i tävlingen "årets OS milf".
Cheryl Bernard är född i mitten på 60-talet och är med sin välsvarvade rumpa och tilltanade "hylla" en riktigt het milf.
Hon är inte bara snygg utan har även riktigt vassa curlingkunskaper vilket hon visade i matchen mot just Sverige.


Till skillnad från Anna Svärd som är en mer sockersöt milf som man vill ligga och gosa med så är Cheryl Bernard mer råsnygg och sexig. En riktigt she-devil i mina ögon. Hon ligger numera överst på min "att göra lista".


Med tanke på hennes ålder är det inte heller helt otippat att bysten fått ett litet lyft men jag vill absolut inte vara han som klagar. Att vara 43 och ha en kropp som inte åldrats en minut sedan hon fyllde 25 är värt ett hyllningsinlägg bara det. Men det kommer mer..


... Cheryl är nämligen ett stort fan av "Spiderman" (nu snackar jag inte om filmerna) och det är ingenting hon skäms över. Här visar hon öppet vad hon föredrar och hon gör det mitt under pågående tävling. CREED!

Valet är ditt, Anna Svärd eller Cheryl Bernard?

Under morgondagen kommer det även att göras ett inlägg om en helt ny obeprövad sexställning. Vi söker därför brudar som är villiga att delta i en studie som visar om ställningen är värd eller om den bör förbli just obeprövad.
Det är bara att skriva en rad vid intresse, tack på förhand!


/Albs

Storstädning

Att städa rummet är ju nått av det tråkigaste som finns får jag lov o säga. Men när storstädning nalkas kommer det ofta fram mycket kul man inte visste fanns. Eller saker man letat efter hur länge som helst eller något man glömt bort. Förutom dammråttor då vill säga!

Perz megafeta högtalare skulle in i rummet och var anledning till denna megastädning som inte skett på många år. Lite nya saker i rummet kan göra stora förändringar! Högtalarna kommer bli perfekta nu till vårens/sommarens unnande!

Vad upptäcktes under städningen då måntro?


Äre något inom sladdväg som du behöver så har jag säkerligen 1 eller 2 till salu!


Varför sparar man på elektronik som gått sönder för längesen?


Man vet aldrig vad som kommer in i huset när man sover!


Hur cool var man inte med bandana och backslick när man va 14?


Perfekt med lite eurodrix till aya napa!


Man har snott lite pennor under sina skolår!


Glömt p-pillrena? Hos mig kan du känna dig safe, Smakar de äckligt o slicka eller suga? jag har en flska lick it som jag hade i fickan efter en krogrunda (jordgubbsmak). Fråga mig inte hur den hamna i min ficka!


VIP-kortet till arena, som tyvärr är stängt!


En meter långa partysugrör! Coola färger, oanvända, kan köpas för 5 kr st!


Visst har man vart duktig i sitt liv med!


Jah nu blir ni nyfikna VAA! I den står de mycket dumt som man gjorde under tiden man var 11 bast, i mellanstadiet! Ni kan få ta del av lite grann, men inte mycket! HEHE


Jag tror men ganska stor säkerhet att Jessika var bruden i mitt liv!


Jag älskade inte alltid min lärare!!


Inte alla som var på stripdisco när man va 12! BH? Brudarna hade alltså bröst då!
 
Klädpoker var riktigt spännande i den här åldern! De var ju nu man inte bara växte på längden. Det var inte heller bara på huvet de väste hår. Man var givetvis tvungen att ta ett varv runt bordet efter varje avtaget klädesplagg!


Hur snabbt går de inte i vattenrutchkanorna med neddragna brallor då? Klart brudarna fnittrade lite åt våra minisnoppar och vita rövar!

Som ni ser är inte städning alltid så tråkigt! Lite skratt samt att rummet blir riktigt najs när man är klar. Nu blire en kopp te och några mackor.

Ha en fortsatt trevlig kväll pöjkatöser!

Fridens storstädning och dagböcker

/Limpoaan

SE UPP I STUGAN!

Till er alla sköningar som ska uppleva en fjällresa utan skidor v.9!

Nu när jag flyttar fick jag två stora klossar över. Det är tydligen ett par feta högtalare som gör sig utmärkt på fest, de är ingenting man behöver bry sig om utan de är utmärkta att trasha sönder. Det har vi märkt med åren.
De har varit på diverse partyn och nu är det tyvärr så att jag måste lämna bort dem pga brist på plats.

Ett par hemmabyggda ljudmisshandlare som får finsmakaren att gå i taket, de bara dunkar. Halvtrasiga skapelser men de köttar ut ljudet ändå. 4'12 tums baser för den som bryr sig, allt annat är råsprängt sen tidigare fester, precis som det ska vara. Lite "Kilskänsla" kan man säga.Designen har jag själv knåpat ihop för några år sedan och målat friskt, så man kan se det även som ett konstverk. trevligt va? - Det är faktiskt Mike som indian på ena sidan.

Så för er i Branäs, Kom hem till mig och hämta dem så har ni ljud i stugan hela veckan. Spela sönder dem, häll öl i dem, på dem, under dem, bränn upp dem efteråt eller lämna kvar dom i en snödriva. Jag bryr mig inte!

Först till kvarn gäller, ni får dem, GRATIS! (om ni hämtar dom innan helgen är slut för då kör jag dem till tippen)Fridens dunka dunk

Perz

23/2 2010

Utomlandsresor är inte bara frid och fröjd. Innan man sätter sig på planet ska en jävla massa saker fixas och tillhörande utgifter betalas ut hejvilt åt alla sossar som står som gamar på andra sidan kassan. Eller vad sägs som 400 riksdaler för ett ruttet pass och dryga 1200 för hepatitsprutor? - så, nu kan du åka till thailand...

Tur att man har mer än studiebidraget att röra sig med dessa dagar säger jag bara!

Som grädde på moset ska vi till Sälen också, men vad gör man inte för laget? -ska ju trots allt inte bo kvar i KD så länge till och sista tiden med boysen ska och får kosta vad fan den vill.

Drog en tur till mor och flyttstädade lite idag, gjorde min sista posé i badrumsspegeln och fick lite nostalgitankar. Här är reslutatet, fina näsborrar right?


satte den på första, så jävla nöjd.


Till min glada förvåning fanns det så gott som bara godis i lägenheten på Murkelvägen, resten i matväg var redan uppkäkat och möbler går inte att äta, iallafall inte de få möbler som stod kvar. Mamsen hade tydligen tänkt att vi skulle käka glasögon också, för de låg i chipsskålen... smart ställe, de blir ju inte feta alls! hon hade "tappat" dem där.


sour creme and shades?


Om drygt två veckor och framåt går jag alltså från cirka minus 20 grader i Dalarna till en sisådär plus 45 i Thailand. En ruskigt skön temperaturskillnad som jag ser fram emot, jag gillar kontrast. Sen att jag mellanlandar i Förenade Arab Emiraten på vägen hem och förmodligen aldrig mer får se Sverige är en annan sak.


hälsn Erik

spikat

Jag trodde det skulle dröja länge innan jag återvände till Lindvallen efter fjolårets svårslagna visit! Men så lång tid tog de inte ändå

Idag bokades ny stuga, de slipper inte oss värlänningar iår heller. Det kommer väl troligtvis inte kunna mätas med vad vi åstakom ifjol, men vi ska göra vad vi kan för o ha roligt ändå! Får väl se om man kanske tar sig ett åk iår till och med. halva tjusningen med after ski är ju att glida in i pjäxorna!

11-12-13-14 mars kommer alltså jag, perz, albs, rasmus b, jake, cop och mom kolla upp hur festtempen i Lindvallen är.

Innebandyn är slut den här helgen vilket betyder att förfesten till studenten kan rulla igång! Så del 1 kommer bli bland fjällets toppa i Lindvallen, återstår o se vad nästa del innehåller!Fridens fjällenresor

/Limp


Mytto!

Alla känner vi ju någon som öser på lite väl i vissa berättelser eller som helt enkelt hittar på.
Dem är dock inte i närheten av Thunder, vår hjälte i vardagen!

Ta dig fem minuter och luta dig tillbaka och låt Thunder ta dig med på en resa du sent ska glömma. Gör dig redo för massmördardiktatorer, jungelknivar och stridsrop med dubbelstrupe!


Snitt snitt, operate operate!


Tar kvällen nu, mvh Albs

:(

FUUCKRafael Nadal+Shakira=Sant!

Är inte ett dugg glad för er skull, varför äre inte mej Shakira kör sina moves på i framtiden! En ovärd tennislirare som inte ens klarar klå Söderling ser jag inge nöje i alls! Det måste va hans penis eller håret! Lätt hans korf, eller så tänder hon på stön. Har man på tennis med Nadal och inte tittar skulle man kunna tro att en porrfilm spelades upp! Vad de än är han gjort för o få henne så skulle jag lätt kunna ge henne mer kärlek!

Fel på Nadal:
-Hans muskler är fula eftersom de är större på vänster sida än höger
-Han är sämre på tennis nu och har därför inget o komma med.
-Greppet han tar runt racket är ett tydligt bevis på att han är mer van o hålla i en kuk än o smeka en snippa!
-Han greppar racket med 2 händer vid backhandslagen, han är alltså van stora dolmar, inte en fin söt mus!
Alltså gjord för förhållande med samma kön!
-Han är ofta skadad i vänster arm och kommer därför inte orka med något i sängen, alltså måste shakira ständigt vara överst!
-Han är alltid ute på lirar match, ni kommer aldrig kunna ses, jag skulle alltid va hemma för dej om så önskades!
-Hans namn är Rafael, samma som han i turtels! Coolare med Linus på linjen!

Hittar inga bra anledningar till varför ni ska va tsm!

Därför ska du ha Limp:
-Skulle ge dej precis den kärlek du vill ha.
-Jag behöver dina pengar mer än Nadal!
-Skulle uppskatta en lap dance mer än Nadal.
-Älskar med dej precis när du vill.
-Köper blå piller av perz om du upplever att jag når klimax för fort, bara för din skull!
-Gillar din musik, alltså kommer vi inte bli ovänner om du sjunger för mycket hemma osv.
-Skulle hitta nått nytt positivt o berätta om dej varje dag
-Sverige är ett najs land o bo i!
-Är säker på min läggning
-Skulle va en råbra hemmafar när du är på turné
-Du skulle tillomed få använda min penis som om den var gjord av stål!

Listan skulle kunna bli hur lång som helst!


Ser ju hur du spanar på mig din buse! En bild säger mer än tusen ord...

Fridens Limp+Shakira=sant


allmänt.

Kliver upp 17.30 efter en hård
natt på KF med Johanna K och Vedran
vid frysbrödet. Mike reppade
mest på banan och gulade hejvilt.

Kom hem lagom till frukost
och hockey med pappa.
Såg Sedinarna pinka på blekfisar
och en beckis i högform som
dunkar upp den lite lätt i
bortre svetsen.

Somnade när ni började skolan
eller jobbet, vaknade lagom till middag.
Gled iväg till träningen och tog en köpp.
Kom hem till en säng där
två fjällor redan låg och sov.

Summa summarum:
Bra dag.

fortsättningsvis tar jag tag
i penna och pensel och skapar ett
nytt alster. Inzayne Bolt ska målas.
För er som inte förstått
charmen med graffiti:
Check this out!
Imorgon ska jag spruta i mig
lite vaccin mot hepatit.
Skutan styr nämligen till det varma
landet i öst med högsäsong
om inte mindre än 4 veckor.
Passet ska hämtas ut och jag
tycker att 400 spänn är tämle möe
för ett respass, snuten rånar oss.
Men med 45 grader i skuggan och
30 i vattnet är det nog värt det, med råge..

In med en rapé lingon i käften och
glo OS natten lång blir det nu,
ha det gött folket och sov gott.
Kul att ni läser vår dynga!


/pfpmellandagar!

Denna veckan är vad man kan kalla icke händelserik! Skulle köra in bilen till verkstan idag men kom inte ens halvvägs innan den gav vika! Nu får de bli bärgning istället, dretbil! Ska köra lugnast i världen efter detta!

Kvällen är inte heller så jävla händelserik eftersom damhockey inte längre räknas som en händelse. Träning i vanlig ordning.

Resten av veckan lär bli lika tråkig den, träning som vanligt på schemat, har för första gången på länge plugg som ska göras! Kommer knappt ihåg hur de är o plugga. v.8 kommer alltså bli en tråkig transportsträcka till v9 som kan bli desto roligare! Eller va säger ni Branäsgänget och kdredaktionen! Det kommer ju bli ett helvete där uppe, garanterat!

Är förövrigt jävligt sugen på o virka mej en sånn mössa de har i OS! Riktigt snygg tycker jag. Och som tur är lärde jag mig virka på syslöjden i högstadiet.

Bara att få tummen ur!

Igår lirades säsongens viktigaste match! Vi mötte Hässelby, stockholmslirare! Persson o co höll tätt bakåt medan vi forwards skötte oss framåt,. Därför blev det en stabil 6-3 seger och ett stort glapp nedåt. De får vi va nöjda med!


Som ni ser så satt skotten i klyk idag! Här äre jag som lyckas, tidigare vare dagens forwardskompanjon mike som använde sig utav samma maska!

/Limpan

Lika som bär

Finner inga ord, bedöm själva..


Bengt-Åke Gustavsson?                                          Grodan Boll?


Sloth?                                                                                   Dirk Kuyt?

Henrik?                                                                                  Daniel?


Vet du om några fler som är lika som bär så skriver du en rad så skickar vi upp dom också!


/Albs

Dagens Bild!


Hur personen tänkte när han/hon parkerade här på herrhagen vet jag inte, det är en snöhög där plus att 3 meter fram står en skylt som säger förbjudet att parkera! Men den kanske bara skulle in på ett snabbt ärende! Frågorna är många kring denna parkering!


Besvikelse!

Facebook är ju som de flesta vet nya "inne-sidan". Efterfesten o bilddagboken är helt utkonkurrerade av de flesta! Det kanske inte är en bättre sida att ragga på med tanke på att man måste vara vän med varandra för att hålla kontakten. På efterferren räcker det ju med nåra få klick och samma sak äre som gäller på bilddagboken, om man inte är då full i fan så man kodar sin sida!

På grund av detta fenomen att man inte bara kan klicka in på varandra så är det ju extra spännande när man fått en vänförfrågan! Varje gång tänker man OOH GOOSH, äre en snygg brud nu måntroo! HIHIHI, PLZZZZ, snällasnällasnälla. Så klickar man in. Då kommer den så ofta, den stoora besvikelsen. En kompis som jag ser varje dag eller ännu värre, en kille jag varken sett eller snackat med! Äre en brud man inte snackat med så äre ju lugnt. Då har de ju addat med nått syfte iaf. Säger inte att de handlar om kärlek varje gång. Men en vänförfrågan från en brud är givetvis alltid lika spännande och glädjande!

Men när en kille du aldrig träffat, sett eller snackat med vill bli vän kan svordomsramsorna flöde ur munnens öppning! Förstår inte vad de vill med den vänförfrågan. Äru min idol eller haru dåligt med vänner, är du homosexuell eller är du bara allmänt intressead av vad jag sysslar med under dagarn! Som tur är så finns ignoreraknappen bara ett klick bort!Så en uppmaning, sluta bli vän med folk av samma kön som du inte känner! Det finns inte en enda bra anledning...

Fridens FB

/Limpan

Frågestund med Albin

Jag är Linus nr 2 i födelseordning men enligt rykten så var min mamma först med att välja namn. Stormen och jag är barndomskompisar och Oris har jag känt sedan vi bodde på samma gata i Årjäng och lirade "streetbandy". Erik lärde jag känna för inte alls längesen när han, på fest hos Micke N skulle lära mig att röka, det gick mindre bra och jag är inte rökare idag heller..

Saker du inte visste om mig är att jag är en jävel på att göra Lunar-krypin, har en liten släng av mörkrädsla, lyssnar helst på lugn och fin "seriemusik", ni vet sån man kan grina så skönt till.. Är ett Barca-fan in i själen och ser Ronaldinho som tidernas bästa fotbollsspelare!
För tillfället bor jag i en 1:a precis bredvid sjukhuset här i Karlstad så det är bara att hälsa på om du har lust. Slå en pling före bara.Hur hamnade Albin (som ni kan kalla mig) här då?
Jag och Stormen gick ifrån LnLtells till Dudez som den dyraste blogg-transfern någonsin och jag trivs utmärkt med mina komanjoner.

Hur gammal är du?
- 20
Hur gamla är tjejerna du dras åt?
- Antingen yngre eller äldre än mig själv, så de flesta 89:or känns faktiskt ganska ointressanta. Inte alla men de flesta,
Vad för slags tjejer dras ni till?
- Det varierar, har inte någon direkt "stil" jad dras till men främst sockersöta tjejer. Men utseende är inte allt och jag gillar tjejer som vågar bjuda på sig själva. Men blicken och leendet är väldigt viktigt. Mörka rådjursögon och jag är såld.
Hur ser eran "dröm"tjej ut?
- Hayden Panettiere med personligheten som hon har i rollen som "Claire" i Heroes.
Vart är det knepigaste stället ni har haft sex på?
- Flygplanstoalett
Spelar det någon roll vad man har för hårfärg, gillar ni någon viss färg mer?
- Jag gillar detaljer i frisyrer, någonting som bryter av mot det andra.
Är även väldigt svag för sporttjejer som kör hårband med en toffs där bak. Lite fjortislikt sådär..
Kollar ni mycket på ögonen? färgen? brun? grön? blå?
- Som sagt, rådjursögon..
Tänker grabbar enbart på sex när dom ser en brud? Det går inte att "bli kär" i tjejen?
- På krogen tänker jag enbart så. Men egentligen är jag en rätt så känslig och go kille och jag har nog hittat "mitt livs kärlek". Tyvärr går det ju inte alltid som man tänkt sig men det är smällar man får ta. Får väl hoppas att vindarna vänder helt enkelt.
Hur många har var och en av er legat med?
- Det får du veta när du ligger naken bredvid mig i sängen.
Vad är det första ni kollar på hos oss tjejer?
- Kollar ögonen först och sen synar jag nedifrån och upp.
Har någon av er tjej?
- Jag är singel
Är någon av er oskuld?
- Nej
Vad är RS-gänget? Vilka ingår i den?
- Ronaldinho och Samuel med Leo på högerkanten.
Om ni har legat med en oskuld någon gång hur hanterar ni er?
- Försiktighet är nyckelordet och självklart ser man till att hon har en fin stund, man vill ju att hon ska komma ihåg det som någonting bra.
Hur många har ni legat med tillsamans?
- Ca 296 stycken... Nej men ingen aning faktiskt..
Hur många besökare har ni på bloggen i veckan?
- Ungefär 2000 tapra krigare
Vem är snyggaste bruden i karlstad?
- Svårt att säga sådär på rak arm när det finns så skrämmande många. Utbutet är nog av det
bättre i Svea Rike skulle jag tro. Så riktigt mycket creed till brudarna i stan!
Men måste jag välja någon så är det ole dole doff mellan 93:orna på Hammarö.
Vem av er har störst kuk?
- Vi har slokdolmar allihopa men Erik vinner med en och en halv längd.
Varför började ni blogga?
- För att skriva ner några av tankarna som rör sig i ens huvud och så är det riktigt roligt också.
Är Alexandra Löfgren i Göteborg snygg/söt?
- Litar på Eriks omdöme.
Favoritställning i sängen?
- "Spiderman". Bläddra bakåt i bloggen för beskrivning.
Ass vs tits?
- Ass
Flickvän vs kk?
- Flickvän
Skulle ni ligga med en tjej som inte är rakad down there?
- Har man kommit så långt så att man ska ligga så avbryter jag inte pga regnskog där nere
men jag blir ju inte jätteupphetsad heller.
Vad anser ni är den bästa penisförlängaren?
- Cash is king!
Vad är det största "felet" tjejer gör i sängen?
- Att ni inte tar för er och säger hur ni vill ha det utan bara ligger där som en död fisk och återigen
KUKEN är inte gjord av järn och behöver inte hanteras så heller.
Vem håller ni på i melodifestivalen?
- Carola, vem annars?


/Albs

Kakel-cykel?

När man sitter på en buss som förväntas ta 1 timme och 45 minuter och man glömt hörlurarna till Iphonen så känns resan vääldigt lång. Det finns absolut ingenting att göra så det blir mest att man sitter och tänker.
Nu satt ju inte jag lutad mot ett fönster och blickade ut samtidigt som jag tyckte väldigt synd om mig själv (klassisk filmscen) utan mina funderingar var istället, vart tog dubbel-affärerna vägen?

Årjäng har tyvärr lagt sin enda dubbel-affär för något år sen. Bergers porslin och leksaker..
Hur kan man ha en affär med porslin och leksaker?! Och inte nog med det, dem placerade porslinet närmast dörren så att alla leksakshungriga barn kan springa förbi det först.
Tänk att en mamma följer med sin 4-åriga son till leksaksaffären (som även innehåller porslin) och på vägen till leksakerna ska han gå förbi allt proslin.. Oddsen på att han drar ner någon fin tallrik? Inte skyhöga kanske..


Hittade ingen Bergers-logga men den såg ut ungefär såhär..

En kompanjon på bussen igår hade även sett en kakel-cykelaffär. Den känns också rätt skön men det gäller ju som sagt att ha en bred kundkrets, precis som här på Dudez där vi inte har nåt särskilt "tema".

Personligen är jag väldigt sugen på att öppna just en sån här affär men jag skulle behöva lite tips på värda idéer.
Skriv en rad i kommentarsfältet så kanske du står vid min sida som vice VD om något år.Fotnot:
Har varit hemma hos pappa och hans internet fungerar ungefär lika bra som Usa:s rättssystem.. Därför har jag inte bloggat alltför mycket i helgen.

/Albs

stilen!

Stilen på en brud är väldigt viktig faktikst! Skönt för brudar ändå att de finns så många snygga stilar och att alla stilar kan va snygga på sitt vis! Ni kan ju har på er nått som är rånajs och endast betala nån hundring. Medan vi män får batala tusenlappen bara för o täcka bena!

I vilket fall så tänkte vi lägga ut lite stilar som man kan se här i karlstadsregionen!


Maila gärna in lite fler stilar

Fridens klädstiler!

Kan bara bli bättre!

Säger som Perz, va blire! De måste ha kommit 5 dec snö inatt! Har jobbat hela dan fram till kl 6, så lördagens första 9 timmar har väl inte vart optimala, men cash i kistan är gott! Med min nuvarande ekonomi kan dessa 9 timmar vart livsavgörande!

Passar på o kasta en sko på vägvärket med, som istället för o ploga vägen in till vår gata gör en snöplogskant vid infarten! Detta klarar inte morsans golf av pga av att den är på tok för låg! så mitt försök att plöja igenom slutade istället med att jag satt fast! Snöskottning blev därför nästa halvtimmas moment. Hade min Ferrari vart hel hade detta inte vart ett problem, men nu är den ju inte det!  

Kvällen till all ära skall spenderas inomhus med cheeseballs och påslagen televison! Ska inte röra mig en meter utanför gårdsvägen om inte ett ritkgit bra förslag ges! Ni som vill är välkomna hit på en kopp kaffe och lite ostbollar! För er som inte dricker kaffe finns saft och julmust!


Cioaao bell

/Limp

Frågestund Limp!

Tjenna brudar, killar och anonyma! Tänkte göra så gott jag kunde och öppna hjärtat för er om hur jag tänker och tycker kring diverse ting! Jag börjar med att besvara om vi killar bara tänker på sex och om vi ens kan bli kära? Jag svarar på denna utifrån mig själv givetvis! Enjoy vad jag sayyer! nu har ni o göra nåra min!


Jag kan bli kär, de kan jag! Har haft 3 längre förhållande och sen flera korta! Har ingen precis räkning, men mitt längsta är ett år tillsammans med Lisa C! Mitt första är 11 månader med Malin W från årjäng, det var även hon som plockade min blomma! Och nej vi tänker inte enbart på sex så fort vi ser en brud. Sex är något som är skönt och därför snackar man givetvis ofta om att man skulle vilja ha det med bruden! Men i min värld finns det 2 typer av brudar om man tar bort de man inte ens tittar på.

Antingen ser jag på henne som att jag skulle kunna ägna mitt liv till denna triumf eller så känner jag att dej skulle jag lätt kunna ha sex med! Allt kan dock ändras efter man träffat bruttan!

Japp vi killar tänker mycket på sex, men inte jämt! Och med tanke på att alla brudar har frågat oss saker om sex så kan jag ana att det figurerar lika mycket snusk i era huvuden!

Visste direkt att frågan skulle komma upp om hur många man legat med! Förstår inte varför men. Vill helst inte svara på den här frågan heller! Men jag kan lova att om man slår ut mitt antal på de 2160 dagar som gått sen jag förlorade oskulden så äre inte så jävla många!
Det första jag kollar på hos en tjej är alltid röven/benen! Det gör mycket av en tjej enligt mig. Vet inte varför, men den förklarar mycket hos en brud. Ansikte och övrigt på kroppen är givetvis viktigt. Men inte som stjärten, om en snygg brud har en slapp stjärt så faller hon i mina ögon! Så se till att trimma/svarva den vääl!

Jag är idag 19 år, singel och dras till de brudar som faller mig i smaken! Åldern spelar roll men är inget som jag tänker på i första hand. Så faller inte för någon specifik ålder! Jag har heller ingen bild framför mig att hon är den optimala tjejen! Förutom snygg röv, Vackra ögon o drunkna i vore, ljushårig som brunett spelar ingen roll! Blåa eller bruna ögon spelar inte heller någon roll!

Men en råsnyggbrud som är skön och kan dansa som shakira vore väll en dröm!

Jag bor nu på hammarö, men är från årjäng egentligen! Flytta hit för plugg för 4 långa år sedan!

Den snyggaste bruden i Karlstad var en svår fråga: Karlstad är en bra stad på brudfronten. Många som ligger på en fin nivå! Skulle kunna välja 10 pers här! Men måste jag ta en får de blí, nej jag vet inte, SORRY, ni som jag tycker är vackra vet de eller kommer få veta de!

Gillar limp eller är han fortfarande kär i Lisa c?
Limp kommer alltid tycka om Lisa C! De gör man när man vart tsm så länge, jag är inte kär i henne nu! Men klart man tycker om henne. Vi har ju fortfarande en bra relation "Blink". Dock är hon på g med nån annan nu eller nått! De är hon värd. Vi är inte ihop. Men som sagt gillar henne, men inte på det sättet!

Jag har faktiskt inte haft sex på så konstiga ställen! Men tvätthögen, bilen, knullskogen vid årjängsmatén, hör väll till de mest annorlunda! Är dock öppen för förslag här!

Vi började blogga för att vi brukar hitta på sjuka saker, tänka på sjuka saker och disskutera sjuka saker! Så vi gjorde en oseriös blogg till en början (Jag, perz och jake). Sen rann de på och man kom in i de mer och mer, tllslut blev de roligt o skriva o se vad vi tycker o vad andra tycker! Jake sparkades senare för att han aldrig skrev och istället kom albin och storm! Mina bardomspolare från tiden i årjäng!

Störst kuk har mr Perz, man skulle kunna kalla honom en penis med erik på!

Favvoställning: missionär, "spiderman"
Ass vs tits: Ass
snygg kropp/face: Face
flickvän/kk: just nu kk (om 8 månader flickvän)

-Skulle nog inte gärna ligga med en brud som odlat sig en buske!
-Största felet brudar gör i sängen: När ni rider pumpar ni lite fort i början ibland, svårt o hålla sig då, våga prata om hur ni vill ha de med! Var inte stela, gör något o ligg inte bara där!
-initiativrik, då "växer" du i mina ögon, är ingen som bryr mig om bilar o pengar!

Jennie (kul att nån presenterar sig)
-När man ligger en oskuld försöker man väl kanske ta de lite lugnt, försöker få henne att inte va blyg, visa att de inte är så farligt!

i Melodifestivalen håller jag inte på nån, inte hört en enda låt och vet inte en enda artist som är med! Men är E-type med? isf äre han jag håller på!

Alexandra Löfgren, våta drömmar!
 
Hur många vi legat tsm? De är ju över 100 tror jag iaf! Men har inte en aning.

Där var frågorna besvarade och härligt att så många undrade så mycket! Och precis som när man kör "jag har aldrig" så handlar de mesta om sex! Det är bara tjejer som frågat föutom 1 typ och det handlar endast om sex!  Att vi män tänker mer på sex är fruntimmer är bara en myt!Fridens Frågor!

Mvh Limp

vad bliré

När Erik Sohl gjorde sin cover på Tears in heaven som han han kallade Va bliré så undrade man just,
VAD BLIRÉ? - Idag tittade jag ut genom fönstret och samma sak slog mig, vad bliré... styggt med snö, snöstorm har det varit minst sagt. Emma Thomann och hennes hockeybrudar får vända bussen halvvägs till Göteborg och snällt åka hem igen. Andra matcher runt om i landet är också inställda, min med.


När detta smälter kommer kaos nummer 2


Fram med hårtorkarna och joina baconost i kampen mot snön!

fridens snöstorm!

/PERZ

sexiga videos, utmanarna

Under tiden vi gjorde listan med sexiga musikvideos så fick vi in lite tips om låtar om borde få vara med! Istället för att ha med dem i listan valde vi att göra en egen lista till nåra heta tips! Vi tackar så hjärtligt för tipsen! fortsätt med tips till oss! 

Se och njut vidare!

Denna råkar just va sexigAlla gillar vi brudar som bjuder till dans och bjuder på sina naturtillgångar!

fuck va nice.

sexiga musikvideos 1

Vinnaren heter shakira och man skulle kunna säga att hon vinner på rutin! Hon vet vad som krävs och hon flamsar inte bara runt i bikini! Utan hon vet hur man rör på en kropp och man skulle nog nå klimax med henne innan hon ens fått fram ett stön! Enjoy!


Bonusmatrial!Fridens musikvideor!

Dudez prisutdelning!

Medaljerna skickas ut hejvilt i OS för tillfället! Sverige har hittils lyckats ta 3! Tycker de var stark av Anja o fixa bronset efter den lilla kullebyttan dan innan! Björn Ferrys guld var ju en skräll. På tal om honom så äre tydligen inte skidskyttet han tjänar storkovan på utan det är en specialdesignad vas som han kommit på alldeles själv! Björn är som en del av er vet tämligen speciell som person och det skulle man kunna säga att hans vas är desamma!

En uppstickare i designvärlden


Tvärr får man inte pris i OS bara för att man ser bra ut eller för att man är en bra designer! Men det kan man få här om man har lite tur! 

Designpriset:

Priset går alltså till dej Björn Ferry.

Motivering: Du har visat att du inte bara är bra på o skjuta i prick och skutta på prispallen näru vinner. Du har tillochmed lyckats trixxa till något så tråkigt som en vas. Den gamla tråkiga vasen är numer en lite vulgär och cool vas! Att försöka göra tråkiga saker roliga ligger oss varmt om hjärtat och priset är därför ditt!

Grattis Björn och lycka till i resterande tävlingar i OS!

Årets OS-modell!

Anjas konkurent Lindsey Vonn här med vinnarbilden!

Motivering: Ditt söta ansikte tillsammans med de vackra fjälltopparna, bikinin som är vitare än snö och lite hardtylefattning på skidorna! Med den här bilden blev valet enkelt för oss. Härligt o se att du bjuder på dig själv och naturtillgångarna. Lycka till när du störtar ner från topparna i Vancouver!

Därmed var prisytdelningen slut och vi hoppas våra vinnare är nöjda! Vi är nöjda iaf!

Fridens Björn och Lindsey!

/Limp


sista skolveckan blir fest resa!

Veckan innan skolavslutning kommer det att vara glest med elever i många klassrum. Allt fler väljer att fira studenten med en resa till solen strax före själva skolavslutningen. Men att åka på nöjesresa under pågående termin är inget som är populärt hos skolledningen. Skriver vf!

Som vanligt
när ungdomarna i karlstad ska ge sig ut på festäventyr så kommer det upp i media! Nu äre rektorerna som blivit lite tjinkiga för att deras elever drar på studentresa sista veckan! Tänk va hemskt det måste va o känna att fan va kul att ni drar iväg och har kul tsm en sista gång! Men icke!

Flygena ska tydligen vara fullbokade sen länge tillbaka. Detta bådar gott tycker jag!

Jag har inte fått in några ansökningar än, men på mitt rektorsområde så tillåter vi inte sådan ledighet. Tänk att de ska va så konstigt o hemskt att man vill dra på en sista resa med klassen? förstår inte hur de orkar bry sej så jävla mycket! De måste haft en tråkig barndom som inte kan förstå sig på hur ungdomar idag fungerar!

Eftersom ingen får ledigt för en sådan här sak så är de ju inte så konstigt heller kanske att man inte ens lämnar in en ansökan om ledighet!

Rektorer kan inte ha ett roligt liv! Kanske finns undantag på sköna rektorer. Jag har inte träffa någon än iaf! Vår har inte ens sagt hej på de 3 år jag gått i skolan!Fridens festresor!

Stackars rektorer!

PERZ FRÅGESTUND

Att vara den enda Erik bland tre stycken Linusar är inte lätt, om än mer otippat. Dessa grabbar har jag känt i ordningen:

Oregran, 8 månader mer eller mindre.
Albinsson, 2 månader.
Storm, 1 Månad.Hur fan går detta ihop egentligen? vad gör jag här? Hur hänger vi ihop? Dono..
De har ursprung från Årjäng allihop och jag är från Hammarö, där jag numera bor igen efter en session i Mora.
Det hela började med att jag, limp och jake startade dudez.blogg.se. Vi värvade styggt från Ln'Ltells och tog med oss hela deras redaktion (Linus och Linus) till Dudez.se samtidigt som vi sparkade Jake.

Vi har en god relation allihop då vi alla drar åt samma håll och delar liknande intressen, vi brinner för bloggen och vi alla känner nog att vi känt varandra sen vi lämnade musen fast det faktiskt inte är så i det här fallet. Vi har som sagt en frågestund och här kommer jag svara bäst jag kan på de frågor som rör mig och försöka göra mitt namn lite mer förstått här bland alla dessa Linusar från Årjäng!! Underbar respons förresten, tack folket!

De flesta frågorna ni ställt riktar sig mot det sexuella konstigt nog men vi kör väl på det inslagna spåret och besvarar dessa med välvilja. Ingen vill tydligen veta vad min morsa heter..

Hur gammal är du?
- 19
hur gamla är tjejerna du dras åt?
- När jag är ute kan jag vara allt mellan 15 och 25. Svaret på frågan ligger ungefär på samma spann, dock inte yngre än 16. Har lite heder i kroppen som den svärmorsdröm jag faktiskt är.
vad för slags tjejer dras ni till?
 - Jag dras till glada flickor, öppna och enkla att prata med. Utseendet kan variera men jag fastnar ofta för ett utomordentligt sött leende och är såld på heltid. Tjejerna är oftast seriösa och måna om sig själv, inga direkta gangsterbrudar utan den vanliga tjejen som de flesta killar gärna hookar upp med. Jag siktar ofta högt och på svåra mål, blir därmed gladare när jag träffar henne och får en eventuell relation till skapelsen.
hur ser eran "dröm"tjej ut?
 - Min drömtjej rent utseendemässigt har alltid varit en "halvskejtar-brud" med soft laidback stil som kan klä upp ett par mjukisar med en soft oversize tisha och en mössa men samtidigt vara helt gudomlig i en balklänning. Hon får vara brunett eller blondin, det spelar ingen roll. Hon får jättegärna sjunga eller spela gitarr, det är något jag bara fått för mig men som jag är fast för. En kvinna som kan sjunga mig till sömns är inget som jag tackar nej till, estetiska ladies är något jag alltid gillat. Hon har ett leende av guld och är allmänt lätt att dras med, hon tar livet med en klackspark men är fortfarande seriös i det hon gör, en intelektuell slacker kan man säga, något som jag själv försöker leva upp till. Hon bryr sig inte så mycket om vad andra säger och tycker utan är stark i sig själv. Godhjärtad kvinna med omtanke om sina nära och kära. som ni märker går jag mer på hur personen i fråga är och inte hur hon ser ut. Men en kvinna jag diggat på slutet är t.ex Jenny Nygren, hon verkar soft.
vart är det knepigaste stället ni har haft sex på?
 - i en skog (Mora är en jävla skog).
spelar det någon roll vad man har för hårfärg, gillar ni någon viss färg mer?
 - det spelar ingen roll men det går ofta i perioder vad man gillar mest.
kollar ni mycket på ögonen? färgen? brun? grön? blå?
 - jag kollar riktigt mycket på ögona. Ett par blåa våta rådjursögon får mig att drömma mig långt långt bort.
Tänker grabbar enbart på sex när dom ser en brud? Det går inte att "bli kär" i tjejen?
 - jag tänker olika, beror helt på läget då man ser henne. Ibland tänker man: "fan va nice att ligga med henne" och ibland "tänk och krama den där godingen och gifta sig med henne".
Hur många har var och en av er legat med?
 - eftersom jag är svärmorsdrömmen är jag den dude som legat minst av oss dudez.
vad är det första ni kollar på hos oss tjejer?
 - står hon med ryggen mot mig: asset. står hon med ansiktet mot mig kollar jag hennes ansikte all over, ögonen, men främst leendet om hon bjuder på ett sånt för tillfället.
har någon av er tjej?
- Jag har ingen tjej.
är någon av er oskuld?
- nope.
Vad är RS-gänget? Vilka ingår i den?
 - Denna frågan kan jag svara ganska bra på. RS-gänget är Rightside gänget. Jag vet inte vilket RS-gäng du tänker på för det finns numera två stycken. Ett som kallar sig RS och ett som kallar sig RSBB. Jag är med i RS som är en skara grabbar som bor på bärstad, hammar, lövnäs och som har varit polare sen barnsben. Vi behövde ett namn och vi tyckte ju att vi bodde på rätt sida Hammarö och därav blev namnet RS. Vi firar nyår tillsammans och är tighta killar som gillar att umgås på fritiden. Det är jävligt styggt att kalla det gäng och vi är inga bad guys utan bara några softa grabbar med lite för mycket fritid.
Hur många har ni legat med tillsamans?
 - en sisådär 2000, nej skämt å sido. Jag vet inte.
hur många besökare har ni på bloggen i veckan?
 - i runda slängar 1800 unika och 4800 sidvisningar med en ständig ökning och utveckling som gör att vi piffar till bloggen och siktar mycket, mycket högre.
vem är snyggaste bruden i karlstad?
 - svår fråga, som inte går att svara på från min sida. Kan bara säga att Karlstad har sinnessjukt bra utbud av flickor och det finns massor av godbitar här ute. Det är fridens att bo i denna stad.
Varför började ni blogga?
 - Vi kände att vi ville skriva ner det vi höll på med på dagarna. Det bästa vore om en kamera gick runt och filmade allt vi gjode på dagarna så ni kunde se allt roligt som faktiskt händer, det var därifrån första "blogg-tanken" kom ifrån. Sedan är det jävligt kul att gå tillbaka och läsa vad man gjorde för 3 månader sen. Som en dagbok
Är Alexandra Löfgren i Göteborg snygg/söt?
 - åh grr..
favoritställning i sängen?
- benet på axlarna, awesome.
ass vs tits?
 - ass.
snygg kropp vs snyggt face?
- face.
flickvän vs kk?
 - flickvän.
skulle ni ligga med en tjej som inte är rakad down there?
 - på fyllan. Annars ansad som gräns.
vad anser ni är den bästa penisförlängaren?
 - cashmoney.
vad är det största "felet" tjejer gör i sängen? trött som en död torsk och tyst. initiativfattig.
om ni har legat med en oskuld någon gång hur hanterar ni er?
 - nice and easy, caring och kollar läget då och då. Jag har för dåligt samvete för att kunna "pumpa sönder" en oskuld.
Vem håller ni på i melodifestivalen?
- Erik Saade om någon.. Schalger och radiomusik (halo) är världens undergång inom kort men om jag är tvungen att välja någon blir det den skånska flickidolen Saade. Jag har inte hört hans låt men en grabb som kör sitt race och hookar in cash och ladies är ett föredöme.

Sådär! Nu hoppas jag ni är någorlunda nöjda med mina svar och jag kan bara säga att det var roligt att svara på allt mellan himmel och jord, (som tydligen verkar vara enbart sex).

stay tuned!

/ PERZ


Tackarr

Ett stort tack till flickorna som tog sig tid att svara på frågorna gällande vad som gillas och inte gillas i sängkammaren.

Vad vi kan konstatera är att tjejer tydligen är lika kåta som oss killar, tro det eller ej.
Dom snackar också om "att göra killen" fast med ett lite mer välvårdat språk och meningen blir istället något i stil med "åh, tänk att ha honom för en natt".
Givetvis så snackar brudarna också skit om dåliga insatser men det är inte alls lika mycket för att håna utan mer för att varna sina väninnor så att dem inte begår samma misstag. (Där har vi killar mycket att lära)
Porrfilm är dock något som vi killar ser på mycket mer än flickor men det kan funka att ha på under förspelet och sexet för att krydda lite extra.
Utstrålningen är nyckeln till krogragget och Storm ligger bra till med sin stil. Själv ligger jag tydligen bra till med min rumpa..
Det största felet många av oss gör är att vi inte kan kontrollera slokdolmen utan vi kommer alldeles för tidigt och sen är det klart. Bättring på er som känner er träffade! Antingen får ni supa er rejält fulla innan ni drar igång akten (dock uteblir 90% av känslan vid fylla) eller så får ni köpa på er lite kamagra, Perz är bara ett samtal bort!
Favoritställningen är väldigt olika. Personligen så hade jag gissat på att de flesta älskade att bli tagna bakifrån men det varierar tydligen. När hon får vara överst gillas skarpt och även en lite o-traditionell version av missionären när hon fäller upp sina ben mot dina axlar gillas!


Tack som fan för svaren och till dig som tänkt skriva några rader
, YOU GO GIRL!!!!

/Albs


färdig

För er som missade att jag var i götet i måndags och satte färg på min småfeta kropp kommer här reslutatet.
Något sårigt på grund av läkningen men smällar man får ta! en del av processen helt enkelt.Newschool tattoo med färg/gråskala. I like it, kan inte göra så mycket mer i nuläget heller! Fick ett kvitto när jag betalade, men det lär bli lite svårt att lämna tillbaka tatueringen...

Som linus säger om sin tatuering: Att den kommer bli ruskigt nice i sommar och att allt han gör gällande träning går ut på att forma kroppen så att tatueringen är i full form då tröjan åker av och jag kan inte göra annat än hålla med gällande min.

fridens flesh

/Perz

Sexiga musikvideos 2

Våra svenska kvinnliga modeller drog på sig baywatchlooken och stekte till de! Innehåller även matrial för er brudar!

Skulle nog fejka att drunkna vid den här stranden!

Det nalkas inköpsresa.

Alldeles för tidigt imorgon kommer jag att åka ner till Göteborg för att träffa ett par leverantörer. I mitt jobb ingår det även att köpa in varor till butiken. Så imorgon blir det en heldag på SFH (Sweden Fashion House).

Sen bär det av till Borås för att besöka Sportringen mässan.. Som för första året ligger i Borås.
Denna mässan är enbart för Sportringens butiker där man lägger grundorder inför höst/vinter 2010/2011.
Det är som ett jätte stort smörgåsbord med alla nya modeller och produkter från nästan alla aktörer på marknaden. Jag kommer alltså att vraka och välja bland alla jackor, skor, skidor osv som ni kommer att kunna se i butikerna nästa vinter.Har vi någon läsare som är insatt i sportmodet och har koll på trender kan ni höra av er?

Kommer för min del att bli långa dagar med mycket jobb. Upp klockan sju, sen drar det igång och man kommer inte hem till rummet förens sent på natten. Så det tar på krafterna.Anywho, Jag kommer inte att blogga förens på Torsdag kommande vecka : /
Ni får klara er utan mig, frågan är om ni inte ens märker att jag inte skriver. Den som kommer att lida av det mest är nog jag ; )

Perz och pojkarna har allt under kontroll!!

/ Storm


finally

Idag fick jag en leverans. Förstod direkt vad det var, mina sexiga underkläder hade anlänt!
Vem ska bli den lyckliga flickan att få dessa? -vem är flickan i mitt liv? - De som kommer hit och provar outfiten och gör sig bäst i den får behålla sakerna, förmodligen. Om jag inte sliter sönder dem när jag ska klä av dig..

Tyvärr kan jag inte testa "kläderna" och posta en bild på mig själv i dem, finns en gräns för hur go jag är.- Porrigt nattlinne i silke med matchande thong i spets. Awesome.
-
Höga "olydig skolflicka" knästrumpor med rosett. Kinky.
-
Mayhem stringtrosa med spets och öppning nedtill. sjukaste jag sett.

Prylarna var tänkta att ha till alla stjärtans dag men seg leverans gjorde att jag fick dem idag något besviken. Men kan inte göra annat än tacka systrarna Arrman för vinsten i tävlingen. Love ya.

/perz

Rockbitch

Har du någon gång drömt om att ha sex med en rockstjärna så är Rockbitch något för dig! Tjejbandet är kända för sina sexiga konserter. Deras kroppar täcks inte av överdrivet mycket tyg och att de fistfuckar varandra på scenen är inget ovanligt. Ibland kan de till och med ta upp folk ur publiken på scenen och stämma av.

Men sex under liveshow är inte tillåtet i Sverige så då får man komma på nya lösningar. Under spelningen på teatern i vår huvudstad kom man nämligen med en ny idé! Kan man inte välja ut någon o ha sex på scenen får man ha sex efter konserten istället. Det är här det nya konceptet "den gyllene kondomen" kommer in! Under livespelningen slänger man alltså ut en kondom i guldfärg, den som fångar den får äran att följa med på backstage och efterfest med bandets medlemmar, där får man sedan ha sex med samtliga av bandets medlemmar! Det var härligt sex där alla visste va de ville säger den lycklige som fångade kådisen!

Rockbitch har sitt ursprung i ett brittiskt anarkistiskt kollektiv som slagit sig ner i ett f d kloster i Frankrike. Tankarna om fri sex som förutsättning för lycka och världsfred har de omsatt i sitt rockband, som de turnerat runt med över världen. I ett flertal länder, bl a Kanada, har man blivit förbjudna att uppträda och ett antal konserter har stoppats på plats under pågående spelning. När man för något år sedan upträdde i Oslo stoppades konserten eftersom det uppfattades som att två av tjejerna urinerade på varandra. Ibland har bandet också mötts av demonstrationer i anslutning till konserterna.

Rockbitch deklarerade under stokcholmskonserten att de tror på att om folk knullade istället för slogs skulle världen bli en bättre plats att leva på.

Jag är beredd att håla med här, sex är ju faktiskt bättre än bråk!Fridens gyllene kondom!dagens citat!

Jacob Lindskog

"ååh undra om man kan se om tjejer är kåta med värmekamera?

För de visar ju på tvshop med träningsgrejjen att de blir varmt där man tränar!

Då borde det ju funka o se om tjejen är kåt!"Tyvärr kan vi inte svara på frågan, skickar den därför vidare till er! Tror ni de går o se om man är kåt med en värmekamera?

Fridens värmekameror


Dagens bild(er)!

Här är två bilder som är tagna under samma dygn fast med 12 timmar och en fyllas mellanrum.På bild nr 1 är jag alltså spiknykter och ni ser hur lätt bollen hanteras.
På bild nr 2 däremot.. Inte lika lätthanterlig och det krävs enorm koncentration. Vaknade även upp med blåmärken lite här och där vilket tyder på att man inte ska försöka sätta nytt rekord i att trixxa på fyllan.


/Albs

frågestunden

Inlägget "dudez lättar på hjärtat" längre ner har fått några kommentarer och frågor om oss. Vi är glada över det men ser gärna att många mer skriver sina funderingar och tankegångar om oss i dudezcrew. Nu har ni chansen att fråga vad fan som helst och vi försöker svara på det mesta utan att förlora hela vår integritet!

Vi dewdz kommer svara på frågorna var för sig och publicera i ett personligt inlägg. Enjoy as we speak.

PUMPA OSS FULLA MED FRÅGOR, inget är för sjukt.


/ redaktionen

sexiga musikvideos 3

Tjejerna här visar att inte bara gympapassen kan va ett rent nöje! Din arbetsplats behöver inte va fy skam den heller!


Här tillkommer också en ocensurerad musikvideo för er som vill ha lite ökad spänning under tiden ni tittar! Stäng dörren till rummet om ni vill se den!

http://video.clipta.com/Benny_Benassi_-_Satisfaction_(uncensored)__vd20c1c48be0e9dce501a


Curling!

Ingen har väl missat att OS i Vancouver har börjat, härligt med nått o se på hela dagarna! 2 guld har vi och givetvis hoppas vi på flera. Inatt sitter man givetvis klistrad framför tvn och ser herrarna lira lite puck mot tyskarna!

Men om vi går ifrån hockeyn en sväng så får jag lov o säga att curling kan vara sevärt de med! Det är ju spännande och man måste vara med hela tiden så man inte missar något! För det är nämligen så att Anna Svärd visas inte i bild hela tiden. Man måste alltså vara beredd när kameramannen tänker byta vinkel! Bäst äre när hon ska skicka iväg stenen, då får man se henne minst 5 sek på en gång! Mina damer och herrar jag kommer här med presentera den första milfen* här på dudez.se


Tyvärr äru gift och så vidare redan! Annars hade jag gärna blivit din!

*milf är en förkortning på mother i liked to fuck. Kan ju finnas nybörjare som läser också!

I Danmark hittar vi näste curlingspelare!

Madeleine Dupont

Du håller inte svenskklass men eftersom du kastar brösthållaren så är du värd att nämnas! så ful äru inte heller!

Fridens Curlingdamer


Undrar hur ....

.....en amerikansk, brittisk eller vilken engelsk talande kille eller tjej som helst uppfattar för exempelvis UK top 40 listan?

Jag var nyss ute och sprang tro det eller ej. Självklart lyssnade jag på musik.
Nu vet jag inte om det bara jag som är störd eller inte men har ni aldrig undrat hur det skulle vara om all bra musik var på ens eget språk?

Det kan finnas ett tvåtal
bra svenska band/artister (knappt) och de sjunger på engelska. Tack o lov!
Men ändå! Jag tycker ju att de flesta utav de seriösa banden som sjunger på svenska är grymma på att få till patetiska texter, eller kassa texter och framför allt riktigt dåliga rimm. Musik är mycket bättre på engelska.

Men tänk hur det är för en helt vanlig kille eller tjej på något collage. All musik de lyssnar på istortsett är på deras egna språk. Och kollar man "UK top 40" eller "USA top 40" som är världens tyngsta singellistor, alla låtar är på engelska.
Det borde ju vara katastrof dåligt?
Jag vet inte om mitt budskap når fram genom skrift, jag är egentligen väldtigt dålig på att uttrycka mig på något annat sätt än i tal.
Många lyssnar ju på musiken och inte texten i låtar, men det kan inte bara vara jag som lyssnar på vad de sjunger.

Men tänk efter! Egentligen. Många utav de stora kioskvältar dängorna man lyssnat på i sommar och fram tills nu har ju ganska kass text när man tänker efter. Man skulle inte iaf vilja ha dem på svenska. Jag skulle ju inte vilja att Lady gaga rev av Bad romance på svenska. Eller att journey - Don´t stop believin' var på svenska, det skulle ju inte gå att lyssna på dreten.

Hur mäktigt skulle det vara om de brände av "riverside mother fucker" på svenska inann det brakar loss på svenska istället för engelska? Inte alls mäktigt. Hela låten skulle ju vara förstörd, oavsett beat.
Översätt David Guetta - Sexy chick till svenska så byter du ut David Guetta till Basshunter så har du en låt som skulle ha 12 visningar på Youtube. Med D. Guetta framför titeln så stannar vi på 120 visningar, endast för att David Guetta är 100 gånger bättre än Basshunter och inget annat.

Förstår ni vad jag menar?  Är det bara jag som tänkt på det här?
Antingen så måste det vara en helt annan sak för våra övermänniskor på andra sidan atlanten eller så är dom som köper singlarna riktigt sköna som inte förstår språket..

Jag förstår inte iaf...

/ Storm


Är det verkligen så?

Jag har inte tänkt att göra något längre inlägg om det här utan det är bara några funderingar jag, och säkert en hel del andra killar har.
Det gäller hurvida ni tjejer verkligen är lika kåta som killar eller inte. Samtalsämnet dyker ju upp bland oss och vi drar slutsatser hej vilt om hur det skulle kunna ligga till. Det senaste vi kom fram till var att om ni var lika sugna så hade det varit en eller två bukisar mer i stan.
Så nu är det upp till er att säga hur det egentligen ligger till. Vill ni inte gå ut med namn så är det helt okej det också!


Killen på bilden vill vara anonym men han
tycker att alla tjejer borde bära lacktights dagligen!


Så till alla flickor!

1.
Är ni lika kåta som oss killar?
2. Pratar ni om "att göra killar" som vi har en tendens att prata om er?
3. Hånar ni en kille som är kass i sängen när ni pratar med era väninnor?
4. Ser ni på porrfilm och om ni gör det, vad i filmerna är det ni gillar?
5. Vad är det första ni spanar in hos killar?
6. Vad är det största felet vi (killar) gör i sängen?
7.
Vilken är eran favoritställning?


/Albs


Psst, det kan vara Albin på bilden men jag är inte säker..stream/tåget

Albin och jag(limp) försökte streama lite fotboll igår men vi misslyckades helt skulle man kunna säga! Istället kom vi in på en sådan där härlig sida som inte går o stänga av! Det jobbigaste med att sidan inte gick att stänga ner var att en liten filmsnutt hela tiden rullade i min kära burk!Istället för fotboll så fick vi se 3 män i 60årsåldern köra tåget*

Det var väl inte riktigt vad vi hoppats på, men musiken var ju fin iaf. Efter många om och men lyckades jag iaf få ner sidan! Men om vi har nåra läsare som skulle vilja se det vi såg så sök på google, take me away! Funkar inte det så får ni leta upp filmen i svenskafans.com´s forum. Lycka till i sökandet!

*tåget är när flera män står på rad och pillar in sin penis i personen framförs anal! Man kan om man är riktigt många få en cirkel så även den längst bak får njuta, den längst fram vill såklart ha sin i någons också!

En eloge till er som ägnat er frihet till o spela in, samt till er som gjort sidan!

Fridens Tåg

/Limp/Albz

Dudez lättar på hjärtat.

Senast för 10 minuter sedan skrev ett gäng tjejer som har endel funderingar om oss.
Allt ifrån ex till eller vilken typ av tjej vi faller för osv..

Vi har även fått mejl med liknande frågor.

Linus, Linus, Linus och Erik kommer var och en att skriva ett personligt inlägg.

Vad ni vill veta om oss? Kommentera och skriv era förslag nedan.
Det är mycket lättare att leverera om man vet vad som förväntas...

Inläggen kommer att ploppa upp inom en 10 dagars period..
Det kommer att börja med en text och sluta med att vi svarar på frågor.

Vad undrar DU på ?

/ Dudez


dagens bild

Dudezredaktionen har tydligen groupies som smygfotar en när man inte är redo. Fin tanke och detta leder till dagens bild på en något för hårig Erik samt Emelie (groupie#2) i bakgrunden. Groupie#1 är alltså självklart fotograf.Fridens bröderna Wiklund skägg!

/P

Sexiga musikvideos 4

klassikern som blev starten till den nya eran med sexiga musikvideos får självklart en plats hos oss!


Skulle gympapassen se ut såhär skulle vi se det som ett rent nöje med träning!

Inspiration tack

Efter två veckor i den nya lägenheten så börjar jag bli aningen trött på pasta.. Makaroner och köttbullar, korv och bacon är vad mina middagar består av. Det är alltså inte speciellt varierande kost.
Problemet ligger dock inte i att jag inte kan laga mat, för det kan jag. Det är bara så jävla tråkigt att laga till sig själv och fantasin är väl inte som hos MacGyver direkt och hittills har det blivit italienskt, enbart.

Så nu vill jag alltså ha eran hjälp och era förslag
på vad som går snabbt att styra ihop till middag alternativt kvällsmat.
Frukosten däremot är rätt så varierande med allt ifrån flingor till Bärry (för övrigt världens godaste yogurth) och smörgåsar.


Har nyligen tagit steget från Ideal makaroner till Ideal makaroner gammeldags!

Ska tilläggas att jag inte äter fisk, blodpudding, ägg, räkost eller broccolli. Allt annat tas emot med öppna armar!


/Albs

Vill du tjäna extra pengar ?

500 nattsvarta kronor till den som kan se till att min lägenhet är städad innan 17.00 imorn!!
Ring eller sms:a 073 8430630.
Lönen är diskutabel och eventuell skjuts går att arrangera.

/ Storm

Byta liv?

Ibland kommer dem som ett brev på posten eller varför inte i form av en oförberedd pungspark.
Min dag är i stil med att förlora oskulden av pappas gamla herrcykel. Ett styre i röven, genom jeansen.

Den började dock bra. Kliver upp för att gå till jobbet. I god tro om att det skulle bli en relativt bra dag så packade jag väskan..... lyssna nu! Jag packade väskan för att gymma efter jobbet. Shorts för att springa på löpbandet och mjukis för att lyfta skrot i. Jag planerade alltså för träna (vilket egentligen inte finns).

Jag brukar planera så lite som möljigt på fritiden eftersom mitt jobb är att planera. Inte bara för mig själv utan för 10 andra också. Det är inga problem, men ärligt. Jag är 20 år, jag måste få lov va 20 år på fritiden, alltså skiter jag i all planering när jag inte behöver.

Anyway. Jag har packat gymkläder, jag har lagt fram gymkortet.. Väl på väg till jobbet så glömmer jag väskan. Vänder och hämtar. Men dagen på jobbet var bra. Jag visade alla på jobbet min gymbag och var lika nöjd på pappas gamla hojj.

När jag slutar jobba åker till Statiol (påväg till gymmet) för att köpa en proteindrink. Slut.
Kliver ur bilen på gymmet, drar på Ipoden och bränner av min workout-playlist.
Tror du det jävla gymkortet fungerar? IKKE! Jag har cashat ett halvår. Nej då.
Total lackar utanför gymmet och gör ett desperat försök rycka upp en liten nyplanterad björk eller nåt ur marken. Gick inte. Vem i helvete gjuter träd i marken? FAN! Inte nog med det, när jag vänder mig om efter att stonkat och stönat med det där jävla trädet står en liten grabb på 10 år under mig. Ser att han rör på läpparna.
Rycker ur hörsnäckorna. "Varför gör du såhär mot trädet?" Ja, vad svarar man en liten grabb med tårar i ögat på det?
Jag sa ingeting. När jag kollade upp stod hans mamma med barnvagn där. Kan tänka mig att Hitler skulle få samma blickar om han skulle avrättas inför folk på ett torg i Berlin. Klämde ur mig "ledsen".


Har ingen aning om men som kan ha orsakat detta.

När jag ska ta fram bilnyckeln så upptäcker jag mina soltior som jag la ner i fickan för att kunna sola efter träningspasset.
Åker från gymmet med hjulspinn ändå bort till solariumet. När jag kommer dit så är det kö för att få sola.
Har aldrig vart med om att det har vart kö för att sola i Charlottenberg. Men idag dög det. Alla skulle sola. Jag som trodde att jag var den enda i hela komunen som använde mig av rören över färgaffärn.
Tillslut får jag sola. Det är förövrigt riktigt dyrt att sola i Charlottenberg med tanke på andra ställen jag har solat på. 50kr för 15 minuter i solarium som knappt fungerar. Det blir inte ens varmt. Jag är tvungen att stänga av fläktarna för att inte frysa. Men idag kunde man inte stänga av dom...
Klädde av mig och la mig ner, solariet drar igång och fläktarna som effektivare än cyklon B kör sitt race. Efter ungefär 4a minuter kan jag kolla ner på tårna som börjar bli blåa är det dags för Ipoden att ge sig. Han tyckte inte att det räckte som det var. Fyfan!

När jag kommer hem så är det någon som har vart inne i min lägenhet och stökat till det för all jävla skit och disk som är här kan man omöjligt fixa på en person. Det krävs en hel jävla armé för att kunna skita ner det såhär alltså. Och två för att städa upp allt.

Min helt underbara dag fortsätter. Jag har i runda slängar 3-4 timmar städning, diskning och packning att göra.
Jag är tvungen att städa, kommer inte att vara i lägenheten förens nästa torsdag då jag kommer tillbaka från inköpen i Borås/Gbg. FAN!

Hörs då!

/ Storm

Fantombilder

Kvinna mördades – nu har norsk polis släppt fantombild av misstänkt bil

Polisen jagar en mördare. Men frågan är om de kommer att få särskilt stor hjälp av fantomteckningen de preics släppt. Den 87-åriga kvinnan hittades mördad den 22 januari, i sin lägenhet i den norska staden Horten. Hennes 68-årige son skulle hälsa på sin mamma, men hittade istället dörren uppbruten och mamman dödad.


Tre män!
Det har gått nästan fyra veckor, och polisen har inga spår. Tre män observerades i närheten av lägenheten vid den aktuella tidpunkten, alla i 20 till 30-årsåldern. Strax därefter körde en bil i väg från området, och det är alltså den bilen som polisen nu försöker få fatt på – med hjälp av den här fantombilden.

– Vi hoppas att den ska ge oss fler upplysningar, säger polisen Sigbjørn Fevang

Fantombilden:

Jaha en sånn bil! Nu blir nog polisarbetet otroligt mycket enklare! För nu vet de ju hur bilen de letar efter ser ut!

Jag får lov o säga att ni är förjävla goa där borta i grannlandet, men några fantomritare de är ni inte!

Hoppas ni hittar mördaren /mördarna iaf. och hoppas ni hittar bilen! Ska säga till om jag ser nån bil som ser ut såhär!

Fridens fantombilder

/Limp


Damhockey -lägg ner dreten

För att det inte ska bli några missförstånd angående det här inlägget så vill jag påpeka att det är just damhockey jag är emot, jag älskar all annan damidrott. Jag är för allt vad jämnställdhet heter men som sagt, damhockey..

För det första, man får inte tacklas. Hur kan man ändra på en regel bara för att det är  damer? Redan här är det ju en värdelös sport. Ja menar, det är ju som när man körde fotboll  när man va liten och skrek "inga höjdare" till sina kompisar.

Hayley Wickenheiser, en av damhockeyns största!
Känner du till henne?


Sen så måste alla ha galler också, fast det är en av endast två grejer jag är för gällande damhockey. För visst vore det synd ifall de fina flickorna som faktiskt spelar hockey skulle se ut som Börje Salming om 5 år? Den andra anledningen kommer jag till längre ner.

En annan bidragande faktor är kvalitéten på lagen. Slovakien slog nämligen Bulgarien med blygsamma 82-0 i OS-kvalet. äl i OS blev Slovakien slaktade av Kanada med 18-0. Men likförbannnat är det med i OS.
Då kan man ju lika gärna ha med den norska sporten fjälltall också. Det är mer spännande och framför allt underhållande.Fladderpuckar hej vilt, fippelmålisar, sviktande backspel och total brist på markeringsspel är standard i nästan varje match.

Sen så brister det totalt för mig när Vikegård klämmer ur sig: Oj, där fick hon sig en liten tackling FAKTISKT.

Det andra någorlunda positiva med damhockey är ju det att kropparna blir ju aningen välslipade. För även om vi (de flesta killar) är emot damhockeyn så är det ju ingen av oss som klagar över en riktigt svarvad hockeyröv!
Men hur man än vrider och vänder på det så tycker jag inte att det är en sport som hör hemma i ett OS.


Rättelse: Man får tydligen tacklas i damhockey fast enbart i färdriktningen..


/Albs

musikvideor

det finns många sköna, roliga och coola musikvideor! Sen finns de dem som lägger ner allt i sin själv för o göra en musikvideo så sexig som möjligt! Vi tänkte därför lista top 5 i sexiga musikvideor! Listan kommer delas upp i dagar så därför kommer ni få nummer 5 idag och som ni säkert redan räknat ut kommer nummer 1 om fem dagar! Njut 

5:

Vi öppnar upp lite mjukt med ett parti klädpoker! Alla har vi någon gång suttit med smygbången under en klädpoker omgång!

Känner ni att ni vet någon sexig musikvideo så är det tillåtet att komma med förslag! För vi har säkert inte sett alla som finns!

Let's Russk your tuppp

/L

Arga lappen 2.0

Som alla vet så fanns det någon/några personer i huset här som hade fest i lördags. (Undrar vilka)
Dagen efter kom det upp en lapp i hissen som var mindre glad. Inte alls glad om jag ska vara ärlig. Men efter några dagar i hissen så har det nästan brutit ut ett inbördeskrig i huset.Det vi kan konstatera är att när ni flickor senare i livet blir gravida så kommer ni att mista stavningsförmågan under de där nio månaderna, speciellt stavas som sagt med två L. Grannes utter har tydligen rymt... Varför har man en utter? En troligtvis äldre halvjäsen bitter man i huset har inte mycket över för gravida kvinnor och någon lost soul frågar om DU ÄR?!

Själv har jag målat ytterdörren vit som ett tecken på fred. Återkommer när kriget tagit mer form.


/Albs

Ha den äran!

Mattias Wåhlin:


När jag började skolan var Mattias inte en av dem jag trodde jag skulle ha speciellt mycket kontakt med, han var ganska tölig i min ögon, härjig o mest jobbig! Men efter typ 1 vecka förändrades det hela. Efter att Domare lagt av första brakarn i klassrummet släppte alla hämningar mellan hans vålbergliga och vårt hammarögäng! Kontakten svettsades ihop och håller stadigt än idag!

Matte som är från vålberg är också lika tatuerad som de andra i vålberg, en äkta vålberging alltså! Killen är alltid glad, har sköna örsnibbar och har en vass högerdoja! Raggar brudar gör han inte, han mer förklarar fel på alla. Detta pga av ett extremt hållbart förhållande med Sofia, de var ihop när vi började för 3 år sedan och det är minst lika mycket ihop nu.! Men jag är helt införstådd i dig Sofia. Mattias är alltid sig själv och skäms inte för nått, går alltid med på värda klunsar, är kung på toppen under idrottens fotbollsmatcher, trogen så inni vassen och är för de mesta skön. Jag hade också vart kär i denna bumbibjörn om jag vart brud! Fridens till er 2!
'

Mattias är en livsnjutare av hög rang, han ser inga problem eller bekymmer i sitt liv. Det som skulle kunna va ett bekymmer ser han mest som något som säkert löser sig, o gör de inte de så är väl inte de hela världen. Jorden går ju inte under pga av ett litet problem liksom! Han lirar inte i Färjestad i hockeyn, men det gör inget, hockey är ju ändå roligt! Näst sista veckan på alla terminer räknar alltid läraren upp vad man ligger efter i eller glömt lämna in! Mattes lista är en av de längre slagen. Men va gör de? Man skapar ju sina egna förutsättningar och Matte trivs alldeles utmärkt på preem där han arbetar på helgerna!


Kanske är detta anledningen till att du ligger efter jämt käre vän?

Vi älskar dig givetvis ändå och hoppas du får en bra födelsedag plutten!

Jag önskar dig ett härligt sista år som tonåring och hoppas på god fortsättning i livet!

Fridens 3 oförglömliga år!


Söndagstankar . . .

Söndagsklubben - Klubben med ett högre värde!
Texten bör/ska läsas ur en singels perspektiv.

Ställ följande frågor till dig själv!

Vilken är veckans mest ovärda dag?  Vilken dag i veckan är den trögaste dagen, dagen man kanske mår som sämst?Det är också den längsta dagen, dagen man lite lättare än andra dagar känner sig ensam.
Dagen som kan gå utan att man kliver upp ur sängen....

Det är dagen man vill ha någon att ligga och dega tillsammans med. Någon att se 15 avsnitt av random slöserie med.Framförallt att mysa med, hur myssjuk är man inte en söndag?

Slö som de allra flesta så orkar man ju inte lägga ner sig alldeles för mycket.
Tänk om man bara kunde skicka ett sms,"dega" till 72 400 så får man ett nummer tillbaka.
Ett nummer till någon söt tjej som bor i närheten. Tjejer gör samma sak.
Det hade ju vart klockrent. Nu snackar jag inte om någon form av bordell verksamhet eller liknande.
Någon att dela en bakispizza med, snacka skit om hur lördagen var. Vara bakfull ihop med och bara dega framför TVn. Kanske kramas lite.
Jag vet inte riktigt hur det skulle fungera men det är ett bra koncept?!Erkänn. Söndagar är jävla transportsträcka mellan en vecka och en annan.
Det spenderas oftare än gärna bakfull ensam eller tillsammans med någon polare. Bakfull eller inte, jag tror att det är fler singlar än en som tänkt att "nu borde jag ha någon att chilla med".

Idén är bra!  Men ...

Kommer dock missbrukas, skulle kunna tänka mig att det eventuellt kunde fungera till en början. (eller inte)

Ni tjejer tycker att idén är bra. Ni känner likadant för söndagar, väldigt många utav er iaf.
Däremot är ni tjejer tjejer. Ni vet som jag att det aldrig skulle fungera med något sådant.
Och du precis som jag tycker att det är rätt trisst ;)
Killar skulle förmodligen missbruka det ganska friskt i syfte för att få ligga.

Om det inte skulle vara så, är det en ganska intressant tanke. Eller hur ?

/ Storm


Gårdagen

Blogg.se krånglade under gårdagskvällen. Med en tår i ögat kunde jag därför inte blogga då jag kom hem med rullet runt 9 tiden. Efter att ha knallat upp 05.00 drog jag alltså en go trip till Brormin i götet, tatueringen skulle färgläggas!

Efter mycket gnugg och skärande i min något feta kropp och 6,5 timmar och en hel del blod senare är den nu helt klar. Newschoolgudinnan Marika Knubbe på Buzzstop28 vet vad hon gör, med en väntetid på minst 6 månader kan jag starkt rekommendera henne om ni ska pynta er kropp. Man är i säkra händer kan jag lova. - Bild på alstret kommer senare under dagen.

På tåget hem läste jag om Petter Alexis Askergren a.k.a Petter som tydligen åker SJUKT mycket tåg och jobbar på tåget, jag bestämde mig också för att jobba på tåget och snickrade ihop mina lyrics till dudezlåten som har release någongång i sommar.

Slösurfade lite på lappen och fann lite goa låtar, Danzig går alltid hem men just nu är det GaGa som gäller. Hon är en riktig artist, gör sin skit själv och är förbannat bra helt enkelt. Det som pumpar ur mina högtalare en hel del nu är pianoversionen på speechless:


Hon fångar mig iaf..

Nu ska jag bära fåtöljer och impulsköpa en iPhone. Vi hörs folks!

/perz

Skolkatalogen!

Karlstads skolkatalog inhåller en hel del smått o gott. Flera sidor har en förmåga att dra till sig mer uppmärksamhetän andra! Vi har försökt att lista de 10 klasser som vi tycker är snällast mot ögat! Vissa klasser innehåller en eller två pumor men sen är det inte mycket mer? Vi valde därför att lista de klasser som har bäst snitt gällande jag-gör-dig-faktor! Så därför kan ditt drömligg utebli på denna listan. Detta betyder absolut inte att vi inte lagt märke till dig som är 10-poängare utan det betyder bara att dina klasskarater inte är lika snygga som dig. Det ska även tilläggas att listan är gjord utifrån en killes synvinkel men vi jobbar på en för er brudar också.

Listan:
1. 161
2. 46
3. 22
4. 42
5. 210
6. 65
7. 11
8. 146
9. 172
10. 66

Det var många som var med i kampen och spelade jämnt, därför har en form av kluns gjorts för att sära på vissa! det finns kanske 5 st 5or. Men vi gjorde så gott vi kunde! Har du synpunkter eller förslag på sidor som borde vara med istället skriver du bara en kort motivering och sida på klassen som bör vara med istället så kollar vi upp det och ser ifall du har rätt eller om du är ute på djupt vatten!

Det här var alltså ingenting vi gjorde på 2 minuter som ni ser. Vissa val var
svårare än andra men efter många om och men så är brudarna på sida 161
strået vassare än alla andra. GRATTIS!


/FridensLinus, Albs samt katalogen

Ibland är det inte så tokigt ändå..

I torsdags kring lunch ringde det på min mobil. Det var en leverantör som erbjöd mig att bli med upp på Svenska rallyt. Det är nämnligen så att de har ett stort sammarbete tillsammans med en av jättarna i bilbranschen.

Jag är inte killen som ligger på latsidan när det gäller att jobba, skulle inte åka på rally om jag inte kunde p.g.a butiken osv. Nu passade det klockrent så jag hakade på.

I branschen är det snabba puckar som gäller. Stack hem, duschade, slängde mig i bilen för att först åka till Karlstad. Planen var att mötas upp på Plaza i stan, checka in, åka ut till travet för att se invigningen och sedan tillbaka in till stan för att snabbt piffa till sig för att äta en stillsam middag,

Ända fram tills det att vi skulle äta gick allt som planerat.
Istället för att lägga krutet på att piffa till oss tog vi ett järn i baren på hotellet. Vi hade bord på Blå så dit traskade vi i kylan. Innan maten dricker man en öl. Ostron och Dompa var förrätten. Det var lite läckert faktiskt, ostronen var upplagda på mindre skedar, kryddad med en något aktsam chili och lime. Huvudrätten (också en av mina favoriträtter) låndbrässerad oxkind i rött vin. Det är precis som det har låter, oxkind som har legat i rödvin för att möra till sig lite (gärna 3dygn).
Inte för att jag betalar för maten själv men brässerad oxkind är en prisvärd maträtt av det lite finare slaget.
Sveriges godaste oxkind äter man på "Roffes", resturangen finner du på Tegnérgatan i Stockholm.

Efter maten stack vi till Tempel där det började lugnt i baren för att sedan braka loss inne på något utav dansgolven. Det var faktiskt bra drag och bra med folk där för att vara en torsdag men i övrigt så var jag inte så imponerad av Tempel..Efter tempel blev det Plaza för att slagga ett par timmar.
Uppstigning 06.00 för att äta frukost 06.30. 07.00 kom våran värdinna från Ford och sen skjutsade hon oss til någon strecka där vi kollade på bilarna för de körde.
Sen stack vi till Service anläggningen på Hagfors flygplats för att kolla lite, vi skulle även äta middag där.
Det var faktiskt lite häftigt. Med full V.I.P service och värdinna kan faktiskt ett rally bli intressant.
Efter att hängt lite med Grönholm och pojkarna så smet vi iväg för att kolla yttliggare en sträcka och sen begav vi oss hem..

Fett kallt var det, men jag skulle kunna tänka mig att åka på rallyt igen... om man var där på samma villkor.
Man skulle fan skaffa sig en manservant! Vem vet, det kanske kommer upp en platsannons här på bloggen.

/ Storm


Rematch!

Under nattinnebandyn fanns 2 lag som syntes lite mer i mängden. Dessa lagen möttes under kvällen, något vi tyvärr missade! Därför är vi nu beredda att arrangera en returmatch mellan Catwoman-Sailermoon! Vi fixar plats, domare och en entusiastisk publik! Ni väljer själva tid, vi råkar vara lediga, alltid

 
Vi är även beredda att betala ut diverse matchbonusar om så önskas!

Vi vet inte vilka som vann men för er som förlora så får ni ju faktiskt en ny chans till upprättelse.

Fäll en kommentar om hur det blir så styr vi upp det!

Fridens returmatcher!

/Dudez

Ljudet och bilen!

Från mina hemtrakter i Årjäng så krävs det inte att du är en kille som är superhet, har mycket pengar eller är en bra person! Här kan du få tag på en bra brud om du har en egen bil med bra ljud i! Jag säger inte att alla tjejer är så, ta inte illa upp. Men faktum är att med ljudet o bilen kan du får tag på kanske ditt livs kärlek. Jag vet att det fungerar på detta sätt på flera orter utanför karlstad!

är du kille och inte lyckats hitta kärleken och vill testa nått nytt, dra på dej träskorna, kepsen och en volvot-shirt o ta dej en roadtrip till värmlands raggarrundor. plötsligt kanske livet leker igen! Om inte annat så kommer du faktiskt ha de roligt! Vill du inte ragga med bilen o ljudet så äre ju najs ändå! För vem vill inte ha en egen bil med fett ljud i?!!

Plus med ljud i din egen bil:
-Du kan ragga brudar
-Det hörs när du kommer
-Du kan tagga påväg till matchen
-Du behöver inte ha med stereon till stranden, de är bara o öppna dörrarna på bilen
-Din bil blir mer pimp
-Du kommer tjäna mer pengar på helgerna som svarttaxi då alla vill dunka i din bil
-Din körning blir roligare
-Basen gör att det skakar runt lite i din näsa samt öronen vilket är bra mot öronvax o kusar
-Du behöver inte tuta för att brudarna ska vända sig så du ser om de är fina eller inte
-Du får mer uppmärksamhet
-Bilens värde stier

Ni ser, ett bra ljud gör ditt liv mer flexibelt och din bilkörning blir roligare!

Min klasskamrat Dale har förstått vinken och dunkar fett!

Förjävla go!

Så här ska de låta pöjkatööser!

Fridens bilar med ljud!

/Limp

Mest för pengarna!

Om du vill ha så mycket som möjligt för pengarna när du köper kebabtallrik istan så är pizzeria akuten pizzerian du bör gå till! Här serveras nämligen mycket gott bröd till tallriken! Annat än de andra snåljåparna de! Här går kunden alltid första hand!


Fridens pizzeria akuten!

Telefon: 054-181824
Adress:
Rosenborgsgatan 32
652 30 KARLSTAD

/Limp

Rubrik

Vi satt ner några stycken här om dagen och diskuterade saker vi stör oss på. Storm har ju som bekant lite svårt för magväskor och matsäck...
Själv har jag alltid haft lite svårt för kort där man ser 1/4 av ansiktet på en bild, folk som lägger till en på msn för att sedan fråga vem man är. Det går ju inte ihop alls, det va ju DU som la till mig!
Men framför allt så har jag jättesvårt för Aftonbladets rubriker. Rubriker kan se ut lite hur som helst men oftast så ligger det ju någon sanning i dem, men inte på Aftonbladet.. Där får man skriva precis vad man vill tydligen.

Barcelona förlorade sin första ligamatch iår som bekant men Zlatan gjorde mål efter ca 2 månaders torka. Rubriken då? "Zlatan gör alltid mål när Barcelona förlorar" Lägg märke till ordet alltid.


Aftonbladets passning till Karin inför OS. Dags att hålla
"tätt" nu.


/Albs

arga lappar!

Sist vi hade fest hos albin satt en lapp i hissen med lite vädjande om sömn på nätterna samt att man inte får spy i trappuppgången! Inte för att vi var skyldiga till detta och inte vet jag om det är/var vi som hördes mest på natten! Men nu har det hänt igen. imorse när vi klev in i hissen hade en ny lapp sats upp och denna gången längre och argare!Frågan är vem som spyr i trapphuset varje helg!

Fridens arga lappar

Dagens bild!

Perz får stå för dagens bild när han ska försöka pricka porslinstronens hål med den gula strålen!

svenska rallyt

Ingen har väll direkt ungått att hastigheten och dånet höjts en gnutta de senaste dagarna i de värmländska skogarna! så är du en läsare med rallyintresse är detta inlägget för dej!

Jag plus 14 galningar till ska som ni vet till aya napa 28 maj! för att vi ska få ledigt från skolan då var vi tvungna att vara med och hjälpa till vid svenska vmrallyt 2010! Vi skulle vara vaktis och se till att inga galna norskar eller brunstiga finnar tar sig in på banan! Ett tråkigt jobb tänkte vi från början, men de blev ganska kul när vi gjorde det tillsammans som vanligt!Så vi drog på oss västarna och passade på så ingen hoppade över. Under tiden vi passade på softa vi lite med pölsa!


När det blev för kallt byttes man av och gick in på en kopp kaffe, för de som inte nöjde sig med kaffe fanns det heliumballonger till salu, och hur barnsligt kul kan inte de vara ibland?
Sen var det ju rally också givetvis. skulle faktiskt kunna tänka mej o betala en krona för att köra nåra varv. Det sjunger ju faktiskt ganska bra när de drar på. Skönast av de alla var räikkönnen. När de andra kom ut ur bilarna med flashiga rallykläder stekte han med goosejackan och hip-hop kepan! chef.
Man får också lov o passa på den svenske mästaren i rallyt, 9 totalt i vm tror jag han blev! P-G Andersson heter han och råkar ju vara från den ytterst vackra orten Årjäng!


Fridens rallyförare!

Gästkrönikör - så vill vi tjejer bli uppvaktade på alla hjärtansdag‏

Vår första gästkrönikör om hur tjejer ser på saker och ting kommer här! Enoy as Rudy speaks!

Så vill vi tjejer bli uppvaktade på Alla Hjärtans Dag,
5 konkreta tips/förslag:
 
1. Frukost på sängen/Mysfrukost
Detta är ett tips för er i ett förhållande.
Smyg upp innan han vaknat och gör en dunderfrukost.
Välj själv som du ska bära in den till sovrummet på en bricka eller om du ska duka i köket.
Det viktigaste är att du dukar upp det hon gillar allra mest.
 
2. Blombud
Finns det något mer romaniskt än blombud? Det älskar vi tjejer! Och det är inte speciellt svårt.
Ta reda på tjejens adress som du vill uppvakta och Euroist fixar resten.
www.euroflorist.se 
 
3. Använd mobilen
Mobilen är det perfekta redskapet för att uppvakta en tjej.
Ta en gullig Mms bild på något som får dig att tänka på tjejen du vill uppvakta. Eller gör något så enkelt som att skriva era namn i snön och fota det.
Har du en bra/romanisk låt i mobilen kan du skicka den. OBS! Se till att den inte är för smörig, det är bara äckligt.
 
4. Gå ut opch ät Middag
Var steget före här boka bord på ett mysigt ställe.
Klä upp dig och var en riktig gentleman för kvällen.
Tre rätters och SÅKLART bjuder du.
 
5. Myskväll hemma
Bunkra upp hemma hos dig med massa gott - godis, chips, dip, popcorn.
Se en riktigt romaniskt film ihop och hångla friskt.
Glöm inte värmeljusen!
 
Egentligen så spelar det ingen roll hur eller vad ni gör, bara vi får känslan av att vi är speciella så mår vi tjejer bra. Så se till att det du gör känns genomtänkt och gulligt.
Men Try Not To Over Do It - Var försiktig med att vara för smörig eller creapy så ska det gå bra.
 
Lycka Till!
 
/Rudy

hoppas ni gör/gjort som hon säger!

Fridens Rudy

Redaktionen informerar

Till att börja med så ursäktar vi oss för de senaste dagarnas dåliga update.

Men just igår hade vi godtagbara ursäkter. Perz hade fullt upp med att sätta Jihde och Hellgård bredvid fridens Linus på läktaren. Där säger det sig självt att fridens Linus inte ville blogga när han kan snacka med innebandylegender istället. Storm har i vanlig irdning gjort affärer svart under sitt stora skrivbord och Albin har firat sin kära mor.

I skrivande stund så sitter vi i kontraktsförhandlingar med ett företag som erbjudit sig att göra våran sida allt mer lätthanterad. Största fokus kommer ligga på att ge sidan ett rejält ansiktslyft. Man skulle kunna säga att vi kommer gå ifrån Ugly Betty till Heroes-Hayden.
Från i fredags så behöver du inte skriva dudez.blogg.se utan du kan nöja dig med dudez.se istället. Vi tyckte helt enkelt att det blev bättre så.

Sen så är det jävligt gött att ni bryr er och kommenterar det vi skriver. Fortsätt så! Alla kommentarer behandlas positivt och inga frågor är för dumma för att besvaras.

/ Dudez.se

ingen jävla välgörenhet

klockan ni kan läsa om nedan är inte längre en klocka, utan numera ett vattenpass. Klockan fungerar inte tyvärr som den ursprungligen skall göra men med tummen mitt i handen lyckades någo av oss, förmodligen perz, förvandla den till ett vattenpass.Det är en "fjortizklocka" av vit modell. Denna skapelse kan ni nu tävla om. Vinner gör den som presenterar sin bästa motivering i kommetarfältet. Skriv namn och mailadress så vi kan kontakta dig då tävlingen är avslutad.
Ni har till fredag 19/2 20.00 på er.Lycka till !

/dudez


Hur full var du?

Gårdagens firmafest bjöd på en fridfull kväll hos albin. Fridfull är rätt ord på festerna som hålls i detta hak brukar ligga några nivåer högre än vad fallet var igår, gällande sjuka händelser och bisarra nakenchocker. Dock tror jag att alla som deltog var ganska nöjda då ingenting var planerat.

- en utslagen hjältinna.
- inga torra kalsonger så långt ögat kan nå.
- blanddrickan bestod av vatten.
- kakelplattor sitter inte där de en gång suttit. renovera inte på fyllan...
- en klocka blev ett vattenpass.
- 30 st "kvart i 3 samtal" från Linus Oregrans mobil. Dock alla obesvarade.
- frågande sms från uppringda fjällor dyker in i nuläget.
- koks en trappa ner.
- demonbrudar.
- krogvakten (den misslyckade polisen), var kvällens pb.Ja som ni ser har vi iallafall lyckats med något. Hur resterande timmar av denna hjärtliga dag ser ut vet vi inte riktigt. Men om vi ska följa Storms råd angående dejtande denna dag, som vi gör, kommer dagen att sluta i soffan, ensam. Det finns som sagt 364 andra dagar på året då det inte ställs så höga krav...


/ dudez represent

Chipstuttar

Hellas har chipstuttar och världens bästa timlön. Vi har aivy och flera timmar sup att ta igen.Firsta shotglaset har tömts och vi tar oss ann kvällen med dudesredaktionen, första firmafesten och starten kunde ha varit bättre, om inte tidigare. Men nu jävlar är vi alla samlade och eftersom linusarna, di äldre, har bjudit på ett riminlägg nedan så kände vi småsmisk att vi inte kunde vara sämre:

öh öh... öh... yeah, lets go, feel the flow. I'm limp tha schrimp and i walk with a limp like an oldschool  pimp.

i'm moddin' with perz the unholy curse... who's sleepin' with a sexy nurse.

reppar på sommaro hos albsman, han kan han, vilken man, oh grrr..

i've tied my shoes and choosed to leave this town, got my goose and i ready to turn around. walking on the streets with my face turned down.Skoghall IBK är tryggt .. .... Ikväll ska vi ligga styggt

Fridens dudez

Må lösa killar ligga fint. . .

Det våndas lördag kväll. Natten är ung...... Nyrakad pung.

Vi ska gå ut på krogen........ Det lär gå åt skogen.

Ikväll klär vi oss efter drink...... dock inget smink.

Må lösa killar glida halt..... ilkväll ska de liggas illegalt.
SKÅL!........ Är du 93:a och tjej så bjuder vi på spetsad bål!

/Dudez


Plötsligt händer det!

Alla ni som varit med i någon form av sportslig förening vet att det medföljer vissa krav. (Utöver tvätten)
Självklart ska det ju varje år säljas några förbannade lotter för att klubben ska "gå runt".

Albansson är självklart inget undantag för det här och när l,otterna skulle vara sålda så kunde jag stoltsera med 1 såld lott. Alltså fick jag punga ut 2000 kr ur egen ficka istället, mindre kul sådär 2 veckor före jul..

Nu tänkte jag alltså tjäna in lite cash lagom till någon vettig (?) skidsemester.Erbjudandet är som så att du kan få köpa 4 styck vanlig Triss för en hundring eller en Triss/föreningslotten för 40 spänn. Rent procentuellt så är det hög vinstchans vilket jag och pappa märkte när vi skrapade typ 10 lotter i rad med vinst förra året. Kuvert ingår självklart. Ska även tilläggas att dem löses hos Svenska Spels återförsäljare.
Det här är alltså erbjudande som enbart existerar på "svarta börsen" i nuläget.

Finns även ett litet special special också. Det är om du som var på Nattinnebandyn igår (torsdag den 11:e) vet vilken låt som spelades runt 23.15. Låten var av märket gå-och-klubba-loss med inslag av trumpet/saxofon och man blev även väldigt glad av den. 2 Trisslotter till dig som vet vilken låt det va!


/Albs

2 tom?

Boysen som liknar varandra, Tom "amaze" Nordstrand och en till snubbe jag inte minns vad han heter.
tyvärr visar inte bilden deras extrema likhet som faktiskt finns där.

Skakade även sönder när jag skulle fota vilket flitigt kommenterades av Tom, någon av tommarna iaf.../perz

nattinnebandyn 2010

Återigen helg och jag beger mig in på den 34e timmen utan att sova! Anledningen är nattinnebandyn i sundsta sporthall! 

En tillställning som arrangeras varje år för eleverna på sundsta/älvkullegymnasiet. Det liras som ni förstår på namnet, innebandy hela natten lång. Själv drog vi hem runt 3-tiden tror jag, men pga av en av mina sjukare nätter i mitt liv så uteblev sömnen! Den sjuka natten kan tyvärr inte förklaras då vi lovat vissa personer som deltog att det inte får komma ut!

Åter tilll innebandyn. Har inte en aning om vilka som van faktiskt, men jag gissar på min gode vän ajets lag, de såg starka ut i slutspelet, inte bara starka utan svarta också!


Jag tycker dock inte detta var kvällen utklädnad utan det priset borde ha gått till lag Lacktights. Japp ni hörde rätt, ett brudlag där alla använde sig utav detta otroligt vackra och en aning sexiga klädesplagg! En Eloge till er! Det var kul o se Emsonn aka emma söderlund leda sitt lag framåt igen med sin något vassa curve med en något skönare krok!

Comeback?

Roligt o se lite hammarögangstahs också i form av Rebecca "Rebizzle" Eriksson, Erika "Erikzzel" Boss, Hanna "Hannizzle" Othelius, Agnes "Agnizzle" Lindblom i laget ingick också Lovisa "Lovizzle" Liljegren, Sofie "Sofizzle" Lindgren! Gangstahshiit


Övrigt:
-Bra match mellan ajet lag och goggos lag, (kommer ej ihåg namnen på lagen) Härligt att ni visar känslor!
-Killarna som sjöng radiolåten bara sport! Reeespect!
-Ruskigt skön låt när vi entra hallen!
-För långa pauser.
-Lagom med kläder i brudlagen!
-Lackkkissar
-Roligt att så många vackra damer hittade dit!
-Rävkastning på en helt ny nivå
-Sjukaste natten eVVer

bara sport-pojkarna!Kvällens tackling:
Bruden som fullständigt proppade Jon Hedlund med en open iceare! Den tackar vi för! Är du en av våra läsare får du gärna höra av dej så vi kan få en intervju!

Fridens nattinnebandy

/Limp

ska en så ska alla!

vad är det som gör att om en får för sig att göra något på fest så ska alla göra de här!?


Kan den han så kan jag! Jag kan värre tillochmed


Kan han så kan vi!

Fridens spårande fester!

Undvik "krig"

Vi killar lägger inte märke till vissa förändringar eller " världsliga problem" på samma sätt som flickor gör. Det är så vi är helt enkelt.
Exempel: Du kommer hem efter en jobbig dag och slår dig ner i soffan. Din flickvän kommer in i rummet och du ser i hennes ögon att det är dags att vakna till. Hon frågar om du märker någon skillnad i rummet. I samma ögonblick du svarar "nej" så uteblir kvällssexet och du får istället stå till svars för ca 100 olika frågor om varför du aldrig bryr dig om saker. och ting.
Ni brudar får nog lov att acceptera att de nya gardinerna inte värderas i närheten av så högt som en viktig fifa-uppgörelse mot självaste konsolen.

MEN!

Det finns saker vi killar kan ändra på med en enkel rörelse. Nämligen att fälla ner toasitsen. Vi killar tycker inte att det gör något att man låter den vara uppe medan din tjej tycker.. Aa, du vet... Precis raka motsatsen.
Vi kan säga att du är Japan som anfaller Pearl Harbor när du inte fäller ned locket. Du slår alltså ut en liten del av hennes försvar men egentligen så har du bara väckt en sovande björn.
Det du inte räknade med är att din tjej (Usa) senare i ren ilska och hämnd släpper två rätt så stora bomber rakt  över dig med den enkla anledningen att du glömde det viktigaste med hela toalettbesöket.


Dudez fäller ALLTID ned locket efter sig!

Om du efter spolningen väljer att fälla ned locket så uteblir ett onödigt tjaffs och det finns tid för ännu en snabbis innan sporten börjar. PERFEKT!

Om du väljer att fortsätta som du gör nu då? Aa, då kommer hennes ögon få en allt rödare nyans för varje dag  som går och när du sedan frågar varför hon inte klippt naglarna på några dagar så är det egentligen klor du ser.

Slutsats

För dig som fäller ned locket:
Gladare flickvän med samma nyans på ögonen varje dag och mer sex i allmänhet. Den riktigt entusiastiska kan även sätta upp ett poängsystem på kylskåpet, belöningarna kommer ni överens om själva.

För dig som inte fäller ned locket:
Din flickvän kommer till slut att se ut ungefär som på bilden nedan..
/Albs

En incident!

Några inlägg ner la jag ut en kontaktannons på min vän Christoffer Domare! det var en sak jag glömde berätta om min käre vän och vapendragare!

När Domare var liten skedde en olycka, Domare blev kissnödig och skulle visa vad vuxen och duktig han blivit så han inte behövde säga att till mamma om hjälp! Nej nu skulle han baskimej inte behöva pottan eller sitta på toastolen för o göra behov 1!

Vid den här åldern är man inte så lång i kroppen och heller inte i snoppen så Domare tänkte till hur han skulle bete sej för att vara lika cool som pappa och stå upp o pinka! Pga av längden på Domare och hans krigare så nådde stackarn inte upp! Då kom han på den ultimata ideén. "Jag tar en pall o står på" Domare tog sig precis upp. Han lyfte på de båda locken precis som pappa brukar göra! Pallen var precis så lång så domare kunde slänge fram snorren och låta den ligga mot porslinet och hänga ner mot stora djupa hålet! Pinket började drilla ner, fan va bra de gick. Domare har för första gången stått upp o pinkat, han har blivit början till en man! MEN....

Precis då kommer någon in, Domare skvätter till och buttar till toan lite, varav de båda porslinsdocken ramlar ner. Kvar ligger givetvis krigaren, störtad, mördad av ett porslinslock till toan! Blodet rinner värre än niagara fallen! tårarna börjar komma och skriket är öronbedövande. Mamma kommer in och lyfter på locken och tar bort den tillplattade snoppen. Hon torkar bort blodet och tröstar sin käre son, stackarrn, fan jag lider med dej kompis. Måste gjort sjukt ont.

Konsekvenser:
Domare blev efter detta en sittkissare ända tills för nåra år sedan då han vågat stå med snorren ute igen. Men hela tiden på sin vakt så ingen skrämmer han eller att locken ska försöka sig på o komma åt hans tjorv.
Snoppen växte lite snett några år efter detta, men har idag läkt och är rakare, friskare och större än nånsin!

Man har också satt upp en skylt i husets toalett efter den hemska incidenten!

Man vill ju inte att någon ska råka ut för de Domare råkat ut för! Hemska tanke...

Så tänk er för nästa gång ni står upp och kissar, vad som helst kan hända!

Fridens porslinstron!

/Limp


dagens recept

Det är inte alltid lätt att leva upp till sitt rykte som svärmorsdröm. Men idag har jag varit värd varenda rekommendation. Slängde ihop en sedvänlig "brun kryddstark mafioso - köttfärssås" idag och bjöd grannkärringarna på'n.

Här har ni receptet:

700 gram köttfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
en morot
HP sauce
dretstark chilisås
söt chilisås
söt senap
soja
sourcream
500gram krossade tomater
perz hemliga MAFIOSO spizemix 2k10.

Tillvägagångssätt:
rör ihop skiten och koka pasta till.Tillägna en dryg halvtimme i köket och sen kan du softa vid TV:n och glo skidåkarass istället.

Smaklig måltid

/P

vår representant!

Vår representant till slitz's "vem fan är du"


Sugen på att berätta?

Vi har fått in kommentarer om att det finns killar som skulle vilja läsa om diverse saker från en tjejs synvinkel! Så om du är tjej och är sugen på att lätta lite på hjärtat för att ge oss killar en läxa, en bättre chans eller något annat att förstå oss på er brudar, eller om ni vill lära oss något! det kan vara vad som helst! Ni har nu chansen att maila in en krönika om ett valfritt ämne där ni berättar något för oss och våra läsare! om det finns något som ni vill komma ut med! Ingen måste, men nu har ni chansen! Skriv ner allt i ett mail o skicka till oss så kommer vi försöka publicera detta!

Regler:
-Inga personangrepp
-Skriv ingen bibel!
-skriv nått läsvärt!
-Får vi in flera kommer det läggas ut ett om dan!

Kontakt:
xerez_90@hotmail.com så kom igen och skriv nu, kanske enda chansen, ni får vara anonyma, men helst ett förnamn! rubrik till mailen skall vara gästkrönikör

Nu är det upp till er brudar om ni vill hjälpa oss killar med nått!

/Dudez


Grabbar - Att tänka på inför Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är ett djävulens påfund! Om man ska vara väldigt korrekt så är det katolskt påhitt från sent 400-tal.
Anyway. Lite trisst är det ändå att NK som annars har ett prickfritt "past" blåste upp "valentines day" aka Alla hjärtans dag i den svenska historian till vad det är idag.

Grabbar! Såhär ligger det till. Detta inlägg riktar sig till oss singlar, vi som inte har en mat, sov, klia på ryggen, bädda sängen och ha sex klocka. 

AKTA ER!

Alla tjejer, jag menar alla tjejer har en sjukt och vriden verklighetsuppfattning om den här dagen. 14/2
Deras hjärnor slutar att fungera.

Bara för att ens dejt "helt random" (not) råkade hamna på alla hjärtans dag betyder inte det att man är tvungen att gifta sig. Det tror nämnligen alla tjejer!

Det finns två allternativ för killar denna afton.

1. Du styr upp en dejt, denna kvällen ska det inte vara vilken tjej som helst. Gärna en som är lite över din egen nivå. (om det går)
Varför? Det ska jag berätta!! Eftersom det är alla hjärtans dag och som jag redan sagt så agerar inte tjejer som normalt. Dom är fullständigt känslomässigt ur balans och är beredd att göra vad som helst. Eftersom denna kvällen är magisk för dom klassiferiade svinen så är det som gjort för att ligga.
MEN! Hon kommer garanterat att tro att du har känslor för henne och bla bla bla... Inte värt det, att dejta på alla hjärtans dag är som gjort för att plocka en ny pinne men du kommer framstå som världens största svin bland henne och hennes kompisar efteråt. När du ska försöka förklara att du inte vill gifta dig med henne.

2. Skit i att dejta den här kvällen. För det är inte värt det. Det finns 364 andra dagar på året som passar mycket bättre. Något som jag vet brukar vara effektivt är att slänga lite semirävar sisådär ganska exakt dagen efter Valentines day till brudar som du vet inte hade någon dejt. Då har den här stackars tjejen suttit hemma eller haft middag med några tjejkompisar och bara snackat sex hela tiden. Då är dom på humör vettu.
Alternativt att logga in på msn kring 21.00 snåret på självaste alla hjärtans dag för att testa lyckan.


Oavsett hur ni gör så är det värt att tänka till en extra gång innan ni kammar till och beger er ut på äventyr. 
Lycka till!

/ Storm 


Bad Boys
Somliga säger att Jag och Storm inte är några "bad boys".. Det händer titt som tätt.
Till er så finns det bara ett svar: FUCK YOU!
Vi är så mycket bad boys att självaste Dr. Mugg framstår som snäll. Redan på p10 nivå så satte Storm ribban högt för hur bad han kan vara. Under matcherna kunde man höra motståndarna viska "det går inte att vinna tekningar mot nr 6" och liknande.
Själv så snodde jag som 15-åring en innebandyklubba på Gothia Cup, mitt i Unihoc-montern och så sent som för några veckor sedan så sa någon stackare i Sunnanå till mig att jag filmade och skulle stå upp, jag svarade "Sa du att du hade hängt 3?", BAAAD!
Storm har även han gjort sig ett litet rykte inom värmländs innebandy efter att han tagit en 2:a för hårt spel. När utvisningen sedan upphörde kom samma spelare förbi båset..  Storm satte ena foten på planen, säknt killen IGEN för att sedan ta nästkommande utvisning utan problem. RESPECT!


Vi chillar på klipporna i Lysekil. Livet är chill, berget är chill och framför
allt, bandanan är på!

Psst, det är oss Alexandra Burke sjunger om i Bad Boys..


/GangstersRE: Tjejer, jag behöver er hjälp nu!

Tack för alla kommentarer!

Riktigt grymma svar. Man kan dra en hel del slutsatser utav svaren.

Det är ju inte bara jag som får svar här egentligen. Det finns med allra största sannorlikhet 1000 tals med killar där ute som går i samma tankar. Vi är alla er tacksamma för bra svar.

Såhär kan man tolka svaren (bör läsas med glimten i ögat)

Killar! Ni kan vara lugna, alla kommer att få ligga i sommar :)

Att ha tvättbräda alá Bobby är ett plus i kanten men som vi nu vet så har alla tjejer needs.
Här kommer vi charmörer in i bilden. Har man bara en disent smak för kläder och tillräckligt med kropp för att bära upp dem så är det klart.
80-90% sitter i ens självförtroende, inte under tisshan!
Tjejer ser också en möjlighet i att killar som inte ligger på gymmet och pumpar för jämnan. Tjejerna är ute efter en annan typ av pump. Det sägs att killar med en mysmage kompenserar pumpet på gymmet med pump i sängen istället ;) (Det behöver inte vara så, men mycket möljigt)

Vi känner ju alla till Bernard som även går under namn som "drömmpumpet" och "styrstaget" i vänskapskretsar. Han har charmen, inte kroppen och när det kommer till kritan är han som ni förstår en maskin i sängen.Här har vi legendaren Styrstaget i egen hög person. Han är alltid välklädd för att dölja diverse kuror och korvar.
När denna grabben slår på charmen. . . Då har övriga svårt att hänga med.

Skämt och sido!


Eftersom vi fått tillräckligt många kommentarer för att dra alla tjejer över en kant så kommer ju tyvärr verkligheten ikapp.

Eftersom jag inte har något 6pack och inte heller något drömmpump så är jag ju nu mer eller mindre tvungen att börja träna. Man vill ju alltid leva upp till tjejernas förväntningar.
Då är det bättre med 6pack och dagens pump (jag menar, det fungerar ju för mig).
Än inget 6pack och för höga förväntningar ; )

Nu blir det gym, solarium, protein för min del!

Brb / Storm

Stämplad för livet!

Då var man tatuerad också! Jag valde att tatuera mig på revbenen! Ett ställe där varenda tatuerare eller tatuerade individ sagt "det är det ondaste stället på hela kroppen" Att det är de ondaste stället tror jag inte riktigt på men ont trodde jag på!

Till en början gjorde det faktiskt inte så jävla ont, det gjorde ont men det var ändå så jag kunde andas normalt, skratta åt hans skämt och prata. Men när det var dags att fylla i och skugga var det värre, inga samtal hölls, ögonen behöll jag stängda och skratten uteblev! Men eftersom jag hade hört tidigare att det skulle göra förbannat ont så tycker jag ändå att de kunde vart värre! Värst var helt klart vid kanten av revbenens slut samt början av höftbenet. Under de partierna duggade grimascherna tätt.

Meningen var att jag skulle göra halva idag o nästa vid ett senare tillfälle pga av smärtan, men jag ville ha den klar och försökte bita ihop! Så nu är den helt klar tror jag, får kolla när den är helt läkt, men det såg bra ut iaf tycker jag!

Min käre vän och bloggkompanjon Erik Persson är konstnären till den, förutom lite småändringar, men i det stora hela så är det han som gjort den! gaddade mig gjorde Sean från England som är gästartist på exclusive på östra torggatan istan!


Perssons teckning av den!


Resultatet på mig!

Motivet Oregran är mitt efternamn och anledningen till att jag ville ha den var inte för att jag ska komma ihåg vad jag heter utan för att det endast 5 personer i hela världen med detta efternamn, Jag, Mamma, Bror min, far och farfar! Så jag tror med all sannolikhet att jag är ensam i världen med denna tatoon.

Fridens gaddare

/Limp

Äntligen säger jag bara!

Plötsligt händer det, ni vet... och idag hände det!

De sköna tvillingarna
Arrman som har uppmärksammat oss tidigare hade en tävling i sammarbete med Evasunderkläder. Man skulle motivera varför man skulle vinna dessa sexiga underkläder:

 

Jag slängde iväg min motivering och tävlade mot 24 andra bidrag. Sen att de lottade ut vinnaren är ett sidospår, men en motivering av rang vinner oftast ändå och så var även fallet i denna tävling...

hur gick det då i tävlingen?

Av de inledande orden i inlägget att döma kan det väl bara ha slutat på ett sätt? frågan är bara vad jag ska ha för användning med ett par trosor med öppning nedtill med! SÅ JÄVLA GO SEGER, någon lycklig flicka i karlstad med omnejd kommer bli lycklig.

Tack Arrmans!


Fucking fridens underkläder och tvillingar!

/ PERZ
God morgon : )

Jag har inte ens haft riktigt internet i 24 timmar. När jag tänker efter har jag inte haft bredband på näst intill 2år. Hur i ******* har jag klarat av det ?

Jag har ju surfat på alternativa medel, exempelvis mobilt internet och kontantkorts internet.

En seriehora som jag är har detta tagit extremt hårt på mig. Ni vet ju hur det fungerar.
Gossip girl, One tree hill och Friday night lights är serier som jag har snikat till genom polare.
Jag har istort sett alla serier som är av värde. När jag säger "sett på en serie" är det från s01e01, s01e02, s01e03  iföjd ända till det inte finns något mer att se eller att man får se ett avsnitt i veckan.

Det är ju inte bara på serie sidan som det har varit knackigt, det gäller givetvis filmer också. .

Sovmorgon som jag tagit mig idag så jag börjar inte förens 09.00. När jag kommer hem från jobbet så hade det vart nice med lite tips på någon ny serie eller film som jag kan se på ikväll :)

Grymt tacksam för tips, som sagt har jag vart helt utan internet i minst 4 månader.
Faktum är att jag är en jävel på att skriva unika filmrecensioner på ett väldigt träffande sätt. Kan utlova en väldigt seriös sådan för filmen/serien jag ser.

/ Storm

Tjejer, jag behöver er hjälp nu!

Jag ska inte säga att det är första gången jag tar hjälp av er tjejer. Sanningen vore väl att det skulle vara en fruktansvärt tråkig värld om inte ni fanns?. Jag ska inte rabbla exempel men det är några saker ni är bra på..

Såhär ligger det till! Nu behöver jag eran åsikt!!!

Som några utav er vet så har jag ett jobb som gör att jag är en upptagen ung herre. Knappt så att det finns tid för varken vänner eller blogg. Som tur är har jag grymma vänner som är förstående.

Detta gör att det finns väldigt lite tid till träning! Närmare exakt ingen tid. Jag ska ju inte säga tt jag tar mig den tiden heller.
Jag är inte fet, jag är nog ganska smal men en och annan liten korv som smyger sig fram runt buken.
Det regnar inte Abs i Charlottenberg!!

Om ni inte vet så kommer det nog framgå i texten. JA! Jag är säjlvgod.

Jag tycker själv att jag ser bra ut och jag är en rätt så charmig kille när vänder den sidan till.
Det sägs att 80% av ens utstrålning sitter i självförtroendet. Iaf har jag hört det någonstanns och det kör jag stenhårt på. Vet ju själv att man blir som galen i självsäkra brudar!

Sanningen är att vi killar är fåfänga och bryr oss kanske t.o.m för mycket om biceps och en stenghård mage.
Jag inbillar mig iaf att tjejwe också bryr sig alldeles för mycket om sånt, trots mina tappra försök att tro att det är mysigare med en mage som inte känns som att krama en spånskiva.  • Hur mycket kommer mina odds för att få ligga i sommar att minskas när det inte är ett sexpack under linnet?
  • Hur mycket kollar ni tjejer på muskler egentligen? Och hur mycket bryr ni er?
  • Vad är det första ni kollar in på en kille?
  • Är det ens okej att ta av sig tisshan på stranden om man inte ser ut som Taylor kitsch?
  • Borde jag börja träna för att göra det bästa av situationen? Är det för sent? Någon som har tips?

Hjälp här, behöver veta om jag behöver lägga upp ett träningsschema inför sommaren eller inte...


/ Storm
Den manliga spiderman

Vi har tidigare berättat om sextällningen "spiderman" och vilket klimax den kan ge! Vad som mer är unikt med denna ställning är att den även kan användas av oss män! Alltså det finns en kvinnlig spiderman och en manlig!

Skillnaden är bara att man måste ha en vig tjej, för här räcker det inte bara att ha benen på axlarna utan här ska de vikas bak ytterligare! Vilket klimax detta ger er brudar kan jag tyvärr inte yttra mig om!


Ni som läser här och är under 18 kan väll blunda då!

Vi vet att tjejers kroppar inte är böjbara som gummisnoddar men för er som är de så är spiderman ett alternativ! Och som tur är så kan man ju alltid köra spiderman eftersom även ni tjejer kan utföra den!

Fridens spidermansex

/L

kollekt

Tänkte dra igång en insamling!

Vi på Dudez ligger i startgroparna för steg 3 i bloggandet, alltså att gå ifrån blogg.se och flytta till ett eget domän, på svenska, en egen hemsida. Den är inhandlad och ska "bara" göras i ordning. Det får ta den tid det tar då vi inte är några hackers...

Vad har då detta med en insamling att göra? -jo, på en egen hemsida kan man ordna layout och hela det köret precis själv, hur man vill. Även ha sådana hära "72 900-sms" som t.ex donerar 50 kr till röda korset. Vi tänkte dock att ni som vill ska få chansen att donera pengar till oss, inte för att stoppa i egen ficka utan för att utveckla bloggen och inhandla saker till experiment som vi redovisar här på bloggen!!

Innan detta är möjligt då vi för tillfället inte har fått igång hemsidan och där tillhörande donationsfunktion vill jag bara höja ett finger för att vi har startat den första insamlingen!

jag var idag på Biltema och skulle köpa lite prylar och fick syn på det dubbelpipiga utblåset! skulle inte detta passa perfekt på min eller Linus bil? det tyckte jag.. 1998 riksdaler var lite för mycket för mig att lägga ut på en skojgrej, men med eran hjälp är det fullt möjligt att detta "raggarrör" snart sitter på nån av våra vrålåk! Vi vill låta, väsnas och synas med våra megafeta bilar.


Skulle passa perfket

Vill ni också att detta blir verklighet är det bara att donera 5 kronor eller valfri summa. Innan hemsidan är igång lägger ni valfri summa i ett kuvert och lägger den i Limps brevlåda, smidigt va?

MVH  Perz


Dagens Bild

Score är ett ställe som tappat sina besökare sen man börja ta betalt för att få komma in o sätta sig o prata! Men ännu finns det faktiskt lite folk som drar dit! Tex turturduvorna här nedan som inte är dirket blyga. Inte ser det ut som de tänkt skaffa sig ett rum på ett tag heller.


Resten av natten lär gått vilt till för dessa 2 individer.

Kanske har tråkiga score förvandlats till en enda stor grupporgie? Nej tror inte de, detta var troligtvis en engångshändelse på score! Man skulle kunna tro att detta är på arena!

Fridens fyllekärlek

En liten fråga

Har funderat ett par dagar nu på vad en låt kan heta.. Ni vet den där lugna sköna låten i reklamen för nya CSi, Grey´s Anatomy, Criminal Minds och lite andra serier. Den är ju förbannat skön men det är lite tråkigt att man bara får lyssna på den 20 sekunder åt gången.
Så frågan till er är alltså: Vad heter låten/artisten? Vore skönt få lyssna på den efter eget behag.

Notis: Den första som svarar bjuds på en kaffeköpp på Waynes mitticity nästa gång vi ses.


/Albs

Bertil Landgren en sann hjälte!!!!

Som många vet har jag haft en brysk kontakt med Telia på sista tiden!!
Sanningen är att jag beställde mitt bredband i Oktober.  NU HAR JAG ÄNTLIGEN BREDBAND!


Imorse ringde mobilen och jag var nära på att inte svara eftersom nummret var okänt. Det var Bertil som ringde!

~"Hehehe, Dä Bertil här, hade du nåe bredband som inte fungera?~  Jävla Kiiäng!
Alla som känner bröderna Hagen vet hur skönt Bertils garv e.

Han kommer hit och pillar lite i telefonjacket, snitt snitt opperate opperate. Sen kryper han ut i trapphuset, sliter upp en lucka i  väggen och slotsar lite hubs.

Haxxat o klart sa han o gick!

/ Storm

Till flickorna

Ofta så hör man av sina tjejkompisar att deras pojkvänner inte är några gudar i sängen eller att dom blir upplapade i brygga alltför sällan.
Vi män har ju sedan länge konstaterat att den kvinnliga orgasmen bara är en myt.
För att inte spåra iväg på sidospår nu så tänkte jag ge lite tips till flickorna som kan leda till ökad sexuell njutning.

Till att börja med: Våra kukar är inte gjorda av stål (även fast vi egentligen vill att det ska vara så). Alltså, den behöver inte bli behandlad som en krigsfånge på Guantanamo, Han behöver nämligen ömhet Han också. Många tjejer tar nämligen fel på Usama Bin Laden och just kuken..Nästan alla tjejer tycker att det är skönast att göra det som vovven, nämligen bakifrån. Eftersom att det även blir en lite dominant roll för mannen så stiger ju även upphetsningen enormt och ligget kan bli aningen tidsbegränsat.
Så till tjejerna som tycker att era partners kommer för tidigt bör alltså inte be om att bli tagen bakifrån alltför tidigt. (Det kan leda till besvikelse)

Sen är det ju det här med tempo. Vi killar är inte gjorda för att klara av att pumpa i maxfart i 1 1/2 timme. Så gäller det inte en snabbis så bör ni se samlaget lite mer som en Tour de France etapp, nämligen i stigningar.


Till sist så tänkte jag ge ett tips på en ställning som ger oss killar maximal njutning. Efter flera års forskare har vi på Dudez kommit fram till att "Spiderman" är den absolut skönaste av ställningar. Till er som inte känner igen den så är det en variant av att du rider killen. Men istället för att sitta på knä så sätter du dig istället på huk á la Spiderman.
När du intagit positionen så ska du absolut inte föra in hela snoppen i dig utan bara ollonet, sen är det bara att då börjar upp-och-ner om-och-om. Kan garantera att varenda kille på jordklotet njuter av det här.
Det är dock en ställning som bör utövas allra sist i samlaget, det tar nämligen inte så himla lång tid att nå klimax..


Undantag: Om killen är berusad, kör allt vad gäller alla ställningar ni är kapabla till! Killen förvandlas nämligen till en duracellkanin alternativt evighetsmaskin under alkoholruset! Skulle Han inte resa sig så finns det sprayer att tillgå på närmsta pornobutik. Annars är Perz bara ett samtal bort!

På bilden ovan har du alltså Spiderman som i det här fallet är
kvinnan i samlaget. Upp och ner på toppen av snoppen är det
som gäller. Klimax nås inom kort. (Max 2 min)Psst.
Att "komma för tidigt" är inte givetvis inte något som hänt oss på Dudez då vi är gentlemän vars högsta önskan är att våra damer ska bli fullkomligt tillfredställda och att dem skryter om våra insatser på nästa symöte!

/Albs

Vilken dret!


"Välkommen till din nya förenklade startsida"

Är det ett skämt eller! Den är inte förenklad, den är försvårad och hur dålig som helst! Facebook's webdesigner tänker antingen med armhålan eller går på någon ny drog, alternativt så är han dretfull! de här är ju de sämsta och fulaste jag sett!

Inte ens värt ett fridens

dagens bild

Ukke, som är dagens norsk och reppar i dagens bild greppar mer än gärna skidåkarass!


Hockeyspelare.... inge hyffs.

Hur nöjd var han då Ulrik? - såhär:


För jävla go
FRIDENS SKIDÅKARE

/P

schlet

vill bara att alla ska veta att jag har MÅNDAGSKRÖPP!

Ni vet
en sån där go kröpp en bare har efter en tvådagarshelg en måndag morgon vid frukost och du måste till jobbet.
Var jag tvungen att gå till jobbet? - nej. jag slutade halv 7 imorse istället... och vaknade nu, halv 6, av att folk ringer och vill att jag gör tavlor åt dom. jobben kommer till mig, till mig i min sköna säng, till mig. Livet är nice, måndagskröpp är nice när man inte behöver röra på den, du är nice. Nej jag var inte ute i helgen, bara trött. Får väl ha måndagskröpp för det.

pröva ni också:

Det är bara att köra en redig fylla en helg eller göra som norskarna, snurra runt en skidstav så möe du orkar. löp lite efteråt, dra dig i nåt så fruktansvärt och vakna upp på måndag med kröppen vi alla vill ha: Måndagskröpp.


stilstudie av champ the champ gällande norsk fylla.
Staven tillhör en Juniorvärldsmästare (på riktigt).


Ha en riktigt bra dag! / Den ende Erik


Kontaktannons!

Bloggens första och kanske enda kontaktannons kommer idag! Jag gör den här som en tjänst till en nära vän! Han kom fram och frågade mig idag om det fanns något jag kunde göra så brudarna får upp ögonen för honom! och givetvis är jag en bra vän och gör vad jag kan för att ge tjejerna en chans och se vilken bra man du är! Så brudar, här är han, Christoffer Domare Enjoy!

Fakta:
Domare som han kallas är en ung man med 18 år i ryggen, han bor tillsammans med sin mor och far i det lilla samhället Edsvalla som är en förort till Vålberg. Han har några äldre bröder som han ser upp till och lär sig mycket utav! Han är ca 175-180 cm lång och har en välbygdkropp. Han går sista året på gymnasiet. Hans mål är att bli brandman om beygen räcker till, annars ska han bli modell säger han! Han är som ni säkert redan förstått heterosexuell vilket betyder att det är damer han är ute efter! Han luktar alltid gott och har väldigt mjukt och fint brunt hår! Han gillar också barn, inte som en pedofil utan han vill gärna ha barn i framtiden! Ni förstår hur jag menar.

Intressen:
Domare spenderar mycket av sin fritid till kompisar och sport. Han är en jäkel på hockey som han tränar flera ggr i veckan. Vill ni se honom får ni kolla upp träningstider och besöka honom i Norvalla is-stadion där han glider runt med nr 24 på ryggen! Förutom sport och kompisar är brudar ett stort intresse! Han är duktig på o laga mat, en gång gjorde han makaroner o falukorv och gjorde ett hjärta av ketchupen! Han gillar tyvärr inte långa kvällspromenader då han ofta är trött efter träningen! Då tar han hellre en "långpromenix" i sängen om ni förstår vad jag menar HEHE! Han är även intresserad av mode och har därför ofta väldigt snygg stil!

Utseende:

Kontakt:
domare_8@hotmail.com! Maila honom om ni vill ha nummer!

Slutsats:
Är du en kvinna mellan 15-20 år och söker manligt umgänge så är det här en chans du kanske aldrig mer får! Du får själv bestämma vilken typ av relation ni vill ha, domare är nämligen väldigt flexibel och klarar av alla typer av relationer! Så ta kontakt med denna underbara man och ge han en chans till något alldeles extra!


Tveka inte, hör av er innan någon annan får honom!

/Din Limp Linus, eller var det Albin?

Som Storm nämnde så var ett av kraven för medlemskap i dudez att skriva ett "personligt brev". För övrigt rätt skönt att erbjuda och sen kräva, vilket jävla sätt.

Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det här men jag heter i alla fall också Linus fast du kan kalla mig Albin, blir lättare så.
Som ung grabb var jag besatt av Turtles, en jävel på att rita lastbilar och en riktigt dålig förlorare. Pappa fick för övrigt låta mig vinna i sällskapsspel när jag va yngre (förra våren) annars började jag gråta. Fram tills att jag började 7:an va livet ganska lugnt, bodde ute hos pappa en bit utanför årjäng och var en mästare på ryska posten (fick alltid pussa den snygga tjejen).Förutom att jag blev hotad av lärarinnan att inte få åka med till Spanien om jag inte skärte till mig och ett brutet lårben så gled jag precis som Storm igenom högstadiet rätt lätt. Löste förövrigt problemet genom att tokstirra i 10 minuter, få fram lite fejktårar och ge henne en kram och säga förlåt. Resan till Spanien va rätt skön.. Somrarna under högstadiet spenderades med att jobba som vaktmästare i bar über och "spele raava" på Tingevi.


Efter 9:an hade jag inte en blek om vad som skulle ske men det hela slutade med It-linje på Infokomp i Karlstad. I början kände jag mig som Alfons kompis, ni vet han osynliga. Men allt eftersom började jag stortrivas i klassen och det kunde inte bli bättre. Gymnasiet gleds också igenom med lite sedvanligt fusk, en resa till Polen, betting om
vem som vågade krama den nya lärarinnan först (som jag först trodde skulle gå i min klass). Ska även nämnas att vi hade världens skönaste datalärare, creed till Lappen!Har fram tills nu helt glömt bort att jag spelat en del innebandy i mina dagar också. Började med Storm ute i Hukken med köksbandy och efter ett tag så orkade väl Storms pappa inte med allt som gick sönder och blev tränare för vad som skulle bli värmlands näst bästa lag i typ 10 år.

Innebandymeriter
*Snodde tröja nr 13 första matchen (skulle egentligen burit nr 14) Har haft 13 sen dess.
*Första målet mot ett blått lag i nåt polspel, typ 10 år.
*utvecklat ett våldsamt backspel med Storm
*10-15 andraplatser
*Örebrocupen-silver p15. Avgjorde semin på suddenstraff, iskall tunnel..
*11 points i samma match
*Vunnit ett "jippoarangemang" med brutet lårben.

Efter studenten så har jag inte slitit ihjäl mig direkt. Lite jobb på Konsums lager här  i Karlstad då och då, Sunny Beach ett par gånger, lite häng i Barcelona och äckligt många frukostar hos farmor och farfar. För det ska ni ha klart för er, det finns INGEN som gör godare smörgåsar och köttbullar än min farmor.Några negativa sidor hos mig finns egentligen inte.. Men ska man vara riktigt petig så kan man kalla mig aningen glömsk.. Balansen har även en förmåga att gömma sig i onyktert tillstånd.

Så får jag beskriva mig själv med endast tre ord så blir det alltså svär-mors-dröm.

Tack för mig!


Ny vecka!

Ny vecka, en helt vanlig februarivecka! Värt att konstatera är att vi faktiskt haft en perfekt vinter ända sen i december, något jag aldrig vart med om tror jag!

Jag och Albin laddade upp med piroger och pan-pizzor samt diverse sockerprodukter, allt för att kunna va vaken så länge som möjligt och följa nattens superbowl-final! Jag klarade knappa 3/4 quartrar sen gav jag upp och styrde skutan hemöver!


 Vann gjorde iaf tillslut New Orleans Saint efter en riktigt bra final!


Värt att konstatera i övrigt om kvällen och matchen är att bruden som jobbade kväll på hagahallen igår är tjusig och de har snyggare cheerleaders i USA än vad vi har här, eller har vi nåra här ens?


Nog om den matchen från min sida! Skolan då, jaah, man var ju lite sliten som sagt, men som tur var nalkades det film och då tar man givetvis tillfället i akt att vila ögonen lite!


i övrigt om denna ickemärkvärdiga måndag så tycker jag att Linkan's nya bil är en aning göbbig!

En sådan bil har min mormor o morfar också faktiskt!

Fridens nya vecka!

Hur kan jag ha missat detta?

Det här måste ses!
Klockren parodi på I gotta feeling!!

Denna underbara video kan inte bakas in i en blogg så jag förlitar mig på en gammal med dock så funktionell länk.!


/ Storm

I can has Cheezburger

Mitt uppe i allt slösurfande så  kikade jag förbi I can has cheezburger, en gammal favorit sedan gymnasietiden.
Detta är för mig ett tradtionellt nöje och ett mycket klassiskt tidsfördriv. På ICHC springer timmarna iväg!

En lolcat är ett fotografi av ett djur, oftast katt, tillsammans med en humoristisk nerdummad engelsk text även kallad lolspeak.

För att göra det så bekvämt som möjligt för våra läsare har jag självfallet ett litet filmklipp med de allra bästa lolcats bilderna.

Mycket nöje! Njut!
/ Storm

Offentlig ursäkt

Vi på Dudez försöker att ägna en tanke åt alla människor på jorden. Men precis som för Tomten så kommer ju vissa lite på mellan hand ibland. Nu handlar det ju dock inte om att det här folkslaget inte varit snälla under det senaste året utan mer om okunnighet från vår sida.
Igår var nämligen Samernas nationaldag.. Vi är inte sämre utan att vi ber om ursäkt och hoppas att ni har det bra på isflaken där i nordväst..


Grattis på nationaldagen (?!)

Etersom att vi är ute en dag för sent så bjuder vi på en same-låt nu såhär på söndagskvällen.
Ingen av oss är speciellt bra på språket men den lyhörde hör att det är om renarnas frihet och toppluvor hon sjunger om..
/Dudez

Hur kan man må mentalt dåligt av mat? Varje gång?

Det ska inte mycket till för en helgdag på CSC ska vara hektisk. Därför får man äta något som går snabbt..
Donken är en riktig bov här. Först ska man stå i ovärd kö för att senare få sätta tänderna i en mjuk och blöt burgare som man egentligen inte tycker om.. eller ja. Man äter ju där så visst får man i sig maten.
Det vidriga är ju inte maten i sig. Det är känslan efteråt när man tryckt i sig en +meny.

De allra flesta tycker nog att Mc Donalds mat är okej, inte helt piss, inte jättegott men ok. Ändå inte helt okej men ätbart. Det är ju trots allt smidigt.

Jag vet inte om det bara är jag men efter varje besök på Donken så mår jag dåligt. Inte för att maten i sig var dålig men man känner sig kass på något sätt. Värdelös är ett bra ord. 
Känslan är svår att beskriva men jag hoppas att ni ska förstå. 
Eftersom ett mål inte har några fysiska effekter eller synliga symptom så kan man förklara det mer som ett oönskat tillstånd.

I milda mått smyger sig en rågad portion av oro fram i kroppen och man börjar tänka på alldeles för djupa saker.
Tankar som,  när ska jag ta tag i mitt liv?, varför tränar jag inte för?, när ska jag bli vuxen?, min bil har inte startat på 2 månader, undra om jag har någon könssjukdom?, jag har inte sett mina föräldrar på en månad och varför köpte jag plus meny?. Är vanliga tankar efter att ha dinerat hos de stressade.Men varför kommer de här tankarna och känslan av uppgivenhet, underlägsenhet och ett tydligt mindrevärdekomplex fram?

Så!? Är det bara jag som känner så här eller har jag missat något? Tror knappast att det är vad Mc D vill förmedla ut till sina kunder. Det är inte troligt att det står " grav nedtoning av livsglädje" i receptet för en Big Mac.

Vill ju tro att det här är vanliga känslor hos den yngre generationen, framför allt tjejer. Det är väl jag och dom.
Värt att tillägga är att det är få som har så god självkänsla som jag har, med andra ord tacklar jag av känslor som dessa i takt med att jag går där ifrån. Undrar hur det ligger till hos småtjejerna som hänger utanför SF?

Anyway, finns det ens lite logik i det jag nyss skrev?

/ Storm


Ridhuset i mitten

Har äntlingen tagit mig till solens stad. Efter många om och men och diverse lögner om pojkvänner och jobb i Hagfors så lurade jag till mig en lägenhet precis intill sjukhuset. Ni vet ett av dem höga där längs älven.

Resultatet:


Lägg märke till hockeykort-samligen uppe till vänster..


Är mer eller mindre obesegrad på Fifa på hemmaplan.

Det ska dock upp ett barbord där vid tavlorna, det styr
pappa upp nästa gång han kommer.Svärmorsdröm som jag är så bäddar jag självklart sängen
varje morgon. Det är även här "magin sker"


Till mig kan du komma om du:
● Vill bli bjuden på ett glas saft
● Få stryk i Fifa
● Chilla i största allmänhet
● Städa (?)
● Har Avatar på blueray


/Albs

yesmayn

som linus gillar solen gillar även jag den. Fick lite flashbacks imorse när man blev bländad i motljuset man inte sett på ett tag och blev helt plötsligt sugen på lite Mora-sommar. Eller låter det fel med vattenskidor, stek, go musik, redbull i oändlighet, världens coolaste bil med tillhörande brudar och rock 'n' roll?snart så.

Googlande på låg nivå!

Efter nyheterna började det googlas på lite allt möjligt och ni vet hur det blir. Man börjar med söta pandaungar och helt plötsligt så är det någon video på en full ryss som lär ut karate gratis på gatan.

Det roligaste tycker jag ändå är denna övertydliga skylt jag råkade snubbla över. Som ni ser nedan så är locket på toaletten längs ryggstödet och det är alltså förbjudet att sväva i luften samtidigt som du utför dina behov.
Personligen tycker jag att det borde vara tvärtom. Har någon förmågan att kunna sväva över toaletten så borde han/hon få göra det när det behagar.


Såhär får man alltså inte göra!

Söndagsoutfit

Vädret här ute på rivieran är magnifikt! Aldrig har solen varit så jävla fet! ska gå ut o sätta mig i solvägg o njuta stygt nu! Musiken liras på hög volym och tror aldrig jag haft en bättre bakfylla faktiskt!


Söndagsoutfiten ser ut på följande sätt!

Raggisar-Fått av min utomordentligt snälla mormor!
Mjukisar-Fått på skolan, riktigt bekväma faktiskt.
T-shirt-Do it yourself, nåra hundralappar på JC
Kofta-Köpt på tidigare Bertoni för femhundringen!
Iphone-Köpt på telia för nån fattig stackare tog min förra!
Kaffe-Köpt på coop, gjort av löfbergslila och framställt i typ brasilien eller nått! Gratis, mamma betalar!

Solväggen vare jah med stekbrillorna på!

OvEr and OuT

Fridens StOrA SOL

dessa söndagar

Hur vare man stava till söndag nu igen? Dräp mej typ va? Nej så farligt äre inte, jag får lov o säga att jag riktigt anständig igår.

Kvällen spenderades tsm med ekstam, cop o dave på nöjes. Inte jättemycket folk men de dög ändå, det var trevligt o de är ju huvudsaken. Körde lite softa moves, kasta rävar och drack nåra heineken för att sedan runda av med drink o jacuzzi hos cop. Vilket också får ses som riktigt trevligt!

Bra kväll med andra ord!

Dagen till all ära kommer spenderas i mörmon! Där ska mysas med en kopp kaffe, daminnebandy och sedan u-laget! Har ni inget o göra just nu så kan ni alltid ruska liote tupp till denna underbara flamma, orkar ni inte ruska så kan ni bara se o njuta! http://skoften.net/index/video/meest_sexy_webcamshow_van_2010

Det bästa som finns med att vakna efter en hård kväll är o se att där på nattduksbordet står en full vattenflaska!

Viktigt!

Fridens vatten!


Behöver ni ha en beskrivning?En bild säger mer ... ah ni vet. Enjoy !

/ storm

SÅ sant

När du vart ute så finns det endast 2 saker som kan stimulera din hjärna! Den ena saken ör ju givetvis sex, men nu menar jag den andra saken! MAT, aldrig är man så hungrig som på fyllan och aldrig är mat så gott som när du kommer hem! Håller ni inte med mig så är mi nykterister eller myttare!

Nu ska det njutas av måltiden ses imorn bitti eller till morgonen kanske man säger!


peaceout 8town dude dude dududu dude dude dudezssszzz!

Fridens fyllekäk

kvällen som varit

Har producerat endel iallafall..


När man inte kan genomföra det själv på krogen får man måla upp ett scenario...

Halvvägs genom tavlan ungefär, resten målas någon annan dag. Det där med måleriet ligger tydligen i släkten, mormor är en räv på att måla. eller vad säger ni: "perz 1 år"


perzone crazy but adorable

Sen att jag målar två brudar som hånglar och hon sköna porträtt på lillpiggedy är en annan sak... Man såg väl redan som liten att jag skulle bli en galning med penseln i handen? - ha, skämt åsido.

Godnatt folket!

/ Perz

Dagens bild!

Paparazzi-Alban låg och smög i Bulgarien för ett par år sedan när
han plötsligt dök upp, och som han dominerade stranden...


Har suttit och slipat på bildtext i 10 min nu fast orden räcker liksom
inte riktigt till. Alfahane
?


/Albs

Daniel Ekstam

Enligt Daniel är det fabriksfel på stolen men COP menar på att Ekstam är för tjock!


Bedöm själva, jag är nog på COP's sida!

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Peace out

Fridens Stolar


Aningen städad lördag

Om jag skulle skriva att jag inte är partysugen, skulle vara en lögn. Här på Dudez ljugs det aldrig!
Rykten säger att det kommer att vara relativt tjockt ikväll. Hade inte vart fel att rävat kring krogstråken denna afton.

Precis som Perz nalkas återigen en hemmakväll. På TVn är det underhållning alá Zlatan y Messi unt
Xavi. Man tackar! Strax efter slutsignal så jag med ett leende på läpparna se Real tappa 2 poäng mot Espanyol. Så säger jag inför varje drabbning Real står för, sanningen är väl att detta inte ens borde ses som en drabbning.

Vi kan konstatera att det kommer att bli en städad lördag i Karlstad även denna helg.
Kvällens drink blir rom och cola och den avnjuts som allra bäst kall minuten efter Zlatans 1-0 mål.
Segern firas med ett par 6or utav den nya vodkan. En rökig Bowmore med tolv ljuva på ektunna står till befogenhet.

(Från vänster till höger i bild. Zlatan, Messi, Hysén)/ Storm

Den seriöse i fyran

En annan har just slaktat Arvika i en träningsmatch
på hemmaplan. det var inte igår man spelade hemma på ön och det kändes
riktigt gött att faktiskt göra det. Alla profiler var på plats som förr i tiden:

Ern
Hasse
Kalle Nystadius
Uffe&thomas
Bugge
Bengan
Thorén
Säther

jag har säkerligen missat någon men örn-nästet var sig likt. Den enda jag inte såg var Bulten.
Var var han?
Åter till matchen, En annan spelar förövrigt back med häka. riktigt kul och båda vill allt annat än spela defensivt.
perz drog återigen några rider som han förjämnan numera gör, kissade på en kille idag och drog upp han på läktaren. Det var inte heller igår man dribblade en kille... Rundade målisen och drog den på ett ben och gick mållös ur det hela. - förövrigt en vana


cry me a river and drown in it!

Nu när det äntligen var lördagsmatch och man tänkte ta sin första fylla sen nyår (!) så ställer man självklart upp och spelar U-lag imorgon, vilken moral, vilket hjärta för klubben, vilken kille! eller?
tror snarare partybroms är ordet.
Men när bugge frågar svarar man inte "nej, jag ska ut och supa istället" har gjort det en gång och fick då tillåtelse till detta, men kände att det fick räcka med en gång.

Så vafan gör perz en lördagkväll? Han fiskar bäst han kan och ska måla en fet tavla nu.
Hälsosamma Erik hoppas alla får en otrevlig kväll och att ni alla är så jävla bakis imorgon
och att ni får en riktigt ovärd kväll utan "no limit - PFP" bredvid er sida.. fast det har jag ju redan påpekat.


MVH Erik


Vilka kläder ska jag ha?

Är hos Lisa nu och hon fungerar precis som alla andra brudar!

Ska jag ha de vita? eller är den svarta bättre? MEN TITTA DÅÅÅ! Ska jag ha den här eller den här, Eller neej vänta ska jag ha denna! HAHA ska jag gå utan BH i denna? hehe! Ser jag tjock ut i denna? "Nej" Men ärligt du kolla ju inte ens Linus! Är det säkert att jag inte ser tjock ut? "Nej du ser inte tjock ut" Ska jag ta ett skärp under tuttarna då? Nej de ska du inte Lisa, Men är du verkligen säker på de? "Japp" Okey men jag tar skärpet med mig iallafall! Vilken BH ska jag ta då? Är den svarta ful under denna överdelen? Jag kanske ska ta den vita! MEN LINUS titta nu då! "Ja men jag kollar ju" Bra är du verkligen säker på att den vita är bäst, Jag är helt säker Lisa. Oj nej nu måste vi skynda oss, Blir de bra såhär då? "Ja". A men aah, jag tar med mej denna ifall jag ångrar mig under kvällen!

2 min går!

Nej Linus jag tar denna överdelen ändå, den andra passar inte till denna! Men var la jag den nu då? Nu måste jag bara välja skor (det finns 10 par att välja på) Ska jag ta helklack eller halvklack? eller blir stövlarna bättre? jah, stövlar får de bli, det är för mycket snö! Så nu måste vi gåå Linus! (jag har vart färdig sen hon börja) Jag måste bara snabbt packa ner allt smink! 

Jag vet givetvis redan vad jag kommer välja att hon ska ha på sig, det finns bara ett alternativ för tjejer när de inte vet exakt. Lackissarna! De funkar i alla väder och på alla fester så det får hon välja denna gången med givetvis! Allt passar till lackissar och kvällen är räddad med dem på!

Lisas senaste posebild, man måste ha handen i midjan så det syns vilken form tröjan har visst!

Fridens brudar

 


Sagt om förspel

MSN-KONVERSATION
Albín: Nu får du förklara dig!

Min i framtiden personliga frisör: Men jag menar, är jag horny, och jag vet att ja vill ha kuk. Så blir man ju förfan bara frustrerad ifall man ska behöva vänta en 30 min på det. Då räcker det med 5 min och sen pang på!
Dock om man är haaaalvt sugen så äre nice med förspel..

Albín: Då vet jag..


"Håll käften och ta mig istället för
allt jävla gosande"

/
Albs

Simon vs Bassunter

Under resan till Sunny beach fick man uppleva Basshunter på en av klubbarna. Som vi tidigare berättat så är Ajet en före detta DJ! Här försöker han få kontakt med idolen och förebilden Basshunter! Vilket bemötande Dj ajet fick? Bedöm själva!


Groupie? Det skarpa ögat lägger även märke till basshunters moves!

Fridens Basshunter

Att tänka på - Februari

Februari är inte bara månaden då man lägger grunden inför sommaren solbränna, det är också månaden då man lite smått börjar kika in lite trender inför sommaren.

Kläder eller modé i största allmänhet är ett stort intresse.
Rekomenderar att redan nu börja kika sig omkring efter trender och influenser inför sommar -10.

Man ska alltid bära kläder som man själv trivs i och framförallt bär upp. Det är inte polaren eller någon annan som avgör vad man bär upp eller inte. Det är du själv. Alltid!
I mitt tyckte är mixen den allra bästa, jag skulle inte påstå att jag slaviskt följer ett visst modé eller någon trend.
Jag vrider och vänder och bär kläder som jag själv anser är snygga. Vad andra tycker är skit samma!

(Dock är det tur att jag jobbar långt borta från den riktiga världen så ingen kan se hur illa man klär sig på jobbet, vilket är 26 av 30 dagar i månaden. I stort sett det enda som jag lider med i mitt jobb så är det kläderna man bär till vardags.)

Kommer att återkomma med mer konkreta tips som i mitt tycke är schyssta kläder inför sommaren.

Kolla killen till vänster i bild.  Om jag fick välja själv skulle jag se ut så på jobbet . .
Kolla killen till vänster. Så skulle jag se ut på jobbet om jag fick välja själv. En lättare kollision mellan brittisk preppy med betoning på aningen modernare amerikansk sådan.

/ Storm

dagens sovställning!

Den här rubriken kommer ni inte se ofta, men vi undrar Simon Ajemark, hur fan kan du sova såhär!


Söta sockar

Fridens fyllesovställningar

sockan

Som ni sett i ett tidigare inlägg är sockan en mycket bra grej under vinter. men den kan användas till annat också!

Vill man inte gå runt i kallingar som stramar i midjan och gör att pungen klistras fast i låret så kan man få den kära sockan till användning! Lägger man ner tjorven och dess tillhörande kulpåse i sockan hålls paketet fortfarande varmt och baken luftas! Man slipper alltså resorens påfrestningar på midjan!Fridens användbara sockor


Falskt alarm

Man ska inte ens kunna gå in på sin egen blogg utan att behöva lyfkta på ögonbrynen. Likt spanska och engelska sportmedier florerar ryktena friskt även fast Silly Season är över.
För 1 timme och 52 minuter sedan så skruvbade jag ihop ett bord jag köpt på Ikea, själv...
Så även fast jag är en ganska "het spelare" på marknaden så var det denna gång alltså bara ett falskt rykte som saknade allt vad källor heter.
Så min säng är fortfarande oskuld och väntar på att den rätta ska dyka upp!


Linus Albinsson, svärmorsdrömmen!/Albs

Naken=frihet!


Varför trivs man bättre som naken? Det är skönare att sova naken, det är skönare att bada naken, det är skönare att ha sex helt naken,! Oftast är känslan skönare när man är naken! Är det friheten av att den bara hänger där o dinglar och inga påfrestningar på huden sker! Eller vad är det som är så mycket skönare?

Och tycker brudarna det är lika skönt som vi killar? Jag tror inte de! Det är sällan man ser brudarna köra nakenbad och så vidare eller gör det bara de när de är med varann kanske. För det verkar som det är mer pinsamt att visa hud för brudar än för oss killar, vi kan ju faktiskt slita av oss kläderna även om det är brudar i närheten. Skillnaden är bara att spänningen ökar,.

Varför är det så pinsamt att visa sig naken egentligen? Vi ser ju ungefär likadana ut allihop, det är storleken som varierar då. Men den kan vi ju faktiskt inte göra så mycket åt ändå, huvudsaken är ju hur vi använder den! Brudar är det ju verkligen ingen större skillnad på, förutom på hyllan då.

Jag tror hela nakengrejjen beror på att man känner lite mer fri påspätt med lite spänning!
Men som ni ser är det mer vi killer som rycker kläderna! Men så är vi ju killar också! Vi har inga bekymmer om våra kroppar eller liknande, vi är nöjda med det vi har! Hakkuna matata


Vad är inte mer somrit än ett nakenbad! Söker du i ordlistan på sommar så får du upp nakenbad som exempel!

Ni brudar behöver heller aldrig vara oroliga när ni ser hur små snopparna är när man kommer upp ur vattnet! Tjorven fungerar nämligen så att den kryper in i skinnet o värmer sej när man ger sej ut i det blå. Ni kan va lugna, den kommer allt fram igen bara ni lockar lite på den

Fridens Nakenfisar

/L

37 min!

Om exakt 37 min ligger albin in sin nya säng i sin egen lägenhet på sommaro!Lycka till bro, Vi håller tummarna för att allt ska gå bra och sängen håller!

MVH vi andra 3 som skriver här!

Skicka gärna en lycka till-kommentar ni med!


hissbeef-notiser

När man vill få ut ett budskap till någon/några så är sådana här lappar ett bra sätt! Det är bara att skriva ner ditt budskap och sätta den där flesta personer passerar!

Bild tagen i Albins Hiss!
'
Röd markering:  Speciellt om du är gravid? Är det viktigare att torka upp spyan som man lagt om man är gravid eller?

Fridens Arga lappar!

/L

look-a-like

Vi har ju trots allt en kategori som heter lika som bär!
För tillfället är det bara Oris vi har hittat en Lookis till, eller rättare sagt jag hittade en snubbe när jag spanade brudar och la ut rävar på feyyyan som var snuskigt lik limp.

Har dock en trio grabbar som tydligen ska vara rätt lik mig..


Alexander ryback                            Brolle my man                             John TravoltaSomtliga säger att jag är lik snubben i twilight, men så jävla snygg är jag faktiskt inte. Okej, jag må ha fetare back än Joel Kinnaman men att jämföra mig med världens sexigaste blodsugare?

/ John Alexander Jr.


väckarklocka

blev väckt imorse runt 14.00 tiden av att det knackade på min dörr. jag sket väl i det och flippade över på mage för att trycka ner morgonbången.. gick upp någon minut senare och utanför min stuga står en okänd MILF. Med john blund kvar i ögona och ett par innebandyklubbor i handen undrar hon nog vad fan jag håller på med!
...jag med.

- hey jag ringde din mamma! du har tappat din mobil ute, här är den...
-
ehm, awesome. tack så mycket...
-KANON! hejdå, yo, fuck u, osv osv osv....

mhmm hon var brunett..

Utan att ha fattat vad som nyss skett var jag iallafall klarvaken och uppe med tuppen. jag slapp åka in till stan och köpa ny mobil, dessutom med mig själv icke veteligen att den var försvunnen sedan natten innan. Den måste ha försvunnit när Linus jävla baklucka på bilen inte gick att öppna, fanns inte ens ett handtag att rycka i.... så där ute låg min vän, kall och övergiven, pågrund av en VW. 4 missade samtal och några mess hade jag också, bubben då....drömde om att jag var rockstar inatt förövrigt! I love 'em gropies, gillar egentligen inte hångla men man ställer väl upp för fansen...


fridens hjälpsamma mammor!


/P
Falsk Marknadsföring!

Ni vet när man är liten och får en stor kartong med fetaste radiobilen på och blir så lycklig och glad, men näru öppnar den så ligger där 10 par raggsockar istället och plötsligt förvandlas din brinnande glädje till förtvivlan och psykisk/fysisk sorg!

Eller som på nyår när du ska köpa bautaraketen du sett i tidigningen, men i själva verket är det endast en liten kinapuff. Ni förstår vad jag menar och hur besviken man faktiskt blir.


Här ser ni hôkken superhot käring som ligger i förpackninga. Texten gör na inte fulare direkt. Känslan över att få öppne denne vådlige förpackning åh bara tröcke innen i na ä euforisk. Hårt & skoningslöst! En ska tröcke lufta tur na helt enkelt!


Men sö öppner en åh får se dette like. Ho har ju för bövlarns inte ens fötter och vårtera på pöppera existerer int.

Men va fan! Fetta ska inte behöve lide för att käringa ä ful!

Men detta är ändå vad vi kallar falsk marknadsföring..

Fridens fetta

Någon som känner igen sig?Mobilt internet med kontantkort


Jag är så fruktansvärt arg på Telia så det finns inte ord! Jag beställde bredband utav dem i mitten av oktober 2009 och de har fortfarande inte fått det att fungera.

Idag fann jag lösningen på Teknikmagasinet. Jag surfar numera på Comviqs mobila kontantkorts internet.
Sug på den! Det är ungefär som att cykla baklänges, samma tempo. . .
Anyway, kan iaf blogga samt nätt o jämt hålla glöden uppe för mitt sociala liv.

Nu är jag åter på plats i Charlottenberg... skratta ni bara för det gör jag också.

Sommarens kompensation för mitt oförsvarbara underlag till träning under vintern är fixat. Det skall bara verkställas.
Jag kommer markant utmärka mig på alla bilder i bar über som kommer att publiceras under sommaren.
Inte pga kompensationen utan bieffekterna ingen träning har.
Men det är en annan femma! Ska allt klara mig.~Charmen /chansen finns så länge skjortan är knäppt~

/ Storm

kärleken till snoppen!

Förstår att ni tjejer kanske tycker de ser lite ofräscht ut när man sitter med ena handen i brallorna, ibland båda händerna tillomed! Men det är kärlek, ett brödraskap ungefär! Mår inte snoppen bra så mår inte vi bra! Svårt att förklara men ska göra ett försök! Tyvärr tror jag inte det är något ni kommer förstå, någonsin! 

Den kräver en del omtanke, mys och tjelande för att den ska måbra och fungera som den ska! Framförallt kan den behöva värme! Den är heller inte bara till för sex och snusk, den fungerar också som en avstressande manick! Ni vet att det finns stresskulor man kan sitta hålla på med! Den funktionen kan även tjorven ha! Så ni ska veta att det inte bara är en slang som hänger där för att ge ifrån sig vätskor! Utan den har som ni ser fler funktioner och den är som gjuten för att ligga o vila i handen som en av och på knapp för att slappna av!

Man kan också göra figurer med den som får upp stämningen i alla omklädningsrum, hur än resultatet i matchen slutade eller om du inte lyckades vinna "aldrig nudda mark" på gympan.

* Lövbiffen: Man trycker upp kulorna i dess ursprungna hål som de lagrades i innan de trillade ner i påsen så att pungen återigen blir tom. Man har numera en lövbiff att leka med.

* myggan: man tar ett stadigt paket runt hela setten och vrider det upp och ned. Pungen spelar ögon och dicken är näsa/mun/kropp på myggan. Framstår bäst med bakdragen förhud.

 * digimon/pokémonutveckling: Man trycker in penis i kroppen och får den att fastna där, När man sedan släpper taget utvecklas dicken från liten liten pick till stor, förhoppningsvis, och ståtlig igen. Detta klarar endast rutinerade partytrickare av då det är en svår och riskfylld övning.

* trumvirveln: Samma sak som med lövbiffen och dessa två brukar hänga ihop. När man gjort som med biffen och ska ha tillbaka kulorna i påsen kan den riktigt skillade mannen dra en trimvirvel (låta som samt veva med händerna) och avsluta med ett cymballjud och i samma veva "spänna" ner ena kulan i påsen igen. Spänningen görs från magmusklerna som håller upp kulan i kroppen. Efter detta är det bara att repetera virveln och släppa den andra kulan.

Ser du en kille sitta så där med handen i brallorna så vet du nu att han är totalt avslappnad och har det riktigt soft! Så ni damer kan sluta tycka vi är äckliga för det hör till vardan och alla killar fungerar så! Det är vår andra själ och vår närmsta vän! Ingen känner mig så bra som han och så är det hos andra killar också! Man kan även säga att vi är så tighta att "dit jag går, går även han"

Om ni inte förstått vad jag menar så kommer här bilder på hur de kan se ut! och kom ihåg! Det är inte som det ser ut eller vad ni tror! Det är kärlek!


Ett brödraskap som inte är äckligt utan normalt som vilken kärlek som helst!

Tror snarare ni tjejer är mer avis på att ni inte har nått o hålla i!, därför säger ni att de är äckligt och ofräscht!!

Fridens Kärlek!

/L

tillägnat jake.

Hallå? vart är du? jag saknar dig... svara i telefonen är du snäll! - eller åtminstånde ring upp! det är allt jag begär :( höra din röst är allt jag ber om just nu, behöver den...jakob andersson <3

/din vän perz

Dagens Bild!

Det är inte bara vi killar som tjuvkikar när tillfälle ges!

      

Men det är ju så vi fungerar! Det är ju så spännande!

Fridens Tjuvkikare!

En liten fundering!

Satt och tänkte på en dag när jag kollade in nått på TV:n! Tjejer fungerar på lite underliga sätt ibland enligt mej! Tjejer än en fantastisk ras! Men ibland undrar jag över lite saker!

Som den här gången! På somrarna viker ni ut er på stränderna med era tjusiga utomordentligt vackra Bikintrosor och BikiniBH, heter de så? Ah ni fattar vad jag menar iaf! Så till frågan, Varför är det så grymt mycket mer pinsamt att visa sig i BH och trosor än bikini?

Jag tycker inte att det är så stor skillnad faktiskt! Ni visar ju faktiskt precis samma delar av kroppen, ibland kanske mindre med bikini till och med! Hade ni gott i baddräkt förstår jag att det är skillnad! Men större delen använder ju inte så mycket tyg nuförtiden!

 

Nej jag hittar faktiskt inte vad som är mer pinsamt med trosor o bh än bikini! tycker snarare att bikinin blottar mer hud än bh och trosor ibland!

Nu drar jag alla över en kant, men hos många så är det faktiskt såhär! Kanske är det vattnet eller stranden som gör det mindre pinsamt? eller Är det känslan av att de är mer naturligt?

Det finns endast en andel bruttor jag förstår om det kanske är skillnad, för vissa av er använder ju mer ett nät i olika mönster som trosor än vanliga! Dem ser man ju faktiskt rakt igenom, då kan jag kanske förstå lite! Annars så är det för mig obegripligt vad som är så pinsamt?

Fridens Tankegångar!

/L 

Vintertips

Om du inte vill frysa om vaderna under resten av vintern så finns det knep du kan använda dig av. Antingen så knallar du in på CGC och köper svindyra Raffe Lorén strumpor (finns på beställningssortimentet) eller så letar du helt enkelt bara upp farsans 5 storlekar för stora Adidas strumpor som du enkelt kan dra upp precis hur långt du vill. (Knävecket som max annars uppfattas du som aningen nördig)


Svindyra Raffe Lorén?


Farsans gamla sletna Adidas?

/Albs

Kollektivtrafik - Transport på statens villkor

I mitt otycke finns det inte mycket som väger lika tungt som kollektivtrafiken. Det skulle isåfall vara Telia Sonera AB som också ligger högt upp på listan.
(Telia ska få sig ett alldeles eget inlägg längre fram, jag är mitt uppe i en tvist där jag bör avvakta och se hur det löser sig innan det är dags att verbalt sett våldta dom.)

~Kollektivtrafik innebär passagerartrafik som är tillgänglig för allmänheten, till skillnad från enskilda former av transport, som till exempel taxi. I allmänhet erläggs biljettavgift för resor och trafiken är också ofta subventionerad av skattemedel.~

Jag är egentligen inte så drabbad eftersom jag har körkort och äger min egen bil, så jag kan ta mig från a till b precis hur jag vill. Min bil är numera sliten såhär i vintertider och vägrar att sammarbeta. Hon vägrar nämnligen att starta när jag vrider på nyckeln. Så för tillfället får jag färdas kollektivt.

Värmlands kollektivtrafik (värmlandstrafik) är under all kritik. Jag vet inte riktigt hur en karlstadbos ögon ser på det,
men för någon som inte bor i Karlstad så är det katastrof.
Jag menar! Man tar sig ingenstans på rimliga villkor!!
Om jag skulle vilja åka från Charlottenberg till Arvika en lördag för att ta en öl, så får man vänta i 45 minuter tills en krog öppnar och sen kommer man inte hem.

Förutom att det aldrig finns en buss eller ett tåg som passar ens tider så är det orimligt dyrt att åka tåg eller buss i värmland jämnfört med andra län. Först så blir man rånad för att ha förmånen att få åka med det enda tåget som går mellan Arvika och Karlstad för dagen, sen förväntar dem sig att man ska bli glad för att tåghelvetet är försenat. (för det är det 8/10ggr). Desutom ska man helst gå fram till konduktören och tacka honom för att man fick sitta mitt i ett stort släktträd eller varför inte tacka honom för att man tappat både aptiten och hörseln för ett sekel framöver när man har suttit och tvångskikat på en svensk småbarnsfamilj- familjemiddag.(på tåget)

Det finns ingen hejd på vad folk packar ner i sina ryggsäckar!! HELVETE! Du ska åka till Karlstad 1h och 15min, inte till St:Anton!
Det värsta som finns är specialanpassade matsäcksryggsäckar eller picknick-korgar som är lika stora som garderober.

Detta är innehållet i en genomsnittsryggsäck som går på ett tåg:
1st Aftonbladet, 1st Expressen, 4st bananer, 12st mackor med olika pålägg (stekt ägg är ett säkert kort), 4risifrutti,
1l yoghurt, 1st "resenärens bestick-kit", 1st 3pack festis och en morgonradio (så att alla hör även fast dom inte vill)

Detta borde finnas i deras ryggsäckar:
Mindre mat, servetter, ett sunt förnuft, deodorant och ingen morgonradio..

Vill man ha mat så köper man den ombord!

Att äta på ett tåg, jag menar! Det ser ju inte bra ut, det gör det ju inte. Sen luktar det ju slaktbod när någon gått loss på en picknick-korg. (det är ju trots allt gammal mat)
När man kliver på ett tåg hoppar man ju inte upp i knät på den första bästa som käkar salamimacka, man går ju så långt ifrån den personen som möjligt. Sen är det ju dåliga odds på att hamna bredvid någon som inte har ett tjog smörgåsar i ryggsäcken. Det lyder en matsäcksboom i värmland för tillfället skulle jag tro. . . Är det någon som har bra förslag på hur man ska bete sig för att undvika detta matsäcksfolk så är jag den första i kön för att ta emot förslag.

Man kan ju iofs färdas i första klass på tåg men då är vi tillbaka till priset, då kan man lika gärna ta en taxi eller helikopter. Framförallt SJs priser kan ju dra åt helvete!

Kollektivtrafiken i vårat län är en missär på alla sätt och vis!

/ Storm


Superhunk!

Söker du i en ordlista eller på google med ordet "styr brudar" så får du upp den här bilden som exempel på hur de kan se ut! Man lägger sig alltså naken i badet med 3 brudar och visar att man inte badar med kläder på! Sen är de bara o köra!Fridens Thernström!

dagens bild!

Dagens bild är inte bara en bild utan också en varning om vad som händer om man gör ett skumbad och sedan drar på jacuzzibubblorna när du redan fyllt med vatten och skummedel samtidigt som du lägger dig i badet!!


 
Skummet rymmer då från badkaret och lägger sig som en matta och täcker golvet! Ungerfär som när noshörningen sätter sej på zazoo i LejonKungen! Både golvet och zazoo försvinner.

Detta kan i sin tur leda till vattenskador som man inte tänker på som blir mögel och man blir svårt sjuk eller hela huset ruttnar och man måste bygga om! Om du inte blivit för sjuk så du blir sjukpensionär och får flytta till lägenhet!

/L


vårplåga 2

The baseballs tar upp kampen med dj.magoo angående vårens plåga! De gör om gamla dängor till för jävla goa dängor du inte kan sitta still till! Alla som hatar umbrella älskar denna:/P

omstrukturering

Som ni vet har vi utökat dudezfamiljen, från att vara 2 är vi nu 4 tappra själar. Inläggen sågott som poppar upp dygnet runt och du som har tråkigt vet vilken blogg du ska besöka för att ständigt hitta något nytt att läsa om. Sammanslagningen av LNLtells och dudez har blivit precis som vi önskat med en bredare publik och mer läsare, kurvan pekar ständigt uppåt. Det enda som återstår är att fixa till här på sidan så vi ser någorlunda anstädiga ut men detta är en process som rullar på med tiden och vi ber er ha tålamod och förutseende gällande detta.

Några punkter:

* Limp har tagit över mitt smeknamn "no limit" och kallas numera "no-limit limp"
* jag har varken Storms mobilnummer eller msn. Härligt sammarbete.
* Min säng gör att jag sover till 15.00 varje dag, göra det till en vana? - ja tack.
* pyttipanna med fyra vändstekta är underbar frukost.
* Till helgen kanske det smäller för första gången sen nyår.
* 15/2 10.00 blir mina blommor färglagda.
* vem vann PH?
* sommar, longboard, folköl, ryggsäck med cannor, badkläder, bar über, båt. - bort med snön.
* webcam ftw.


word.

/ Perz

Hardstyle!

Är det tempo i musiken ska det också vara tempo i dansen! Fester och framförallt krogar borde köra lite mer hardstyle ibland! Stämningen skulle bli lite mer fartfylld och jag tror att en del sköna härliga danser skulle ses på olika håll! Det borde iaf spelas nån gång ibland så det inte bara blir den där mysiga klubbmusiken!

det skulle kunna se ut såhär! Beroende på om du druckit lika mycket som storm eller inte!


Fridens hardstyle


snöyra och tatoo

snön far åt all håll, bilen är vingligare än nånsin och det behövs nog tittas till på axlar o allt efter smällen! Rutan är snart fixad och ilskan är på det lugna igen

Ska in te stan bara storm vaknar, där ska det kastas rävar och beställa en tatueringstid tror jag! Ska försöka smälla upp något på revbenen på vänstersidan! Vet inte exakt vad än! Persson kanske får rita upp/skriva något!

Persson tog fram tuschen på 5-10 min o kladda dit lite! och smäck så hade han gjort de där! Killen har faktiskt en ytterst tjusig handstil!

Facebook börjar så smått reparera sig efter överbelastningen igår pga av att alla älskade eller hatade de som vann PH!

Axeln hade fått sig en ordentlig kyss och det blir ingen innebandy på minst 2 veckor! Oturen kan ge mej 3 veckor! Tänker inte försöka förklara vad som hänt då jag knappt fatta själv vad mrs. sjukgymnast hade o berätta! Ont gören iaf!

"2 kondomer va ute på ferre, vet ni vilken som hade roligast?"

- NIXEN
 
Den som blev full!

Tjillevippen

/Limp


Rättvisans brillor

Visst kan Gunvald Larsson uppfattas som hård med sin våldsamma metod och Johan Falk med sitt GSI. Ingen av dessa herrar är dock i närheten av att lira i samma liga som den ädla Horatio Cane. Han styr Miami med järnhand. Men vad är det som gör honom så hård? Det är enkelt, det sitter i brillorna. Dem fungerar som en sorts radar för vilka som ska få sitt liv skonat och vilka som ska raka vägen till bödeln. När H (som han också kallas) inte har sina Ray-Ban på plats kan du känna dig aningen säker om du begått något brott. Det är när dem faller på plats du bör börja springa för ditt liv. Han kommer nämligen aldrig att sluta jaga dig!

Ni som sett CSI Miami vet precis vad jag snackar om. För er andra följer här en video med ett urval (!) oneliners från den i särklass hårdaste snubben på klotet.


RÄTTVISANS MÅ VARA BLIND, MEN RÄTTVISANS BRILLOR SER ALLT!

/Albs

Såhär är det


Det finns ingen sitaution någonsin när en kille är så otänd/ikkekåt som precis efter sex. (utlösning)
Musklerna i kroppen stejkar i kramp, man liksom försvinner från planeten för en sekund eller två, världen står still och man bara sprutar. Precis efter det finns det inget som spelar någon roll, ingenting. Skulle det komma en komet och ta livet av en precis då skulle man dö lycklig 100 av 100.
Man är så avslagen, allt utom myssjuk eller kåt. Det finns inte ens på kartan.

Efter ett riktigt mastodont sädessprut så är det sista man vill att en svettig och (ledsen tjejer) äcklig brud ska komma krypandes upp och lägga sig på ens bröstkorgen..
Och sen ska hon prompt mysa och de enda tankarna som går i huvudet är "Låt mig sova. Seriöst, försvinn! Jag orkar inte kramas, du är svettig. Pallar inte, låt mig va!".VÄRT ATT TÄNKA PÅ:

För er killar . .
Det som är viktigt att veta här att hur du än förklarar detta för din tjej så kommer hon inte att förstå.
Även fast hon säger att hon fattar och ger fan i att krypa upp bredvid dig och din slokdolme så fattar hon ändå inte. Det bästa och enklaste är att låta henne tro att hon vet, det lönar sig i det långa loppet.
Sen blir hon grinig för att man inte vill skeda henne och mysa. Lönlöst.
Och tro mej, vågar man förklara det här för sin brud så ska man inte klaga sen när det är TV1000 kl 00.00 sharp som gäller. Får då är du utan sex, iaf på regelbunden basis.

För er tjejer ..
Det är lugnt. Ingen kille i världen räknar med att du ska förstå hur han känner och han kommer förmodigen inte att försöka förklara för dej hur det ligger till.
Bara le, säg något snällt och lägg dej åt sidan. Du kan vara lugn, han tyckte alla gånger att sexet var grymmt och han kommer krypandes tillbaka efter mer i vilket fall.
Detta "läget" håller inte i sig för all evighet. Faktum är att det försvinner relativt snabbt.
Bieffekten av sex är inviduell från kille till kille och det kan bero på allt från dagens form till hur het bruden är.

Så vad har vi kommit fram till?
Jo killar det är inte några med er. Det är snarare fel på din brud och alla andra brudar för att dom inte förstår hur en kille känner efteråt.
Och hur det ligger till med mig? Ja om du läser våran blogg så vet du att jag aldrig på något sätt är personlig.
Men det ska ju inte vara så svårt att lista ut hur jag känner när jag har förmånen/makten i denna fråga att prata för alla män i hela världen!


SÅHÄR ÄR DET!

/ Storm

vårplåga

nya kroglåten? kanske för vulgör för o liras i sverige! Men utomlands skulle den nog kunna göra succe när studentresorna börjar!Alla får ligga!

/Storm,Limp

Kisskonserten i Sthlm

Som ni alla vet har jag flyttat från mor till far. Var hos mamsen idag coh rensade lite till och hittade en gammal skrivbok från femman...

KISSKONSERTEN I STHLM

Påväg
Till konserten satt jag "päron", och Sween i våran epa och lyssna på Kiss. Vi var ju tvugna att värma upp lite tyckte sween. På konserten var det så vilt, så vilt. Men vi var ju tvugna att stå längst fram. hehe. Man kan ju inte va en tönt på sittplats. När Gene Simons, basisten i Kiss började att rocka loss, ni vet. Så kom den en man till mig och sa: jävla unge! sen så minns jag inte så mycket mer.. Innan smällen så spelade de "forever" en mycket fin ballad. Jag och sween böjde oss ner för att leta efter våra heineken, men det var så mörkt så vi var tvugna att tända våra tändare. Sen när vi hitta flaskorna och ställt oss upp igen märkte vi att hela publiken, även sittplats, satt och gungade med deras tändare! Paul Stanley började grina och kastade ut sin gitarr i publikhavet och skrek: "you are the best crowd in thw whole fucking world!" och så sprang han av scenen. Sedan så minns jag inte så mycket mer...

Jag och sween var överlyckliga och på hemresan hade vi inga stålar så vi kom bara halvvägs! varför var för att vi hade köpt upp våran veckopeng på kiss-prylar. Sween köpte en nallebjörn som hade Gene simons nylle till sin mamma, den va störtskön. Vi hade som tur var med oss ett tält så vi gick ut i buschen, hallersrud typ!, och sov. Nästa morgon gick vi ut och jagade, vi fick tag på en flamingo och en varg. vi tog mina solbrillor och fixa en eld med hjälp av solen. Tänk vad man lär sig i skolan!!

Sween tog vargen på en pinne och började grilla den. Men när elden började likna en brand stack vi därifrån fort. jag snubblade på en stubbe och den började spruta upp olja ur marken. Wheeiee skrek vi och fattade att det kunde gå riktigt illa om vi stod kvar så vi fyllde vår munnar med olja och gick till bilen. Fyllde tanken så gott vi kunde och tog oss precis hem. Nu ska vi bara softa, relaxa, dra oss tillbax och ha det gött!

SLUT / perz&sween.

fan va man hade fantasi i skolan, skön man var. kommentar från läraren:
Underbart persson!


Wine aú ChardonixMed våndande huvudbry och klädsel av det tunnare slaget har Storm och Bernard bemästrat konsten att åka skridskor.

Bernard aka "Gretzky" y Storm aka "crosby" putsade av de gamla ishockeyrören och förgyllde Tingeviarena med ett par feta slag i vänster klyk.

Vistelsen var intensiv men kort, ungefär som Albs sexdebut här i veckan...Nöjda och aningen stolta över dagens förmodligen enda ansträngning firar vi det med en flaska Champange modell Magnum


Inga konstigheter!/ Storm & Bernard

ilskan sätter sina spår!

Ilska är nogåt man drabbas av ibland, och oftast gör den så man hittar på något dumt och så går de åt helvete med något! Oftast ger man någon jävel på käften eller så förstör man något man sedan ångrar!

För nått år sedan nu var det fight i hemmet som det kan bli ibland! man är ju faktiskt inte alltid bästa vän med familjemedlemmarna! Då slog jag hål i väggen samt dörren! Det är något man skitit i o laga och istället låtit mig bli påmind som ett litet skämt!

Idag var de dags igen! Det kokade över lite innuti mitt huvud och jag tog en gammal innebandyklubba och gick ut och slog den mot en lyktstolpe allt jag kunde! Men som alltid när man är arg sker allt okontrollerat, så även denna gången! När jag slog for den andra änden givetvis rakt igenom köksfönstret! FAN 


Jag kunde ju faktiskt lika gäna kunna satt mig ner och eldat upp tusenlapparna!

Hes har jag blivit också eftersom rösten oftast inte tillhör det normala tonläget när man är ilsken! Orden flyger ut utan att man tänker, så en del dumheter har väll sagt idag med!


Dock äre förbannat skönt o avreagera sig ibland och få ut lite känslor!

Nu äre dags för lite tänk och lugna ner sig nåra hekto till!

Fridens Ilska

LIMP
 


dagens citat!

Eller ska man kalla de dagens lärare? Honken brukar lira ganska friskt med oss elever och skämten, dåliga som bra duggar tätt! Så fort man säger nått dimper det ner en käftsmäll tillbaka! Inga konstigheter, här får man ge och ta, ingen tar illa upp och vi gillar stämningen! Hellre så här än en vanlig torr surkart!


Wohlle ville inte ta av sig mössa och vantar i klassrummet, Honken förklarar för honom att han inte kan frysa för lort fryser inte!

Max frågar vilken vecka vi går ur skolan Honken svarar snabbt "sista skolveckan".

Han ska ha all heder att han iaf försöker skoja till det och göra nått roligt av dagen ist.

Fridens Honken!

Den beryktade ringen!

 

Alla har vi ju varit på knattedisco x antal gånger. Vad som är självklart är dans, limbo, diverse pusslekar (min favorit), godis och annat bus. Nu får jag nästan ursäkta mig lite för att jag glömde discots succé, den sista dansen "tryckaren".
Tur är även att alkohol inte användes på discon. Alla minnen från gångerna man smugit ner händerna på flickans rumpa finns kvar och även några pussminnen lever.

Limbo var aldrig riktigt min grej då jag inte är så bra på att vika ihop mig själv. Istället så valde jag att satsa fullt ut på "ryska posten" och "sanning eller konka".

Men sen så har vi ju det där med att dansa i ring. Varför? Ända sedan mitt första disco som typ 10 år och stencool med Ö&B gelé (rimm) i håret och olagliga mängder Axe Inca under armarna har jag undrat just varför.
Oftast så var det tjejerna som taog initiativet till "Ringen" och vi killar fick hänga på vare sig vi ville eller inte.
Vissa "Ringenutövare" var ju självklart bättre än andra, det visade sig oftast hur man låg till när en efter en fick lov att visa sina moves ensam i mitten under en 10-sekundare. Mitt ess i rockärmen brukade vara Markoolios ta-tag-i-ena-foten-och-gå-loss.

Men återigen.. Varför kör man ringen?


En typisk "Ringen" bild. Värt att ta en extra titt på är tjejen i vit kjol.
Vi på Dudez är stora fan av just sådana kjolar..


/Albs

Värt att dricka!

 
Ni som läser eller har läst Slitz vet att det varje månad görs ett test på olika typer av alkohol. Även jag gör sådana tester varje månad men det är först nu jag väljer att skriva ned lite basic info om vad som går hem och inte. Istället för att skriva om olika sorters öl, cider och vodka red bull så kommer det plockas fram lite andra drycker som är på uppgång.
Denna gång är det topp 3 som listas.

Varm & kall


Vad är det?
Ett äppelvin på 7% som går loss på hela 39 riksdaler.
Hur smakar det? Man kan säga att det är som att dricka äppelpaj med riktigt mycket vaniljsås.
Blandas med? Man häller vaniljsås på pajen men det ingår redan i denna flytande variant.
Hur värt är det? Råvärt! Billigt som en chipspåse med Cola och du blir full på köpet, perfekt till förfesen.
Hur full blir du? Inte så värst.. Men vem gillar inte äppelpaj?

Varm & kall, värt varenda krona

Hembränt

Vad är det?
Kan vara precis vad som helst så det gäller att passa sig och handla av rutinerade rävar.
Hur smakar det? Tänk dig att dricka Rachmaninoff när du är riktigt bakfull.
Blandas med? Allt med mycket smak, helst koncentrat.
Hur värt är det? Beror som sagt på, det sägs att du kan bli blind om du dricker ur fel flarra och det är ju inte så värt..
Hur full blir du? Du lär minst bli fullast på festen och kommer garanterat inte släppas in på någon krog.

Köps oftast i 5 liter åt gången på dunk.

"Det starkaste du har"

Vad är det?
Förekommer oftast som en 6 cl-ers shot på krogen. Från 40% och uppåt beroende på alkoholtillstånd.
Hur smakar det? Inge vidare, är bartendern riktigt på humör kan det smaka en del tabasco.
Blandas med? Frågar du om ett glas vatten eller något blir du hånad av bartendern samt alla andra i baren.
Hur värt är det? Klockan är kvart i 2 och krogen stänker snart, klart den är värd!
Hur full blir du? Vid det här laget har du redan druckit ljusår för mycket men som den "mannen" du är dricker du!


"Ge mig aldrig mer det starkaste du har"


/Albs

Magväskefolket


Det är hög tid för mig att få lätta lite på hjärtat.
Enligt en överenskommelse med bloggens andra part så kommer intenågon form av personliga påhopp att ske (inte än så länge iaf). Så då kan jag lika gärna passa på att göra mig ovänn med något som i mitt tycke är ett folkslag liksom Indianer, Litaurer och annant löst folk.
Magväskfolktet. Vad är problemet?
Okej att folk kan tycka att det finns en praktiskt poäng med det, men inte är den så praktisk så att det väger upp den visuella effekten den har? Enbart för att vara punktlig och förstärka mina argument för att magväskan borde elimineras så ska jag väldigt saklig.

magväskan är ett otyg som gärna beblandas med våran äldre generation liksom turister och de Holländska barnen som blir valda sist på idrotten. Barnen som också tvingas att bära magväskan på sin otrorligt ovärda semester i Sverige, en resa som med allra största sannorlikhet kostar mer än vad 3 veckor i Thailand skulle göra.

Om jag skall tänka utanför boxen, släppa mina värderingar och åsikter för att föreställa mig något som talar för att bära en magväska så gör jag det svårt för mig.

En enda resonerlig anledning kan jag komma på.
  • Inbillande säkerhetsskäl. Man bär sina värdesaker så som kontanter, ID, mobiltelefon, kamera etc i god tro om att det är tryggt och säkert framme på magen. FEL!
Att bära magväska är som att ge bort sina saker.
"Här är jag, jag bär alla mina saker på ett och samma ställe så att du på ett enkelt och effektivt sätt kan ta allting ifrån mig."
Det är vad en magväska säger en tjuv. Det ÄR enklare att ta EN magväska än att tömma 5 fickor på en snubbe. Ren logik.

Om man inte bär magväska pga av vanförställda säkerhetsskäl så kan jag inte komma på något annat som är rimligt. Det kanske finns en njuthetsfaktor med i bilden, att det skulle vara skönt eller behagligt. Vilket jag har mycket svårt att tro på. Magväskfolket är utav den grövre kalibern (väl gödda, stora, mätta) och då borde denna avskyvärda väska bara skava och vara ivägen.
Då kan man utesluta komfortabla aspekter. Finner ingen åter igen inga vettiga förklaringar?

Om någon är så svullen att personen rent ut sagt inte når ner till sin egen byxficka, då skulle det vara smidigt att ha en fickan på magen istället. Men det förlåter fortfarande inte dem som har armar som normalt folk, vilket vill säga 85% av magväskfolket (Källa, Kjell Bergkvist).

Det enda smarta är ju att bära en tom magväska i förebyggande syfte ifall en ficktjuv skulle vara i farten. Då kammar han hem en tom magväska istället för din nya mobiltelefon och tillhörande cash.
Men nu är vi ute och cyklar, men om någon skulle bära en tom magväska så är det ett som är säkert(!), denna personen saknar allt vad självrespekt innebär.
Om någon läser detta inlägg och känner sig träffad kan personen i fråga maila mig, Lnlblogg@live.se.
Jag vill bli med dig på krogen, din raggningsteknik bör studeras.

Sen ska vi inte glömma bort hur ocharmigt stygg en magväska är.
Jag ska rada upp ett par exempel för att visa vilket underläge en person som har magväska hamnar i..

Exempel 1.
Du åkt iväg över helgen för att hälsa på en polare som bor lite på landet. Du slänger in din bag med kläder och sen går ni ner till den lokala puben för en pizza och ett par kalla. Polaren träffar en gammal flamma och försvinner iväg för att prata med henne (Han kommer förmodligen panga henne inatt). Du bryr dej inte så mycket för du vet att du hade gjort exakt likadant själv och slänger en räv mot baren. I baren finns två tomma stolar. Bredvid stol 1 sitter en helt okej brud som efter gäng öl är riktigt snygg. Bredvid stol 2 sitter exakt likvärdig brud, förutom att denna tjejen bär magväska.
Vilken stol sätter du dej på? Just det! 99 999 av 100 000 sätter sig på stol 1. Du vet,vet finns folk till allt. 1 av 100 000 käkar bajs och tänder på småbarn.

Exempel 2.
Om du kliver på en buss och på bussen finns bara 2 lediga platser, nästa stopp är inte förens 7 mil.
Det finns inte mycket som är värre än att sitta bredvid tjocklars som har ett kylskåp i ryggsäcken, men att sitta bredvid någon som luktar riktigt illa, gärna svett är inte heller något man letar efter när man åker kolletktivt.
2 lediga platser, sätter du dig bredvid farbrorn med magväska eller farbrorn utan magväska?
Han utan! I en situation som denna gör din hjärna dig en tjänst, helt omedvetet. Du väljer bort han med magväskan för där är det störst risk för otrevligheter.

Det jag vill säga är att jag inte finner något så osmakligt som att bära magväska.
Ingen borde göra det.
Dessutom  har vi tillsammans kommit fram till att det är dumt.
Jag menar, ingen vill vara dum. Dum och ful.
Man bör i vilket fall som helst inte skylta med det.... iaf inte på magen.

/ Storm

Under ombygnad!

Vi kommer göra om lite här på dudez nåra min/timmar! beklagar dålig update!

SEE YOU

kjamiz

Ciudad Juarez

Ciudad Juarez är en stad i norra mexico precis vid amerikanska gränsen! En stad som är ett centra för knarkkrig, karteller och tung brottslighet! staden är stor som Oslo ungefär! I den här staden mördades 6000 personer förra året som en varning till andra om vem som har makten! I pressen publiceras knappt morden längre för det hör till vardan! Om inte mordet gick till på ett speciellt sätt då vill säga. Som för några helger sen när en person som gjort en polisanmälan mot knarkbossen, bands fast mellan 2 lastbilar och slets i 2 delar! Staden kallas numer för mordens huvudstad och knarkkrig är väll bara förnamnet!

Men alla har det inte så tungt istan. Joaquin Guzman som är ledare för den största kartellen har en förmögenhet på 7 miljarder och han kontrollerar åklagare, polisen, politiker, domare, fängelsechefer och genraler! Som livvakter har han minst 10 st mexicanska militärer som arbetar i skift för honom! Givetvis tungt beväpnade! Han ligger som nummer 41 på listan av världens mäktigaste människor. Han ligger före personer som Rysslands och Frankrikes presidenter. Kom ihåg att killen vi snackar om dealar med knark och har inte kommit på nått datasystem eller är diktator!

Joaquin Guzman

Om du som privatperson, polis eller åklagare polisanmäler någon inom kartellen har du ungerfär 50% chans att överleva. Knarkkriget i Mexico hotar såpass mycket att landet kan kolappsas! Och ska man våga utmana knarkbarbarerna så krävs det nog lite mod! Man gjorde ett försök ifjol med att krossa kokainmaffian, men svaret blev ett polismord vartannat dygn! Så man gav upp tydligen!

Så om man inte kommer på nått sätt att göra sig ekonomiskt oberoende kan kanske det vita guldet vara ett sätt? Det är riskfyllt, men attans vilken maktposition du kan skaffa dig!

Skämtosido, detta är ju faktiskt ganska sjukt får jag lov o säga!Fridens karteller!

/Limp

Fotbollscup

Många är vi som tycker att det roliga med fotbollscuper inte är matcherna utan festligheterna och att träffa lita nya blommor och dudez! Det slääängs een del rävar kan man säga!

Praktexempel på hur det kan se ut:

Det här ser ju iofs ut som ett vanligt gäng polare som sitter o snackar om dagliga ting och njuter lite av solen! men ICKE, nästa bild råkar se ut såhär!Fridens cuper och rävkastning!

/L

silly season!

Precis innan klockan 12 inatt bestämdes det att Dudez blir 4 istället för 2! Vi kommer nu bredda oss väster ut och till nya målgrupper! Vi kommer skriva om våra egna tankar och shit som vanligt, men vi kommer nu att få ett bredare sortiment! Det kommer ske en sammanslagning med lnltells, Linus och Linus kommer joina oss med tokigheter här på dudez! Så nu är vi alltså en trio Linusar samt en Erik!  Vi hälsar er välkomna och ett möte för lite regler och annat kommer hållas under kvällen eller imorgon över en middag!

De kommer också lägga in varsin presentation om deras liv så ni har lite koll vilka ni har o göra med! 

 
Nya Dudezlinan består alltså utav: Linus, Linus, Linus, Erik aka Oris, Albin, Storm, Perz!

Fridens
perz

Vem är nu denna perz? - jo det ska jag i egen hög person förklara för er.
Uppvuxen på
Kantarellvägen 22 bärstad, RS rätt sida Hammarö. Med sjöutsikt från mig lilla egna stuga på gården är jag numera tillbaka där allting började. Men vad hände mellan år ett till snart uppfyllda 20 här i livet?"who am i?"

Började med att slakta sönder garageporten med bollar/puckar/tacklingar/avslagna klubbor osv osv. Jag var killen utan bekymmer som drog en "björn borg", alltså stod och sköt sköt och åter sköt dagarna i ända. Hade mitt egna Streethockeylag och spelade med de äldre grabbarna. Hammarö mushrooms: vilket dreamteam. Torskade inte en match, jag var burväktare. Och på den vägen fortsatte jag, drog några tv-räddningar med min något för stora TPS-plock och den patenterade splitten utövade jag friskt på träningar och matcher i Hammarö ishall. Valde dock bort hockeyn då jag var en jävel på innebandy också, där snackar vi the one and only dreamteam bestående av ungefär samma grabbar som i hockeylaget, torskade inte en match på 3 år men lyckades alltid åka ut i kvarten på sm. Jag har gjort det 5 gånger nu... den eviga 5:an!Var även rätt vass som utespelare sas det..

Växte alltså upp på ön och gick på hammarlunden, men när gymnasietiden skulle börja drog jag mitt flyttlass uppåt i landet till Mora och Innebandygymnasiet på St.Mikaelsskolan utan några som helst vänner med mig. Gjorde en chansning som var mitt livs bästa val, träffade och blev en member av Masen crew. Grabbarna och brudarna i Mora blev min familj i tre år, alla vänner här hemma hade man ju ändå kvar till senare, (kul att nån kom och besökte mig förövrigt, bara Pato). Vi slaktade allt motstånd med Bobby i spetsen. En annan drog på sig diskbråck som 16 åring och fick karriären förstörd i stort sett. krigade på och nu är jag så gott som frisk och dansar med Skoghalls A-pojkar där allting startade. -coach-wallin har aldrig sett en snubbe köra så mycket rehab som perz, kanske därav mitt 6-pack är som det är... tror så!fylla kylskåp, softairgun-krig i vardagsrummet, innebandy med mössa och studentvecka i bar über var vardagsmat för masen crew.

Flytten norrut var som sagt råvärd, har aldrig haft så kul och har aldrig bott själv innan dess, vilket förövrigt var så jävla gött. Tänk er 8 kids i 6 lägenheter i samma trappuppgång! - Hur man välter ett badkar har jag aldrig förstått men Jonas Eldh klarade av det med. -Galenskap i 3 år var ordet. För att bevisa att flytten var värd fick jag kvitto på när Mitt Kaismora mötte skoghall i j.allsvenskan i Mörmon förra året..."I Fäders Spår För Framtids Segrar" - IBG 06

Jag ställdes mot mina vänner och domaren blåste till straffslag i 3:e perren. enligt tradition på IBG så ska personen i kais som möter sin moderklubb slå straffen om han vill, vare sig han suger på det eller inte. Som tur var hade jag en snodd variant a la daniel winberg (klippet ses nedan) och jag kopierade den rakt av. Landslagsjon köpte korv, twice! på krogen senare samma kväll träffade jag raz första gången, han älskade straffen. - går inte riktigt berätta vilken lättnad det var att sätta den. Jon har i efterhand sagt att han var nära att ta den men båda vet att han var helt borta.Som ni kanske förstår har jag varit och är en sportnörd. har börjat ta av lite just nu men jag håller fortfarande på och tycker att det är kul, dock är Juniorspel alltid det roligaste då man får mäta kuk med de i sin egen ålder. Nu har jag dragit på mig 22:ans blåa älsklingströja igen och reppar för skoghall som ovan skrivet, som back! vi försöker ta oss till allsvenskan, känns som att det ska gå!

Jag bor i min lille stuga på gården hos pappa med sjöutsikt nu i ett halvår framöver sedan går flyttlasset igen, jag gillar att röra på mig och ser inga gränser. Jag ska börja plugga i Örebro på "management in sports and recreation" är tanken och finna ett stekjobb och promota t.ex Unihoc i USA, vore..Goe Hammeröa.

förövrigt jobbar jag på KF med madmike på nätterna och softar på dagarna för det mesta, drar den obligatoriska fikan på stan med broes n hoes och kollar hoes, slänger rävar och pillar med mobilen, Fiskar och lägger ut nät med min mentor Linus Oregran som är expert inom det senaste ämnet. Målar en hel del och försöker försärja mig bäst det går. Har även tänkt att dudezbloggen ska bli känd så man kan leva på att skriva dynga dagarna i ända.Graffiti är inte konst tyckte 92:orna? piecen till vänster har PFP gjort. Tight KF-klädsel. Limp lär mig fiska.

Hoppas ni vet lite mer om Erik Persson nu, mestadels innebandy, kul liv! Jag gillert.


MVH ErikRIDÅ

Justin Timberlakes problem i livet har uteblivit! Det är coolt att kunna dansa, han kan dansa. Det är nice o kunna sjunga, han kan sjunga. Det är snyggt med stil, han har stil. Det är gött med cash, han har cash! Nej Justin kan inte klaga över det liv han skaffat sig. Inte ens i videon nedan kan han klaga!


RIDÅ

RSS 2.0