motherfucking topplista!

Mina boys skulle tydligen ut och nattvandra även idag, när jag failar nattlivet är det väl inte mer än rätt iförsig att dom tar min dos av fest,sprit och sena efterfester, vill bara tillägga att jag inte alls är bitter, inte alls.

Nedan föjer dom saker som förgyller mit liv just förtillfället!

1. Mitt hår växer!


Fyfän vad gött, snart är den utjatade "09innefrillan" bort raderad från mitt arma huvud. Håret växer som aldrig för och med nogrann skötsel och vård så skall den enligt mina beräkningar nå världsrekord längd lagom till sommaren. Tillsamans med min godevän vaxbruken skall den gammle hederlige juggebacken åter införas, go big or go home!

2. Kexchoklad blåbär!


Trodde aldrig dom skulle kunna lyckas med en realesering av kexchoklad men ack så fel jag hade, jag och denna underbara skapelse stiftade bekantskap i statoilkön och sen var jag fast, kärlek vid första ögonkastet heter det i folkmun. Det frassiga kexet i kombination med en knippe blåbär var en ack så lysande ide som kommer att generera en hel del etxra fett procent runt ölkaggen men va gör det om 10 år.

3. 122 dagar till Aiya Fucking Napa!


Mitt liv kretsar just nu kring den ljuva veckan i Juni, man kan säga som så att jag jobbar som ett as för att spara deg till napa, lagt om kost, förintat utekvällarna och börjat träna för att se bra ut i napa, besatt? kanske. Men vill inget hellre än att likt en oljeshejk gå lös i baren på grabbarna grus med sprängfylldsparbössa som man fyllt på med omsorg under vårnmånaderna. Sommarbudgeten sprängs v2 for sure.

4. Club Moments!


Karlstads utelivs härskare gör comeback med dunder och brak. Dom har styrt stan sen i sommras och det ser inte ut som att det kommer att ske några förändringar när det gäller kungakronans placering. Credd tills dessa sköna lirare som fattat att man inte vill shaka röv till five, markoolio och annan skit. Den 11 mars så har dom än en gång lyckats med konststycket att locka en dit en Dj av yttersta världsklass, Avicii. ses där?

Signerat Bernard!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag som trodde vi skulle bli av med "juggen" för gott!

2011-02-04 @ 22:03:27
Postat av: jp

Work that hair in a ponytail!!

2011-02-05 @ 10:07:29
Postat av: A

Sorry Bernard men kexchoklad blåbär är allt annat än god :(

2011-02-05 @ 21:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0