Dagens citat!

Efter att Limp spilt på Albins golv!

Linus till Albin: Du har ingen disktrasa vettu!

Albin till Linus: Nej du kissa ju på den när vi förfesta i söndas!

Jaha där ser man!


2011 närmar sig!

Ända tills idag har nyår mer eller mindre vart ett frågetecken! Att åka till fjällen nuförtiden går ju inte för en annan då åldersgränsen av olika skäl gått upp till 23. Och så gamla är vi ju tyvärr inte. Men idag under en lunch tog storm och Emelie saken i egna händer och fixade ihop nyårsschemat och som det ser ut blir det en trevlig start på det nya året!

Storm har även införskaffat diverse förfestinstrument som absolut inte passar den blyge. Perz laddar med hemliga uppdrag och jag och storm såg även till att ingen ska behöva gå törstig på fredag! Blir även en session till den gröna affären imorn!

Och mer kommer!

Nyårsoutfiten har även den legat på is iår. Men nu börjar saker och ting gå i lås. Det fattas bara en ny pipa!

Nyår blir nice. Hur som haver brukar vi kunna spetsa till det med diverse, så egentligen är jag inte ens orolig. Ge oss utrymme och vätska så ska vi nog kunna fira 2011. Vi har lyckats förr så ser inte varför de skulle gå sämre nu.

I övrigt så vill jag passa på att visa alla 93er vad det kostar att äga en bil!

Hoppas ni ser fram emot att bli 18 o skaffa körkort!
Undantag för er som lånar mammas bil!

Fortsättning följer.. nyår med Dudez

Dagens diskussion!

Ung dam vill att jag skall köpa ut till nyår!

Jag- Ah jag kanske kan köpa, vad vill du ha för något då?

Clara- Vi vill ha 2 flak päroncider, hur mycket kostar de?

Jag- Ah jag ska se vad jag kan göra. Tror de kan kosta runt 600 ungefär!

Clara- Oj, de var mycket. Men då får vi väl tillbaka på pant med?

Jag- Haha, pant? ja du får väl tillbaka ungefär 48 kr typ!

Clara- Oj, bara 48? mendåå....

Jag- Men är du seriös med panten eller? tror inte jag pantat en burk av allt jag druckit!

Clara- Men jaa, vetu vad man kan köpa för 48 kronor eller?

Jag- Haha, nej snälla berätta!

Ja vi här på Dudez har kollat upp lite saker man kan köpa för 48 kronor!


Köttfärs kan kosta allt mellan 39-79/kg. ett snitt pris är ungefärliga 48 kronor enligt dudez extremt snabba överläggning och undersökning.. Så du kan få ett kilo grovmalet för 48  pix.Två innebandybollar utav bästa kvalitet är något du också kan få för denna enorma summa. Tänk vad skönt att de jöt panten till 1 kr per burk numera, annars hade Clara bara fått 24 kronor totalt och alltså bara möjligheten att köpa en boll.


Ett paket MB Gold kostar 48 riksdaler. Det vet jag eftersom det är de jag oftast köper ut.Du kan få 96 st Jenka. Något som man vid 10 års ålder tyckte var det bästa man kunde spendera sina stålar på. Nu för tiden får man kramp i käken efter en halvtimmes tugg och smaken av linement för en tillbaka till alla skador man ådragit sig inom idrottssammanhang. Men för en flashback-stund, köp Jenka för stålarna.Du kan få en åttondels lapdance då en låt (en dans) kostar ungefär 400-500 spänn. En åttondels dans med se och inte röra pågår i cirka 30 sek för 48 kronor, fast de känns nog som 5 sek. Enjoy! 


Värdare saker än såhär för 48 spänn kan vi på dudezpanelen inte komma på, skulle vara om de reade ut ett ninjasvärd någonstans i stan för de på Partaj kostar lite mer än panten återbär. Vi på dudez ser det hellre såhär: Panta för att göra en god gärning, inte  för att på en dans eller kramp i käken. Allt för god Karma.


/ DUDEZ
Pest

Jag tar de som en komplinmang säger vår fystränare när vi ligger och ulkar oss i papperskorgen under träningarn!

Söndag Eric Prydz och fjärde fyllan på lika många dagar. bakfyllan var total på måndagen! Något som visade sej skulle bli värre när vi lagt första riktiga fysen på 4 månader dagen efter prydz! Man vet att man lever nu iallafall.

Perz den klenare av oss vaskade fysen idag, han skylde på att han hade ont efter igår. Men vem fan har inte det. Men jag (Limp) har kört på 2 av 2 dagar! Det har jag gjort sörrni!

Nu snackar vi inte fys som o stå på ett gym o lyfta skrot utan kilometerintervaller i en mil! Sen trampa tjockmatta


Limp och Perz

tinitus och stearin

Jag är ap-bakis idag, ser fram emot fysen 18.30. Risk att minuspoängen tas ut då istället för inatt då de faktiskt uteblev. På vägen hem prövade jag på hur det kändes att springa, var ett tag sen.. Och jag blev inte ens trött. Man är någon slags evighetsmaskin fysiskt sett på fyllan, antagligen för att man är för dum för att förstå att man blir trött.

Han Prydz spelade/vände plattor/skratchade/fade'ade alternativt enbart trckte på play, för vem fan vet om det var han eller inte. Jag hörde iallafall ingen presentation av den magiska DJ:n som skulle närvara. "Han" sket i call on me som var förutspått men spelade pjanoo och det var ett jävla ös på golvet faktiskt! Folk stod i kö för att komma in, och så stod de folk i kö för att gå ut. Folk stod i kö för att få komma till garderobskön och så stod man i kö för att få sig vätska. På BK var det minst lika mycket kö och kön på day and night vill jag inte ens prata om. Så jag välte en marshall och förstörde på så sätt mina skor och brallor med stearin och sprang hem.

Summa summarum: En jävligt kul kväll!


Mox och  bernard fann varandra. avd: allt i analen.Sänghäng som vanligt. Avd: Jag tar väl en cider till dah.Oregran såg färsk ut på förfesten. Avd: Apelsinallergi?


Nu pågår årets sista vecka för fullt. Veckan som är en lång väntan, väntan på nyår och ännu mer kalasering. Folk tar ledigt om man har några kompdagar kvar och de som inte har de jobbar på i mellow-tempo. Förutom de som jobbar inom handeln som har ett helvete med oss som är lediga. Man är bakfull till imorgon och så tar man en sväng till bolaget, fyller på ungkarlskylen med förnödenheter som lyser med stark frånvaro för tillfället och vips så är dagen framme! Hoppas ni hittar nåt gött på mellandagsrean folkz, ni som orkar dit vill säga.

/ pfp m. famDudeZ goes for PrydZ

För första gången på evigheter är hela crewet samlat! Som vanligt när vi ses samtidigt blir de utgång. Denna gången för att släppa loss med den gamle räven Eric Prydz!

Magen är fortfarande lite orolig efter gårdagen. Så egentligen hade jag nog stannat kvar i sängen om jag vore klok. Men det är jag ju inte!

I vanlig ordning lirades det fylleinnebandy under juldan. Senare bar det iväg till herr hagen och fortsatt kalas. Givetvis gjordes ett besök på Hawaii också. Hur som haver var juldagen i Årjäng lyckad som vanligt!
Dagens Outfit:

-Skjorta stenström från CGC
-Jeans, replay från paviljogen

Soft söndagspartyoutfit!


Ses Tonight!

Limp!

Juldagen!

Grabbarna i Årjäng spelar fylleinnebandy. I Karlstad finns ingenting självskrivet just denna dag, förutom Nöjesfabriken. Sägs att folk drar dit redan vid 9-tiden för att slippa köa.. En annan sitter hemma och suger i sig nån pilsner med bror och laddar allmänt för morgondagen. Är alldeles för mätt för att röra mig, paltkoma 2.0 har tagit plats.

Vägde mig imorse, 79.2 kg.

För ett tag sedan vägde jag 76-77 kg, nysketen/nyäten. Hur gick det till? Maten måste ha någon slags fruktansvärd inverkan i denna viktökning, för öl har jag inte sänkt så många än... Men jag ser det positivt, är ännu ett steg närmare den magiska gränsen 0.1 ton, 100 pannor. Väger man så mycket kan man skriva 0.1 ton på cv:t vilket är pondus. Man har fötterna på jorden helt enkelt och ordet pondus är det inte många som kan skriva under på att dom har. Vare sig det gäller med eller utan vikt. Men har man 0.1 ton att frakta vart man är går så har man pondus. Nog om det.

Alla och därtill jag tyckte väl att Julen kom mot oss som en kanonkula. Efter 1/12 så knackade julafton på snabbare än man kunde ana. Man skulle helt plötsligt önska sig en massa saker. Jag fick det jag ville ha, en soda stream!

Nu ses vi imorgon och dansar loss till Call on me som Prydz själv inte ens gillar. Dansa som ninjas, dansa som dudez!


Hated by many, loved by few, respected by all!

Imorgon är det annandagsbandy på TG-stadion, Boltic följt av Mosserud. 19.32 drar FBK igång med halvfulla läktare på parkeringen utanför LLA. En annan drar på julmiddag i FIF, fullsatt? Efter det säger vi hej till "donnken" och san miguel innan Månen gästas av oss alla. För mig är det första gången ever i Sandgruns gamla lokaler, sick!

/ perz

Årets slogan!

Grande Vita (krogen i Årjäng) - Kom som du vill och gå som du vill!


Finns inga vidare krav i den här kommunen!

Usher goes wild


synd o uppträda där!

Limp/Tomte

Agerar iår tomte åt de yngre förmågorna hemma på gatan i Årjäng!


Inte den finaste tomten jag sett dock.

LImp

Its fucking christmas!

Hello dudez läsare, ni har spekulerat och jag kan härmed bekräfta att jag är inte död utan slut som artist. Ni som jobbar i butiksbranschen under julruschen vet vad jag pratar om, antal betalande kunder ökar markant under dec månad då alla curlingpäron skall ha allt från skidor till underställ och sen kan man väl tillägga att normänens genomsnittpluska är ett par centimeter djupare en svennebanan farsan från förorten så ni kan ta stressen ggr 10. Man kan väl säga att dudez har kommit lite i sista hand då jag har prioriterat sömn och föda så att jag orkat med vardan. Har till och med tre vita helger i rad, SJUKT

Nu är jag iaf jul ledig i hela tre dagar, tack chifen. Julen spenderas sedvanligt i föräldrahemmet i dalarna, där brorsan mötte mig i dörren med en flarra whiskey imorse, whiskey frulle var precis vad jag behövde efter en 5 timmars bilresa.

Syns på nyår!

Vill bara önska alla en riktigt god jul så syns vi.

Er Bernard

Dagens citat!

Charles-Man behöver inte avsluta groggen man kan fortsätta den


Därför flyttar vi inte till arjeplog!

Så underbart med snö!
9:e december
Vi vaknade upp här i Arjeplog till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen?
Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort.
Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln.
Vilket underbart liv.
12:e december
Solen har smält all vår fina snö, vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle ju vara förskräckligt!
Anders säger att i slutet på vintern kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tror inte att det är möjligt.
Anders är en trevlig människa, jag är glad att han är vår granne.
14:e december
Snö, underbara snö! Det kom 20 cm i natt.
Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna.
Detta är livet!
Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen.
Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.
15:e december
50 cm till.
Sålde min Volvo och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar.
Frugan vill skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera, men jag tycker det verkar löjligt.
Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.
16:e december
Snöstorm i morse.
Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade.
Ont som fan.
Frugan skrattade i en timme… Roligt…
17:e december
Fortfarande långt under noll grader.
Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans.
Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne.
Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt.
Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.
20:e december
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt.
Mer snöskottning, det tog hela dagen.
Snöplogen kom två gånger idag.
Försökte hitta en grann-unge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom.
Jag tror dom ljuger.
Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars.
Jag tror dom ljuger.
Anders säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning på jobbet.
Jag tror Anders ljuger också!
22:a december
Anders hade rätt om att det blir en vit jul.
Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det är så in i helvete kallt att det antagligen inte kommer att smälta förrän i Augusti!
Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta.
Försökte hyra Anders att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid.
Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger!!
23:e december
Bara 5 cm snö idag.
Det är nollgradigt nu.
Frugan ville att jag skulle jul dekorera huset i morse.
Är hon helt jävla slut eller?
Varför sa hon inte det för en månad sen?
Hon säger att hon gjorde det, men jag tror fan kärringjäveln ljuger!
24:e december
God jul!
15 cm.
Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av
skyffeljäveln.
Tror jag fick en hjärtattack också.
Om jag får tag på han som kör plogbilen så ska jag fan i mej ta tag i
pungen på han och dra han genom snön!
Jag vet att det jävla psykot gömmer sig runt hörnet och väntar på att
jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt..
Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade
julklapparna, men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen…
25:e december
50 cm till av förbannad jävla snö!!.
Blev insnöad.
Tanken på att skotta får mitt blod att koka.
Gud vad jag hatar SNÖ!!!
Plogbilsföraren stannade till idag och frågade hur läget va, jag slog
till den jäveln i huvet med skyffeln…
26:e december
Fortfarande insnöad.
Vad fan skulle jag flytta hit för, jävla håla!! Och allt var HENNES
idé..
Hon går mig på nerverna…
28:e december
Fortfarande insnöad.
Satmaran gör mig galen.
29:e december
25 cm till.
Anders säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in.
Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??
30:e december
Taket rasade in.
Plogföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog honom i huvet
och kärringen har åkt till sin mamma…
31:a december
Eldade upp hela jävla hushelvetet.
Ingen mer snöskottning här!!
8:e januari
Jag mår så bra.
Jag älskar dom här små pillren dom ger mig, men varför är jag fastbunden i sängen?

Kopierat från Magnus cedenblads blogg, trivs i arjeplog!

Dudez

Snittet på sexakten!

För oss människor är snittlängden på ett samlag 7.5 minuter! Ni behöver inte va oroliga för att ni inte orkar längre säger forskaren!

Själva tycker vi det bör hålla på längre och frågar vi bernard som maxpumpar i 4 timmar så skakar han bara på huvudet.

Så hur länge tycker ni man bör hålla på för att det inte ska bli för kort och inte heller för långt? Nu varierar det kanske beroende på tillfälle, men ca?Dudez

Dan före den riktiga doppardan!

Laddar upp för den riktiga doppardan med dessa 2!


Dudez spellista:
Dudez listening arreeia

Gnällsverige?

Det var väl ett jävla gnäll om dessa jävla tåg. Ta bilen ist då om det är så jävla bedrövligt. SJ gör ju inget med flit och vi handskas ändå med upp till 30-40 minusgrader på vissa håll. Tro fan att saker och ting inte fungerar. Det är ju även klass 2varning att åka tåg i kylan, alltså finns risken att vi människor kan ta skada när åker tåg.

Vi är inte så insatta, men om Förseningar om tåg tagit upp första sidan på kvällstidningarna varenda dag i 1 månad så äre ju nått problem.


Jisses!

Skit i o gå utanför dörren bara för så jävla kallt äre nu!

God Jul gnällsverige


Tillbaka där allt startade

I år firas julen hos far i Årjäng. Alltid trevligt att komma hem där allt startade för 20 år sedan, träffa lite gamla polare osv.

Har idag införskaffat den sista julklappen, den största som kommer ligga under granen. Den är till min bror!


Tog en fika med Albin, Lisa och Daniel och lille Ludvig 4 månader!

Känns inte som det är dags för en son riktigt än, men goa är dom!

Ikväll blir det nog glögg och så vidare hos Tommy med martin o co! Om inte sätter vi på bastun, tar en öl och tar en tur ut i snön!

Tog även en sväng på systemet. Här i Årjäng köper man inte en vinare till maten. Utan med ett par vinare till till maten

dags för korg nummer 2?

Just nu är det inte själva julafton som lockar. Den handlar ju mest om att äta nuförtiden! Man får i princip samma paket varje år. Ett kuvert med penningar och kallingar, raggisar, parfym och kanske en överaskning.

Nu är det juldagen som lockar med den traditionella fylleinnebandyn och utgång med de gamla kompisar här hemma i bygden! Nästa stopp i Karlstad blir prydz på annandagen!

God Jul Önskar Linus!


Helgens Bild!

Lite sent, men den togs under vår match mot ölänninngarna!


LEt´s Go djoos!

KaozZ

Blogg.se har valt att fucka ur och lägger dagens inlägg  "dudez 1 år" längre ned på sidan. Så innan ni gnäller om dålig updATE, scrolla ner en bit, så har ni det där!

Ingen fattar varför men det är så det är just nu. love ya

/dudez

hetshetshetshets

Ni vet när man vaknar mitt i natten, pissar, lägger sig igen för att somna om men det går inte. Man tänker att man måste somna, kollar klockan, vänder sig om. Ungefär 100 000 000 gånger. MINST!
En sån natt hade iaf jag inatt så efter ett tag gav ja upp sovningsförsöken och slog på tv:n istället. Runt halv 5 där nångång, kul som fan...

Iallafall så va det Ellen DeGeneres. Ni vet hon svinrika (vart får hon alla pengar ifrån?!), råsköna lebben med killkläder och sköna dancemoves. Och eftersom att det är jul så ska det ju ges bort en he massa grejer. Till allt och alla såklart. Det ja såg på var det första avsnittet av 12 days of giving.
Vad ja inte förstår är varför det ska skrikas och hetsas nåt så ini helvete så fort hon säger att hon ska ge bort nånting. Visst förstår ja att dom får en liten släng av hybris men ändå. Först fick dom en riktigt ovärd grej. Det va typ som en platta som man kan lägga sina elektronikprylar på (typ iPhone) och så laddas den av att bara ligga där, helt trådlöst. WOW!


Ser hon inte lite göbbig ut? Den där svin-rike Ellen?

Den prylen är ju för mig heeelt meningslös och nästan inte ens cool (eller jo, det är den faktiskt). Men hade man blundat och bara hört publikens megavrål så kan man ju tro att dom vunnit maxvinsten på lotto eller ett slott eller nåt... Men ja hade ju aldrig i hela mitt liv gissat på en självladdningsplatta...
En annan gång ja kollade så gav hon bort nån upcoming-artists skiva och samma då, hets hets hets!
  • Varför blir det så hetsigt?
  • Hade ni fått hybris av en liten skejtboard utan jul som ni kan ladda mobilen med?


SÅÅÅÅJAAAAA!!!!!

Sen ska det ju iofs tilläggas att dom fick en varsin supermobil, en superdator, ett supermodem och superinternet också. Men det kunde dom ju omöjligt veta när dom vrålar över den lite lätt överskattade laddningsplattan...


/Albs

Dagens tips

Förut tog jag (Albs) och Perz en sväng till Bergvik som alla som inte är ifrån stan gör för att köpa dom sista julklapparna. När man kommer där i rondellen så börjar man leta efter tomma platser men eftersom att det inte bara är ja som är sent ute med presentköping så var det tämligen smockfullt.
I vanliga fall så brukar man ju fatta rätt snabbt att det nog är lika bra att köra in och satsa på nån parkering långt bak. Men inte den här gången. För när ja ska svänga vänster rätt så tidigt så säger Perz att jag ska fortsätta istället. För det finns ALLTID en plats ledig längst fram.
Aja, vi får väl se tänkte ja och fortsatte rakt. När vi kommer fram så visst fan finns det en ledig plats, längst jävla fram!


Dock är det en sjukt dålig idé att "låna" nåns parkering när man ska käka kebab

Det här är tydligen ett tips som Perz har fått av nån som fått det av nån. Vi försökte komma på varför det är såhär (för det är tydligen alltid sådär) men kom inte fram till nåt vettigt. Det enda ja skulle kunna tänka mig är att alla tänker som jag vilket gör att det blir platser lediga längst. Men va fan vet ja...

Dagens tips är det iaf! Gör inte kaoz med Bergviks parkering nu bara.


/Dudez

Dudez 1 år!

Hela 2010 har inte gått än, men 1 år har gått sen vi skapade denna äckliga blogg. Fan va mycket tid den stulit från våra liv. Men jävlar vad mycket vi kan gå tillbaka och titta på och få oss ett gott skratt. Vi har ju faktiskt hunne med o gjort en del skit under detta året.

För er som orkar med o läsa och följa med i en årskrönika fortsätter o läsa, ni andra stannar här!

Tanken med den här bloggen var inte att ge er tips, inte tycka till om än det ena och än det andra, inte göra lika som bär och inte heller prata med er i videoblogg. Nej denna blogg skulle bara va till för oss. Vi skulle ta lite kort och filma alla dumheter vi hittar på. För det har vi alltid gjort.

Något hände, något gick snett och bloggen blev istället en fucking jävla panelhorblogg! Så fort vi inte skriver får vi höra det. Pressen på o göra inlägg varenda dag ligger som betong på axlarna. Vissa dagar har vi helt enkelt inte orkat bry oss, andra dagar har vi dyngat upp 15 inlägg på bara några timmar. Men likförbannat är inte det noog. Nejdå, vi är glada att ni läser om det vi sysslar med och tänker på. Vi trodde aldrig att denna berättelse om ett gäng särbarn skulle bli så stor.

Men det började iaf som det skulle, innan ni började fråga oss om massa saker och ting om det vi älskar mest, sex. Ni började också fråga oss om saker vi skiter i Mode! Vi tycker saker är fina, är de moderna eller inte skiter vi i. När ni började fråga började vi svara och istället blev det en panel blandat med våra berättelser om incidenter, resor, fester, filmkvällar mm. Ni vet bara det ytliga dock. Det gömmer sig sinnessjukt mycket bakom kulisserna som aldrig kommer komma upp på www.dudez.se!

För er som vart med från början vet precis vad jag snackar om när jag säger sälen, underklädsprovning, ayia napa, efterfester, smögen, ninja mission, studentfester, ridhusen, runktips, assdrops och mycket annat!

På tal om assdrops, givetvis skall vi kora en vinnare. Vi har sett många snygga bakdelar under 2010. Sjukt svårt att fastställa vilken som vart mest i smak enligt oss. Men givetvis har vi en favorit, eller ska vi säga 3?


Snyggaste singeln?

kvalitet!

Men alla lyckades inte lika bra och bör om möjligt slipa lite på formen till 2011

Nog om rövar, ni vet redan hur mycket vi älskar dem vid det här laget!

Ska vi hoppa över till klädesplaggen så glädjer det oss o se att så många lyssnat och tagit på sig de glänsande formvisande lacktightsen! Sällan skådat ett plagg göra sådan braksucce. Visste jag vem som kom på dem skulle han fått bli en staty på tomten! Så skönt och se att ni använder dem i ur och skur. Jag minns knappt vad som använden innan tightsen kom, gick ni barnbent då? Frippedy fridens lacktight är iallafall ett faktum!

sköna är de också!

Vi har åkt mycket denna sommarn, det har vi faktiskt! Vi började med en roadie till GBG och Hissingen. En trevlig tripp i den sjukaste snöstormen. Natten slutade med att vår dåvarande medlem jake fick sova fint, medan jag o Perz delade 70säng i +4 grader. Uppföljt av en morgon med dunderförkylning och titanic-hand på den immiga fönsterutan! Det är faktiskt lögn när vi skriver att den var immig, rutan rann. Jag har sällan skådat en så blöt ruta. Så jävla tätt intill varann låg vi.

Nästa resa var fjällen. Det vackra svenska fjällandskapet besöktes av 3 dudez. Vi åkte skidor, är fortfarande portade på HC, spydde i sängar, plocka pinn, sladda i backen, var på after ski, testlåg en barbara! Jah, vi gjorde en del där borta Trots att vi inte ens hade värst mycket folk i stugan! Vi kände ju inte en jävel i sälen förutom real skattkärr.. 

Del 2 kom aldrig, lika bra tror vi!

De kommande vinter/vårmånaderna spenderades till studentfester. De avlöste varandra mer eller mindre. Fan va vi festa när jag tänker efter. Roligt var det också om jag tänker efter. Alla var ju singlar på den tiden. Nej jag mena inte att man har roligare bara för det. De diskussionerna har vi redan haft, för många ggr. För den där jävla förhållandefrågan kom ju faktiskt upp i vartenda jävla frågeformulär vi gav er. Rota tillbaka i tiden så har ni vårt tyckande om det. sidospår! För övrigt så finns det nog svar på alla era frågor, allt mellan himmel och jord, någonstans på bloggen för ni har ställt många frågor!

Festernas månader var på g jah!


För att nämna några!

Kuben var ett hett "dansmove" 2010 i Karlstad. Historien bakom det hela finner vi i Dalarna. Det är helt enkelt så att under de tre åren som jag, perz, bodde i Mora lärde jag känna Harald gustaf hjalmar Lindström. Killen med kroken, backen, humorn, en riktig Stockholmare. Det är förövrigt han som jag och jake festar med på Hells i en utav videobloggarna. Han är upphovsmannen till kuben, iallafall i mina ögon. Han lärde mig den på dansgolvet inne på wasastugan som Moras enda krog heter. Den har jag plockat med mig hem till Karlstad och den gjorde så gott som succe! Tror den plockades fram första gången i sälen, och Albin var inte sen att haka på. Lägg till lite dommardans, tjernobylbarnet och basketbollen och du har en helkväll på dansgolvet som kung. ( Om du inte kan bugga ).

Sen kom väl den mest omtalade filmen under det första halvåret. Vi fick in massa frågor om vad tjejer ska välja för trosor. Och givetvis ville vi svara på det. Fan sexiga underkläder är nått utav det bästa som finns. Så Limp och Albin tog givetvis tillfället iakt att tipsa. Tipsa på vårt sätt!


Att blogga blev tillslut en del av vardagen och inläggen har som ni vet utlöst varandra. Bloggtorkor har funnits, men va fan gör de om 100 år. Det är vår blogg, vi bestämmer om vi ska blogga eller inte, sen får ni rätta er efter det bäst ni vill eller inte. Men blogga blev ganska roligt, och när sidvsiningar och besökare stormade valde blogg.se o lägga ner oss! För va fan var det som hände där egentligen. Ena dagen rekord och andra dagen kollaps. Vi fick ringa in till blogg.se och efter ett tag var gursolov bloggen tillbaka. Allt jävla slit åt helvete hade verkligen vart helevet!

Vi har bedrivit dagens bild som många av er sett. En del skönare än andra. Men skönast av de alla tycker vi att denna är:

Runkar/suger hon bra eller äre dåligt? Svårt att bedömma om det är et jagkommervrål eller aaaaaj!

Måste även ta med denna. För jääävlar vad han spyr!


Dudezcrewet bestod ju till en början av perz, jake och Limp. Jake var dock inte så fruktansvärt bra på att blogga och det enda inlägget han gjort har perz skrivit... När våra "wannabes" Storm och Albin från L'n'L-tells valde att ingå i vårt crew i samband med att jake kickades formades det forna dudez, det dudezcrew ni alla känner igen. Vi kirrade egen domän och hade planer på att starta bolag, sälja kläder, skeppa hem lyxfartyg och producera egen vodka. Vi slutade våra hybrisdrömmar med att vi kan ju iallafall göra bloggen lite fin. Hur det gick med det? - vi fick iallafall tummen ur röven och ordnade upp en ny header. Fast detta hände ju ungefär 10 månader senare då Storm inte längre var med i gänget då han ersatts utav Bernard. Men dude, de är en snygg header!Vi gör även en hel del "Lika som bär" , vissa bra, andra bättre. Våran favorit är dock Daniel Sedin vs. Henrik Sedin. Sjukt vad lika dom är!
Ser verkligen ingen skillnad alls..


Sedan kan man även se vissa likheter på dessa två figurer:Idol-jay på steez?


Pfp med knepiga ögon?

Hur som helst så har vi har ett fantaskiskt första blogg-år. Vi tänker kriga på i fortsättningen också, kanske inte lika många inlägg varje dag, men vi kommer alltid att vara dudez. Målen med bloggen från början var:  följ våra störda liv. Det tycker jag har genomförts med bravur. 2011 har vi i panelen dock ett gemensamt mål som vi strävar mot, vi vill åka på "bloggträff". Tänk er oss på en scen med massa goodiebags och priset som "årets roligaste", kaoz med hela världen!

Studenten närmade sig och iår var det äntligen Limps tur, han är ju lite efter som de flesta av oss här vet. Studenten startade upp med en resa till ayia napa, en resa som jah, vad säger man! Innehöll både det ena och deta andra om man ska uttrycka sig milt.Sen var det då denna student, och fullast av de alla, ja de blev nog Limp

 
 

Som resulterade i årets fetaste blåmärke!


Några tjejer var dock lite skönare än alla andra när det kom till studentfotograferingen. Och dem har ni här, Fantastic 4


Efter en fartfylls student så skulle levern få vila iaf till midsommar, då skutan for vidare till den Svenska västkusten och närmare bestämt smögen. Perz stannade dock tyvärr hemma!


Sommarn rullade på och vädret sög som vanligt, vad fan har hänt med den svenska sommarn egentligen.? Det enda vi gjorde var jobbade,tränade,söp,jobba,tränade,söp och så höll det få fram tills hösten då innebandyn drog igång på allvar. Men några moment till skulle passeras, och ett av dem var denna fryksdalsdans som får sagolika sunne att likna slagsmålsrika sunne för ett par dagara!


På korriander gjorde Club moments succe och gjorde att vi från karlstad hellre gick ut torsdagar än helgdagar. Något som fortsatte in på höst/vinter och tog slut nu för en månad sen. Vi på Dudez hade alltid någon representant där och vi hoppas och vill att moments fortsätter och kör. Vi är riktigt nöjda med vad de åstakommit, därför tycker jag ni gör som vi och svänger loss med stjärten till Eric Prydz den 26 dec.

Sen kom den minst sagt töliga hösten, ni har gnällt och vi har gnällt. Limp har börjat plugga, Perz jobbar och tofflar, Bernard jobbar och bor 10 mil från oss andra och Albin hamnar i kläm! Ni har gnällt över dålig update men med 1500 inlägg på ett år och i snitt ca 4 om dan eller nått så kan ni fan inte gnälla! För fy för fan vad tid vi ägnat åt en blogg som egentligen var till för oss.

Vi delade ut gristårtor, men ni kom aldrig på varför man äter gristårta. Ni kommer tyvärr inte vå reda på det nu heller, men nån jävel där ute måste väl veta innebörden av en gristårta eller?
 

När jag kollar igenom alla gamla inlägg och bilder/filmer på datorn så blir jag bara så jävla glad. Jävlar vad mycket vi hittat på detta år. Skulle vi skriva upp allt som hänt och vi gjort så skulle detta inlägg bli sjukt mycket längre än vad det redan är! För så mycket har vi faktiskt gjort.Vi Laddar nu om för ett nytt galet år och ska givetvis göra vårt bästa. Dock med lite nya förutsättningar. Det är numer bara 2 av oss som är singlar, det finns ingen student att luta sig mot och innebandyn tar mer tid än nånsin. Men som sagt vi gör vårt bästa! Tack bock för första året och Vi ser fram emot Dudez andra år inom bloggbranschen. Stayy tuned!

God Jul Era Dudez

tänk om..

...Riesen och toffifee kunde finnas i lösvikt så man kunde plocka på sig en del, ist för en ask för 40 spänn!


Hade vart så nice!

Roligare än så är det inte nu!

Vet att vi suger på o blogga just nu, men roligare än så är inte våra liv nu! Jag själv (Limp) har haft en jäävligt rolig dag!

Börja med att gå upp 06.20, tog bussen till stan. att vänta på en buss i dessa tider är inte sådär jättevarmt. Väl istan tog jag som vanligt 1an upp till universitetet, eller iaf tills den feta långa backen börjar! Där stannar bussen och det blir nått jävla krux med dörrarna så alla får kliva av o gå upp till universitetet. Perfekt start på dagen.

Sen föreläsning med den abslut tråkigaste föreläsaren jag lyssnat på.

Som ni ser har jag inte lärt mig ett skit idag!

Under denna tid dog även min iphone eftersom batteritiden på den är lika dålig som Vi är på o blogga just nu.

Detta gav lite problem när jag sedan skulle med bussen hem eftersom man inte får betala kontant på bussen längre och jag kunde inte skicka en smsbiljet, som tur är hade jag mynt o stoppa i automaten vid hållplatsen och få mej en biljett. Eller? Nej den jäveln hade ju frusit så det gick inte o trycka in några mynt! Så ist kostade bussresan 30 spänn och de var mina sista slantar för visakortet låg ju såklart hemma!

Väl istan för bussbyte, ingen mobil och inga pengar. Sayna lånar ut sin lur till mig så jag kunde ringa mor, men hon jobba givetvis. Tillslut orkar jag fixa skjuts hem,. Äckliga skitdag!

3 dar kvar till 1årsdagen!

Stay tuned. LIMP


Årets Julklapp!

Till er tjejer som skall överaska oss killar. De måste inte nödvändigtvis va till pojkvännen utan går lika bra till en kille du inte är tsm med! Den kommer i vilket fall göra varje manlig individ överaskad och glad


Klä in dig själv! Enkelt att knyta, ännu änklare att knyta upp.

För er som tänker köpa den kan ni klicka
HÄR

DUDEz


Julklappar!

I vår ålder köps det inte så jävla mycket julklappar. Man går på systemet och handlar till sina föräldrar, någon chokladask hit och ett presentkort dit! Större är faktiskt inte fantasin hos oss pöjker. Själv köpte jag(Limp) bara en julklapp ifjol och det var en ficklampa från Clas olsson för 20 kr, presenten var till min bror och han fick tillomed batterier till! Snäll storebror de.

Ett välkänt problem kommer till de som har förhållande, vad fan köper man till sin flickvän/pojkvän? Ännu jobbigare för de som vart itsm länge. Då har man ju redan gett bort ett smycke, parfym, presentkort och underkläder! Man vill ju att ens partner ska bli glad, vilket de iofs alltid blir om det är klass på tjejen, för det är väl tanken som räknas?Tjejkompisar kommer varje år och frågar, "du vad skulle du vilja i julklapp om vi va tsm"? Oftast finner jag inget bra svar. Man blir ju glad i vilket fall! Man räknar ju i regel med något utav de jag sa att vi köper till er. Så överaska gärna med något! Men.. det är tanken som räknas, vi likes you ändå!

Jag tänker inte be er tjejer kommentera vad ni vill att vi ska köpa åt er. Tycker det är roligare om vi får tänka lite själva, överaskningar är ju alltid roligare!

Men, jag tänker fråga er om någon av er har något skräckexempel på något som inte uppskattas att få.??

I övrigt så är jag öppen för alla förslag som finns gällande nyår, bara det inte har med Karlstad att göra.

Linus den yngre


Juletider

Till att börja med så kan ju alla som köpt klart sina julklappar räcka upp en hand. Ingen? Inte ens nån? Tänkte väl det...
Förstår inte varför man väntar tills absolut sista dagarna med att köpa julklappar, varenda jävla år. Själv så har ja nästan alla klara. Iallafall i sinnet. Pappa och brorsan är klara i praktiken också, vet vadja ska köpa till min låtsasbro men har ingen aning om vad ja ska köpa till mamma. Men det löser sig antar ja..
Dan före doppardan så fyller ju Dudez 1 år och det kommer firas på ett eller annat sätt. Who knows?


Husfest hos Albs 2005...

Just nu så är Dudez största problem vad det blir på nyår. Först så tänkte vi fjällen men där måste man va 23 bast för att få boka (vilket vi inte är) och eftersom att ingen av oss äger en 50 bäddars kåk i Åre så fick vi lägga ner fjällplanerna.
Nu sitter vi i ett vad man kan kalla dödläge. Vi drar åt lite olika håll så att säga. Men en husfest med 50/50 killar och tjejer med dresscode svart klänning/kostym, fira 12-slaget, stanna kvar och festa hela natten och har det trevligt vore ju det absolut roligaste. Nyårsmiddagen kan man ju ta i lite mindre gäng om man vill. Tjejer har ju rent historiskt en tendens att vilja äta den med sina närmaste vänninor.
Nu är ju inte det här lika lätt att spika ihop som det låter så vi får se vad det blir.


...2009 på Stadshotellet i Karlstad...


Är det nån som sitter med en idé över så är det bara att säga till. Vore nice!

Juldan kommer för Årjängspöjkera att spenderas i Årjäng. Sedvanlig fylle-innebandy väntar. Sen är det tydligen nåt pucko i Årjäng som tycker att skumparty vore en grym idé på juldan. Själv så passar jag lunginflammationen vidare till nån annan.
På annandan ser ni självklart alla fyra på Blue Moon då vi har hört att Call on me-killen ska dit. Ses där!


...2010, To be continued... /Dudez


Careface

Snokade runt lite på datorn, märkte att jag inte lagt upp detta än. Av självklara anledningar. Men nu sinar det i svålskålen så allt får åka upp! Var sugen på att göra film också. Sen om jag skämmer ut mig själv för alla 200 000 läsare så får jag stå för det, tjänar ju en del på det trots allt ;)/pfppfpfpfpfpp f.t.p!

Bloää!

Ni vet när någon dör så finns det folk som jobbar med att plocka ur organen i kroppen för att se vad som orsakade döden! Tex när någon blir mördad eller hux flux bara dör så kan en patolog ta ut dina organ, skära och inspektera för att se varför du dog!

Precis de fick vi se idag på skolan! Och jag kan inte riktigt beskriva hur det kändes att se människodelar ligga sådär och bli styckade. Det kändes obekvämt och hade vi gjort det efter lunch hade jag nog både svimmat och spytt. Men man vänjde sej efter ett tag iaf. Men någon patolog, det blir jag aldrig!


Magens tarmsystem!


Baksida av lungor och hjärta!

Att stycka en älg eller rensa en fisk bekommer mig inte, men o se de delar som jag har i min kropp, det var inte så jävla kul o se!

Limp


Modemåsten!

Tjao, min tre-lina är ännu inte återfunnen så jag letar trådlösa nätverk dagligen för att få möjlighet att ordbajsa av mig lite. Så var lugna jag är inte död, bara lite lost utan min rosa tre-puck.

Då istiden verkar ha anlänt även till sverige så tänkte jag föreslå lite sköna modemåsten för er chicas så ni slipper frostskador vid vistelse i utomhusklimat.

Ugs
Älskar denna stövel på er brudar, ser så jävla varm och go ut och trots att fjortismafian med kissie i spetsen förmodligen förstört modestatusen på denna produkt är den en av mina favoriter, rykten säger att den finns i herrstorlek?

Dunnjacka
Nu när termometern allt för ofta visar tempraturer runt isbjörnstatus så är detta tidlösa plagg det enda som håller värmen. Gärna i nån flashig färg och framförallt den lite kortare modellen som slutar vid midjan, passformen skall även den vara lite tajtare.


Hängiga Carlingsmössan
Alla har vi den, den finns i en uppsjö av färger och stickat verkar även det vara ett vinnande koncept i vinter. carlingsmössan funkar i stort sett till alla stilar och kan användas till skolan likaväl som till nattklubben. Färgmässigt så funkar nog en lite lugnare färg, vit eller svart iaf om ni har en färglad dunnjacka.Vintertights?
När skall denna hype försvinna? aldrig säger jag. går man på krogen idag så är det inte en jeans röv så långt ögat ser utan bara massa härliga tights i alla möjliga varianter, lack, leopard,svarta, halv lack osv, det finns allt. Min fråga är då, finns dom med fodring? för madrömmen vore ju att det blev kallt som aset och ni väljer jeansen, det får aldrig hända.Men kom ihåg en sak babes där ute, detta är bara mina åsikter om vad som pryder er bäst, som sagt bara riktlinjer, men om ni skulle få för er att bära alla fyra plaggen samtidigt så har ni vunnit mitt hjärta.
Signerat Bernard

Snuttegull

Oregran är uppskattad i Mörmohallen?
/deudez

Hissar och dissar

Var ett tag sen vi hissade och dissade lite saker och ting. För visst är det så att världen förändras hela jävla tiden. Och då måste vi ju anpassa oss och acceptera alternativt totalsåga nyheterna som kommer. Här är lite funderingar, sågningar, hyllningar och bara ordmökar om nya, men även en del gamla saker som numera så hippt kallas vintage. enjoy.

Hissar

* Fläskpannkakan. Det är så gött med pannkaka. Och man vill så jävla gärna kunna komma in till polarna och skrika: "jag har ätit pannkaka" a lá Yrrol style. Fläskpannkakan är enklare att göra och in med skiten i ugnen bara, minst lika gott. Men jag brukar skippa fläsket, speciellt då jag såg en artikel om grisfötter precis innan jag skulle äta. Ös gärna i ett lager kakao och servera med drottningsylt, royal.

*
Vinterkylan. Varför? jo, inga mygg och inga jävla spindlar. Man kan gosa runt i onepiece och långkalsonger, dunjacka och fuskpolo. Längtar tills overallen är ett accepterat plagg för alla åldrar.

*
Julbord. Buffé fast bättre.

*
Luciatider. Fick en god flashback på hammarlunden idag, teensen hade luciatåg för sina päron. Var så sjukt kul å se hur många småflickor som "svimmade" på min tid. Hur många gör det iår? Eller har lärarna infört plastljus?

*
Hitlerfrillan. Ta detta rätt nu, inget rasistiskt menat. Frillan kan se ut på flera sätt, lång som kort, rakad som färgad. Hur som helst har de en sak gemensamt. De är oerhört uppstyrda, oerhört. Det är cleant, ser ganska rent ut och är faktiskt ganska snyggt.

*
Jon Olsson. Killen som gör precis vad han vill med sina dagar, och får dessutom mer betalt än många av oss. Sjukaste frillan, skönaste glasögona samt en ganska rad bil med costumicerade takbox. Behöver inte säga mer.

* The Used - Smother me. gråtlåt? jöö.. go? jöö.. Som den okrönte Emokungen ger jag med mig av mina favoriter i en "jag vill, vill bara softa med perz, helst" lista på spotify. Subscribe! Okrönt Emokung är jag tack vare min bror i ETB.

Fotnot: Ringde till bror igår,
"tja va göru?"
"näee, ska iväg och dricka öl med In Flames, sj då?"
"ehm... innebandyträning. herrå"

* Coheed and Cambria - feathers. Goaste refrängen och goaste rösten. Enda anledningen till att jag och Dayp åkte till Hultan som 15-åringar var detta bandet. Dom ställde in.


Dissar

* Slutat snusa. Inge nice.

* Kylan. För att inte ni ska tro att jag är helt störd så finns det självklart en nackdel med kylan också. Den är kall. Jag har inget som matchar speciellt bra med mitt gröna, välkända Adidas fjun.. fashion is everything. Man får röda läppar också.

* Innebandy-VM. Singapore deltar och torskar med 39-1 mot sverige. Det går bra för sporten nu.. Låt finnarna och Sverige mötas i en final varje år. Vinnaren är helt enkelt bäst. Slipp förnedringen. Det är som att möta Degerfors hemma liksom.

* Hemköp. Sjukt dyr affär, Viken stänger 8 så egentligen är det väl dom jag ska dissa, men fuck hemköp. Fatds jag handlar ändå där. Har ju inget val. Destomer synd om Albs som bor på Sommaro.. ni har ju inte ens en Mataffär./ perzOnerLika som bär


Adam tensta`?                                                           Kid Cudi?

Dansk fördel i paradiset!

Inte nog med att danska paradise hotel är grymt mycket mer underhållande att se på. De har också lyckats bättre med sin programledare!


Svenska Alex schulman

Är inte lika attraktiv som danske Rikke

Dudez


Varför?

NU ska vi snacka om tjejer och när deras väninnor skaffar sej pojkvän! Och då ska vi gå in på en sak som vi aldrig kommer till att förstå hos er tjejer. Skitsnacket!

Om en tjej träffar en kille och båda tycker om varandra och båda börjar träffas seriöst och de blir tillsammans tillslut!
¨
I det här läget bli vi killar lite retande till vår killkompis, typ "aha, du ska bli toffel nu", "Det är dessa människor du inte gillar egentligen", inga har feelings, bara det vanliga checkandet och småretandet som vi killar har för oss. Just for fun

Men så kommer vi till damerna! Skitprat, skitprat, skitprat. Varför skall tjejerna fortast möjligt prata skit om tjejen till killen så han ska tycka illa om henne? Nu snackar vi inte bara vilka tjejer som helst utan det är till och med kompisar till tjejen som pratar skit. Alltså tjejens kompisar pratar skit om henne inför killen hon träffar!

Sen när de pratat klar om sin kompis, då springer de iväg till henne och pratar skit om killen hon träffat. Han har gjort de, de, de och de. Trots att tjejerna är kompis med killen med!


Vi kommer aldrig förstå meningen med allt skitsnack. Vart vill ni komma med de? vad vinner ni på de? och varför gläds ni inte eller driver lite som vi killar gör?

Japp det finns undantag där även vi killar sysselsätter oss med detta. Men in i dudez umgängeskretsar utan i andra kretsar!

Hur som haver, han någon fröken som ser detta ge en förklaring till vart ni vill komma med o prata skit om personer som till och med är era kompisar?Skitpratet tjejer emellan sker inte bara när det kommer till förhållande, utan även annars med!?

Dudez-redaktionen!

2 weeks away

Om drygt två veckor fyller dudez 1 år! Våran kommunikationsbäbis har blivit stor. Detta kommer firas med hejdundrande kalasering under Julen och framförallt då Prydz gästar staun. 23 December är det dudez hela dagen och vi kommer att posta ett litet skönt videoklipp samt skriva en liten årskrönika.

Nu undrar vi följande:

* Vad gör dudezbloggen speciell?
* Vad vill ni se i nästa videoblogg?
* Vilket är bästa inlägget i dudez Historia? Video samt text.


Dudez Dudez Dudez Dudez Dudez Dudez Dudez

Stay tuned folks, vi är genomglada att ni läser och trodde väl inte att det skulle bli en sån jävla hype som det faktiskt har blivit. Om några år är vi störst... Go big or go home.


/ Dudez

Home sweet home!

Som de flesta vet har jag haft lite problrmas med min hals det senaste året. Detta skulle det göras något åt, så igår runt 12tiden somnade jag lugnt in i en timma på operationbordet för att skära bort problemen i halsen!

Operationen gick bra och jag mår fint om man bortser från halsen. Är sinnessjukt hungrig dock, inte ätit mer än nyponsoppa o kräm sen i söndags kväll. Något jag inte blir speciellt mätt på. Klarar inte av för stora portioner heller!


Man känner sig verkligen som 90 år när man går runt med droppstället i koridoren!

Tenta på lördag, så måste försöka plugga så mycket som möjligt trots att jag inte är så jättepigg!

I övrigt så är morfin det bästa jag vet, hade inte droger vart farligt och förbjudet hade jag nog börjat för längesen.

Limp

Dagens Tom Colling

Efter dagens träning så satt vi som vanligt kvar i omklädningsrummet ett bra tag efter att träningen va slut.
När dom flesta har gått och det bara är ja, Fidde, Tom, Adam och Mario kvar så kommer Olle (tror ja) in och säger att det ligger en jacka mitt på planen.
Tom svarar med att det är hans och om inte Olle kan va så snäll och hämta den men icke!
Då säger Tom som nyss har klivit ur duschen och är 2 minuter ifrån att gå ut ur omklädningsrummet, hämta jackan och dra hem: Ja kommer lätt att glömma den hehe (eller nåt sånt där)

Tom drar, ja och Fidde är sist kvar och drar vi också. Innan ja har kommit in i lägenheten så har ja ett missat samtal från storebror Colling. Fattar ju direkt va det va han ville men ringer upp iallafall.
"Öj, är du kvar i hallen eller?!"

Ja tyckte det här va förjävla roligt då han ändå stod och sa att han troligtvis kommer glömma den och sen glömmer den två minuter senare. Sen la tydligen datorn av också hörde ja på ryktes vägar...


Hästar pratar bara på film Tom


/Dudez

Bredband på vift!

Ni där ute i världen som har fått förmånen att lära känna mig vet förmodligen att jag är ett riktigt klantarsle med noll koll, har nu lyckats supa bort mitt mobila bredband. Det sågs senast hemma hos albs föra helgen och vägrar komma fram. Så om ni har sett eller hört nåt vänligen kontakta redaktionen, tillsvidare får jag försöka blogga på lånade linor lite här och var. Stor hittelön utlovas till den som återfinner min kära rosa vän.

Var är du kära vän?

Signerat bernard

Lejonknugen

Kollade på Lejonknugen härom dan. Ni vet filmen med han Simba som blir käng efter att Mofasa stryker med. Kan va världens bästa tecknade film! Kan också va en av dom bästa filmerna ever och soundtracket är ju inte fyskam det heller. (För övrigt den första filmen ja såg på bio också)
Det som slog mig när ja såg den va två saker ja alltid funderade på när ja va liten.Det första gäller Lejonklippan. Hur tar man sig egentligen till toppen? Inte där babianen höjer Simba utan där uppe liksom. Där Mofasa förklarar för Simba hur stort "riket" är. Det framgår aldrig hur man tar sig dit och klarar inte Mofasa av att hålla fast i bergsväggen när Scar är en dålig bro så har ja svårt att se hur Simba skulle klara av den 180 graders lutningen.

Sen den andra funderingen. Vart fan bor Scar?


Ingen vet vart hans postlåda bor

En sista grej också. Ni vet Känn en doft av kärleken-scenen. Visst ser Nala lite smyg-kåt ut?


Sugen på Simba-dick?


/Albs

6 December

Igår kom vår första seger sen vi smiskade upp Karlstad i brygga för länge länge sen. Gissa hur skönt det var? Dessutom med seriens hitintills största vinst. Oris bidrog med några pinnar, typ 4, och blev som vanligt matchens lirare. Hur fan han gör det vet jag inte. Enda förklaringen jag fick var att han löper som en tok, tacklas och blir tacklad, sliter som ett djur, ser söt och secket tycker därmed synd om våran pyttinutt aka lillen. Men all cred till han! Idag skär han bort halsmandlarna och blir borta ett tag, synd! Han vaknar nog upp i detta nu, helt fucked up i skallen och med ny röst. Det ser jag fram emot. Kan tyvärr inte närvara vid uppvaket live. En annan öppnade målskyttet med en kontring och avslut i bortre själv, visade vägen så att säga.. smekte även in en gretsky pass som jag faktiskt är jävligt nöjd med, chockades lite själv i ögonblicket då jag inte trodde att jag var kapabel till att lura en hel arena stillastående.

Han är även en jävel på att messa. jag har aldrig varit med om att det blir "skrivstopp" på en iphone så du får lov att fortsätta din text i sms nummer två. Men det lyckas givetvis Oris med. Matchens lirare i mess går till Han även där!Helt sick!


Ha en skön kväll i snön folkz!

/ perz1

Mäh!?

Åldersskillnad i förhållande är nåt som det tjatas om nästan hela tiden. Är hon för ung eller är han för gammal? Ofast så leder diskussionerna ingenstans och personligen så skiter ja fullständigt i hur gamla man är. Blir man kär så blir man PUNKT

Men nu är ju inte tanken den att ja sitta och domdera om man kan va tillsammans när det skiljer några år eller inte. Det är snarare så att ja har en liten fundering som riktar sig till er tjejer.
Det är en sån där grej som aldrig slår fel, vilken tjej man än pratar med (aa, nästan vilken som helst för det finns säkert nån som tänker "nej, så tycker inte ja").

Exempel

Säg att nån av oss i Dudez hade tänkt träffa en tjej som är född 93-94 eller nånting. När man pratar om det men sina äldre tjejkompisar så blir reaktionen nästan alltid den samma, nämligen att man är äcklig eller "hon är ju så liiten ju".
Vi killar svarar med: Hur gamla var killarna du träffade när du va 16 år?

"Mäh, det är ju skillnad"
- Citerat valfri tjej

DET är min fundering. Hur kan det vara skillnad? Ja fattar verkligen inte hur ni kan tycka att det finns någon skillnad. Det är inte heller ovanligt att man pratar med en tjej som sagt precis sådär och som sen kommit på att hon träffade ännu äldre killar när hon va 15-16 år men ändå så håller hon fast vid att det verkligen är skillnad.


En ack så mogen Albs undrar

Är du tjej och känner att du kan förklara det här så är det fritt fram. Lycka till :)


/Albs

Dagens bild


Real Madris startelva inför El Clasico i måndags...

Har på eget initiativ skickat matchen till spanske hufvudstaden. Dom skulle kunna använda videon som läromedel för de yngre leden.


/Dudez

bröllopsklänning!

någon ville se bröllopsklänningen som min styvsyster hade på sig! Så lägger upp en bild och även bröllopet så ser du i stillbild oh rörlig!
Björn Borgs Fabrikatsfel!

Ni som äger ett par björn-borg-kallingar vet precis vad jag snackar om i det här inlägget! Hur det är på trosfronten vettifan, men det skulle väl lika gärna kunna vara samma problem där!

Varenda par av kalsonger från vår tennisstjärna Björn Borg går av någon anledning sönder mellan bene. Kallingarna i sig är riktigt sköna, tjusiga och spexade färger! Men köper man ett par kallingar för 199 kronor så räknar man ju med att det ska vara fin kvalitet.

Det är de också till en början, tills varenda par går i sunder mellan benen, mellan pung och yttre analsfinkt! Där har vi killar oftast ett hål om vi bär björn borgs kalsongkollektion! Varför? Varför går alla kallingar sönder just precis där?Teorier:

-Det är helt enkelt så att det är nått fel i kalsongfabriken. Eftersom precis alla går i sönder där så måste de göra något fel när de syr ihop våra fillifjonger

-Vi killar kliar oss jävligt mycket i röven och sliter därför ut våra kallingar precis emellan där. Kanske så det är, tycker dock inte jag kliar mig så jävla mycket!

-När vi går glider kallingar in i röven eller åker upp så vi drar ner och sträcker på dem hela tiden! Detta gör att det sliter i sömmarna som är mellan våra avföringsändar!


I vilket fall så är det något med dessa kallingar som gör att vi får en extra öppning mellan våra ben!

DuDeZ

Dagens KallingarVarför ska inte vi va lika genomskinliga som damerna?

Pub-Ulla i vitögat!

För ett par helger sen gjorde jag nåt ovanligt, jag förlade en hel utekväll i årjängs nattliv. Det är sällan årjängs nattliv levererar då valmöjligheterna är små, pizzeria, bilfest eller statoil? inte så lockande eller hur. Men hotellet hade tydligen styrt ditt nåt tjejband och körde "nattklubb" till två, så jag gav det en chans.

Tidigare har vi har bloggat om olika personligheter/varelser man kan träffa ute i nattlivet, just denna kväll skulle jag ställas öga mot öga med den allra värsta. den man fasar för att ens peta på med tång, jag talar sjävklart om Pub-ulla. just denna Pub-Ulla uppfyller alla krav och kriterier en Pub-Ulla skall ha för att göra skäl för sitt namn, hon är medelålders, kåt, söpen(tror jag) och alltid på jakt efter små pojkar som hon kan släppa hem till sitt näste för nattliga aktiviteter.

jag stod i vanlig ordning på dansgolvet och svängde högerarmen till ett riktigt värt brudcoverband(snygga som fuck) plötsligt känner jag hur någon sliter tag och flåsar mig i örat och ger mig en saftig blöt kyss på halsen när jag vänder mig om har jag ändå en förhoppning att det skulle vara en välsvarvad blodnin som var sugen på lite mys på dansgolvet. Men när jag väl gjort en 180 och står öga mot öga med mitt byte och inser att den välsvarvade blondinen har förvandlats till en ganska så mätt kvinna som har nått bäst före datum för ett par sekel sen så går ridån ner och paniken infann sig, vare nån som såg mig bli halv avflättad av denna varelse?


Lätt byte?

Jag såg ingen annan utväg än att fly fältet och med det menar jag baren där en mintu sexa stod och väntade på att smeka min hals. För att rminska risken att få men för livet så slank ytterliggare en sexa ner i förebyggande syfte.


Jag lyckades undkomma men frågan är, gick Pub-Ulla hem ensam?

Signerat Bernard


Nu gick det lite väl fort

Någon som alla killar varit med om är det där med att "komma för tidigt". Vissa råkar ut för det mer ofta än andra. (Ni som nekar ljuger och det händer troligtvis oftare för er än för oss andra)
Man kan lätt tro att det är vårat (vi killar alltså) fel men det är det inte. Det är snarare tvärtom. Eller aa, delvis iaf. It takes two to tango eller vad är det man säger?
När det händer att killen ifråga är så övertänd och superkåt så han inte kan hålla sig i styr och kommer i byxan redan innan gylfen är öppen så räknas det inte som erat (tjejernas) fel. 1-0 till brudarna


Komma för tidigt? Om det har hänt oss? Nääää...

Vi poängterar istället att ni ligger i sängen och det är påväg att bege sig. Gylfen öppnas och du tar tag i den och börja maxrunka redan från början. Inte maxrunka som i nu-ska-ja-runka-så-hårt-ja-nånsin-kan-så-det-gör-ont-runka utan mer gött liksom. Om ni fattar? Då är det inte lätt att hålla sig och det kan gå lite väl fort. Uppvärmning är A och O! 1-1

En annan grej är att när ni tagit er förbi förspelet och är igång. Då kan det nån enstaka gång inte vara den bästa idén ever att knulla som kaniner redan från scratch. Bara för att man är halvt uppvärmd så betyder inte det att man är redo för världens längsta intervall i maxfart. Tänk mer 4x400 meter. (Behöver inte nödvändigtvis va 4 men ni hajjar) Finns gånger då vi killar har lite övertro på oss själva, delad poäng. 2-2

Sist men inte minst så har vi en klassiker. Om du vill fortsätta ligga ett tag till så bör du inte be killen att ta dig bakifrån alltför tidigt. Det har nog hänt de flesta tjejerna som läser det här att killen har börjat "köra på" bakifrån och så är det slut på minuten blankt? Eller har vi ett världsrekord någonstans?
nej men helt ärligt, det är ju den absolut skönaste ställningen och det medför ju att det blir lättare att "guuhhaaaahh!!!!".
Den här poängen går faktiskt till damerna pga att vi älskar ju den ställningen. Be oss inte för tidigt bara, då kan det ta slut tidigare än väntat. Slutresultat: 3-2 till damerna

Med det här inlägget så menar vi inte att vi kommer fär tidigt ofta utan vi ville bara framföra varför det blir som det blir ibland, så att ni lättare ska förstå varför det händer när det händer. En sista anledning är ju också att ni är lite för snygga, sexiga, sköna m.m. och det är ju faktiskt en komplimang!


/Dudez

LIMP

Tjenna blogghen! Ursäktar mig inte för min frånvaro, fick tillbaka en tenta i fredags, har en ny näste fredag! Ska operera bort mina kära halsmandlar på måndag så måste därför plugga denna veckan, vet inte hur pigg jag är på o plugga nästa vecka efter operationen nämligen! Har även ägnat mycket tid till o träna upp mig inför operationen så jag inte skall vara helt död när jag är frisk o återställd igen! Därav min helt naturliga frånvaro!

Att de inte blev någon julkalender skämms vi över, de gör vi. Vi tänkte faktiskt göra de. Men fan, vi har så mycket annat för oss. Och sist jag gång vi umgicks alla tsm minns jag inte ens. Därav anledningen till att den uteblev! Men vad gör de om 100 år!?

Nog om uteblivande ursäkter!

Jag har härmat Perz och skaffat mej en kosedress som de så fint heter på andra sidan gränsen till vänster!


Veckans roligaste händelse än sålänge var i måndags! Vi har fått en oinbjuden gäst här i hemmet. Sånt som händer när kylan slår till, jag lyckades fånga den! När jag hade fångat musen "råttan" drog jag på mej en plsthandske, tog upp den och sprang efter min mor som tog x antal varv runt i huset, skrek och halvt grinade. Jag tyckte de var sinnessjukt skoj, men de tyckte inte hon! Tillslut tog hon sig in på toaletten och låste in sig!

Inga fler oinbjudna gäster än så länge!

I övrigt kommer ni säkert inte se mig så mycket nu innan operationen! Men ska försöka göra lite instick, men måste tyvärr plugga!

Ni frågade om Emilia och Storm, de ses, är söta ihop och är goa mot varann! om de är tsm är inget vi kan svara på utan de får de göra själv.

Puss Limp!

dagens look-a-like

Totalsjukt lika pojkar...

 
Rasmus Sundstedt?                     Ville Leino?


Tack för tipset oMel.

/dudez

RSS 2.0