....

Gift dej rik, gift dej med mej.

/ Storm

Dagens citat

"När ska vi börja leka fyllelekar?" - Albs

"Ska vi köra bil?" - Martin Frohm

taxi dudez!

Jag (Limp) jobbar kl 7 imorn bitti och kommer därför inte närvara vid hoffmaestro ikväll! Däremot kommer jag lira lite "taxi". Så om någon vill hem eller till en fest och inte orkar med de andra alternativen att ta sig dit så finns jga till hands! Kommer dock prioritera de som payar mest! Ingen gratisskjuts/jagkörnästagång/dufårpengarimorn!

Du skall alltså ha pengar på dig eller så kör jag kanske vägen om en uttagsautomat!

Ni som skall ut på roligheter får jag önska en riktigt trevlig helg. Jag är ärligt talat avis!

Peace LImp

PS. Jag har ingen framkörningsavgift, bjuder på den ikväll! Dtothe S som perz säger:)


busar

Vi alla har någongång grävt lite i snoken. Man får ibland med sig nåt ut, medvetet eller inte. Vissa petar mer eller mindre, det är en smaksak. Somliga menar att genom att äta det b-vitaminrika snoret får man lite bättre hälsa, men det får stå för dom. Vi ska helt enkelt ranka den goaste snorbusen!Da list:
(Nummer ett är bäst)

4. Den blodiga sega - sjukt kletig, blodig och smäffig. Sätter sig fint på väggar och polarna blir helgalna och äcklade av den. Speciellt om det är någon av dem du kletar den på. Svälj om du vill, det kan ju som sagt vara nyttigt...

3. Den allmänt stora - Den stora hårda som går att göra till en liten boll, den som du kan sprätta iväg flera meter och stolt visa för polarna. Kletar inge bra men ett långt kast förgyller den gråa vardagen.

2. Den med hår i - Oftast en kletig buse med varierande form, lite svår att få ut och hamnar ofta på oönskat ställe då den lätt delar sig. Har man tur hänger den ihop med hjälp av en seg tråd som ofta innehåller näshår. Plus till denna för att du får ut både snor och hårväxt ur andningsvägarna.

1. Den platta morgonbusen - När man vaknar har man ofta en reflex då man petar näsan, man rensar den liksom. Genom att pressa fingret mot "näsmitten" så får man med sig en platt, stor, stolt buse som är formad efter fingret. Den är absolut goast att få ut och den är alltid lika rolig att titta på. Sen kan du rulla ihop den och kasta iväg även denna. Mycket nöje!


/pörs


Livet jag aldrig fick

"En snygg kille blir tio gånger snyggare med
en gitarr i handen"

True story, det var ju därför
jag köpte mig en gura right? - ja.
Iallafall har denna grabben starten
på livet vi alla vill ha.

Jake och Perz håller på med
sin alldeles egna låt just nu.
Den handlar om Hammarö, självklart.
Och kommer komma ut lagom till
Sommaren är tanken...

Nu kör vi:
/perz

Mördarvapen

Vi har lovat er listor, listor som inte är utav denna värld. För att inte längre få vara på denna värld krävs död. Därav idén till våran nya lista: Mördarvapen. Alltså ska vi rangordna de vapen/tillhyggen som vi tycker mördar bäst fast med en liten tvist i vissa fall, och självklart en hel del humor. Vi bortser från Megastora bomber och granater och liknande massmördarateraljer och rankar istället handvapen och saker i någorlunda verklig skala. Som då en ensam människa kan använda sig utav för att göra slarvsylta av en annan individ.

Här är listan:

13. Hockeyhandsken - Återigen en doft som dödar, det må vara förbjudet med syraattacker och liknande i krig länder emellan men hockeyhandskestanken som finns i alla ishallar är fortfarande tillåten, dödlig!

12. Piskan - En redig läderpiska kan få folk att blöda, det vet vi alla. Användes denna på en bunden individ går denne mot en långsam förblödande död.

11. Rakbladet - Jokern på listan, ge rakbladet till valfritt emo så löser naturen resten.

10. Fist of steel
- Ett Kiiiiiiiiaaaaaaahhheeihowasaka-skrik och sen en näve av stål och din motståndare stendör på fläcken. Antingen av punshen eller av rädlsa. Kontakta närmaste kines för att lära dig uttalet.

9. Drivern - Hole in one, aa på sätt och vis. En redig sving i huvudhöjd och sen är det nog mer eller mindre klart. Annars, gå för birdie.

8. Nederdelen på en krycka - Tänk dig ett lätthanterat baseboll-trä i rent aluminium, du har två...Skulle det inte räcka så kan du alltid fälla ut isdubbarna, det blir som ett jättelätt svärd...två...

7. Knogjärnet -
Smidigt tillhygge som slår av de flesta käkben. Plus för att du slipper få ont i handen när du slår.

6. Limps armhåla - Närmare beskrivning behövs ej, det krävs dock att minst 24 timmars duschfrånvaro finnes i armhålan för att den ska vara dödlig. (Annars är grabben rätt god att lukta på faktiskt).

5. Etarnal flame -
Ett wrestlingmove som görs bäst på studsmattan på sommarkvällen. Du tar sats och hoppar så högt du kan och landar på önskad individ med en vass armbåge, gärna i solar plexus. Stöt nummer två är den dödliga.

4. Rambos kniv - Tillhygget som kan göra och har gjort det mesta, han lever med den, sover på den och mördar med den. Totalt dominerande inom sin kategori.

3. Bävernäven - Den ruskiga fisen som du fångar upp i din egen hand och trycker upp i någon annans ansikte, håll kvar handen så länge du orkar tills individen kolar av och senare dör.


2. Kaststjärnan - Är du likt en ninja i skogen och kan kasta flera stjärnor samtidigt ligger du på samma nivå som en kulspruta, fast mycket vassare.

1. Kedjan med sylvass kniv längst ut - Ninjans bäste vän. Dödsfall: oräkneliga, blod: över 1000 liter, räckvidd: så långt ninjan själv vill. Den svingas genom luften och istället för en kula längst ut så sitter där ett litet ninjasvärd så sylvasst att självaste sylvassen blir rädd. Det här är dödsvapen i dess renaste form./Albs and Piggedy fucki´n Perz

Matte?

Säg att du är på Mc Donalds eller Burger King. Egentligen spelar det faktiskt inte så stor roll bara du är någonstans där dom har många olika menyer.
Så har man funderat ett tag och kommit fram till att man tar en Whopper utan dressing, lök, tomat och den äckliga gurkan fast MED ost.


Det kostar 5 kronor mer ifall du bara vill ha ost på...


"Aa det blir 5 kronor extra ifall du vill ha ost på bara så du vet" får man till svar.
Jaha?! Jag har ju för fan nyss plockat bort skit för en hundrig och kassapöjken ska ha en femma extra för osten.
Förstå mig rätt nu, det är inte det att den där femman är en livsavgörande faktor för mig men det är skönt av dom ändå att plocka den där extra avgiften.
Är det någon som vet varför det är såhär så skriver ni en rad och förklarar för mig.

Sådär, nu har jag fått ur mig den här fruktansvärda ilskan och kan gå vidare. Har för övrigt nyss storstädat lägenheter så det är fritt fram att säga att jag är duktig :)


/Albs

Senaste hemmaträningen för nybörjaren..


.. Storm visar hur det går till!
söndagskul

Har ni tråkígt en söndag kan ni alltid tävla lite i badkaret, något vi ofta gör på Sommaro faktiskt. Här en vår senaste tävlingsgren, ta efter eller bara njut...
Så jävla hüüd


storm briljerar

Påväg till Vingåker filmade vi lite och hade förhoppningar om att göra en liten film om det hela, så blev inte fallet..
Men vi lägger iallafall upp det som var tänkt som klipp nummer ett här. Storm smörar på sin Kristinehamnsdialekt och ja, resten får ni se själva.Peace!

/dudezcref

Roadie ch-berg

Albin är barcafantast, inget bord i hela Karlstad var ledigt för bokning. Vi fick helt enkelt åka upp till Charlottenberg och Storms lya. Så där är vi nu och någon Sergiomotta har nyss blivit utvisad, eufori är känslan som är i lägenheten för tillfället, jag har ingen direkt koll...

Hur som helst filmade vi vår sista trip in i byn, stötte på bengen och massa norska studenter med A-traktorer.Ha en god kväll hälsningar dudezcrew!


Hur fult som helst, 2!

Nästa del i vad vi tycker hur fult som helst är något som man också kan se varje dag på stan om man bara tittar lite!

Vi har kommit till er som lirar med byxorna i strumporna. Detta kan man göra på många sätt. Det finns flera exempel. Inget av dem tycker vi är speciellt hett, men vissa funkar bättre än andra!

Exempel 1:
Det fulaste av dem alla. Ni som väljer skateskorna plus att ni knocklar ihop brallorna och trycker ner i strumporna! Ni kan liksom inte ens vika ner dem snyggt utan ni ska knockla ihop dem så det ser ut som ni har fått någon jävla knöl mitt på fotleden! Inte nog med detta, ni ska ha världens fulaste färg på strumporna med!


Exempel 2:
Ni har valt en mjuk färg som faktiskt funkar och tagit tygskorna istället, så här långt är det bra. Men så ser man återigen knockeln på fotleden. Ni har återigen mosat ner brallorna i strumporna. Ta ut dem för fan och köp er brallor som är tighta nog att inte behövas knocklas in i några strumpor. Eller ha bagystilen med lite skatepjuks och brallorna över skorna! Bara ni inte trycker ner dem i strumporna!


Exempel 3:
Det enda exeplet som kan vara acceptabelt. Det är om ni valt ett par skor som går lite högre upp på fotleden. Typ conversemodellen eller någon liknande i annat märke! Då kan det funka att ha vikit ner byxorna i skorna. INTE knockla, vik. Det kan funka ibland! Men fortfarande hetare om du vikit upp byxorna lite eller valt den tighta modellen! Detta exemplet är det enda som ibland funkar med byxorna i strumporn! Men bara funkar.

                                                                                           Funkar ibland!
SLUTA iaf med att knockla ihop byxorna och tryck ner i strumporna. Det är hur fult som helst!


vi gillar!

Efter att ha vart på Sats en del nu på slutet så får man passa på att berömma stället och dess innehåll. Ni brudar som håller till på stället håller yppersta klass. Det ska ni ha cred för. Fortsätt att vistas där, ni gör träningen till ett rent nöje!

Inte nog med att ni gör allt för att hålla era kroppar i trim, ni använder något som vi verkligen gillar! Det är det som detta inlägget egentligen handlar om.

Precis som vi avgudar leopard/lack tightsen på stan så gillar vi minst lika mycket de tighta cykel/träningsbyxorna som ni använder på gymmet. Det är pricken över i:t så att säga. Kan inte beskriva med ord riktigt vilken fantastisk syn det är att komma in på sats och se dessa megatighta brallor. De visar precis vilka tighta ben/stjärtar ni har. Och det är ju något som vi tycker är väldigt viktigt. Så fortsätt använd dessa flitigt. Har du inga så är det på tiden att ni inhandlar ett par.
Flasha med lite guld? Det mesta funkar. Bara ni håller passformen!

Keep them on

Peace och fridens megatighta cykelbrallor!


dudez breddar

Dudez finns nu på mer ställen än vi trodde. Utan för Arbetsförmedlingen står två datorer, båda hade Dudez.se som startsida.fuckin' A!!


Sloan

Jag har aldrig varit en mediahora, har aldrig heller följt en serie eller sett en film. Frågar ni mig om film så är det ungefär som att prata fotboll med mig, helt meningslöst. Jag är dock såld på två filmer, Boondock saints (enda filmen jag någonsin köpt) samt Lock, Stock and two smoking barrels.

Igår började jag dock titta igenom Entourage för att slippa sova, och fifän det är en bra serie. Albin snackar hela tiden om sina seriebrudar som han ska gifta sig med hit och dit, nu har jag hittat min. Sloan som hon så vackert heter i serien är den rätta för mig. Ni vet säkert vem jag pratar om för alla ser ju på serier utom jag. Nu ska jag pumpa sönder Entourage och sedan lägga av.

Här har ni min baby:Hej gumman, tack för att du finns.

/perz


Fräckt!

En dag när mannen kom hem till sin fru hade han hittat någon grej på vägkanten och tage med sej den hem! Frun frågar varför han har med sej den? Mannen svarar att jag tyckte den va fräck så vi kan kanske ha den här hemma? Ah men inte i sovrummet svarar frugan. Vadåra säger mannen? Det där är en fartkamera och det kommer bli ett jävla blixtrande med tanke på hur fort du kommer varje gångHAHAHAHA

/Dudez


Orka moralkakor på FBÄr trött på random kakor som folk bara spyr ut på Facebook. Ni vet, världen blir inte bättre.


/ Storm


ärendens dag!

Måndag och ny vecka! Den har spenderats till saker som förr eller senare måste göras med lite spinning som avslutning!

Började med skola i vanlig ordning, slutade från den kl 2! Sen hem och fixade däckbyte! Så nu rullar ferrarin lite snyggare med de softa sommardäcken! Dock inte lika softa fälgar, who cares!

Sen var det dags för lite shopping. Och det görs såklart bäst när moder är med. Så det spenderades ett antal timmar och en par varv på stan för lite nya inköp!Med mig hem fick jag:
-2 sommarskjortor
-2 mer seriösa skjortor
-Hängslen
-Kostym (som ni får se först på studenten)
-2 slirrar
-En fluga
-Ett par chinos
-Ett skärp
-Tre par nya dojjer

Härligt med lite nytt i garderoben!

När jag kom hem var det dags för lite gym med Perz o Rasmus. Så kvällens sista timmar spenderades på sats. Spinning och core stod på schemat. Spinning är jobbigt och nice. Core? Inte jobbigt, jävligt tråkigt och nackspärr för att vri huvudet mot instruktören. Inte för att kika in utseendet utan för att förstå vad hon sysslade med så jag kunde försöka göra likadant!

En värd måndag

/Limp


Husfester på Hammarö sviker sällan!Från i Lördags. Töligt urspårad fest ;)


En bild KAN säga mer än 1000 ord


Bara för att ni skall förstå skillnaden mellan Charlottenberg och Karlstad så fann jag lite shysst material i en lokal tidning som jag roffade åt mig vid lunchbordet idag. Det finns nämnligen en årlig "skönhetstävlig" på orten :/

Jag låter bilden tala för sig själv....
/ Storm

hur fult som helst!

Vi har snackat om stiler som vi gillar hos er tjejer! Men nu tänkte vi ta upp något som vi absolut inte gillar! Ärligt sagt så tycker vi att de är hur fult som helst! Det är inte många som använder sig av denna stilen. Men den existerar och man kan om man tänker på det, faktiskt se den varje dag. Vilket är illa.

Det börjar bra med tights och den biten. tights gillar vi skarpt och dem ser vi gärna att ni fortsätter med. Men vad fan har ni på fötterna en del?


Ska ni ha tights/tighta jeans så kan ni ju för fan inte ha skateskor på fötterna? Det måste ni väl ändå se själva hoppas jag.

Nu finns detta problemet kanske inte hos den modemedvetne damen! Men att den här sortens stil existerar överhuvudtaget är ju bara de illa. Spelar ingen roll var du bor, eller vilken stil som gäller i vissa kretsar! Detta är Hur fult som helst!

Fram med conversen eller tygskorna ist. Det är snyggt och säkert billigare med för den delen! Bara ni slutar att gå i skateskor samtidigt som ni har tights!


Hellu

Albansson (jag gillar att tilltala mig själv i tredjeperson) har varit lite off den senaste veckan. För allmänhetens vetande har jag varit ett par dagar i Göteborg och hälsat på den gamla gode Dancheel och mina kusiner. Hann med en arbetsintervju också...

3 mil utanför Göteborg påväg hemåt fick jag ett samtal att jag skulle infinna mig i den kungliga huvudstaden dagen efter så det var bara att packa om. Tyvärr var det dock inte Madeleine som ville ha ett ligg för att hämnas på världens i särklass osmartaste person utan det rörde sig om en tvådagars utbildning med 6 andra sköna gubbs. Så nu vet ni lite vad jag har hållit på med den senaste veckan iaf.

Igår däremot var man återigen på hemmaplan och det nalkades utgång. Ingen krog den här gången utan lite salongsdrickande hemma hos mig för att sen dra iväg och härja en sväng på Hammarö.
Gårdagen i punktform:


* Styrt Vingåker eller vad det heter med Storm och Perz
* Shottat vaniljvodka igen
* Tyckt att vaniljvodkan smakade helvete igen
* Delat på okänd persons sprit med Storm
* Misslyckats med att få med ragg
* Skedat Perz
* Blivit skedad av Perz
* Fått en godnatt-puss av Perz


Någonting har uppenbarligen väckt Linusarnas intresse

Är du i Varberg på Valborg så kan du ju höra av dig?

/Albs

penntröll

Brolle Junior, Alexander Ryback, John Travolta och nu penntroll. 
Listan över
mina look-a-likes verkar aldrig ta slut...Käng!

Dagens bild

Det finns studentbilder och det finns studentbilder!


Tänk om fler kunde ta sådana här studentbilder! CRED TILL ER

Frågan är om 91erna kan bättre iår?

Fridens studentbilder!

Bernard gästbloggar om partiska bartenders

Cha Cha dudez läsare.
Det var ett tag sen jag spred propaganda här på dudez men bättre sent än aldrig.

Vad har hänt sen sist, en jävla massa fest har ståt på schemat as usual, galenskap helt enkelt, behöver inte säga så mycket mer, ni förstår nog ändå.

Sommarsäsongen står iaf och knackar på höger axel, onsdag och torsdags utgångar kommer inte längre vara tabubelagt utan mer än standard.

I takt med att sommaren kommer så kommer krogrundorna dugga allt tätare och då kommer vi alltid till situationen partiska bartenders. Tänk er så här, det är löningshelg, entouraget är tätare, taggade,rävigare än någonsin. Ni har belagt er vistelse på valfritt danshak. Väl inne på stället tokvispar ni än stund tills strupen behöver bensin, finns bara en lösning, valfärda till baren. Det är ju bara det att hela stället känner samma behov samtidigt varenda jävla gång. Det är nu problem uppstår, trångt som fuck i baren. Till en början står man lungt och väntar och tänker att snart tar han mig. Ge det fem min och visa kortet är upprivet ur pluskan, 10 min till av totalignorsan från bartenderns sida så har man fått nog, nu är det djungelns lag som gäller, man intar 45 graders ställningen och ligger över baren med visa kortet vispandes i handen som en utvecklingstörd pensionär med alsaimerz.

MEN inte fan hjälper det, samma scenario utspelar sig varje gång jag skall till baren oavsett kväll. Brudarna skall baske mig serveras först. Jag ställer mig samma fråga varje gång, varför?

Ärligt det finns ju ett fåtal undantag men det känns ju som vi karlar bränner lite mer cash i baren än kvinnsen, fråga Storm.

Så varför är anledningen till att han bestämt skall fylla deras strupar först.
Jag har tänkt lite outside the box och funnit fyra olika hypoteser som följer nedan.

Hypotes 1:
Ärligt då grabben måste vara sprängkåt, summa sumarum så tältar han ju på fel sida av baren onsdag-lördag, när får han gå ut och känna på liret lixom, nöjes på en måndag känns ju inte så jävla rockigt, ligga får han inte iaf. Som ni kanske förstår så är hans enda plan att räva dom redlösa chicksen hem till hans place för vaginalt samföre in på småtimmarna. Man kan ju nästan tycka synd om killen.

Hypotes 2:
Han vill visa att han har makt, förmodligen är den så tillsynes självsäkra killen innanför baren en riktigt loser privat. Så på hans hemmaplan där är det ingen som slår han på fingrarna. Innanför dom röda nattklubbs repen så får han känna sig som en alfahanne för ett par timmar och gör livet surt för alla törstiga dudez.

Hypotes 3:
Kanske är det så att vi män i allmänhet alltid överskattar sin förmåga när det gäller intag av alkoholhaltiga drycker?
Detta resulterar oftast i att vi blir oerhört dräggiga, jobbiga och inte ett dugg roliga att bjuda på en drink! Vi kan tillochmed vara så dumma i huvudet att vi häver oss över bardisken för att sno öl ur tapparna!''

Hypotes 4:
Ni tänder helt enkelt mer på brudarna i kön än oss brunstiga karlar! Vi hade här agerat precis som er när vi tänker efter!

Vilken hypotes anser ni är anledningen till att damerna får VIP-behandling till bumbibärsaften?på återseende Bernard


Japaner japaner!

I japan finns ingen maxgräns i tågen utan man kör mer på principen "tryck in så många som möjligt"Fridens japaner!

diiggedy fuckin asedrop!Frippedi fridens Jossan!

Dagens fråga!?

Vem var först i prinsessan Madeleines skattkammare?


Käng han!

bra dag!


Tar en öl och njuter av kvällssolen med min käre far i Årjäng!

Väntar nu på att Bernard ska komme hem frö jobbe sö vi kan ge kvä´l e ärlig chans!

Puss LIMPAN


En fet undersökning!

 
En typisk syn vid kommentarsfältet under en tjejs visningsbild på FB

Tjejer älskar varandras FB-bilder (inge fel med det) och kommenterar precis vad de tycker! Men ni kommenterar i princip aldrig en killes bild om ni inte är tsm med den? Är detta för att ni inte törs eller existerar inte snygga killar på FB? Eller är ni bara obotligt förälskade i era vänner?

Och tillsist: Varför kommenterar tjejer så här ena stunden, sen snackar skit bakom ryggen om samma person andra stunden? (detta gäller inte alla, men man hör något varje dag i princip)!

OBS! Kommentarerna över har ingenting med allt skitprat eller undersökningen att göra! De är endast där för att visa vad jag menar!

PEACE


Dagens Bild


Det här är inte matrialet efter ett gerilla-krig eller en gangsterfight i USA! Detta är vad polisen plockat av fansen innan fotbollsderbyt mellan Roma och Lazio förra helgen! Som ni kan se vill fansen mer eller mindre döda varandra!

Detta beslagtogs:
-knivar i alla storlekar och former
-Yxor
-Hammare
-Släggor
-Kedjor
-Sågar
-Borrapparater
-7 olika slags hemmagjorda bomber
-Baseballträn
-Påkar
-En tång
-skruvmejslar
-Järnrör

MM.

Fridens fotbollsderbyn

Längs vägen

Albs, Perz och Storm tar en spontantripp till Vingåkers factory outlet. Vi ska väl inhandla både det ena och det andra tänker jag. Storm skrek nyss "jag ska köpa så jävla mycket kläder" (med kristinehamsn-dialekt). Perz letar spontanköp och jag får se vad det blir, skulle behöva en grå kavaj...
Det här inlägget kommer att uppdateras längs vägen och det vi vill varna för är roadkills.

13.45
Ca 12 minuter utanför Karlstad mot Kristinehamn så finner du på höger sida en Refv som troligtvis inte dog en naturlig död. Han såg aningen trött ut och ögonen var inte fulla av liv så att säga och något disslokerade. Så länge du håller dig inom vägstrecken och inte hoppar över stängslet är det dock ingen fara.
14.28
48 km öster om Kristinehamn så ligger det ett djur, men det är inte en jävla  grävling. Det var en bäver ta mig fan i helvete. Våran fråga till den döde bävern är: Va fan gör du längs E-18:s högerkant?! Eller bodde du i pölen på vänstersia?
15.18
Om vi utgår ifrån Kristinehamn så är vi just nu bara ett stenkast ifrån Vinön. En död bird längs vägen. Efter en inte så jätteintesiv diskussion så kom vi fram till att den var svart-röd eller grusfärgad som det också heter. Fråga Peter Griffin för mer info about the bird bird bird
15.29
6 km ifrån Vingåker och alltså en bra bit ifrån Krisrtinehamn. Ett högst troligt roadkill. En mystisk man står längs vägenkanten bredvid sin seriemördarbil och blickar ner i diket med en någorlunda tyngd blick. Dock kan vi inte fastsställa arten på den troligtvis döda kreaturen som befinner sig i diket men vi tror det rör sig om en tjej i 20-års åldern.Vi stannade till i Örebro runt 6 tiden då vi var klara på Vingåker och tog en titt när Barca skulle kissa på Xerez. Zlatan hängde och spelade fram, annars vara yayaaaah bäst på plan tydligen.  Pitchers var lokalen som bjöd på Fotboll och underbar burgare med tillhörande dricka. Mycket flickor på en sportbar vilket var väldigt i vår smak. Vi gled givetvis in i cab genom city och "frågade" oss fram efter vägen till slottet som syns mer än väl i Örebro. Skutan styrs nu hemåt mot K-town och lite smådrickande där kvällen ut. Mer roadkills sågs dock längs vägen.

20.18
Stöter vi på vad perz tycker sig är en svan, något gråare men hans mening med det är ju självklart att den blivit överkörd och då blir man något grå. Speciellt om man luggigt ett tag.. Såg iallafall ut som en redig slarvsylta. Detta kadaver finner du nordväst om Örebro, utfarten mot E18 mot Karlstad.
21.01
Grizzlybjörn (troligtvis) ses megadöd längs högerkanten i höjd med kristinehamn faktiskt. Hur den kommit dit vet inte vi, ingen annan heller. Iallafall såg den ut som en fuckin tågolycka i fejjan. Ledsamt...

Resterande tid av kvällen spenderades tillsammans med dudezcrew minus Limp + två Kilsdamer. En sväng ut till Hammarö för att senare återvända till dudezkontorets harem på Sommaro med taxi Machmud. En lyckad kväll utan större skandaler, vi skötte oss snyggt, ganska vitt och vi hade det jävligt trevligt. En lyckad dag, kväll och helg totalt!

/dudez

Vingåkers factory Outlet

God morgon folket!

Solen skiner, det är fint väder, cabben är nere och det steker!
Dudez minus Limp åker till Vingåker för att spana in den mastodonta outletbutiken.

Ingen av oss har vartit där förut så det kommer bli spännande och se om det är så bra som folk säger.
Givetsvis så är laptopen med i allra högsta hugg och vi kommer att uppdatera er under dagen.
Vi  inväntar bara Perz som har en frukostbrunch på Drott och efter det så bär det av!Nu nalkas det frukost på Wayens.

/ Storm & Albs

åldersskillnad

Ett stort dilemma när man gick på högstadiet och skulle ragga brudar var när man helt plötsligt utraderades från marknaden av de äldre grabbarna från gymnasiet. De kom och snodde tjejerna i sin egen ålder och man svor i timmar åt dem, självklart inte när de hörde det men man hatade dem nåt så fruktansvärt och man lovade sig själv och sina polare att man inte skulle bli likadan när man blev äldre..

4 år senare sitter man i så gott som samma sits, man har breddat åldersspannet på flickorna från 3 år yngre till så gott som oändlig ålder uppåt. För att lägga fokus på den nedre skalan jäntor och varför man numera har fått upp ögon för dem finns några få enkla svar.


äldre killar har alltid dragits till småflickor, dock inte såhär små.

Det är inte för att de är enklare att få, inte alls. Utan det är förmodligen för att de är nya på markaden. De växer till sig, man får upp ögonen för dem då man aldrig förut sett dem samt att de är jävligt vackra. Speciellt på Hammarön, men nog tjatat om dem, det har ju som sagt skrivits en hel del om de flickorna redan. Åldersskillnad i sig är inget som vi på dudez tycker spelar någon roll, bara man har skam nog i kroppen att bete sig och välja en tös som har någorlunda rätt ålder inne.

Grejen med att äldre killar dras till yngre tjejer och vice versa har alltid funnit och kommer alltid att så förbli. Tjejerna i ens egen ålder ska ju vara så förbannat mer mogna än en likasinnad och vi killar är som spöken för dem, oftast, de ser igenom en. Därav har det blivit som en oskriven regel att grabbar får umgås och flörtas med yngre tjejer, det är accepterat. (Av alla utom smågrabbarna som bara vill döda de äldre grabbarna med körkort vill säga.)

Sen kan man inte sticka under stolen med att kvinnor ligger två år före oss män i utvecklingen, därav en naturlig punkt i dramat vilket förklarar det hela på ett lite mer äkta sätt. Ställer du en 93 tjej bredvid en 93 kille så tror du att killen går i 8an och spelar hockey på fritiden, han super inte. Däremot tjejen, hon kan likna en kvinna i sin fullaste mogna ålder och vara riktigt fräsh för sin tid. Dock kanske inte huvudet hänger med alla gånger i samma takt som kroppen men det är väl från person till person.
 
Detta är inget typiskt "Karlstadsyndrome" heller för den delen då det pågår i hela landet, om ja inte i hela världen. men det visste ni ju redan..


/dudez


arrman <3

Sorry Arrmans att vi bangar, vi kommer en annan gång. Vi tillägnar denna låt till er, vi kan tyvärr inte vara perfekta. Inte ens dudez.
Impulsköpte en gura idag, bra gjort. Jake har skrikit en liten trudilutt som vi övar in nu, vi släpper låten så fort den blivit klar. Sommarplåga kan jag lova. Imorgon drar vi till Vingåker i en lite för dyr bil tydligen. Summa summarum blir det en vit helg med softmode, chillkvällar och häng med dudezgrabbarna som är i stan. Limp är i Årjäng men de andra är på plats i Karlstad.


Fridens fredag.

Mustaschkampen 2 bracks 10 lök tusen

Växer det hår på din överläpp? Då tillhör du förmodligen den halva av befolkningen som kan drabbas av Sveriges vanligaste cancerform. Faktum är att 25 män om dagen får diagnosen prostatacancer.

Nu syftar vi förhoppningsvis inte på den delen kvinnor som har fjun på överläppen, för skulle ni ha en prostata och överdrivet med hårväxt ska ni nog tänka om och gå på gynundersökning en extra gång. Så detta inlägg gäller oss "män" som faktiskt kan drabbas av cancer senare i livet, prostatacancer, den vanligaste formen idag.

Dudez stödjer i dagsläget bröstcancerfonden eftersom vi gillar bröst och vi ser helst att våra fruntimmer får behålla livet. Ett, två eller tre bröst spelar ingen roll då livet är det viktigaste, (två bröst skadar dock inte). Men om så är fallet att någon skulle få denna diagnos gör vi vad vi kan och drar vårt strå till stacken och bidrar till forskningen för att lösa detta problem. Jag har mitt rosa band på jackan och jag antar att de andra tre grabbarna i dudez har sina band hemma i säåkert förvar.

Men nu är det männens tur att köra en cancersession för att dra in pengar till vidare forskning. Under Maj månad pågår Mustaschkampen då pengar samlas in och de flesta män väljer att spara ut sin musche. Vi på dudez gör vad vi kan även här för att visa vårt engagemang och spar ut vårt lilla moppefjun till musche under denna månad. Jag har börjat redan nu men jag ser mest smutsig ut under läppen. Foton kommer tas under månaden för att se hur ansiktshåret på överläppen gror, förmodligen ingen fin syn men en fin gest. Kommer även att donera en slant genom att köpa lite prylar när de börjar säljas.


Såhär kommer förhoppningsvis våra muschar se ut i slutet av Maj.


Spara du också!/ perz m. familj

Hoffmaestro @ Nöjes 30/4

Storm is attending @ Hoffmaesto på Nöjes nu till Valborg! Även Perz och Limp kommer garanterat att närvara.

Albs har tyvärr fått ett frågetecken rörande Valborg med tanke på hans nya jobb. Denna underbara charmör från de kanske allra djupaste skogar kommer numera att befinna sig runt om i landet som Eventsäljare. I skrivande stund så checkade han nyss in på ett hotell i Stockholm. Han skall enligt säkra källor (sig själv) veta om han kan bli med på måndag.

 

Vi kan också konstatera att Bernard kommer att infinna sig i stan denna afton. Der är klass 3 varning och en stor risk att han kommer att utmärka sig markant under kvällen. Tvivlar stark på att det finns fler i hans tycke om att "vispen/veven" är det bästa och enda dansmovet till all sorts musik. Killen med en rejäl grek och kladdig jugoslav som med största sannorlikhet kommer att stå mitt i publikhavet, vispa-slänga rävar- slippra drink och ja, som jag sa, "vispa" hela kvällen. Det har ni Benard.

 Dessa pojkar gör ingen besviken, känner nämligen ingen som har gått med hängande huvud från en Hoffmaestrospelning.Genom flitigt turnérande har Hoffmaestro & Chraa cementerat sin position som ett av landets bästa liveband. Detta stod klart på Peace and Love-festivalen i somras (usch). Deras höstturné 2009 var så gott som utsåld och den nya singeln "Ibracadabra", en hyllningslåt till Zlatan, användes av TV 4 till deras La ligasändningar och gick direkt in på Itunes singellistas andraplats.

Är det drag ni vill ha på Valborg så är det på Nöjes man ska vara! Köp din biljett här !

Be there, We will!

/ Storm

Dagens Bild!

Hur stark kan kärleken till morgongroggen bli?


För Bernard är den såpass viktig att den skall finnas nära till hands så fort du vaknar!

/L

Grattis Stonkan

En barndomsvän har fyllt 21 idag och tre Dudez gratulerar den fjärde!


impulsköp

Hade tråkigt i helgen när jag var apbakis. Klickade hem lite kläder från the U.K på impuls.
Detta visade sig vara en helt okej handling, snabbt kom sakerna fram trots aska i luften, värt pga summan man lade och till detta fick man jävligt schyssta grejer och transport till dörra!3 par dojer
3 skjortor
3 slirrar
1 par lagg

slutsats: Asos.com is the shit.


Förövrigt vill jag bara gratulera min kompanjon och kamrat Linus Storm som idag fyller år, 21 pinnar fyllda är inte så mycket mer än en Urindroppe i barnpoolen men ett steg närmare 23 vafan! Hoppas dagen varit bra.

Dudez i punktform för tillfället:

*Albin gör sthlm osäkert som nybliven mobilsäljare.
*Perz och Storm gör hufvudstaden osäker i helgen förmodligen.
*Limp kör brandbil och är seriös i skolan nu på sluttampen.
*V.16 är träningsvecka för småkillarna i redaktionen, deff så vi blir beff.
*Perz mp3 ligger i mörmoskogen, hitta den åt mig snälla.
*Vann jag en resa till Bulgarien eller blev jag blåst av telefonisten? - hoppas på det bästa.
*Helgen blir vit, vi taggar för jerry hoff nåt så kopiöst.
*snöade det idag?


/pfp


Kepsen!

Något som blivit allt vanligare bland våra kära värmlandstöser är kepsen! Det började redan ifjol! Men iår ser det ut att bli rikligt med huvudbonader!

Vi har nu fått in frågan om vad vi tycker om tjejer med keps!

Kepsen är en kär vän till oss killar och har nu blivit väldigt vanlig på tjejernas huvuden med. Vi gillar faktiskt kepsen. Om den är på ibland kan det se riktigt snyggt ut! Men använd den inte varje dag och till alla dina kläder. Utan släng på den ibland när du som oss killar inte orkar göra något speciellt med håret. För ni kan se riktigt snygga ut i keepan!

Det ser ju som sagt ut att bli en riktig keps-sommar bland bruttorna och det är inget vi har något emot! Men försök att inte ta på er den samtidigt varje dag. En kepsbrud här och där kan va tillfredställande. Men vi vill inte ha en kepsgrupp som går runt på stan! Då är de inte lite snyggt!Slutsats:
Ja, vi gillar tjejer med keps och tycker det kan se väldigt bra ut!

Fridens kepsarKillar kan också dansa!
daugens bete!Peace!

Dagens bild

Idag var det redovisningsdag för projektarbeten! och på skylten om att "du är framtiden" dyker vår egne semi-kändis perz upp!

Fridens Perz

Snyggast ben på ön!Gratz Anna!

Dudez-metoden

Den som inte har sett festmetoden-filmen räcker upp en hand! Vi tycker iallafall att den är lite överdriven med att man ska dricka varannan vatten och sluta dricka när det är som roligast, för allvarligt talat... Hur tänkte dom att man ska räkna ut när det är som roligast? Bara en fundering...

Självklart hoppas vi ju att inte alltför många har tagit efter festmetoden, för seriöst, vi dricker inte för att bli lite lätt sallongsberusade.
Nu behöver ni inte undra hur det kommer sig att det blir som det blir varje fylla, såhär ligger det till, Dudez-metoden!


Blixt-syn

När jag ringer upp Oris eller Perz och frågar om vi ska ta en sväng på stan så får jag oftast ett "ja" i luren. Att ta "en sväng på stan" är egentligen bara ett talesätt för vi åker inte in för att kolla i butiker och Wayne´s är enbart ett utkikstorn. Vi åker in för att spana brudar, enbart!


Observera den fokuserade blicken hos två (dåvarande) singelpöjker.

Problemet med oss killar (åtminstonde Dudez) är att vi inte är speciellt diskreta i vårat spanande. När någon av oss utbrister "en stark 7:a klockan 2." så tar det inte många mikrosekunder innan hela trion sitter och dreglar med hakan nere i golvet.

När vi väl sitter där med jordklotets i särklass största ögon så är det ofta så att vi får blickar tillbaka också, om det är för att vi är Dudez vet jag inte? Skämt åsido...Blickarna vi får tillbaka är inte alltid lika sköna och intensiva som vad våra är utan dom kan allt vara vääldigt sisådär också. Så nu kommer ett par frågor till er brudar:
 • Hur ska vi bete oss för att få "bättre" ögonkontakt med er?
 • Syns det väl att vi tittar på er när ni glider upp för rulltrappan mitti?

Sitter i ett hörn, på ett bord med en blick!


/Albs

drop the assfridens stjärtar

Bli som Basshunter!

Någon som är arbetslös och gillar techno?

Isf finns här nedan en liten filmsnutt på hur basshunter gör sin musik! Svårare än såhär är det alltså inte att bli semikändis och mägnet!

Vet att typ alla hatar basshunter, men vet också att vi alla har dansat till boten anna och hans andra betar!

Så in på nätet och tanka ner FL! Det är där du kan smida din egen techno och kanske äre du som lyckas med årets sommarplåga!


Kanske dags att försöka få en karriär?

PEACE


Go m´öörrran!


Kl är 07.05 och solen skiner i Charlottenberg som aldrig förr. Det finns inte ett enda moln på himeln.
Spelar dock ingen roll med tanke på att alla som åker hit/bor här antingen handlar på köpcentrat alternativt jobbar där inne, dom är inte ute i solen. Har är det tabu med färg på kroppen. ( Fast kan man dänga upp en schysst och vass kant mellan brännan och kritvit hud på armen, precis där tischan slutar. Då är man cool)

Alla har ju sina morgonrutiner liksom jag har mina, jag börjar dock få lite rubbningar i dem, dem håller på att förändras.
Jag har så långt jag kan minnas vart en "nattuggla" men haft svårt att komma upp på mornarna. Alltså inte vakna när väckarklockan ringer. Sova till klockan 14.00 på lediga dagar och vart uppe hela natten inann.

Nu vaknar jag varje morgon INNAN klockan ringer, typ 3-10 min innan. Varje morgon!!!
Fattar inte vad det är som händer, jag ska ju inte klaga eftersom jag alltid vaknar i tid. T.o.m innan jag ska :)


... det lustiga är att jag är vaken men kommer absolut inte upp ur sängen. Jag ligger kvar i sängen så länge som det går och när jag väl kliver upp ur sängen för man stressa ihjäl sig för att hinna i tid.

Varför ? Att vakna innan klockan ringer har jag inga problem med, det är rätt soft. Att ligga kvar i sängen och inte göra ett dugg tills det nästan är för sent, inte OK. Det är inte så att jag har en schysst GF att krama om, man ligger bara i sängen som en zoombie och inväntar att få stressa ihjäl sig.

Bara jag som dras med dessa problem eller?

Efter jobbet idag smiter jag till Årjäng för att  träffa päronen och för att chilla med Bernard.Ha en sjukt bra dag gottfolk : )  / Storm


Fyllepåhitt!

Har någon nån gång problem med att få upp dicken kan ni alltid ringa Perz. Han har matrial som får din snorre att stå längre än du orkar med o göra vad du nu ska göra!

Men om du vill ha ner den då? Då kan det bli problem! Men i regel slaknar den ju efter att man nått klimax. Men om man är full är det inte säkert att man når klimax och då förblir den stående!

Detta problemet hade vår vän Albin i fredags då han käkat piller, gjort de han skulle men inte fått ner den! Under morgontimmarna var han trött på detta och ville få ner stackarn! Stånd är inte alltid skönt att ha. Särskillt inte när det börjar bli över 5 timmar i sträck.

Så albin spånade efter ideér och kom tillslut fram till att hans käre granne 3 våningar upp kanske kunde hjälpa honom. Albin kliver ut i trapphuset endast iförd kallingar och börjar sin vandring uppåt till våning 8. Förövrigt samma dörr som jake och storm dunkade på endast iförd inget.! Albin knackar och den här gången öppnar hon dörren faktiskt.

Albin förklarar allt som det är "Jag har tagit ett blått piller som gör att kuken står i jävligt många timmar. Skulle vi kunna hjälpas åt och få ner stackarn?" Att tillägga är att klockan är runt 7 på morgonen! Som ni kanske räknat ut blev svaret ett flämtande avslutat med ett NEJ. Så albin drar upp kallingarna igen och vandrar nedåt till sängen. Fortfarande med ett sylvasst spjut i kallingarna!

Senare samma dag, runt klockan 12

Linus anländer till albin och ringer på dörren. Albin öppnar med ett trött ansikte och förklara att riddarn där nede gått in i timme nummer 8 och vägrar ta ner spjutet. Alltså den står fortfarande spikrakt upp fullt redo.

fantasin flödar när man är full och varför och framförallt hur man kommer på alla ideér finns det inga bra svar på. Men de gör ju faktiskt livet bara roligare.


En skön fylleidé gör snacket nästa morgon betydligt roligare!Ha en fortsatt trevlig ny vecka!

Fridens påhitt

/Limp

Helgens Assdrop!
Det är inte okej att ringa mormor när man har slut på rena trosor!

Go nude, go home!

/  Dudez

Studentresor.. Ayia Napa 08

Jag sitter i detta nu och letar lite efter resor som skulle kunna vara intressanta inför det åtrovärda semestern i Juni.
Ska nämligen ta ut lite semester i sommar, min första semester faktiskt!

Just nu känns det som att det står mellan Nice/Cannes på den franska riviernan och Ayia Napa.
Ayia är ju mera svineri och härj medans Nice eller Cannes är lite mer soft, chill och stek.
Är det någon som har något annat roligt att rekomendera så är jag öppen för förslag...

Och på tal om resor så är ju faktiskt inte alls länge kvar tills alla ska iväg på studentresor, eller ja. Iaf väldigt många åker iväg. Så jag tänkte berätta för er om min studentresa till Ayia Napa..


Vi åkte ner till Ayia napa sista veckan i Maj 2008, 12 killar ur klassen. Eftersom det var riksintag och för året en väldigt populär linje så var det folk ifrån hela Sverige i den klassen jag gick. Med andra ord var detta verkligen en perfekt avslutning på 3 sjukt bra år. Övertända som djur så såg vi till att tillsammans med ett gäng andra studenter att tömma skybaren på planet på väg ner till Napa. En bar som var beräknad att räcka för turen hem också ;) (Det var totalt set 6 pers på planet ner som inte skulle ta studenten) = SJUKASTE FLYGRESAN NÅGONSIN.

Det är ingen idé att berätta i skrift så jag låter ett gäng bilder få tala för sig själva.Ja, som sagt! Killen på de nederasta bilderna kom inte genom tullen förnens på 4e försöket och det sammanfattar våran studentresa ganska bra faktiskt!
Håll inte tillbaka där nere, det blir precis så galet som du vill att det ska bli!!


/ Storm

PUSSelbitarna faller på plats

I efterhand, låt oss säga framåt 16 tiden på söndagarna börjar helgerna att sammanfattas. Man varvar ner, pluggar, drar till jobbet eller klämmer en film efter att ha kollat FB några gånger för mycket. Skrönor och de sjuka sakerna som kan ha hänt på småtimmarna börjar sjunka in och man får ta del av diverse bildbevis efter att bara ha hört storyn.

En vän till mig stod och tryckte på den "asfeta upphöjningen på stora" inne på Nöjes i fredags, jag va självklart där och hälsade glatt på honom. Han tyckte min back var så jävla perfekt och ville föreviga den i ett foto, paparazzi som han är råkade han få med något annat på bild, men det kan ni frånse och lägga fokus på backen som faktiskt sitter kanon med hjälp av Storms betongspray.


Albin var tydligen inte ensam

När vi ändå är inne på "den feta upphöjningen på stora" vill jag bara säga att jag blev så sjukt glad när jag och Sven bestämde oss för att lämna garderobskön och bege oss in mot dansgolvet igen. Vi kliver in och ser en total Hammarödominans på plats. Med oss inräknat i gänget var det två stämmor till i familjen som börjar skrika "oh ah öare, vi är Hammaröare". En bättre avslutning än så inne på krogen är svår att hitta, pure happiness.

återigen: vem fan blödde?


/PFP

Helgen!

Ännu en sjuk helg över. Den sjukaste tillställnings hölls som vanligt på sommare på efterfesten. Något som vi tyvärr inte kan gå ut med här.

Nöjes var roligt. Mycket trevligt folk och skön ferre. Förstår inte varför nöjes ska ha en 2x2 meter upphöjning i mitten. Den skapar endast bråk och det gör jävligt ont att ramla av eller in i den! Kvällens titlar kan vi tyvärr inte dela ut då vi inte är riktigt vän med minnet. Och vi vet inte riktigt något mer än att det var jävligt nice med mycket folk och att någon förblödde!

93erna hade smugit in på krogen även dem, skönt för er!Dagens idag, söndag med andra ord har vart soft. Snurrat runt på ön med perz och snackat skit. Samt käkat en fet kebabrulle


Fridens helg!

/DZ

Resturangtips

Testade en ny resturang igår. Eller det var en ny för mig iaf. Den har säkert legat där hur länge som helst! Men jag kan iaf varmt rekomendera detta ställe.


Oxfilén serveras på varm lavasten, rå. Du får sedan skära köttet själv och steka det precis som du vill ha det! Till detta bufé och riktigt god potatisgratäng. köttet kan inte bli bränt när det ligger på en lavasten och kan därför ligga där och steka under tiden du tar en bit och äter!

Detta är klart värt ett besök. Riktigt gott. Tyvärr tar de ganska bra betalt också!

Resturangen ligger på hörnet av mitt i city vid järnvägsgatan och heter nya via appia.


ligger vid den svarta fläcken!

/fridens via appia

LIMP

Lika sköna som fina!


Lackissar är ju inte bara snygga utan sjukt behagliga att ha på sig. Precis som långkallingar!

Fridens lackissar

Lite videobloggande från igår!

Lite bilder och filmer från festandet igår! Så enjoy as we did yesterday!
Kan dyka upp mer under kvällen!

Gårdagens citat!

Albin hånglar med okänd pingla och säger:
 
"Har du läpp-piercing?"

Pinglan svarar:

"Nej det är en leverfläck!"


BLOD?

Vem var det som förblödde igår på nöjes? Jag såg inte en enda person som blödde och jag såg endast ett slagsmål! Då var det lite blod. Men inte så mycket så man kunde bloda ner hela nöjes. För så jävla många hade blod på sina kläder!

Alla i min bekantskapskrets hade et förutom perz. Så vem var du som förblödde inne på nöjes? Och är det någon idag som saknar sin vän så kan du kanske hitta honom liggandes på nöjes föblödd!Fridens blod!


Back to back

Alla har ju sina egna fix och trix för att fixa den perfekta back´en. Somliga kör Dax wax i mängder medan andra (typ Perz) har den där av ren självklarhet.

MEN. Om man inte vill kleta smör i håret och inte har den naturliga heller då?  Tänkte ge det i särklass bästa tipset på hur man langar sin egen perfekta back ändå. Vi kör i punktform så att alla förstår.

1: Fixa en back-längd på håret.
2: Köp en kepa, den behöver absolut inte vara fin bara den har en grym passform
3: Duscha
4: langa en våt back och sätt på dig kepan och låt det torka
5: Nu börjar det bli intressant, ta av dig kepsen och använd en gnutta vax och rör om så att det blir som du vill

Det är alltså kepan som är den avgörande faktorn här. Jag vet inte vad frisörerna säger men det här funkar alla dagar i veckan.

Resultatet:

Kör en sid-back eller Hitler-back som Björn vill kalla det.


Bernard med den legendariska följeslagaren "joggen"


/Albs

Fredag den 16nde!

mjaaa, fick ju som ni såg ett dystert besked inatt! Kan tyvärr inte göra så mycket åt det och hoppas farfar har de fint. Han mår garanterat bättre än han har gjort nu på slutet.

Men idag är ju dagen som vi längtat till jävligt länge om man kollar under kategorin festligheter.Så på med partybrillorna för snön uteblev och solen kom fram istället. Vi kommer vara där ikväll alla 4 och även resten av karlstad räknar vi med!

Första öppnades i skolan, med andra ord så allt redan igång. Nästa anhalt är återigen bubbeln och bastun inne på drotts relaxavdelning. Så där fortsätter vi till klockan slagit 6, då återvänder vi till ön och fortsätter festen här för att sedan samlas på nöjes.

Fortsätter nu med att öppna nästa till en gammal klassisk bete!


Efter nöjes räknar vi med efterfest givetvis.


SÅ ha nu en fortsatt trevlig fredag. Det tänker vi ha!

Ses sen.

Puss limp

Sov Gott Farfar 10/9 1921 - 16/4 2010 R.I.PWill miss you! :(

/Linus Oregran

Branäs v15


Som sagt, har varit uppe i Branäs sen i måndags. Detta är ett litet axplock från våran resa.

Enjoy
Kommer att uppdatera er i form av skrift lite längre fram, detta får räcka så länge!/ Storm

Ja blir så trött

Ni vet när man har satt sig i en sån där underbar position framför tv:n. Tangentbordet i knät, musen bredvid mig, tv-dosan bredvid mig på andra sidan och så är mobilen här också, nånstans...
Såhär har ja suttit i minst en timme och jag vet att ja pratat med Storm i mobilen utan att flytta mig.

Det är nu det sjuka händer. Jag behöver telefonen för att checka ett nummer när den helt plötsligt inte finns alls.
Hur är det ens fysiskt möjligt att ett materiellt ting kan förvinna från jordens yta när man bara sitter still?! Jag har letat överallt utan större framgång men ja fattar inte hur det är möjligt?!

Då är frågan: Är det bara mig det här händer eller händer det er också?

*Uppdatering* 23.38 Perz ringer mig och det visar sig att den ligger i knät fast under ett veck i täcket, den har alltså inte försvunnit. Jag blir så trött på mig själv...


Ungefär så trött... /Albs

Vinnörn

Grattis Mo! Du är ägare av en Dudeztisha. (ta limps, den är närmast). Mattias svarade nämligen rätt på 8/10 frågor som vi ställde i en tävling härom dagen. Stort grattis till dig och här kommer den rätta raden:

1.Vid vilken ålder blev Albin av med sin oskuld?
2.Vilka personer bestod dudez utav när vi startade?
3.Vem utav oss fick böta 500 på nöjes för oanmäld spya?
4.Vem utav oss är medlem i 10.000metersklubben?
5.Vem utav oss är inte från Årjäng?
6.Vem utav oss har störst dolme?
7.Vem utav oss har använt en bh som fotledskydd?
8.Vem av oss har skämt ut sig på kanal 12?
9.Vem gick till vakten på ankan o sa "de du tjänar i månaden tjänar jag på en dag" och blev sedan nedslagen?
10.Vem har den i särklass äckligaste foten på Hammarö?


1. 14 år
2. Jake,Perz och Limp
3. Perz
4. Albs

5. Perz
6. Perz
7. Limp
8. Limp
9. Storm..
10. Tim Dippen BergmanFråga 10 var lite missledande men ack så sann, för er som inte sett den kan vi bara säga att den är grotesk. Be om att få titta på den för en tia./redaktionen


Klämkäckt

Lagom till studentfesten imorgon som givetvis hela kvartetten kommer infinna sig på så släpper Dudez en ny lista som vi tycker passar for the moment.

Med en riktigt shysst väder-vecka i ryggen så tycker vi att det passar utmärkt med lite svensk musik för att skapa lite sommarkänsla. Den här gången rör det sig inte om någon jag-fick-inte-bruden-så-det-är-rätt-så-synd-om-mig-hip-hop utan det här är låtar som alla kan sjunga med i. Givetvis är material till förfest, fest och efterfest.

Enjoy: Dudez svenneparty


/ Dudez

Vårstilen 2

Den andra av stilar som vi gillar är också en helt vanlig stil som man kan se väldigt ofta. En stil som vi gillar skarpt!

Vi byter nu ut conversedojjorna och sätter på vanliga låga tygskor istället. Även dessa finns i flera färger. Vit är cleant som vanligt men även svart och någon annan mjuk färg fungerar på!


Som vanligt så tar vi steget upp till benen. Men denna gången är det inga tights som skall på. Utan jeans. Men det finns ett par jeans som faller oss väldigt fint i smaken! Dessa finns i olika modeller och märken som vanligt. Under dessa skall det heller inte bäras några tights i färgglad lysande färg. Det skall vara fina vårben som börjar komma fram på allvar!

Alltså gärna lite trasiga! Kan vara väldigt snyggt med lite baagie upp till för att smalna av längre ned. Eller heltight funkar även det!

Vi går upp till överkroppen och visar lite överdelspålägg som vi tycker är snyggt! Något som är svårt då tjejernas klädrike är så jävla omfattande!

Gärna också nått med size! Stort o skön style! Tror ni tjejer kan de där. Eller om ni har någon skön tröja!

/Peace


En fundering

Jag måste bara få reda på en sak som jag undrat över allt för länge. Det ska även tilläggas att det här inlägget är riktat mot alla tjejer och möjligtvis någon metrosexuell grabb.

Det gäller det där när man frågar en tjej om hon tycker att hennes tjejkompis är snygg.

Till exempel:

Kille: Tycker du att hon är snygg?
Tjej: Hon är snäll.
Kille: Ja men är hon snygg?
Tjej: Men hon är ju snäll.

Sådär låter det oftast (om inte tjejen är snygg såklart). Tänkte bara klargöra för er att vi killar inte bryr oss nämnvärt om vad ni tycker om era väninnor och vi kommer absolut inte springa till den fula ank-ungen och tjalla på er så fort ni vänder ryggen till.
Så nästa gång ger ni oss ett ärligt svar vare sig hon är skitful eller råsnygg.

Men frågan är fortfarande: Varför svarar ni med att hon är snäll? :)


/Albs

Dudez sätter färg!Lite bättre sällskap!

/DuDez

hundtricket

Hundtricket utlovar ragg, men då kanske man ska ha en valp. Vaktvovven Devil som lätt käkar upp dig skrämde mer folk än han hookade upp mig med brudar, men han är ju så jävla go och hungrig ändå. Rädd för tomten är han också.
Fridens vovsar


PERZ

Krogfolket Del 1

Ibland kommer det dyka upp inlägg som handlar om personligheter som befinner sig inne på krogen. Och först ut har vi groggludret.

Kännetecken:
Det är först när du börjat beställa in drycker som groggludret dyker upp från ingenstans! Genast kommer hon börja klänga på dig och eventuellt taffsa en smula. Hon kommer definitivt fråga om du inte har något att bjuda på. Och då menar hon inte kuk. Hon är ofta ganska snygg men detta varierar.

Vart befinner hon sig?:
Hon cirkulerar likt en kungsörn på jakt efter sitt byte runt vip-avdelningen och baren.

Hur undviker du henne?:
Här finns det 2 tillvägagångsätt. Antingen köper du ingenting som har med baren att göra. Eller så köper du in dina drycker och när hon dyker upp ber du henne ordagrant dra åt helvete. Är det ett ovärt groggluder kan du även förklara vad du tycker om henne. Hon kommer då garanterat inte tillbaka 

Uppskattas hon?:
Är hon snygg får hon självklart sitta kvar vid bordet och är du duktig kan du faktiskt lyckas med att förföra henne. Men kom ihåg att det kostar även en slant att få henne att stanna. Är hon jobbig och ful så väljer du själv. Vi på dudez skulle då inte uppskatta henne.

Övrigt:
Har man lite tid över kan dessa vara roliga att driva med, tex gå och köpa någon alkofridrink eller nått annat ovärt! Eller slösa bort deras tid på annat vis. Eller fråga hur fattiga de är med tanke på tiggandet!


Som sagt så kan allt flirtande bara vara ett sätt att få en gratisfylla!

DUDEZ


Dagens citat!

Tom Colling under naturkunskapslektionen, får frågan: Vilket är det lättaste grundämnet!?

Tom svarar: "Det är Svenska"


thailand i bildform

Äntligen har kameran dykt upp i Sverige och jag slänger upp lite bilder från resan som var. Inte så många bar über så ni får inte bli alltför besvikna!
Vi hängde alltså mestadels i solen, åkte runt på mopparna och spanade in bland annat Håkans bar. Han var där och man fick ta ett foto med han men fan, han är inte ens C-kändis så jag dissade honom. Mike och lörz var med oss för det mesta och som ni ser på bilden är mike rätt törstig av sig och han var väldigt deprimerad när han en gång under ölspelet inte fick ner det i strupen, "jag är så jävla besviken, jag kan inte prestera klunkmässigt"...

Vi kolla Apor, sånt man alltid gör då man är en äkta turist. Vi käka en hel del också, man gör det, kanske därför jag numera är så jävla fet. Billig mat och ännu billigare öl = stor mage. Men ändå rätt skönt att du kan dricka dig full för en 50 lapp... pingpong-showen uteblev då en öl på stället kostade lika mycket som i Sverige om inte mer.


/en lite brunare perz

dagens bild!Nu har den gjort sitt!

vårens outfit för dudez

Brudarna har fått lite tips om hur de kan klä sig för att gå hem i vår, må hända att det är en vanlig skoloutfit men desto bättre eller? Om du vill va snygg och även kan vara det i skolan så är det två flugor i en smäll tycker vi på dudez.

För att vi killar ska ha nån chans att plocka hem dessa skönheter behöver man ju se någorlunda fräsh ut, detta gör du genom att bland annat inhandla till exempel dessa saker:

Lite olika vårnyheter som garanterat kommer gå hem. Street/classy stil med lite färg för att piffa upp det hela. Passar nog alldeles utmärkt med en back på grillkvällen en varm sommarkväll.

Paul Smith dojorna kommer göra succé, likaså de orangea Morris laggen som finns i massvis med färger. En schysst Adidas windbraker när det börjar blåsa lite kallt är go att plocka fram då du vill se chef ut.


Tilläggas kan att perz redan har inhandlat en liknande jacka från Adidas, release i augusti dock men top notch att ha den bokad innan den kommit ut? - tack Storm. Skorna har jag också köpt, skönt. Jag kanske har droppat min egen garderob nu men jag gillar den och jag tror att ni andra gillar den också. Vill du vara en intelektuell slacker som perz så fixar du detta, eller köper det för att det är snyggt.


/redaktionen


Dagens assdrop!


Dagens citat!

Perz piggedy fuckin!

"Jag ska bara lägga i ett par kalsonger runt kuken! Sen kommer jag"


Hetaste vårstylen enligt oss!

Våren flyger in som de flesta redan sett. Sola lyser i Karlstad igen! Detta har gjort att brudsen börjat klä av sig vinterpälsen och joinat brillorna och vårkläderna. Vi tänkte nu ge vår syn på vad vi gillar för vårkläder mest!

Vi gillar blandningen tight och stort. På fötterna ser vi gärna ett par slimmade conversedojjor!

 
Standardfärgen funkar så länge skorna är någorlunda vita! Men andra mjuka färger passar också! Även blandade färger om det är din style!

Till detta vill vi att ni behåller era tights! Det är riktigt trevlig att titta på ett par tighta väldresserade ben med ett par conversepjuks! Och då har ni ju som ni vet att välja på! lackissar, jeansleggins, glitter, leopardtights, spets, tusen färger vanliga tights!
 


Över detta antar jag att ni helst vill ha ett linne under som vanligt! Men över de i de sköna vårvindarna uppskattar vi en tröja modell större och längre! Helst i stickat, men övrigt funkar också!

Det kommer en till stil vi gillar skarpt ikväll! Ut i solen med er. PUZZ

Fridens våår!


Lovar.....

Det kommer att komma grymma uppdateringar från Branäs...
I skrivande stund försöker jag lära mig Highway man inför Nöjes på Valborg.
Det kommer att kommer att komma sjuka inlägg den kommande tiden!
Plz be patient! Det kommer . . .

Bernard lovar stordåd ; )/ Storm

teevling!

Dudez har egenhändigt gjort tre stycken "dudez.se" tischor med samma tryck på röven, strl XXL äkta schnääsy shredstyle. Dessa kan du nu få i din egen garderob genom att försöka få så många rätt svar på frågorna nedan! De kommer signerade och klara för användning, nytvättade eller ej! Använda av Dudez är dom iallafall.

Design: perz

Även om du inte vill ha en tisha kan du visa att du vet mest om dudez!

Får man alla rätt tillkommer en bonusvinst!temat på frågorna är hur bra känner ni oss?

Frågor:

1.Vid vilken ålder blev Albin av med sin oskuld?
2.Vilka personer bestod dudez utav när vi startade?
3.Vem utav oss fick böta 500 på nöjes för oanmäld spya?
4.Vem utav oss är medlem i 10.000metersklubben?
5.Vem utav oss är inte från Årjäng?
6.Vem utav oss har störst dolme?
7.Vem utav oss har använt en bh som fotledskydd?
8.Vem av oss har skämt ut sig på kanal 12?
9.Vem gick till vakten på ankan o sa "de du tjänar i månaden tjänar jag på en dag" och blev sedan nedslagen?
10.Vem har den i särklass äckligaste foten på Hammarö?


TÄVLINGEN AVSLUTAS TORSDAG NÄR LINUS KOMMER HEM FRÅN SKOLAN OCH RINGT PERZ. KOM IHÅG ATT SKRIVA DIN MAILADRESS SAMT NAMN!!


/ redaktionen

Big up Big day!

Det råkar vara som så att en av våra kära medlemmar fyller jämna 20 vårar! Han lämner där med tonåren och kliver rakt in i vuxenlivet. Vi hoppas dock få fortsätta uppleva hans mer ungdomliga sida!

Erik Perz Persson var en av de jag lärde känna sist i bekantskapskretsen här på öa. Men han är nog den jag umgås med mest. Vi har kommit bra överens och lär oss fint av varnadras metoder att behärska livet. Så nice att vi tillochmed skapada denna blögg för att dela med oss av våra värderingar, tankar och upplevelser!

Erik 20 år alltså! Firas kommer det göra på fredag då vi klistrar ihop firandet med en härlig brakfylla på nöjes! Så där kommer ni alltså ha chansen att bjussa på en present, eller varför inte ta på sig lite rött läppstift och färga hans kropp lite på fredag? Det tycker jag ni ska göra brudar. Det är han helt klart värd. Vilken han kommer uppskatta mest kanske vi berättar under lördagen! Nej men vilket fall som helst, är du inte en av dem som kommer delta på vår förfest under fredagens tidigare timmar får ni bjussa honom på något sött på nöjes!Så om ni inte sagt grattis till han än så har ni fortfarande några timmar till på er! Och vill ni får ni överaska honom även idag. Men det är på fredag det gäller!Tyvärr kan jag inte förtälla er så mycket om Eriks liv innan 20årsdagen eftersom jag inte känt han så länge. Men det kan ni läsa om i hans självbiografi!

Grattis iaf på dig önskar oss här på dudez! Ge han ett grattis ni med

Fridens Perz

/Linus

Så snygga är dom

Tv-serier glor ju troligtvis dom flesta av oss på i viss mån.  Själv så kollar jag på serier dagligen.
Därför kommer en lista på dom 5 hetaste tonårsbrudarna i burken just nu:

5: Vanessa Abrams, Gossip Girl. I ett tämligen ytligt Upper East så är hon den "snälla tjejen" som bryter av med sin sköna stil och sockersöta leende. En jävel på att filma det mesta som händer.


4:
Julie Taylor, Friday Night Lights. Hon har läppar som gör det väldigt enkelt att drömma iväg och mitt vokabulär räcker inte till för att beskriva hennes bröst så ja nöjer mig med ett "Mmm, bröst". En duktig tjej som sköter det mesta i skolan samt Texas bästa QB.


3: Brook Davies, One Tree Hill. Det är inte många på jordklotet som kan se så intensiva ut som Brook. (ta en titt här) Hennes groteskt hesa röst gör henne inte fulare. Har Clothes over Bro's och BD Magazine Magazine på sitt samvete.


2: Lana Lang, Smallville. Känns lite som en girl next door. Hennes mörka hår och ännu mörkare ögon gör det väldigt svårt att sluta titta på henne. Måste säga att jag är aningen avundsjuk på Clark Kent.


1: Claire Bennet, Heroes. Den här tjejen har precis allt. Guldlockigt hår, ett så fint leende så att det nästan blir jobbigt att titta. Folk säger ofta "hon har ju inget speciellt" och frågan är om det inte är det som gör henne så otrligt fin. Just att hon ser väldigt normal ut fast samtidigt har det där lilla extra. Claire-bear gör allt för att rädda världen och tacka Gud för att hon är odödlig.


Nu ska det tilläggas att det här är min lista och i det här fallet står jag inte för hela Dudez då jag vet att Storm hade haft med ett par till ur Gossip Girl på sin lista t ex.

/Albs

Dagens fråga!

Vem är det Sergio Ramos vinkar åt vid Leo Messi´s 0-1 mål i lördas?

Busungarna!

Kolla på film på tvn förut! En film jag inte sett på länge. Men den äger, så jävla skön. Skiter i om de är en barnfilm o de ena och de andra. Den är så sjukt bra. Så för er som lyckats missa att se denna filmen bör se den omgående.


KÄNG

Fridens busungar!

Klart vi får

Hur tänker är när ett par brudar går ifrån en förfest påväg till krogen vågar jag inte uttala mig om men när vi killar gör det samma, då planeras det!

För att göra det här så lätt som möjligt så har vi två killar, kille A och kille B samt två tjejer, tjej X och tjej Y.
På förfesten så rävar killarna A och B i vanlig ordning på det mesta utan ring på fingret och till slut så får vi blickarna besvarade av tjejerna X och Y.
Det är möjligt att det dansas en del eller att det delas på en cigg eller två. Grejen är iaf den att allt eftersom att förfesten går vidare så byggs det upp en liten spänning och vi killar har av någon konstig anledning en tendens att bygga upp lite väl höga förhoppningar, nästan varenda gång.


Tjejerna X och Y med vapendragare?

Nu när förfesten är påväg att ta slut så ser kille A och B till att fixa tjejerna Y och X nummer för att enkelt kunna ringa upp där runt kvart i 3 stråket.
Såhär kan snacket gå påväg till krogen:

Kille A: Öj, vi har dom så säääkert så att det är äckligt.
Kille B: Får vi två nya pinnar inatt?
Kille A: YES
Kille B: Niiiiice
Kille A: Sen efter krogen så styr vi snabbt in dom i en taxi och drar hem till mig
Kille B: Sängen eller soffan?
Kille A: Båda *elakt skratt*
Kille B: Blond eller brunett?
Kille A: BÅDA *ännu elakare skratt*

Här kommer en liten gissning baserad på tidigare erfarenheter (andras erfarenheter alltså) vad det snackas om i det motsatta lägret:

Tjej X:
Vilka snälla killar, dom ska vi bli bästa kompisar med
Tjej Y: Ja verkligen! Men du, vilken fin handväska du har
Tjej X: Åh, tack gumman <3
Tjej Y: Jag mår inte så bra, jag vill hem
Tjej X: Jag följer med dig gumman <3

Ungefär sådär kan det faktiskt, iaf killdelen(har jag hört på ryktes vägar) och det sköna med det här är att det oftast skiter sig, inte alltid, men nästan för att pumorna X och Y har heelt andra planer för kvällen. Det som är ännu skönare är att som nykter lyssna på när det planeras så ini bomben. För det gör det!
Man känner så väl igen sig själv men man vill inte förstöra dom skyhöga förhoppningar som ändå finns hos killarna A och B.

För att det här inte ska missuppfattas på nåt sätt så gäller det här när det är minst två killar och två tjejer inblandade. I singelraggning är det helt andra regler och odds som man spelar emot men credd ändå till oss killar som aldrig tappar tron på det vi gör!
Har jag fel så är det fritt fram för er brudar att rätta mig!


/Albs


Psst, tjejkonversationen kan va skriven med glimten i ögat ;)

Fredagen den 16de!

Studentfest på nöjes iår igen!

beställ biljett i veckan på ticnet eller köp av nånn! Va där på fredag iaf. Blir en deel folk. Vi skulle ju kunna göra festen sjukt skoj om vi blir en 2000 perz. Så köp en orange ticket och dra dit. Du har ju knappast något annat för dej en fredag mitt i april!

Jag har 9 biljetter som någon vill köpa! 100 barr går det hela på!Ses på fredag pöjker o flecker!

Fridens och en trevlig söndagskväll på er

/Limp

Branäs imorn

Våren kommer med stormsteg och man kommer knappt att minnas våren innan sommaren är här! Normännen är ute i god tid, shorts på 50 % av folket på centret idag. Tog lunchen ute i solen och det ärligt brände på jeansen sådär skönt som det bara kan göra när man inte har tid att sitta kvar.
Det är dagar som denna man ifrågasätter varför man jobbar i butik. Framförallt när det är så fint väder på en helg, när alla andra är lediga.  Själv har jag haft en katastofdag med enbart en massa krångel inne på kontoret. Men alla kan ju inte vara ute och gotta sig i solen!

Veckan som följer kommer jag att spendera i Branäs med mycket öl, trevligt sällskap och hårt pressande i backen. De allra flesta kommer förmodligen att pressa pist i brist på puder medans jag själv skall pressa sol och steka hårt uppe på toppen.

Vi kommer nämnligen att åka upp hela gänget från båda butikerna under mån-onsdag för att åka skidor och "koppla av". Något säger mig att denna resan kommer bli något fruktansvärt lyckad. Eftersom resan innefattar både Charlottenbergsbutiken och Töcksforslådan så betyder det att Bernard kommer att närvara. 18bäddar, bastu och bad. Det ska bli grymt skönt med en liten minisemester.Tyckte att det var bäst att ta ett kort när jag har glassen i munnen.... blir så jävla snyggt då

/ Storm

softarns dag!

Soft bakfylle dag med tasso och Alex!


PEACE DuDez

Gårdagen!

Blev utgång igår ändå och lasset gick till familjen Hartung där vi givetvis kollade fotbollen medan de andra stod för dansen! Efter Hartung fortsatte vi till Robin ett tag innan Albin som för dagen var väldigt lycklig efter Barcas seger, kom och hämtade oss med min ferrari! Vidare till Frasse som vi tillbringade 15 min hos innan vi drog till Ankan och körde några softa moves!

Här dyker kvällens skönaste stengl upp! Istället för att köpa en kanna öl beställer han in en kanna sprit och 6 shotglas! Den tömde vi tillsammans och fortsatte kvällen på ett något suddigare vis!Fridens Stengl!


Söndagslåten!


den otroliga vandringen

Albin och jag skulle träffa Oris tänkte vi, men utan batteri på mobilen och totalt oförmögna fick vi chansa och dra ner på stan och på så sätt stöta på hans feta ferrari i hopp om att få skjuts med honom hem. Det gick inte riktigt som vi ville så vi började spåna på hur vi skulle ta oss dit på egen manér. Här är en liten rulle från dagen som varit, big love
/perz och albs


dagens bild och gårdagen

ja vad ska man säga, när man kollar igenom bilder på datorer som inte är ens egna hittar man mycket roligt. Bland annat denna underbara session från en av de första fyllorna då man var runt 15-16 bast. Jag vill framhäva jake mest, den underbara killen som en gång i tiden hade fetaste frillan och hookade upp den ena flamman efter den andra. Det är såhär jag minns honom, görsöt och smutsiga tubsockar.Han ska även ha cred för allt han gjorde för oss igår, wingman utan dess like. Lite info om gårdagens bravader på Sommaro är väl sådant att vi skötte oss rätt snyggt utan skandaler för ovanlighetens skull.

* Vi  drog i oss en dryg kvarting var, lagom alltså.
* Fick besök av Stinis vår för nuvarande största kritiker, smoson, lisa C (läs magnus) samt en göteborska.
* inga konstigheter, bara softkväll men vilda diskussioner.


Dudez hade alltså en om jag får säga det själv, en sofistikerad kväll. Lite som en dubbeldate med lite mer folk och lite mer sprit. Hur hade ni det igår folket?/perz och albs

En ny dude i familjen!

Hälsar härmed en ny medlem välkommen i min familj! Sidney "sid" här 10 veckor och jag ska lära han allt jag kan!

   Skön som fan är pysen!

Ber om ursäkt för dåligt bloggande idag, men har vart och hälsat på min far hela dan!

sjutusenfemhundra tillbaka på skatten! rånice dag!

Fridens Sid!

/LImp

Kom ner nu

När man är på krogen och öser fett som fakk så är det alltid nån rätt så snygg men fan inte så snygg som gärna är så snygg men som inte är det. Du som är brud och känner igen dig, det är dags att komma ner en sväng och aa, du hörde mig!

Årjäng

Orten där trion Linusar föddes och växte upp tillsammans!

Årjäng är ett ställe som endast de som växt upp här förstår sig på! Nämner man namnet Årjäng för någon utomstående i till exempel Karlstad så är det bonnar, liten skithåla, eller vad fan är Årjäng? ligger inte de i norge?

Men nejdå. och jodå! Årjäng är litet, det är fullt med bonnar, och det ligger endast 2 mil från norska gränsen! Men det är också ett ställe där varje person är ett orginal och störd på sitt sätt. De flesta här super hårdare än någon person i stora staden Karlstad. Här grinar du inte för en flis, inte ens när du är brud. Här existerar inte ordet "vi tar sista bussen hem". Här super du tills du däcker, spelar ingen roll om klockan är 2 på dagen nästa dag. Har du inte däckad så fortsätter festen. 

Vi innehar andraplatsen i Sverige i att vara fullast och överleva! (hon var 13 år) Nog om supandet!


Årjäng är faktiskt inte en liten möglig håla utan en ganska vacker håla. En känd svensk tursitort för europeér när de reser till Sverige. Vi har Värmlands finaste camping (enligt tidningar och statistik)! Årjäng är ett ställe dit många kommer för att uppleva fin natur och så vidare. Alltså inte ett avlångt samhälle som lukar mopperök och hembränt som många tror!

Det finns inget att göra i Årjäng? Jo då det finns allt! Vi har bowling, slalombacke, fotbollsplaner, badplatser, sporthallar, minigolf, gym, badhus, rackethall, en av sveriges finaste golfbanor, osv precis som de flesta andra orter.
 

  Även om Karlstad är jävligt roligt och jag knappt vill åka till årjäng längre förutom då det är något speciellt här så ju detta ända platsen där vi lirade bandy på gatan ihop, här vi kört "rava" på tingevi, här vi drog och tävlade i vem som gjorde mest simmärken, här vi åkte slalom och byge hopp, här vi blev av med blomman, här vi plockade första blomman, här vi åkte bil upp och ner för raggen varje helg, här man kunde göra nästan vad man ville utan att någon brydde sig, här man kunde ta träskorna till skolan för att det var det lättaste, här vi trimma mopparna, här vi lira klädpoker, här vi näcka första gången! här vi fick en gemenskap som inte går att få i en storstad, här Linus, Linus och Linus blev Storm, Albin och Oris(Limp)! Listan tar aldrig slut!

Så för er som inte fattar hur vi fortfarande gillar och alltid kommer gilla Årjäng!

Självklart gillar man stället man växte upp på och gjorde allt jävla idiotiskt och träffa sina första vänner på! Och Årjäng kan faktiskt va jävligt kul det med, för inte fan har stora staden dans i parken på sommarn med Lasse Stefanz, Torgny Melins och co!

Men givetvis trivs vi tokbra i KD med. Men nu vet vi varför vi inte har sådana fördommar om Årjäng som de flesta andra!

Fridens Årjäng


Och du som inte vart här och festat. Gör det, det är faktiskt en upplevelse. Och jag garanterar något du aldrig vart i närheten av förr! Välj en av danserna i sommar eller förslagsvis Årjängsmatén i mitten av september! skriv upp de på
"to-do-listan"
 
 

Dock kan det va svårt att ha skoj här som utomstående med tanke på att de här har samma fördommar om andra som de har mot Årjäng!

/Linusar


Lite frågestund

Vad tycker ni om tjejer i uniform? Nästan alla killar är väldigt svaga för sånt. Är ni likadana?
Vi tycker tjejer i uniform kan vara riktigt hett och sexigt. Riktigt snyggt med andra ord. Lite uniform kläder på överdelen och ett par svarta tights under ser man ute ibland och det kan vara riktigt tilltalande! Så vi är Likadana får vi lov o säga

Vad tycker ni om tjejer som styrketränar?
Klart vi gillar tjejer som styrketränar. Halva nöjet med att gå till gymmet är ju o se tjejerna i tighta "cykelbyxor" stå och svettas lite. Plus att ni får tightare och fastare kroppar. Vilket bara är positivt. En brud som är mån om sin kropp och sig själv är en bra brud. Fortsätt så. Dock gillar vi inte kvinnliga bodybuilders. Det blir för mycket och tjejer skall inte vara för muskulösa!

Ni får rätt många knäppa kommentarer har ni tänkt på det?
Det stämmer. Men det är bara roligt. blandat är gott.

Vilken ögonfärg tycker ni är finast?
Kika några inlägg nedåt i fältet så har ni en bra beskrivning.

Hey dudez ! Vi får ju ofta höra om vilka som är snyggast här i Kd , men i årjäng då ? Vem är bruttan som är snyggare än alla andra ? ;) Vi vill ha varsin från var och en av er på Dudez :D

Limp:
Jag tycker nog Cazandra Hagström är den snyggaste personen i Årjäng. Men antar att ni inte är i hennes ålder och kanske vill att jag tar någon yngre förmåga. Men där har jag det lite svårt. Kommer knappt ihåg vilka som finns. Är ju tyvärr aldrig i Årjäng längre i princip! Men jag slår till med bäcken eller svensson!

Albin: Hm... Allt över åldern 93 går ju bort till att börja med men Josefin Bäck ser ju vääldigt bra ut.

Storm:
Cazandra Hagström är faktiskt riktigt snygg!! Man kan knappt tro att hon är från Årjäng. Bland de yngre förmågorna så tycker jag att min lillayster ser jävligt bra ut. Rör du så dör du!

Perz:
Glitterdildo! (enda tjejen jag vet i Århänget och jag vet inte hur hon ser ut heller egentligen egentligen)

jag skulle vilja veta vad dudez killarna gillar för frisyrer på tjejer :) platt vs lockit, långt vs kort, färger, uppsatt, utsläppt, flätor, hästsvans, knutar?

Albin: Jag är väldigt svag för innebandybruds-looken med allt bak i en hästsvans och ett tunnt hårband som håller det på plats. Jättekrull är inget jag uppskattar men lite smålockar kan vara väldigt gulligt. Men helrakt fast lite fluffigt sådär eller tuperat kanske det heter får jag nog lägga min röst på. Är även svag för detaljer, typ någon färg som bryter av eller någon fläta i luggen, aa ni fattar vinken... OCH, Hayden, alltid!

Storm: Jag tycker inte att frisyren är något fällande. MEN, det får absolut inte vara färgat, rosa, grönt och blått att alldeles för vanligt i Charlottenberg, vet inte hur många jag spytt i bilen påväg hem från jobbet. Men överklass-look frestar mig. Slå på TV:n och kolla hur Serena och Blair ser ut. Me like!

Limp: Håret är inte något jag kollar på för att dömma en brud! mer färgen isf. Som storm är inne på slipper jag helst de färgglada typerna. Här är det tillåtet att ha ungefär som alla andra, blond eller brunett. Någon slinga funkar. Men snygga tjejer brukar oftast klara av det där med håret. För dem är det snyggt flätat, uppsatt, knutar, svansar osv!

Perz: Jag är killen som gillar det lite saltvattens-nybadade håret som har ett naturligt ruffs, lite som en morgonfrilla men ändå inte. Eller så kan ni bara kolla på jenny nygren.


Dagens bild!

Ayas stoltheter 2009! och värre blir det 2010!28 maj återvänder jag, men tyvärr inte min trotjänare martin! Men vi ska nog kunna skapa skandaler iaf!

Fridens speedos!

/Limp

perz favoriter

054 bad om lite hits, dudez har olika smak och jag är väl den som kört mest emo och skatepunk genom åren. Fast jag vet att Storm är en jävel på dedär med faktiskt...

Bästa lugna just nu:


en 3 stegs vals med världens bästa Jerry Hoff.

Bästa öset just nu:


warp, lite filthykänsla över beatet vilket gör det lättköpt.

bästa klassikern just nu:


baby when your'e gone med lite harryfilm, kan de bli bättre?

Bästa skatepunken just nu:


tänk: moppe, mp3, påväg på sjön, 15 bast, ascool, mössfrilla och skatedojor.

Bästa promoe:


graffititheme med den bästa mårten.


/Perz

är kamagra gott?

köpte ett lass jelly kamagra, smakade tydligen rava..fridens Asp
some thengs, good things

Jag har blivit tvingad att droppa några fakta om mig som ni kanske eller kanske inte visste sedan innan. Vi kör på och jag freestylar fram det bästa jag har i kolan just nu.

1. hatar att låna ut pengar
2. är pedant
3. var på hultsfred första gången som 15 åring.
4. har aldrig gissat fel på en BH-storlek.
5. Har varit oskuld
6. är tydligen fet
7. har zlatans autograf någonstans på vinden...
8. kommer aldrig förlåta mig själv om jag slängt den.
9. Har Thomas Rhodins autograf, eller nej just det. Har slängt den.


Den upplyste, solbrände, exotiske, duktige.

tekniska problem nummer 2

Kära Horblogg,

Jag är åter tillbaka i mitt haremslott från sjukt sköna plus 45 till plus burrrrrr-gradigt... hatkärlek är ordet.
Så som Albs inte har en mobiltelefon för tillfället kan jag bara säga att jag inte kan messa med min, keff. Ring mig om ni vill nåt, eller ring mormin om ni vill henne nåt.

Jag mår bra, är jetlaggad och har spenderat natten som pundare på gatan i Göteborg. Är trött och kommer inte posta några bar über bilder idag eftersom den riktiga kameran är kvar med de äldre som kommer hem senare och alla fyra foton jag tagit med luren ser ut såhär:softa bros, bläck, mindre sköna lungor och en sticker. Visst syns de att ja vart i thai?
Sangsom-cola, (rom som dänger kapten med hästlängder) är min nya kärlek dryckesmässigt då du får en kvarting guldgrogg för 20 svenska. Det är kanske därav jag blivit fet som Linus sa att jag tydligen var. Jag gillar dock ärliga kompisar så jag gav mig helt enkelt bara ut i Kilenespåren och gick ner 1,5 kg. Flygvärdinnor kan verkligen inte vara fula, om de inte är över 40 förstås. Annars är det totalt omöjligt och de är min andra nya kärlek här i livet.

Men hur som haver, it's more to come nästa vecka. Det är trots allt gött att vara hemma, boysen har styrt bloggen mer än väl och "stora BH-filmen" var de bästa jag sett sen sist.  Vi ses i kylan och jag väljer att avsluta med ett citat från min brother from another mother Mike:

"fan jag är så jävla besviken, jag kan inte prestera klunkmässigt"/Er perz
14 sköna ortnamn!

Vi har här en karta över vad vi tycker är Sveriges skönaste ortnamn!

För er som vill besöka de 14 orterna i sommar får ni här en karta över var de ligger!

Fridens ortnamn!


Bara så ni vet

Ni som försökt nå mig (för det räknar ja med att ni försökt) kan ja meddela att mobilen just nu är inne på lagning och jag kommer vara aningen svårnådd den kommande veckan.

Men ni kan va lugna, ja skiter alltså inte i er utan det finns en anledning.
Hörs om en vecka!


/Albs

Bever

Simon "ajet" Ajemark på resa i Bulgarien tillsammans med soft gäng. Killen är ju inte så smart som de flesta av er säkert redan vet. Iallafall ni som läst bloggen sen den startade.Under resan började Simon och grabbarna träffa ett tjejgäng. Men inget visste egentligen vad tjejerna i gänget hette. Så de kallade dem saker som kännetecknade några utav dem. Det var den "snygga", "kaninen", "kratern" och hon som kunde sjunga osv.

De umgicks en del. Men man kunde ju liksom inte kalla dem för tex kaninen. Det är ju inte så snällt kanske. Men så en dag var Simon tvungen att ropa på kaninen. Hur fan gör man då om man inte vet vad hon heter och man inte kan skrika kaninen.? Ajet tänkte tänkte tänkte. Säg inte kaninen, säg inte kaninen, säg inte kaninen. Då kom ajets hjärna på något han kunde skrika till henne som är betydligt bättre än kaninen. Hjärnan och Ajet utbrister. Kom nu din jääävla bäver! Där får du fan skämmas Ajet, så beter man sig inte. Spelar ingen roll hur dum man är och att du inte kompå något annat o säga. Men då kan du tillochmed hellre säga kanin. För vi här anser att kanin är ett betydligt sötare och finare djur än bävern!

  Fridens smeknamn!

The hot rod star becomes a singer!


Dagens låt!

Ibland kommer det komma ut lite låtar som vi gillar lite extra för stunden, men förvänta er inte en ny varje dag! Vi tycker att det blir tjatigt och vi gillar inte en låt för stunden varje. Men ibland så kommer det!

Dagens sanning!

När en man talar snusk med en kvinna är det sexuella trakasserier! Men när en kvinna snackar snusk med en man kostar de 19 kronor i minuten!


Veckans sexställningar!

Dags för något nytt i sängen, soffan eller vart fan som helst? Vi har lite nya heta tips!


För er som är dansfanatiker kommer här "ballerinan" Men skippa trosorna under ballettkläningen, risken finns att de glider ner och skaver på dolmen!


När dets att städa och momentet damma av trappräcket i huset! Uttnytja situationen och njut lite av städningen! Se dock till att pricka rätt när du kör städaren!, annars kan det göra ont!


För er akrobater kommer här just "akrobaten". Bra balansträning samtidigt som du får din man att njuta och en chans att ta del av din träning!


"stickerskan" gör stickandet lite roligare och skönare! Detta kan få killen att sluta gräla om att du alltid ska sticka och aldrig kan göra något annat. denna rekomenderas dock inte om ni vöger över 100 kg, det kan då bli lite jobbigt för mannen!


"Volten" är veckans mest vågade och hårda ställning. Stoppa fingrarna i ett vägguttag samtidigt som hon sitter på don shuuan! Ju högre volt du har på ju hårdare och vildare blir ert sex.

Fridens sexställningar!

/LImp

Dagens bild(er)!


Torsdag...


..fredag...


..och lördag :)

Då är frågan: Hur cool är jag? :)

/Albs

En hyllning

Enligt sig själv är han inte större än Maradona. Enligt sig själv vill han bara spela fotboll och göra sin grej. När Ronaldinho stack så var den lilla pojken helt knäckt och ville nästan sluta spela fotboll för att hans bäste vän hade bytt klubb.Han föddes den 24:e juni 1987 och växte upp med en sjukdom som gjorde att han inte växte på ett normalt sätt och han hade då alla odds emot sig. Det fanns bara en klubb som var villig att satsa på den lilla taniga killen från Rosario.
Som 13-åring signade han sitt första kontrakt med Fc Barcelona -på baksidan av en pappersservett.Ungdomslagen avlöste varandra och debuten i A-laget kom den 16:e oktober 2004, 16 år gammal...
Första målet kom ungefär ett halvår senare genom en lobb efter att ha blivit framspelad av sin bästa vän som efter målet valde att lyfta upp honom på ryggen medans Barcelonas nr 30 blev fick ta emot hyllningarna.Efter att Ronaldinho lämnade Barcelona så valde Lionel Messi att ta över tröja nr 10. Inte bara för att hylla sin vän utan och för att bevisa att pojken blivit en man.
Säsongen 08/09 kom att bli en saga. Drömmålen avlöste varandra, laget vann allt som gick att vinna och man funderade ifall det är fysiskt möjligt att prestera bättre fotboll från en spelare.
Igår fick vi svaret. Ja, det är möjligt.Det här är även killen som gjorde hattrick mot Real Madrid 19 år gammal, killen som avgjorde La liga, Champions Leauge, Copa del Rey, VM för klubblag, Spanska Supercupen och Europeiska Supercupen mer eller mindre på egen hand, 21 år gammal...Just nu står han på 39 mål den här säsongen, bästa kompisen Ronaldinho innehar rekordet på 47 baljor under samma säsong men frågan är om inte det snart är ett minne blått? För nånting säger mig att Messi inte är klar, inte på långa vägar...
Den enda frågan som kvarstår är ifall han inte redan är världens bästa fotbollsspelare genom tiderna?

Meriter

U-20 VM 2004
La liga 04/05
Spanska Supercupen 05/06
La liga 05/06
Champions Leauge 05/06
Spanska SUpercupen 06/07
OS-guld 2008
Copa del Rey 08/09
La Liga 08/09
Champions Leauge 08/09
Spanska Supercupen 09/10
Europeiska Supercupen 09/10
VM för klubblag 09/10


Semesterguiden Sommar 2010 - Inrikes

Solen smyger sig fram, snön som har legat alldeles för länge tinar bort och man kan t.o.m avnjuta sin fika utomhus på stan. Våren är här! Studenten är inte långt borta och är tjockt på krogarna varje helg, jag tror alla känner utav upptrappningen inför en riktigt galen sommar.

Om man inte tänk spendera hela sommaren på hemmaplan kommer här lite värda tips på diverse resemål jag starkt rekomenderar. (Vi snackar inte sol och bad, lugna hemmakvällar och chill. Detta fest, härj och överflöd. I överflöd)


Strömstad - Västkusten, alternativt Grebbestad. Här bör du vara under midsommarveckan, åtminstone torsdag - sösndag. Otroligt bra drag! Tro det eller ej men campingarna här är riktigt värda. Garanterat röj alla dagar i veckan och ska du ge dig på krogplöjj så är The Cod och Skagerack två säkra kort. Ons- Lör står dörrarna på vid gavel och ungdommar från både Sverige och Norge trängs i den täta dimman. Denna veckan given.

Öregrund - Roslagens pärla, en riktigt svensk sommaridyll!
Detta är alternativet till västkusten! Öregrund är precis som man vill att det ska vara. En gamal fiskeby från början om jag inte minns helt fel, det ligger precis efter havet. Trånga kullerstensgator, gränder och jätte mysiga äldre hus. Väljer du att fira midsommarafton på den svenska östkusten så är Öregrund hett.. Tips, ta färjan på 10 min över till Gräsö, där skall du infinna dig under dagen. Bra darg, mycket ungdommar och alkoholen flödar. Senare under kvällen ska du ta färjan tillbaka till Öregrund där du antingen försöker ta dig in på någon utan nattklubbarna, eventuellt uteserveringarna. Det är ett par hundra meter uteservering som ligger ut över havet och längs klipporna så är det TJOCKT med folk. Kilometervis!

Halmstad - Tylösand, sveriges kanske enda strand där man kan leka att man är med i Baywatch. Här finner du hela 7km sandstrand!. Juli är väl den så kallade högsäsongen men här är det drag hela sommaren. Det är fint väder, folk från hela Sverige och denna stranden är faktiskt framröstad av det svenska folket till Sveriges bästa strand. After beach!, runt 16-17 någon gång när solen slutat att bita som allra hårdast kan du sitta kvar i brassestolen tillsammans med en öl eller två och kika lite på coverband tillsammans med ett bekvämt gäng polare. Bor man gör man på Gessles hotel, Hotel Tylösand. Swingar du inte du nattklubbarna finns annars Halmstad GK på Tylösand, där finns det 2st 18håls banor.
Sandhamn
- Sveriges St: Tropez. Jag tror att det talar lite för sig själv. Hit åker alla! Juli är den allra hetaste månaden men även Juni och Augusti också är bra. Det alltid oklanderliga Seglarhotellet gör ingen besviken och iår så drar After Sailen ute på bryggan igång 18 juni. Dykarbaren är klubben på ön, den ligger en stenkast från ångbåtsbryggan mitt i hamnen. Under högsäsong (15/6-16/8) är det öppet alla dagar, dock endast till 00.00. Sandhamn är också de galna efterfesternas ställe, eftersläckaren intas kanske som allra bäst ombord på en riktigt svindyr cruiser. Eller varför inte smälla upp en brasa på fastlandet. Här finns inga begränsningar, man bah kör!

Båstad
- Tennisveckan!!. Båstad är ett skönt ställe på sommaren som fullständigt eskalerar v 28.
Det vistas i runda slängar ungefär 100 000 pers om dagen i Båstad under vecka 28. I komunen bor det annars 14 500 invånare, denna veckan står också för 70% av komunens omsättning. Det bränndes -07 ungefär 120 miljoner kronor i Båstad under denna veckan. Tennisveckan är också en betydelsefull vecka i affärsvärlden då väldigt många utav skandinaviums större entreprenörer och affärsmän är på plats för att knyta kontakter. En del hävdar att det är den mest arbetsintensiva och mest betydelsefulla veckan på året, då många affärer i mångmiljonklassen görs upp.
Krögarna investerar miljoner och åter miljoner kronor för att tillgodose de kräsna gästerna. Hit åker inte bara Sveriges partyelite utan partyprinsar/prinsessor från hela skandinavium. Bodegan, Peps´s Bodega är nattklubben där det händer, även Madison´s och Hotel Skansen är ställen värda att besöka. Det arrangeras också sjövilda privatfester här. Båstad är precis så galet som man vill att det ska vara! Om du mot all förmodan skulle ha en sekund över kan du ju faktiskt passa på att kolla lite på tennis eller varför inte Pepe´s beach trophy. En beachvolleyballturnering där deltagarna uteslutande består av kändisar. Har du en lucka i schemat v28 bege dig till Båstad. Värt att tillägga är att det kommer att vara en pre-tennisvecka iår, vecka 27.

Visby
- Stockholmsveckan!. Vecka 29 förfyttas dom från Stureplan till Visby för att runda av toppmånaden Juli. Hela Stureplanseliten är på plats. En presentation känns egentligen rätt överflödig.Vecka 29, behöver man säga så mycket mer? Det är liksom då det händer. Det är under dessa intensina dagar varje år som visby förvandlas till en pumpande, bubblande orgie av sand, sol svett och (givetvis) skumpa. Detta är mellanlandningen mellan Båstad och St: tropez. Kallis är ett omtalat ställe som bjuder på spektakulära nätter sommar efter sommar. Den engelska tidning The Sunday Times utmärkte Kallbadhuset, Kallis till europas bästa strandfest 2008.
Bada gör man på Tofta strand, after beachen på Kallis, och klubba görs även på Burmeister och Gutekällaren. Innegården är senaste tillskottet i Visbys klubbvärld och det ryktas om ett stort galet invigningsparty den 10 juni. Be there!


/ Storm

Leonel MessiFinner inga ord! Messi är från och med idag världens bästa fotbollsspelare genom tiderna. Han är grabben som kammar hem den utmärkelsen utan motivering, och ingen diskussion.

Alla som tycker något annat har fel.


Brudar och ögon

Ögonen kan ibland göra hela tjejen och ibland spelar det absolut ingen roll, det beror lite på vad man är ute efter. Ni vet där runt kvart i tre en lördagnatt, då bryr vi oss inte speciellt mycket.Först och främst måste jag bara säga att det är heleheten som gör det men vad tycker vi om mest?
En mörkhårig tjej med ännu mörkare rådjursögon får ju nästan vilken kille som helst att tappa balansen för en kort sekund. Ni vet hur jag menar. Snälla, oskyldiga och mörka ögon som det är vääldigt lätt att drunkna i. Det är något jag (Albs) uppskattar enormt.

Förutom rådjursögon så föredrar vi klara färger. Som liksom lyser upp lite och som man inte vill sluta titta in i för att man blir så fascinerad. Typ JÄTTEblå ögon eller helgröna (som inte alls är så vanligt).
Det kan faktiskt va lite sexigt med ett blått och ett brunt också, fast då måste hela bruden ligga på en rätt så hög nivå.

Det är inte mycket vi inte gillar men är det någonting som går bort helt så är det linser. Inte linser som gör att du ser bättre (det får du faktiskt ha) men färgade linser som gör att du får en annan färg. Eran riktiga färg lyser oftast igenom en hel del och gör att det ser ganska fejk ut. SPECIELLT TJEJER SOM INTE HAR BRUNA ÖGON MEN SOM KÖR BRUNA LINSER.

Nu är det bara Limp och jag här och vi har lite delade meningar. För Limp så är "finare" ögon en bonus samtidigt som att jag tänder rätt så hårt på en tjej med fina ögon men det handlar ju bara om att vi går igång på olika saker, det är inget mer med det.

Slutsats! Vi gillar mörka bruna ögon verkligen, Om de är på riktigt. Inget jävla fejkskit! Då äre dretfult!

Vi gillar klara färger väldigt mycket. Och om man kan använda ögonen med en bra blick kan vi drunkna i er.
/Dudez


PFP

precis fått lite sms från vår gode vän och medlem Perz, och han ser fortfarande ut att trivas!

"I love u och är dretfull med brudar från örebro, Puss"
"tattoo om 3 timmar"

Som sagt så verkar det som han trvis bättre än fisken i vatten. Och för er som undrar så kommer han hem på torsdag med en back som håller hög klass och lite brunare hud än när han lämnade oss!


Dagens Outfit:
-Chinos från carlings
-Tröja och t-shirt från Bertoni som nu bytt namn till?
-Mobil från teliabutiken!
-Kallingar från MQ

Dagens assdrop:

se där jah!

Dagens skönaste loginlägg på FB:
Sofia Strömberg > Julia Andersson: min bästaste stöllejulle!
varre har jag inte sett ditt logginlärre förrän nu kan man undra!
blidde iaf hjärregladde och log !
men det vet du! hihi
men du, ska vi ta och gose litte på pårre-lorret snarre och livve the dreeeeam?
bra för det tycker jag iallefarre.
VHS, vihörssen. med vänlie hälsnirre din sofia
+ DAS
ps. hälsa mi...
n xtra famme med. hejhej

tack för att DU äger!
Visa mer

/Limpan

sweet

Vaknar halv 1 av att mamma kommer in och berättar att hon drar till Holland nu! Okey tänkte jag! Soft med ännu en omgång Limp alone in casa the Hammarö.

Väcker Albin och drar på dagens låt, glider in i köket och gör i ordning lite pastagratäng åt oss båda som vi förtär i takt med musiken!


Vid matbordet smider vi planer inför vad komma skall. Ser ut att bli en shoppingrunda med tillhörande kaffe på hyllan för att spana in folket som åker upp... och ner!

Efter detta vankas fotboll på den högre nivån, Barcelona möter Arsenal och det skall idag tippas för första gången på länge. Miljonär ikväll?

What you do today bAM bAM

LImp

OKEY!

Det är en sak o ha en par ferraris och liknande ståendes uti garage men du behöver inte ha flygplan i garage John Travolta!


Egen landningsbana också för säkerhets skull!


Vissa har lite för mycket pengar!

Hammarökollen del 2

Bärstad rightside!

Bärsta har kommit att bli stället där en bunt sköna störda grabbar föddes på ungefär samma gång i en stor bunt där alla bor på gångavstånd till varandra! perz, boe, hans, sås, sven, thorell, makry, zipp bara för att nämna några!Ett fint område som ligger ännu längre ut på ön. Ett ställe som haft sköna förfester, fester och efterfester. Vi minns förfesten hos sås i helgen, nyår hos makry och mårnarna i Perz lilla utestuga! brödraskapet här är hårt sammansvetsat!

Det finns offantligt många minnen som skedde långt innan jag flyttat hit och traditionerna i området är många.

Tjejerna i området är dock tyvärr förbjudna med tanke på att bröderna är kompisar med varandra och då finns det ju något som heter att man inte rör en kompis syster! Och för att inte skapa någon grannfejd/dramatik eller liknande har detta vart en norm som följts av alla på samma villkor! Vilket är schyssta takter. Så för den skulle nämner vi dem inte ens här.

Här har vi inga direkta sportfenommen! Talanger har vi. Men inte fenomen med tanke på att de hellre går på flaskan är utnyttjar sin talang! Makry har ju sin fotbollsfot och thorell är född med handbollen. Men sport är mer något soft och roligt som man lattjar med polarna! Satsar man seriöst går man miste om annat skoj och det är något man inte vill missa i det här området!

Nej om lövnäs är stjärnornas del så är bärstad den störda, oseriösa delen med ett hårt knutet band kring sig! Kärleken till Hammarö är här total!

                                Fridens Hammarö!

Däcka inte!

Igår kväll la vi upp ett inlägg om att det kan som kille vara farligt att däcka! Bilden vi visade då var ocensurerad och vi var därför tvugna att ta bort den! Men här kommer en censurerad version!

Vi killar kan ju som sagt inte bete oss mot varandra när man däckar, det skall ollas så fort man får chansen! Känns som det är något som är typiskt för oss kilalr då det händer näst intill varje gång någon däckar!


Vad som finns under färgen får ni själca lista ut! Men denna synen är inte ovanlig när en av kompisarna har däckat! Och man ska få med det på bild så man kan visa nästa dag när personen (här storm) har vaknat!

Fridens däckande!

Dagens bild!

Vad gör man om man är på efterfest, är myssugen och vill bada men det finns ingen tjej som är villig att klä av sig? (för anledningen att bada iaf). Jo man börjar fråga killar istället och vips, så sitter man i badet!


Det ska tilläggas att alla tre tidigare under kvällen har gjort klart vilken
sexuell läggning det är som gäller


Upphittat

När man har fest eller andra tillställningar så är det alltid någon som glömmer något. Istället för att kasta skiten har ja gjort en låda (upphittat lådan) där ja lägger kvar allt som inte är mitt. 1. Svart strumpa
 2. Annan svart strumpa (den andra finns tillgänglig)
 3. Stickad vante, tjejmodell
 4. Stor, gosig och fluffig tjejhalsduk
 5. Armband med svarta pärlor
 6. Brillz av modell STOR
 7. Piercing av något slag, troligtvis för örat (fejk-diamantörhänge medföjler)
 8. Pressbyron-tändare
 9. Komplett Lovikavante-par
 10. Handväska med tillbehör
Känner du igen något så är det bara att du säger till så styr vi upp så att du får tillbaka dina grejer. Tills dess så ligger allt i upphittatlådan på Alvgatan 51f.


/Albs

heta vårkänslorIdag har det inte legats på latsidan och förbannat sej över bakfylla och gårdagens aktiviteter! Bernard och vi var uppe med morgonsolen och tog en öl på stan samtidigt som vi rävade konstant på brudarna som bytt ut de stora vinterkläderna mot de lite lättare vårplaggen!

Fridens vårkänslor!


tre apor

Ett tips för den som vill bli full för inte allt för dyr slant så är tre apors vin ett hett tips! Det är väldig gott och kostar endast 149 kr! 12% och det serveras i bag in box!


Frågan är vilken av aporna som är fullast?

/dudez


Påskdagens speciella händelse!

Under kvällen när var och en höll på med sitt förutom fredrik och jake!

Jag vet inte vem utav dem som kom på idén men så här gick det till.

Av någon anledning klär både jake och storm av sig allt som kan kläs av. Nakenheten är total.
De tar steget ut i trapphuset och skall upp 3 våningar och knacka på hos en brud de visste bodde där. Enligt rykten hade hon gått hem och man kunde fortfarande höra musik från lägenheten! Storm och jake tänkte joina av någon anledning. Nakna!

De kliver upp och bankar beslutsamt på dörren! Det är nu vändning sker. Precis när de skall till och bankas på dörren för 8 gången öppnas plötsligt hissen! Ut kliver en 25-30årig man och skall hem. Det första han får se när han kliver ur hissen är jake och Storm! Båda med snopparna hängandes i det fria. Här med uppstår kvällens "what the fuck-face". Tystnaden blir total och storm med jake i följeslag retirerar fältet och flyr omedelbums med fnittret i halsgropen!

Men Bernard som var med påklädd stannar och försöker förklara vad som försigick. Hur det förklarades och om killen uppfattade förklaring har vi tyvärr inte en aning om!


Kvällens assdrop!


Äre kallingarna eller röven som är slapp?:D:D


En efterlysning

Vi skulle vilja ha alla bilder från igår kväll! Det bör enligt våra beräkningar finnas en del sjuka bilder och filmer från igår! Någon som har en rosa kamera bör ha en del och det lär finnas en del mobiler som innehåller en del förbjudet matrial! Var vänlig hör av er till oss på något sätt!

Puzz Dudez

Status update

Århundradets Facebook-uppdatering släpptes under natten till lördag. Finner inga ord som kan förklara så här har ni!


Om du väljer postförskott så är portot redan betalt...

Har du information om vart hon befinner sig så hör du av dig till oss så att vi snabbt kan hjälpa Björn i sitt sökande!
Det ska tilläggas att han ringde hotellet i Årjäng och Securitas och undrade ifall dom hade nån aning om vart hon befann sig.

/Albs, Storm, Limp och Bernard

Påskdagen!

Börja kvällen hos vår gode vän SÅS som styrde skön förfest! Soft folk och sköna disskussioner. Halva hammarö är ju sjuka så vi passae fint ihop den här kvällen.

Här utbringar vi kvällens skönaste groggerska! Anna Henriksson. Här blandades det inte fin vodka med riktikt groggvirke utan här var det 3.5er norrlandsguld med den oerhört äckliga vodkan från sibirien! Och den tillsammans med en trefemma kan fan inte va gött. Men hon körde på sin grej och när vi gick tror jag fan ölena var näst intill slut. Cred till dej, du super som en riktig MAN 


Du får kvällens snyggaste på den med! Fortsätt dricka som du gör!

Riktigt nice att alla hade lackissar igår typ, för alla hade det verklige typ! Det är så jävla rätt. Även en med vårt nya tips. Emilia bar leopardtightsen! CRED

Thorell är hammarös nye schenkenberg och tar hem priset som kvällens manlige snögging!


Efter såsen drog jag, alex och jake tror jag? till Albin där vi hade lite förfest och liknande, givetvis också bad! Innan kvällen barkade vidare! Kvällen hos Albin blev ett orginal i vanlig ordning efter vissa händelser av de sjukare slagen! Helt otroligt sjuka faktiskt.

Jake får här kvällens skönaste för att du är så jävla go och bra vän!

TYVÄRR STORM!
Jag älskar dej och du är jävligt skön, men igår var du megafeta CB:N. Du blir sådär jävla dryg näru är sådär full. SÅ kvällen cockblocker får du fan stå ut med idag!

Får lova o säga att de var en riktigt trevlig kväll. Alla var sköna och drog vassa skämt och försökte lira på högst möjliga nivå och det finns gott om saker att disskutera och snacka om idag.

Kvällen pimp får Fredrik "bernard" Vestlund!
Brudarna satt som klistrade på honom, Han hade fullt upp att hålla om de andra medan han körde tungtornado på den andra! KÄNG

HIHI

Kvällens/morgonens mysterium:
Varför vaknar Storm med Bernards kallingar på och varför vaknar Bernard med Storms kallingar på?

Övrigt:
Helikopterträning
STÅND på någons mobilkamera
slok under däckningsakten
Stereolife
tåget i badkaret
YtspänningsRaketfisen längs med vattenytan
Albins säng är tillgänglig för allmänheten


Nu utbringas kaffe på altan ihop med storm, albs och bernard! Bernard får för övrigt dela kvällens skönaste med Jake. Du var skön igår!

Fridens Påskdag, Limp

För er som vill softa!

Dudez softa lista! Dudez lugn nu!

Peace

Nej EmmssssonnnInte shang!


En av världens godaste öl!

Kvällen?

Ligger och vilar upp mig här för att kanske kunna hitta på något ikväll! Har nu kommit på att snor är det jobbigaste som finns! De och hosta när man ska sova!

Frågan är kvällen? Varför har albz avstängd mobil och är bernard påväg hit som det står på FB?

Eller blire taxi Limp ikväll?

Fortsättning följer!


Påt eller inte?

Fridens hosta o snor!

/LImp

We can dance
Simon, D. , Albs, Bernard

/ S

Hälsning till Perz

Enligt de få samtal vi haft med medlemmen i öst så verkar han ha det sjukt bra! Han hinkar chang, styr i patongh och njuter av livet. Så ni som undrar, Han har det ruskigt bra där borta!

För er som vill hälsa honom något har ni här chansen att kommentera lite. Kanske någon ny beundrare, något som berör honom eller vad det nu skulle kunna vara! Eller hälsa honom en fortsatt trevlig vistelse!

Om jag pratar för oss här så är det bara fint! Jag o storm har gått och blivit sjuka, albz festar med lite old friends i årjäng denna helgen! Vi åkte ur mot pixbo i skol-sm! Du missade en sjuk efterfest här hemma. Lagfesten var nice. Snön är typ borta! Finns nog lite kvar tills du kommer hem. Har även lite info som vi tar när du kommer hem!

Kan tyvärr inte påstå att du missat så hilma mycket. Men vi saknar dig iaf och hoppas du har det fortsatt sweet i värmeböljan!CHANG<3

/Limp, Dudez

Det ska va lagom!

Ett välkänt problem för både oss killar och tjejer är när man ska ses första gången och man börjar småkyssas osv. Tillslut kommer man till det vanliga momentet ruska tupp (runka av). Något som inte är så lätt för tjejer som inte är vana och något vi killar är dåliga på o berätta hur vi vill ha det.

Så för er som inte vågar berätta för tjejen hur ni vill att det ska va och för er tjejer som kanske inte gjort det här 100 ggr! Eller för er som faktiskt gör rätt, men är osäkra ändå!

Vi börjar med momentet när det kommer till smekandet! Börjar du att killa en kille lite på låret och Magen. Då äre kört. Då har ni gjort oss riktigt sugna och får räkna med att vi blir besvikna om ni slutar där. så fortsätt med killandet på magen en liten stund, sen kan ni börja med en finger precis under kalsonkanten och dra det lite fram och tillbaka! Nu är killen såld och du kan få precis vad du vill! Vi kommer troligtvis börja tafsa lite vi också vid det här laget.

Risken är nu överhängande att vår sovande riddare har ställt sig och blivit en tapper krigare! Så risken finns att du råkar nudda den när du fortsätter under kalsongkanten! Det är nu tillåtet att fortsätta nedåt och fortsätt med de vanliga killandet (långa naglar älskar vi vid dessa tillfällen)! Du ska nu dra ner brallor samt kallingar lite och fortsätta killandet och strykandet överallt. Inget för hastigt på, utan retas lite. Det ska nästan va så vi vill ta er hand och göra så ni börjar ta på den!

När ni väl börjar att runka av oss nudå! Det är helt okey att börja i ett lugnt tempo för att öka eftersom! Ni vet etappprincipen! Det som blir så fel här är att ofta behandlar ni dicken som om den vore gjord av järn, att ni ska ha sönder den! Eller så behandlar ni den som skört glas, att ni måste va försiktiga. Eller vissa som behandlar den precis som ni ska! Men här kommer en snabb guide på lite linjer och så ni kan gå efter!Runkguide:

-Ni börjar med att välja grepp, antingen helhandsgreppet eller 3-4fingersgreppet! Ni väljer själva hur många fingrar ni vill ha! Ta det som känns bäst för er. greppet skall hållas precis under ollonet, eller med någon finger på förhuden på ollonet! Om inte killen är omskuren, då äre under som gäller!

-Nu börjar ni i ett ganska lugnt tempo, här är det viktigt att ni drar så långt ner att hela förhuden är under ollonet, och sen upp med det igen. Dra gärna huden lite längre ner än ollonet, men inte för mycket! Då gör det ont. I värsta fall kan ni dra av killens sträng och det blöder sjukt mycket och gör jävligt ont! Känner ni inte hur långt ni drar kan ni ju alltid kolla då så ni ser hur långt ner ni drar!

-När ni hittat dessa linjer som ni går efter under hela förloppet är det bara att köra! Håll samma grepp och öka tempot allt eftersom. Tillslut kan ni köra ett snabbt tempo!

-Vill ni dock göra mer saker än att bara runka bör du inte göra så killen kommer, då är han osugen sen och då blire inge mer på ett tag! Detta hör du på andningen. Börjas det komma lite högre och snabbare flämtanden kan ni sluta och gå till nästa fas!

-När det skall runkas måste vi killar kunna säga till att det är perfekt så eller gör hårdare osv. Annars äre faktiskt inte så lätt för tjejerna, de vet ju inte hur vi vill ha det och vad vi tycker är skönt. Men säger vi inget så får ni köra på i samma stil som du gör, för antingen gillar vi det eller så törs vi bara inte säga något och då får vi ju skylla oss själva!

Men tänk på de jag sagt om greppet och de så kommer det bli ganska bra iaf. Det kanske är svårt att förstå. Men vi vet ju såklart att ni gör så gott ni kan!Fridens mys i sänghalmen!

/dudez

Dagens Bild

Hur många gånger har man inte lossats göra saker när läraren vänder röven emot genom åren? de ska spankas, låssas upp med pennan i röven osv!


Tar dej ja Oregran!

Jag har gjort det som jag vid 5 års ålder trodde att jag aldrig skulle göra igen! Har precis återhämtad mig från den lättare feberochförkylningsjukan, det är då magsjukan kommer smygandes. Man känner hur den tar tag liksom kryper sig upp längs låren.

Haha! Jag ska bjuda på den här! En sak ni inte visste att jag har gjort idag.

 1. Bajsat på mig./ Storm

Men va faaan!Bilden berätta precis hur jag mår nu! Har inte haft feber på 3 år. Glömt bort hur de känns. Men nu tycker jag synd om mig själv!

/Limp

Veckans assdrop!Fridens

Vad försigår i herrarnas dusch?

Något jag fått för mig är att killar gör stördare saker och har roligare i duschen är vad tjejer har? Tolka mig rätt nu. Jag menar inte att vi sätter på varandra eller liknande. Utan vi duschandet till något annat än bara duscha!

Det är i duschrummet efter matchen/idrotten/träningen som sjuka saker kan hända. Om brudar skulle vilja veta mycket om vad vi killar snackar om, tänker på eller liknande så är det när vi är i duschen som ni ska smyga på oss! Här får man veta det mesta om de flesta. Vi killar vet hur man gör duschandet till ett rent nöje!Men jag tror bara ni ska stanna och lyssna på oss! Tror inte ni vill se vad som försigår där inne.

Duschaktiviteter:
-
Att någon startar ett spottkrig är inget ovanligt. Och när det väl startad är det svårt att få ett slut, det blir den där "jag ska spotta sista loskan" principen!

-Kissbomben brukar öppna upp duschandet. Man drar då snorren så den är rakt upp, sen trycker man för "hålet med förhuden så inget kiss kommer ut och så börjar man kissa så det hamnar i förhuden, sen släpper man och en stor kissbomb skapas!

-Att stå på händer med benen mot väggen medan vattnet drillar ner är en ganska vanlig syn!

-Vem har störst lövbiff? Lövbiffen är när man trycker upp pungkulorna mot magen så säcken blir tom sen samlar man ihop allt skin och skakar på det och vips så liknar säcken en platt lövbiff!'


-Myggan, man vriden allt uppochner så pungen kommer överst och så liknar den en mygga.


-Digimonutvecklingen, då man trycker in hela snorren in under huden och låter den utvecklas och bli som vanligt igen. Precis som en digimonutveckling.


-Snoppmätartävling kan förekomma.

-Skojbråk kan va farligt på det hala golvet. Tex jag fick in till akuten med sprucket ögonbryn efter en fight med mikael. Jon Bergsten fick hjärnskaknig efter fight med oscar. Risken är stor att man halkar och slår huvet i klinkergolvet.

-Snack om brudar och liknande pågår under alla aktiviteter

-Helikoptern är givetvis en klassiker även den!

Har ni fler aktiviteter ni vill tipsa om i duschen så är ni välkomna med förslag!

Och ni som står o håller för halva kroppen o skäms i duschen, sluta med det. Duscha skall som sagt vara ett rent nöje!

Fridens duschaktiviteter

/dudez

Mästarnas mästare

Boxarn från Skåne tog som dom flesta säkert vet hem titeln som mästarnas mästare och vi på Dudez lyfter på hatten och gratulerar.
Men det är bronsmedaljören Louise Karlsson vi vill lyfta fram lite extra. En 36-åring som inte bara fyller en garderob med VM-, EM- och SM-medlajer i simning utan som också är riktigt riktigt het. Med en vinnarinstinkt, mångsidighet och guldiga hår tog hon sig till finalen i Mästarnas mästare och hade det inte varit för att hennes höga puls hade hon nog kammat hem hela skiten.


Ingen idé att deppa Louise, du är fortfarande överlägset snyggast i programmets historia!

Okej Armand, du må ha varit en duktig boxare men så iögonfallande är du faktiskt inte. Louise låg faktiskt oftast i täten och förtjänade guldet mer än kroknäsan.
Funderingarna går lite i tänket med att skicka en en namnlista med underskrifter på personer som vill att finalen ska gå om i en simmbassäng så att Fru Karlsson enkelt kan ta hem guldet plus att vi får se henne i bikini (det är en regel i den nya finalen). Tills dess är hon ändå vårens i särklass hetaste Milf!


/Albs

Dagens bild!

Albs-man och Stonkan i unga dagar tillsammans med världens goaste Sofia.


Platina?

5 snabba!

Vad ni inte visste om Limp!

1.
Har en gång vart riktig raggare i årjäng, grejjat med a-traktorer, gått i träskor och fristajacka!
2. Är jävligt flygrädd trots att jag reser varje år!
3. Börjar alltid med att titta på röven på er chicks
4. Blir kissnödig av o bli smekt på bröstvårtan
5. Älskar nakenbad!!
55. Kallas Oris pga av att föräldrana skulle hålla ordning på Linus(albin) Linus(storm) och Linus(oris) när vi lira bandy hemma på gatan!


För er som inte visste de, så ler jag typ jämt!

Peace your Limp

RSS 2.0