Söndas-kröpp

En av dom bästa känslorna som går att ha i kroppen är den efter att man har tagit sig en lång, varm och skön dusch en söndakväll. Kroppen Känns mjuk och go, man är lite pömsig och bara njuter av dom sista timmarna innan nästa vecka börjar. Fy fan va gött!


Motsvarigheten till Perz "måndas-kröpp"

Dudez kommer i veckan att göra om en hel del, nästan allt faktiskt. Ni vet det vi snackat om i typ ett år nu. Ny design och bla bla bla. Nu är det i rullning på riktigt! Så inom ett par dagar kommer vi att släcka ner bloggen ett litet tag då vi behöver lite tid med att lära oss det nya "systemet" och flytta över allt gammalt gott som vi vill ha arkiverat. Men ni märker när det händer.
Under tiden så kan ni ju gå in och gilla vår fanpage på Facebook. Vore nice tycker vi! Det kan ni göra HÄR.
Vi har även styrt upp en Twitter fast den används i dagsläget ungefär lika ofta som kokboken du fick när du flyttade hemifrån... Tanken är iallafall att vi ska börja använda den lite mer när allt tar form! Den har ni HÄR.

Samtidigt som Dudez lever i kreativitetens tecken så har det ploppat upp ett gäng bloggar i Karlstad också. Nice tycker vi då man får lite mer koll på vad som händer i stan men tydligen så anmäls dom flesta nya bloggarna på löpande band pga att grundarna känner ett behov av att hänga ut killar/tjejer. Det tycker vi är mindre nice. Inte det att dom anmäls utan att dom inte kan hålla det på en lagom nivå där ingen behöver vara "rädd" för att hamna. Att ni vill vara anonyma är priceless!

Sist men inte minst, nu vill ja att ni känner er träffade, och det kommer ni göra. Tror ni att Nokias chef ringde upp Apple och grinade över att DOM OCKSÅ hade börjat sälja mobilteler?


/Albs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0