sov siesta

Efter att ha fått min dator fixad är jag numera tillbaka i matchen. Ni har varit utan mig men det har väl inte märkts ändå. Med en nyfixad dator går jag mot bussen, halkar, slår mig i knät och landar på datorn. Bra start men den funkar fortfarande. Jobbar en stund och påväg hem från jobbet är det snökaoz med karlstad, bussen skiter i att plocka upp mig och fryser lite till. Har ordnat med datorn mest hela dagen och tänkte se på SHM' "take one" på voddler men det funkade ju självklart inte heller.  Det går bra nu.Dudez har gjort en facebookpage som ni kan gå med i, samt en twitter; "dudezcrew". Följ oss i vårt dagliga schletna liv och  ha full koll. Flashigt. Vi har inte gjort någon "smsvaskningstjänst" ännu och vi skippar nog den då tigga inte är vår grej, eller så är det bara för att vi inte fixar det tekniska bakom det...

Imorgon beger vi oss ut i Rallyskogen med jägern, flickvän och svärfar i högsta hugg för att heja på Ollon och han Per-Gunnar. Termobrallorna är framplockade och det ska bli gött med lite frisk luft för en gångs skull.


STAY TUNED FOLKS.
Kul att vara tillbaka

Truly yours
prz

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad heter er facebooksida? Finns ganska många som stulit ert namn ju! ;)

2011-02-12 @ 08:54:14
Postat av: 054 redaktionen

1. Dudezredaktionen mailen?

2. Följa er via Twitter?All respekt till er, men varför inte komma med något annorlunda? Jag menar när började ni Twittra och kalla er Redaktionen?

2011-02-12 @ 11:02:48
URL: http://054redaktionen.wordpress.com
Postat av: perz

054, om ni kollar tillbaka på ungefär dudez alla inlägg så står det t.ex /perz, /limp, /dudezcrew, /dudezcrew, /bernardräv, MVH dudez, /pfp, /DUDEZREDAKTIONEN, /redaktionen. som avslutning på alla inlägg.Eftersom vi är en redaktion, och det är redaktionen man vill maila till, så valde vi att döpa mailen till dudezredaktionen. Förövrigt så är dudez i sig redan taget.Vi började twittra för typ några dagar sedan, och hade börjat för typ ett år sedan om användarnamnet "dudez" inte var taget där också redan då, då vi först försökte skapa ett konto men sket i det pga det. Nu när vi tänkte sprida dudez och bli sjukt jävla internationella och speciellt transatlantiska så fick vi se förbi det faktum att vårat namn redan var upptaget och köra ändå.tillräckliga svar K-town/Hammarö?Kul att ni läser vår blogg :)/perz dudezredaktionen2011-02-12 @ 18:30:49
URL: http://dudez.se
Postat av: Limp

Haha, vafan blire!

2011-02-13 @ 10:22:07
URL: http://Dudez.se
Postat av: Perz/limp

Kom med nått annorlunda? Vad menar ni med de? När ni gör en ripoff av ctothej och har en anonym blogg om Karlstad? Numera är ni ju mer en infoblogg om kd än en skvallerblogg! Dessutom anonym som är totalt jävla onödigt. Sköt ert så sköter vi vårt, med de menar vi att ni kan skita i de vi håller på med för vi har inget emot de ni gör och vi hoppas de fortsätter så!

2011-02-13 @ 10:30:30
URL: http://Dudez.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0