Om jag inte minns fel bor vi åt de hållet!?

när vi super oss redlösa Världen över. Så fulla att allt i kroppen slutar fungera. Vi vet inte hur man gör när man går, hur man pratar, för oss bland folk, nej inte ens hur man får upp glädjespridaren. Av någon anledning med massa nerver korsat med ett gift som kallas alkohol så slutar hela den mänskliga varelsen att funka!

Förutom en sak..

Det finns en mekanism som kallas GPS, brukar sitta i bilar som visar vägen dit man ska. En sådan mojäng har vi inbygda i vårt huvud, den funkar på alkohol. Inte annars! För hur full du än är och var du än i Världen befinner dej så hittar du fanimej hem/till hotellet/till kompisen! Dit du tänkt sova..

Man har vart så full så man vet inte att gårdagen ens existerat, men likförbannat så vaknar du upp där du tänkt dej o sova. Om inte någon tagit med dej påvägen! Men annars så vaknar upp där hemma, helt ovetandes om hur du ens tog dej hem och vad fan hände egentligen igår? Denna funktion är vi mäkta imponerade utav och mycket glada att vi fått. Den har fått många föräldrar att sluta va oroliga och poliser att inte behöva arbeta med försvunna människor! Denna funktion kan mycket väl vara vår viktigaste funktion efter metabolismen. Vi kan inte mer än buga o bocka över att vi fått en inbygd GPS i oss. För vad hade hänt med oss annars?''

Bäst av allt: Den går aldrig sönder och den funkar var du än befinner dej, även fast du aldrig sett platsen förut!

Ni har säkert något tillfälle att berätta om då er egna GPS tagit hand om er!?


Ser ni någon av oss ute o vacklar fulla och vilsna så äre lugnt. Vi är bara påväg hem!

Dudezredaktionen

Kommentarer
Postat av: Ankan!!

Det är så sant som det är skrivit! Riktigt bra :)

2011-02-03 @ 01:35:14
Postat av: hhh

jaa, men jag har även tillfällen att berätta om då den fan inte alls fungerat....

2011-02-04 @ 20:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0