DUBDUBDUB

Tjenää folks!

Hoppas allt är bra med er alla sju personer som läst dudez.blogg.se idag. Hoppas speciellt att ni tre som klickat er in inte bara en utan två gånger mår ännu lite bättre än alla andra. Bigup till er! Det är för er vi gör det.

Jag bor i bronx nu och är mest ensam, Limp är skivspinnare med sikte på napa, Albinsson är ännu mer ensam än mig i en trailerpark i Hamar och prins B har skärsår på röven som ny hobby när han inte är på köpcentrat. -Dudez. Känns som att det är ett vinnande koncept i nästa tv-serie.

När man sitter i en schleten skola som jag mest hela dagarna hinner man lyssna igenom rätt mycket musik. Tänkte dela med mig lite utav dretgo dubdubdubstep. Graffarnas musik sedan årtionden tillbaka som numera hittat in på sturehof. Skönt som fan att 26:e December är klar, diggedy dada på sandgrund. Nause likaså en vecka senare fast på det där stora stället på hagen. För er som inte verkar i KD eller orkar vänta så länge och vill titta in något nytt utanför Karlstads goa housegränser så kommer han Pryds till Pennybridge 14 Dec, alltså en onsdag ganska snart. Till råge på detta dunkar Nöjes in Rebecca & Fiona i början av nästa år men den fetaste smällkaramellen på länge kom idag från samma gäng, IN fuckin' FLAMES. Musik när den spelas som bäst, på riktigt, live. 

Ihopslaffsad Dublista:
Dub osv.
Riktigt skön höst och rusk-lista signed Emelie Orebjörk:
Höst/vinter & rödtjut -11


Nu ska jag leka gladiatorerna i korridoren med mina classmates och dricka flagpunch! Life's a bitch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0