Hissen vs dissen

När åker upp i hissen denna otroligt varma novembermånad hittar vi just värmen!
- Jag har inget emot att de är 10 plusgrader när jag står i min lugna ro under vardagsmornarna och inte fryser i väntan på bussen. hörlurarna rör sig mjukt och synkad med mina rörelser ist för o bli sådär hårda och styva som de blir så fort de går under nollan. O så ska de alltid fastna i allt då med!
Man kan fortfarande ligga i 100-150 på motorvägen utan risk för halka, för sommardäcken sitter så klart på än.
Man kan ta en softare jacka in till stan som man inte svettas ihjäl i så fort man kommer inomhus. Ni vet när de är vinter och man klätt på sig som fan o så ska man in i någon affär och orkar högst 30 sek innan man måste börja klä av sig o sen ska man ut o då måste man klä på sig igen, det blir ett jävla på/avklädande när de blir minus på termometern.
Nej jag har absolut inget emot plusgraderna ett tag till. Men jag önskar mig ändå en vit jul/nyår med ca 3-DISSEN!

Veckans diss går till årets idol! Nu skall tilläggas direkt att jag inte följer idol utan kanske sett 3 avsnitt. Men är de verkligen de bästa "amatörsångare" vi har i de här landet? 16åringar som varken kommer ihåg texten eller sjunger vidare bra. De kanske skulle funka om står i aulan på 9ans skolavslutning. Men de är inga röster jag orkar med att att radion skall tjata ut som de gör med allt nuförtiden!
Brb

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0