Boogie rock n' roll

House-hypen är total i Karlstad för tillfället, den ena efter den andra bautaartisten gästar stan och vi kan nog titulera oss Seriges Huvudstad gällande vispnätter och bra DJ's. De flesta är jävligt bra på att få igång oss galningar som är på plats, vissa är halvkassa och bara en bråkdel är helkeffa. - Vi är jävligt bortskämda med bra gig för tillfället vilket är sjukt nice.


Snygga vettu.

Härnäst tävlar Moments och Nöjes om nästa stora happening, som infaller samma kväll. Avicii vs. Afrojack. Två dawgs med bra gung. Däremot är det få som vet att De skönaste Country/boogierock/southwesterngöbbrockarna Perry and the travellers Kliver på scen 26/2 på Glada Killingen i Kil. De rockar som aldrig förr och får liv i publiken minst lika bra som en bäsande diskjockey, om inte bättre. För er som gillar äkta musik tillsammans med en go bar och ett tjog kalla öl som jag, våga ta klivet utanför stan och lyssna på Hammaröbördiga Perry!

Spana in deras album HÄR. 


/pörz
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

gött att ni lägger ut en gammal bild då när stjärnan lucky inte ens är med

2011-02-14 @ 19:04:36
Postat av: Anonym

gött att ni lägger ut en gammal bild då när stjärnan lucky inte ens är med

2011-02-14 @ 19:05:14
Postat av: Perz

Tog första bästa och visste inte att han hoppat av. Ledsen för det. Stjärnan är annars Andy

2011-02-15 @ 15:00:49
URL: http://Dudez.se
Postat av: Amanda N

grymma ni är då! haha, trodde ja inte om er pöjker ! Självklart ska ni dit oh plöjröja!? dem lirade ju förband till sator nu i helgen, missade ni? Isåfall missade ni ett sjuhelvetes drrraag, trotts att publiken va gles!Peace/ Amanda Nerstrand

2011-02-17 @ 22:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0