Radion

Vi har sågat radions beteende ett antal ggr, de tjatar ut låtar som man inte vill få uttjatade och de tjatar tillochmed ut låtar som redan från början är asdåliga. Och en kväll när jag åkte hem från min fru lyssnade jag på mixmegaparty. gött tänkte jag, lite skön partymusik på radion, MEN ICKE!

Partymusik för mix megapol är chris medina fast med en bas-slinga i bakgrunden och när den va slut tänkte aah men nu kommer de en riktig partylåt, men nej då var de dags för someone like you med adele inklusive samma basslinga i bakgrunden! För de första så gör man inte om sådana låtar till "Partylåtar" och bara för att man lägger in bas i bakgrunden så blir de inte party! Så passar vi på o lägga in 15 min reklam mitt i partyt med så är hela konceptet med svensk radio fullbordad
Jag får tänka länge för att hitta något positivt med radiokanalerna....

Det finns faktiskt en härlig grej med radion och de stavas Vakna med the voice och Rix morgonzoo. Fyfan vilket gött jobb att sitta från 5-10 och säga precis vad du tycker om saker och ting, göra veckans uppdrag som att ringa till kina och beställa en ny kolv till din saab på kinesiska. Det tycker jag är askul. Eller till exempel rapattack på vakna med the voice. Sådan är kul. Det får en på härligt humör såhär på vardagsmornarna. En samling sköna idioter som pratar skit och tycker till om saker och säger precis va de tycker.

Dessa morgonpratare är det enda sköna med radion!

DuDeZKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0