Du där i den lilla röda rishögen flytta på dig förfan!!

När jag är ute och förgyller dom värmländska vägarna i min blå ferrari(Ford) så känner jag mig som superman, stolt, oövervinnelig och helt jävla unstoppable. Men det finns ett litet elment som kan rubba min annars så ganska lugna personlighet, det är lite som grön kryptonit för superman, åldringar i trafiken. Man kan säga så här, jag tillhör väl den där procenten av Sveriges befolkning som gärna pressar lite extra med gaspedalen och kanske inte helt håller mig till alla regelverk där ute i trafiken, men regler är väl till för att brytas?


Den korta sträckan till mittt jobb är inte mer än 2.2 mil och brukar i runda slängar ta 20min(nämner inga siffror men rekordtid 9 min) om det vill sig väl men icke följande scenario brukar utspela sig ett par ggr i månaden. Enjoy!

09:38 Stressad som fan löpandes med en macka i handen då morgonsnozen drog utpå tiden, fort in i bilen, wild side på stereon, plattan i mattan. föreställer mig e18 likt monzas f1 bana, gameface on.

09:45: Soft halvägs och inga missöden men det är oftast här hoppet slås i spillror. trots att någon vänlig själ gått upp 4 på morgonen för att ploga den asfalterade vägen med varsamhet för att göra den säker för pendlarbelister som mig själv så ligger det någon liten pissråtta längst fram i 12 bilskön och pressar bilen framåt i hiskliga hastigheter som 65km/h på den 90km/h vägen det faktist är. Varför,varför. varför,varför skall man ut i trafiken om man bara förpestar dom andra bilisternas vardag?

09:50 Ungefär här får jag nog av dom andra 12 bilarnas totala oförmåga att köra om så helt sonika blåser jag om alla 12 vederbörande rishögar i lämplig vänsterkurva, det slutar oftast med att man för att undvika att fronta en mötade lastbil måste svänga in och vart hammnar man om inte bakom den jävla stopklosen.

09:56 pustar ut, är i Töcksfors i tid men fick genomlida 6 plågsamma minuter i 65km/h bakomen stopklosen med insikten att jag kunde  ha varit där 10 min tidigare. Oftast så skall personen till sammma ställe som jag, Töcksfors shopping centers parkeringsgarage och där utspelar sig grand finale. Man är så nära att man kan känna målsnöret, men pensionären är inte helt klar med att förpesta min vardag, för när man väl nått parkeringsgaraget så sänks hastighen till 10 km/h för nu skall dom hitta den absolut bästa parkeringsplasten och det får man gärna göra hela dagen.

09:57 Får nog och kör om inne i parkeringsgaraget, ger krypköraren århundrades mördarblick.

10:00 epic vin, är i tid trots allt!


Legendarisk baksäteschaffis!

Lösningar
¤Dra in körkortet för alla personer när åldersklockan slår 60

¤Inför ny sorts böter som delas ut till alla som kör för sakta

¤Högre hastighets gränser

¤En egen fil för fortkörareSignerat Bernard!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha:D

2011-02-09 @ 23:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0