Min far gör mitt liv!

Igår infann sej jag(limp) albin, alex och ferming på Ankan för några kalla och visp. Lite tunt på folk, men de gjorde inte så mycket. Det var bara skönt med en soft krogbesök. Under tiden jag satt och snackade med några vänner så dök en ung dam upp bakom ryggen på mej. Eller nej vänta nu, en ung grabb med tjejröst och fint språk. Han slängde en räv på några tjejer och även jag och han började växla några ord. Jag hör att han inte kommer härifrån och frågar då varifrån han kommer. Stockholm svarar han på prydlig svenska med ljus gayröst. "Åh fyfan" var det enda jag fick ur mig.

På nått jävla vänster halkar jag med denne pojk och hans något skönare polare hem till Hotell Freden. Jag hade aldrig hört talas om detta hotell, men de ligger tydligen mitt emot Mc Donalds. Ett sådant där halvdanthotell med gemensamt kök som funkar för en natt eller 2.

Innan jag fortsätter så vill jag bara berätta att det värsta jag vet är folk som tror sig och folk som ska skryta över pengar deras föräldrar tjänar!

Stockholmarn fortsätter sitt snack och drar på maskinen på sin mobil. Han berättar hur rik hans far är och att han är i Karlstad för att sälja något el-avtal. Massa svammel, jag orkar inte lyssna pga av att han har världens jobbigaste röst, samt dialekt! Han fortsätter och skryta om dessa pengar som han har o bla bla bla. Till sist frågar han mej vad jag lever på egentligen! Och bara för att jag ville få honom o hålla käft tänkte jag dra min fetaste lögn någonsin!

"Jo men jag bara softar o lever på mina föräldrar. De har massa pengar i företag o så. Så jag mest glider på dem.

Stockholmarn:
Okey, äre miljoner då eller?¨

" Nja asså vi äger alla coopbutiker i hela Sverige så det handlar om miljarder. Fatta liksom vad mycket pengar de är i mat som alla behöver"

Stockholmarn: tyst... Åhfan, jaa de är ju de, tyst....

Jag fortsätter min ramsa med hur rika vi är och det funkade. Jag är ingen som ljuger, men i detta tillfälle var jag bara tvungen o få denna lilla pojk o hålla käften o sluta tro att han var något. Kan ni tänka er en ful stockholmskille med på tok för mycket luft, tjejröst och prydligaste svenskan samt fett hår. För er som inte kan tänka er så kan ni se här nedan!

Jag lyckades fånga honom på bild:

Dagens bild!

För er som vill fortsätta att driva med honom eller bara träffa honom så bör ni befinna er på club moments ikväll. Jag tipsa dem om de och de skulle gå dit! Hälsa från miljardären

Limp

Kommentarer
Postat av: linnea

hahahahaha!

2011-02-03 @ 21:00:57
Postat av: Linn

hahahahaha!! det var en ganska obehaglig, men rolig upplevelse..

2011-02-03 @ 21:41:43
Postat av: Capt. K

Man kan ju dock undra vad denna rika grabb isåfall gör Freden och inte Elite eller Plaza?

2011-02-03 @ 23:19:34
Postat av: Ida

Hahahahha! Så jävla klockrent (med bögdialekt) :)

2011-02-03 @ 23:56:00
Postat av: Ida

Hahahahha! Så jävla klockrent (med bögdialekt) :)

2011-02-03 @ 23:57:24
Postat av: Anonym

Snygg va han iallafall :)

2011-02-04 @ 17:45:34
Postat av: Anonym

Såg att vägen sålde elavtal på Coop Hammarö

2011-02-04 @ 19:00:21
Postat av: :D

Så najs att han köpte lögnen, med tanke på att coop är medlemsägt

2011-02-04 @ 20:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0