Orethal

När Linus har haft tentavecka kör Albin och Perz kluns om vem som måste vara med honom först. Anledningen är enkel. När limp väl släpper plugget går han lös, på allt, på alla, men framförallt på någon utav oss. Eftersom vi känner Limp bäst så vet han att vi inte flippar totalt...

Saken är den att han har lite svårt att sitta still vid dessa tillfällen samt hålla händerna i styr, (i detta nu drog han sin blöta hand genom mitt ansikte efter ett toalettbesök) ni förstör vidden av det hela. Det finns två ställen man kan garantera att herr Orethal besöker, det ena är innanför din tröja, så nära huden och bröstvårtorna det bara går. Samt innan för byxorna vid rumpan, gärna innanför kalsongerna också.

Man får helt enkelt skita i att streta emot vid dessa tillfällen, han är som en hungrig hund. Han ger sig alltså inte och det är bara snällt ta emot hans stölligheter. Så om du möter en Oregran som är något hyperaktiv, håll hårt i tröjan och dra åt svångremmen. Annars kan du räkna med att få stryka om din skjorta / "lyle" v-ringade tisha efter ett besök av han.

Annars ser du ut såhär:Han har även en tendens att peta endel i sin näsa och kleta/sprätta dem på dig, något som i limps värld är helt okej. Men detta är ju faktiskt inte okej alls för resterande befolkning. Han sitter faktiskt i detta nu och petar ut en typisk "morgonbuse", ni vet en såndär kletig jävel som man hittar på möran. Han satte den även på musen så ingen vågar klicka på den framöver, skön kille. Dock finns det vissa positiva aspekter gällande näspetning och snoret därtill, det är nyttigt i den mån då det innehåller relativt mycket b-vitamin. Så om han istället för att kleta busen på någon annan och istället äter upp den är det en win-win situation.


MVH DUDEZCREW

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0