perzinfo

Tjulululu Karlstad!

Helgen har vart tämligen dretkall och endast en jägerhutt in på fredagens småtimmar har hôllt mig någorlunda varm. Tydligen inte tillräckligt då jag hängt in en förkylning, rejält hängit. Förövrigt så surade man lite på fredagskvällen eftersom vi inte spöa "Wallins kompisgäng - Örebro" under ordinarie tid, resterande svinkalla tid spenderades i Kil.

Helgen bjöd dock på lite otippade grejer:

1. Har impulsinförskaffat lite golfklöbber bestående av en riktigt mustig, tillika ställbar på en sisådär 300 miljoner olika sätt, driver. Givetvis utav märket taylormade. En Callaway rescue, 2:a. Vad annars? Samt en flashig Taylormade bag av fjolårsmodell. Just ja, fick med tre lite speciella bollar också, guld, brons och silverfärgade i chrome. - Jag har berättat att jag inte ens spelar golf va?

2. Skaffade mig ett konto på Nordicbet.com eftersom jag tänkte tjäna lite extra deg... Killen som inte kan ett skvätt om fotboll och bryr sig lika mycket som han kan satt som bänkad framför liveuppdateringen och viasat fotboll när klövarslet till målvakt i juveburen leker målvakt där man inte får och på så sätt torskar matchen åt sitt lag och alla satsade pengar åt perz. - tack din äckliga jävel. Försökte därefter tippa på NHL, tänkte att de kan ju va rätt så nice å tjäna några slantar när man ligger och sover, vaknade och hade inte gått speciellt bra. Men nu vänder vinden, ja kännert, och några vinster har jag faktiskt...schnääsy!


Perz HISSAR och DISSAR a.t.m.

Hiss

* Friheten som är så fruktansvärt skön då man står utomhus vid fryken i totalt solsken med ett lass golfbollar och en driver och bara köttar. Tillägg att det är vinter.

* Varma koppen ost och broccoli, sjukt gott. Gör dubbel sats "pulver" för krämigare känsla.

* Stegets alla låtar, underbara. Kolla spotify eller knyck min softa med perz lista och ta del av detta vidunder.

* Bloons TD 4. Bästa spelet till iföne ever, 22 väl investerade SEK.


Diss

* Hatar fortfarande fotboll lika mycket nu som innan jag började tippa.

* Snor som bara rinner och rinner.

*TREs påstådda 16mbit mobila bredband, fuck you.

* Cee lo Greens låt fuck you heter och sjungs forget you på Radion, fuck censur eller stå för det du gör och skit i att göra en alternativlåt bara för att kunna spela den på radio och tjäna pengar.
cya

perzKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0