Låt oss vara ifred

En bra ingridiens till ett bra sex är att båda/alla(?) inblandade är rätt så upphetsade när man väl hamnat i sänghalmen. Men som alla vet så finns det ibland yttre faktorer som kan störa den där upphetsningen. Ibland gör det inte så mycket men det finns tillfällen då den där yttre faktorn har såppas mycket påverkan att den lille krigarn inte riktigt har lust längre. Vinballen gör sig påmind...
Det här är Dudez Varför-kan-ja-inte-bara-få-knulla-ifred-lista!


Aa, men inte just nu...

1. Mobilen
Inte så jättefarligt egentligen. Att det ringer en gång spelar ingen roll. Men ringer det 2-3-4 gånger och hon måste svara (det kan ju va nån kompis som grinar) då kan det ställa till problem. Det där med att hon "bara skulle se så att inget hade hänt" har utvecklat sig till en djup diskussion och lägger du dig i är du okänslig, riktigt okänslig.
Risken att du får vinballe är dock inte särskilt stor eftersom att när hon väl lagt på efter 45 min så kan du utkräva i stort sett vad du vill.

2. Musik
En viss typ av musik kan göra så det blir lite mer fint/hårt/sensuellt osv men du bör välja låtarna i din "ligg-lista" med omsårg. Låtar som I will always love you eller My heart will go on passar sig kanske inte som handen i handsken med ett one night stand. Tänk på att en lugn och fin låt för dig kan va ett rent helvete för henne då och blev dumpad av sin förre kille och körde ner sig totalt i James Blunt - Goodbye my lover.
Här existerar inte risk til vinballe men istället att du får sitta och trösta tjejen i en timme istället. Inte vad du hade tänkt dig...

3. Föräldrar
Ni har haft erat förspel, tagit av er alla kläderna och påbörjat resten. Mitt i allt så knackar det inte ens på dörren utan han bara klampar rätt in och det första far hennes ser är din vita rumpa eventuellt sin dotters rygg. Inte ett dugg populärt. Troligtvis går han ut på en gång och hon säger att det inte är någon fara men du vet bättre. Så fort du börjat tänka tankarna att du aldrig mer kan se din svärfar/tillfälliga svärfar i ögonen mer så är vinballen ett faktum. Det är dock ditt minsta problem i det här läget och har du livet kärt bör du dra på dig kläderna fortast möjligt och dra. Spring därifrån i ett oregelbundet mönster så att du blir svårare att träffa med hagelbrakarn. Bättre lycka nästa gång!


Skulle du ligga med hans dotter när han ser?


/Dudez

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0