Dagens acessoar

Enligt wikipedia är vår femte acessoar i serien en riktig statushöjare i vissa länder kring balkan. Desto mer desto bättre, lika för kvinnor och män (tro det eller ej). Det är en sak i ansiktet som inte går att köpa, den måste odlas. Och nej, vi snackar inte om muschen, vi snackar om ögonbrynet unibrow eller som det även kallas "monobrow".
Saxat från betygsräddaren WP är följande: unibrow (or monobrow) is a "confluence of eyebrows"; that is, the presence of abundant hairbetween the eyebrows, so that they seem to converge to form one long eyebrow. The condition of having a unibrow is synophrys.

Som vi nämde tidigare är det i vissa länder status att ha väldigt mycket ansiktshår. Specifikt land där det uppskattas med unibrow är efter lite efterforskning Tajikistan vilket är ett fruktansvärt fint land fast med lite annan kultur än den vi är van vid. Dock tycker vi att deras inställning till "McDonalds-M:et" är förbannat fin och vi har absolut med den på listan som ett alternativ till dagens acessoar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0